Carrion as if nothing really matters 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Carrion as if nothing really matters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Silverfall
Member
Carrion as if nothing really matters DPKsfdL
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverfall
BerichtOnderwerp: Carrion as if nothing really matters   Carrion as if nothing really matters Icon_minitimema 18 okt 2021 - 17:57

Het begon laat in de middag te worden. Silverfall voelde hoe een lichte rilling over haar rug kroop toen de kouder wordende wind tegen haar pels blies. Het begon steeds kouder te worden en de schaarse prooi zou binnenkort van een angst naar een realiteit gaan als dit zo door ging. Niet dat Silverfall de winter vreesde. Dat had ze nooit gedaan. Ze wist dat haar Clan sterk genoeg was om er goed uit te komen en na haar laatste gesprek met ThunderClan’s leader had ze niet het idee dat ze van die kant al iets moesten vrezen. Eveningstar had duidelijk aangehaald dat ThunderClan enkel aan zou vallen als RiverClan dat deed en voor zover zij wist, had Crystalstar daar geen interesse in. De band met ShadowClan daarentegen lag nog steeds moeilijk en gevoelig, maar ook op dat vlak verwachtte Silverfall geen problemen. Niet zo snel na hun laatste oorlog. WindClan… Geen idee wat ze daarvan kon verwachten, maar vast ook niet veel. Silverfall maakte zich op die vlakken niet zo heel veel zorgen, had ook geen schrik voor de dood of iets dergelijks. Haar emoties waren op dat vlak vrij neutraal, emotieloos bijna. De kattin werd uit haar gedachtegang gehaald door het kraken van bladeren achter zich, maar enkel haar naar achter bewegende oortje toonde aan dat ze iets gehoord had. Haar blik was immers geconcentreerd gericht naar het water, waar ze meende een vis te zien zwemmen. Die was van haar.

@Carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Carrion as if nothing really matters
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: