Deadliest piece on the board 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5 °C - 18°C
Bloemen, lammetjes en kleine konijntjes. Wat een vrolijkheid!
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Deadliest piece on the board

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wren •
Member
Deadliest piece on the board Iw2Epzf
Renske
467
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wren •
BerichtOnderwerp: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimema 1 nov 2021 - 20:39

For a star to be born, there is one thing that must happen: a gaseous nebula must collapse
So collapse.
Crumble.
This is not your destruction
This is your birth
Eindelijk was het tijd voor haar terugkeer. Ze had de bergen gemist. Het was alsof een deel van haar ziel was weggesneden toen ze weg was gestuurd. Maar ze had gezworen terug te komen, om wraak te nemen voor haar moeder, en de tribe te verlossen van al het vergif dat in de bergen was gekomen. Te beginnen met Day, met het afzetten van de valse healer, en iedereen die rogue en heiden was te verbannen uit haar heilige thuis. Ze was bereid om er alles voor te toen. Alles.

Dus zo had ze een paar ruige vrijwilligers opgetrommeld. Nou ja, vrijwilligers. Het was haar tong die ze in beweging had gebracht. Haar tekens. Dat die kleinzielige WindClan leider zo koppig was, kon haar niets deren. Ze kende Hazelgrouse, ze kende Falconstrike. En ze hadden haar geholpen. De katten de tribe waren geen vechters, maar deze katten, deze warriors wel. Een paar doorwinterde cave-guards zouden ze niet tegen kunnen houden. Zij waren gewend tegen andere katten te vechten, niet vogels. Bovendien was het maar één iemand die ze moesten hebben. Het zou kinderspel worden.

En ze had een leider mee. In een andere situatie had ze er misschien om kunnen lachen. Eén van de grootste clanleiders, die met haar meekwam? Misschien zag hij de ernst van de situatie in, was hij dankbaar voor wat de tribe voor hen had gedaan. Hij was in elk geval oud genoeg om alles te herinneren. Haar directe lijntje met hem had gezorgd dat ze wat van zijn clan kon regelen, en Hazelgrouse had de rest in Windclan gedaan. En nu was het enkel wachten.

Maar vandaag was het eindelijk zover. Ze zat klaar bij de ingang van de tunnel die rechtstreeks naar de bergen ging. Ze zouden ondergronds gaan, door de duisternis, een rivier stroomopwaarts volgend. Het zou slechts enkele dagen duren. Wren zou geen medelijden tonen, ze zouden op een spartaans tempo marcheren. Ze kon niet meer langer wachten. Het was tijd om Day te geven wat hem te wachten stond.

Voor iedereen die mee gaat op de reis naar de bergen!
WREN
she has been through hell
so believe me when I say
fear her when she looks into a fire
and smilesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
Deadliest piece on the board DPKsfdL
Cynthia
3757
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimema 1 nov 2021 - 21:27

Lang was het niet om van Shadowclan gebied naar de ingang van de tunnel naar de bergen te komen. Het zou de eerste keer zijn dat hij de tunnel ging gebruiken om naar de bergen te komen, de vorige keer had hij tenslotte de lange route genomen met de rest van de clans. Toen hadden ze nog niet geweten van het bestaan van de tunnels. Toch maakte het het reizen naar de bergen nu een stuk makkelijker. Hij kon Wren al zien staan bij de ingang en hij wierp kort een blik over zijn schouder naar de katten die meegekomen waren. Zou het genoeg zijn om te doen wat gedaan moest worden? Als het om een kat ging zeker, maar zou de rest van de tribe zich ook verzetten? Hij liep door tot aan Wren en knikte kort naar haar. "Goedendag," Begroette hij haar. "Dit zijn alle katten die mee wilden gaan." Vervolgde hij, terwijl hij zijn oop naar de groep katten neeg. Veel meer was ook geen optie geweest als hij Shadowclan niet zwak achter wilde laten.


If you are strong, you'll find responsibility
Deadliest piece on the board 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board DPKsfdL
Steen
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedi 2 nov 2021 - 14:24

Eigenlijk had hij erg getwijfeld en al helemaal sinds het vertrek. Er waren geen namen genoemd van katten die al hadden laten weten dat ze mee gingen. Hij had het gevoel gekregen dat hij terug wilde, terug naar het veilige kamp onder leiding van Settleddust. Maar er waren weinig die mee wilden en hijzelf wilde Acornstar in de gaten houden. Er waren weinig die nog volledige vertrouwen hadden in hun leader. En eerlijk? Littlepaw had dat ook niet meer, maar er was nog wel wat. Ze wisten niet wat ze zouden tegenkomen. Hoe alles zal gaan gebeuren. De apprentice hoopte dat alles goed zou komen en volgde netjes de leader. Hij moest wel. De kennis om naar de bergen te gaan ontbrak hem nog. Maar die zou komen. Zijn blik gleed naar een gevlekte poes. Gingen ze met haar mee? Konden ze haar vertrouwen? Hij vertrouwde vreemdelingen niet snel. Natuurlijk was niet iedereen gevaarlijk of gemeen, maar hij had gewoon angst. Angst om weer een gevaarlijke vreemdeling tegen te komen. De kans was groot, waarom moest ze anders helpen? De tabby hoopte maar dat alles goed zou komen en dat de sterren over hun zouden blijven waken. De ShadowClan leader begroette de poes, maar Littlepaw bleef stil.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Deadliest piece on the board Ngzy20
Floriske
2331
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 52 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior (Tunneler)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedi 16 nov 2021 - 17:41

De ingang van de tunnel lag er donker bij. Crowcall had hier al vaker gestaan, starend naar dat beschaduwde pad de duisternis in, een pad dat naar een andere wereld leidde, naar een onbekend leven, naar hoop. Waar leidde het nu heen? Wat zouden ze aantreffen aan de andere kant? Een despoot, als je Wren mocht geloven. In Crowcalls ogen was de Tribe anders geweest dan de clans. Het had zo veel eerlijker geleken daar. De enige despoten die zij kende waren hier, met sterren in hun naam en te veel levens in hun lijf. De Tribe mocht niet tot zoiets verworden.
Ze was verbaasd om Acornstar in het verzamelde groepje te zien. "Je wilt katten helpen die geen ShadowClan zijn? Wat een karakterontwikkeling", miauwde ze koeltjes in het voorbijgaan, waarna ze naar de lapjeskat met een felle blauwe ogen toestapte. Ze was klein en compact, net als Crowcall, en hun ogen waren op dezelfde hoogte. "Jij bent Wren, neem ik aan."


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Deadliest piece on the board WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board 54d990505124e75172416b493ea12881_copy
Sannemander <3
67
Actief
Crowned by an overture bold and beyond.

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 10 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ➤ Warrior
Barkinghound
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimewo 17 nov 2021 - 11:27

Hij was zijn apprentice. Barkingpaw had geprotesteerd, gesnoven en gejammerd. Maar er was geen ontkomen aan. Waar zijn mentor heen ging volgde hij, en zo was ook hij op bad naar de bergen. Het was niet dat hij de tribers niet helpen wilde, in tegen deel, hij hielp een ander graag. Maar na Haughtypaw- zijn mond trok droog toen het beeld van zijn broertje weer in hem opkwam. Slapend in meer van bloed, enkel om nooit meer wakker te worden. Na bleek dat zijn grote held, zijn oom, zijn vader was. Dat zijn hele leven een leugen was. Na dit alles wilde hij niets liever dan wegblijven bij de leader. Maar in plaats daarvan liep hij nu achter hem aan, onbekend gebied op, een nieuw avontuur lag voor hem en hij had er totaal geen zin in. En dit laken merken deed hij  dan ook zeker, als blikken konden doden had hij zijn leader nu van laatste levens beroofd. Maar toch stond hij hier nu, voor het pad richting de bergen.

Zijn blik viel op die mooie lapjes kat die hij eerder gezien had. Een triber, ouder dan hem. Zij was diegene die de alarmbellen had laten ringen. De jonge apprentice slikte onzeker. Langzaam kwamen meer katten tevoorschijn kwamen. Windclanners zo te ruiken, instinctief ging hij alerter zitten. Een scherpe opmerking werd naar zijn leader geworpen terwijl ze voorbij kwamen. Barkingpaw hield zich stil. Zijn blik op de triber houdende, wat nu?

Beetje Powerplay met toestemming van Cynthia
Most times, a ghost is a wish.

Deadliest piece on the board Bliep_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
304
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimema 22 nov 2021 - 12:03

- Ze liep met Crowcall mee naar de ontmoetingsplek. Haar hazelnootkleurige ogen flonkerden verlangend. Het leek eigenlijk wel bijna een beetje geobsedeerd. Misschien was ze dat ook wel. Haar kop dacht sinds dat Wren bij hun was alleen nog maar aan de kattin. Hoe geweldig ze was. Hoe slim en standvastig. Zo wilde ze ook zijn, maar vooral wilde ze er voor haar zijn. Ze ging haar nooit meer in de steek laten. Ze was haar beste vriendin, Wren zag haar wel echt staan. Bij haar was ze geen grijze muis, was ze niet de dochter van of de zus van. Van haar kreeg ze geen scheve argwanende blikken. Haar blikken waren warm en in Hazelgrouse haar ogen oprecht. Ze gaf om haar en dat was wederzijds. Nu kon ze haar echt gaan helpen, daar was ze zo dolgelukkig mee. Toen ze aankwamen op de ontmoetingsplek, had ze dus ook alleen maar oog voor Wren. Niet meer voor Crowcall of de ShadowClanners. Ze liep direct naar haar toe, duwde haar vacht tegen de hare. “Wren.” Fluisterde ze bijna ademloos. Ze was zo blij om haar weet te zien, om weer in haar aanwezigheid te kunnen zijn.


Deadliest piece on the board ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
Deadliest piece on the board Iw2Epzf
Renske
467
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 16:26

For a star to be born, there is one thing that must happen: a gaseous nebula must collapse
So collapse.
Crumble.
This is not your destruction
This is your birth
Shadowclan kwam eerst, met de oude leider die ze al zo vaak had gesproken. Die zo simpel over te halen was geweest. Hij bracht twee jonge katten met zich mee en ergens was ze teleurgesteld. Ze had toch verteld dat ze een gevaarlijk individu moesten pakken. Wat wilde hij doen? De kinderen als levend schild gebruiken? De jonge katten leken ook onzeker. De gevlekte poes moest haar best doen om haar gezicht in een plooi te houden, dankbaar te kijken. Ze wierp de leider dan ook een knikje toe, haar ogen kort naar de grond gericht. Maar achter haar wimpers vlamden haar blauwe ogen vastberadenheid en strijdlust.

Het duurde niet lang daarna om voor twee Windclanners om op te dagen. Een zwarte poes, en natuurlijk haar maar al te bekende vriendin. Wrens ogen schitterden gelukkig toen ze Hazelgrouse weer zag. Dit was misschien het moeilijkste van allemaal. Hazel deed haar dingen... voelen die ze niet hoorde te voelen. Maar ook had ze haar geholpen toen niemand anders het deed, toen niemand anders het kon. En ze was succesvol geweest. Ze had haar broer misleidt en nu stond ze hier, met één warrior. En voordat Wren er iets tegen kon doen stond ze tegen haar aan. En zoals altijd bevroor Wren op haar poten en voelde zich tegelijkertijd warm en misselijk. Haar blauwe ogen richtten zich op de rood-witte poes, een klein glimlachje toonde zich. ‘Goed je weer te zien, Hazel,’ miauwde ze zachtjes. Totdat ze het contact tussen beide verbrak en de zwarte poes aankeek die haar eerder had aangesproken. Ze knikte, haar eerste opmerking was haar ook niet ontgaan. Blijkbaar was de Shadowclan leider niet altijd zo behulpzaam als nu. Dat was iets wat ze later misschien moest uitzoeken, maar ze negeerde het voor nu. ‘Ja, ik ben Wren.’ Dat was ze wie ze nu moest zijn. Het was tijd om alles aan de kant te zetten, ogen op het doel houden.

‘Dankjewel dat jullie allemaal wilden komen helpen. Echt.. ik weet niet hoe ik mijn dankbaarheid moet uiten. Er staat ons een gevaarlijke reis te wachten en.. en ik ben dankbaar voor jullie onbaatzuchtigheid.’ Ze keek de katten om haar heen één voor één aan. Zelfs de jonge Shadowclanners. ‘Ik weet niet wat ons te wachten staat in de bergen. Maar één ding is zeker, Day moet verdwijnen om de toekomst van de Tribe veilig te stellen.’ Ze keerde zich naar de ingang van de tunnel. ‘Ik hoop dat jullie niet bang zijn voor het donker. We zullen een paar dagen ondergronds zijn.’ Daarna knikte ze de groep toe en verdween als eerst het duister in.

WREN
she has been through hell
so believe me when I say
fear her when she looks into a fire
and smilesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
Deadliest piece on the board DPKsfdL
Cynthia
3757
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 22:56

Misschien was het niet veel dat hij meegenomen had, maar het zou genoeg moeten zijn voor een kat. De tribe zelf was niet het doel, dat zou Day zijn. Hij wist zo snel niet meer of hij de kater van eerder herkende, de vorige keer dat hij er geweest was. Hierdoor kon hij ook niet weten wat voor een kat Day zou zijn en of Wren de waarheid sprak. Maar dit was het excuus dat hij nodig had gehad om aan zijn clan te geven. Zodat hij zijn kleinkittens kon zien. Hij liet kort zijn blik naar Barkingpaw gaan. Hij had de apprentice meegenomen, tegen zijn zin in. Maar hij was zijn apprentice en daarbij ook nog eens zijn zoon. Zonder te weten wat er precies met Haughtypaw gebeurd was, was het veiliger om Barkingpaw met hemzelf mee te nemen. Ook al zou het geen makkelijke reis worden.
De geur van Windclan deed hem fronsen. Waarom was er een verse windclan geur hier? Twee katten voegden zich erbij, waarvan de jongere kat meteen naar Wren toe ging, terwijl Crowcall eerst naar hem keek. Hij deed zijn best om zijn nekharen niet te laten rijzen bij de opmerking van de poes. "Ik wist niet dat Windclan bereid zou zijn om de tribe te helpen." Ze waren degene met een van de jongste leiding, katten die de journey niet meegemaakt hadden. Hij ging er niet verder op in, hij had zijn eigen redenen, maar die hoefden ze niet te weten. Wren sprak ondertussen en gaf aan dat ze door de tunnels zouden reizen. Dat was niet hoe hij er de laatste keer naartoe gereisd was, maar hij wist dat de tunnels sneller zouden zijn en mogelijk ook veiliger. "We zijn wel wat donker gewend," Antwoordde hij rustig. Ze hadden zelf tenslotte de swamp cavern, waar toch een tunnel was, maar ze waren niet voor niks ook shadowclan. Hij richtte zich op de twee apprentices. "Blijf allebei dicht bij mij." Hij betwijfelde of Barkingpaw ernaar zou luisteren, maar hij kon niet hebben dat ze de apprentices kwijt zouden raken. Hij volgde Wren vervolgens de duisternis in, wetende dat het een lange reis zou worden.


If you are strong, you'll find responsibility
Deadliest piece on the board 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board DPKsfdL
Steen
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimewo 24 nov 2021 - 16:53

Hij voelde aardig wat spanning, wat vooral uit zichzelf kwam. Hij bleef gewoon kalmpjes, maar van binnen had hij verschillende gevoelens. Hij voelde dus spanning, maar ook onzekerheid, angst en nieuwsgierigheid. Er zaten een heleboel nadelen aan deze reis. Een hele boel nadelen waar de apprentice een beetje op voorbereid was. Alhoewel hij niet helemaal wist hoe hij het grootste gevaar moest ontwijken, wist hij wel dat het goed zou komen. Ze zouden de Tribe helpen en daarna weer veilig terugkeren. Toch? Echter waren de ShadowClanners niet de enigen die zouden helpen. De geur van WindClan kwam zijn neus binnen en hij werd gelijk iets wat alert. Niet dat hij wat ergs verwachtte, maar je wist maar nooit. Sommige waren voor geen haar te vertrouwen. Littlepaw keek naar de twee aankomende poezen. Er was een zwarte en een gevlekte. Hij kende de twee niet goed. Sterker nog, de zwarte had hij nog nooit gesproken. Maar hey, ze moesten het er maar mee doen. Misschien zouden een paar extra warrior wel van pas komen. De kater bleef doodstil en luisterde naar de woorden die er te horen waren. Hij gaf geen reactie, want die had hij voor een keertje niet. Het enige wat er nu door zijn hoofd rondspookte waren ideeën. Ideeën over wat ze zouden tegenkomen. De tabby wist een klein beetje wat hij kon verwachtten, maar hij was er nooit eerder geweest. Had nooit de katten die daar leefden ontmoet. Dus waarschijnlijk ook niet hun vijand. Lang nadenken deed hij niet, want de stem van Wren klonk. De kater luisterde aandachtig naar wat er werd vertelt. Dat ze hun dankbaar was voor hun onbaatzuchtigheid, dat ze niet wist wat ze tegen zouden komen, dat ene Day moest verdwijnen voor het veiligstellen van de Tribe en dat ze met de tunnels zouden reizen. Daarna verdween de poes in de tunnel. Littlepaw keek even twijfelachtig naar de tunnel. Het zou er donker zijn en er zou geen weg meer terug zijn. Maar ik kan nu al niet meer terug Ging er door hem heen. Acornstar zei dat Barkingpaw en hij dicht in zijn buurt moesten blijven. De smalle kater knikte. Ik ben niet bang en ik zal meegaan. En met die gedachtes volgde hij de duisternis in. Het zou goed komen, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Deadliest piece on the board Ngzy20
Floriske
2331
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 52 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior (Tunneler)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedi 30 nov 2021 - 19:53

Acornstar hield zich rustig, maar Crowcall kon zien dat haar opmerking hem geërgerd had. "Ik wist niet dat Windclan bereid zou zijn om de tribe te helpen", zei hij alleen. Ik ook niet, dacht Crowcall. Volgens Blazestar had StarClan hen met een teken laten weten dat de Tribe hulp nodig had. Had ShadowClan eenzelfde oproep van de sterren gehad? Er waren geen ThunderClanners of RiverClanners aanwezig, merkte ze. Waarom zou StarClan juist hun twee clans op pad sturen en niet de andere?

Het volgende dat haar opviel was dat Hazelgrouse de Triber wel erg enthousiast begroette. Natuurlijk moest ze haar al kennen van haar verblijf in de bergen, maar dit was meer dan simpele vriendschappelijkheid. Crowcall keek ernaar zonder veroordeling in haar blik. Ze voelde alleen een vaag verdriet; wat hier ook precies tussen die twee bloeide, het was waarschijnlijk gedoemd hen nog heel wat leed te bezorgen. Zodra Wren haar aandacht van de jongste WindClanner af wist te scheuren, richtte ze zich tot Crowcall om haar identiteit te bevestigen. "Ik ben Crowcall", antwoordde die, en daarna zweeg ze om Wren de ruimte te geven de groep toe te spreken. Haar boodschap was in ieder geval duidelijk genoeg: Day moest verdwijnen. Crowcall zei niets. Zou het echt zo simpel zijn? Één kat weg en alle problemen opgelost? Ze moest nog maar met eigen ogen zien hoe de situatie daar was.

Een vaag glimlachje speelde rond haar lippen toen Wren hen waarschuwde voor de donkere tocht. Geen zorgen meisje, ik ben tunnels wel gewend. Ze zei het niet hardop. Ze had het geheim van WindClan al eens weggegeven. Wat Tall ook gedaan had, hij had die informatie niet misbruikt. Van Acornstar kon ze niet hetzelfde verwachten. Zonder aarzeling volgde ze Wren de duisternis in.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Deadliest piece on the board WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board 54d990505124e75172416b493ea12881_copy
Sannemander <3
67
Actief
Crowned by an overture bold and beyond.

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 10 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ➤ Warrior
Barkinghound
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimema 6 dec 2021 - 22:43

Het was vrij simpel. Hij had geen zin en bang om dit te laten zien aan zijn mentor was hij niet. Met een gezicht dat op onweren stond luisterde hij naar de tribe cat. De tribe helpen, het klonk goed, helpen deed hij graag. Maar de gedachten aan zijn broertje thuis bij die moordenaar en dan ook nog is hun moeder lag hem niet best. Met een zucht hief hij zich op zijn poten. Bang voor het donker was hij niet, eerlijk het boeide hem niet echt. Dapper ventje die Barking. Wat hem echter wel dwars zat was Acornstars laatste opmerking. Dichtbij blijven? De jonge apprentice keek de catnapper kort aan en snoof voor hij met een sneller tempo vooruit speurde. Dan maar dichterbij de Windclanners lopen. Normaal kon hij er niet tegen, ongehoorzaam zijn. Hij bleef graag binnen de lijntjes. Maar momenteel kon het hem geen reet meer schelen.
Most times, a ghost is a wish.

Deadliest piece on the board Bliep_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
304
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedi 7 dec 2021 - 14:20

Wren glimlachte naar haar. Dat kleine glimlachje zette haar in vuur en vlam. Liet haar hazelnootkleurige ogen schitteren. Haar vriendin zei haar dat het goed was om haar weer te zien. Ze gaf haar een knikje terug, want even wist ze niks te zeggen. Misschien wilde ze ook wel niks zeggen. Bang om het moment te verprutsen. Dit kleine momentje, was eventjes voor hen tweeën. Ook al stond er een groep katten om hen heen. Die vielen weg naar de achtergrond. Terwijl ze naar Wren keek. Ze was zo mooi, zo zelfverzekerd. Kon zij maar zoals zij zijn, maar nee. Zij zou altijd de grijze muis blijven, altijd in de schaduw staan. Maar als ze dat moest doen om bij haar vriendin in de buurt te kunnen zijn, dan deed ze dat. Met alle liefde. Ze zocht een plekje naast Crowcall. Keek de andere kattin heel eventjes aan. Voordat haar blik weer naar Wren gezogen werd, die het groepje katten toesprak. Ze zouden door de tunnels gaan. Dezelfde reis die zij moons geleden gemaakt had. Naar de bergen, naar haar oma. Haar oma die nu dood was, verdwenen. Zoals iedereen in haar omgeving verdween, maar Wren was er nog. Wren was gebleven. Zij was het lichtpuntje in de duisternis, een sprankel in de donkere tunnels. Ze bleef bij Crowcall in de buurt terwijl ze de tunnels in gingen. Ze wist de weg, ze was niet bang. Angst voelde ze niet meer. Als haar vriendin maar in de buurt was. Dan kon ze de hele wereld aan.


Deadliest piece on the board ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
Deadliest piece on the board Iw2Epzf
Renske
467
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedo 9 dec 2021 - 18:20

For a star to be born, there is one thing that must happen: a gaseous nebula must collapse
So collapse.
Crumble.
This is not your destruction
This is your birth
Er was nog een beetje gepruttel tussen de Shadowclan leider en de poes die zich net had voorgesteld als Crowcall. De twee broekjes leken beide geen woord te durven zeggen en zelfs Hazelgrouse zei niets meer. Misschien was dit het resultaat van haar status. Zij was nu de leider van deze kleine expeditie. En iedereen volgde haar het donker in. Een glimlachje lag op haar snuitje. Ja, leider, in het donker. Snel genoeg zouden ze bij haar geliefde bergen komen en zou er een einde komen aan.. wat er ook maar terecht was gekomen van haar mooie huis. Misschien zou de lynx wel op haar wachten.

Het eerste deel was niet zo verschrikkelijk, kwam er nog wat licht binnen van de ingang dat tegen de wanden af kaatste. Wren volgde de muffe geur van water, de rivier die hun de bergen in zou leidden. Al snel viel ze toch een beetje terug en zocht ze Hazelgrouse op die naast de zwarte poes liep. Haar blauwe ogen wierpen een schuine blik op de zwarte poes. ‘Ik neem aan dat..’ Ze moest haar woorden nu zorgvuldig kiezen om niet de afluisteraars teveel te geven. ‘Alles lukte?’ Ze doelde op het gefabriceerde teken van hun. Misschien zou dat Crowcall ook wat gewilliger maken. Bloodclan was hun dreiging toch? Zo lang ze geloofden dat ze een gezamenlijke vijand hadden, dan wilde ze vast beter helpen. Wren wachtte niet lang op antwoord. ‘Het voelt bijna weer als vroeger, hm?’ Ze moesten zich alleen voorstellen dat de lucht boven hun was en een afgrond aan hun poten.
WREN
she has been through hell
so believe me when I say
fear her when she looks into a fire
and smilesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
Deadliest piece on the board DPKsfdL
Cynthia
3757
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimewo 15 dec 2021 - 11:34

Littlepaw leek hem tenminste te gehoorzamen, iets wat niet gezegd kon worden van Barkingpaw. Hij wilde de apprentice terugroepen, hem het liefst bij zich houden, vooral na wat er met zijn broertje gebeurd was. Misschien was het ook wel de reden dat hij de apprentice nu meegeforceerd had. Bang om hem achter te laten in een clan waar hij mogelijk niet veilig was. Vooral niet nu bekend was dat ze zijn kittens waren. Had hij Marshypaw dan ook mee moeten nemen? Maar die was zijn apprentice niet en hoe het ook wendde of keerde. Hij wist dat Marshypaw in goede poten zou zijn met Beechresin. Maar voor nu liet hij Barkingpaw zijn gang gaan. De tunnel was nog niet het gevaarlijkst, nee dat zouden de bergen zijn. Daar zouden onervaren katten waarschijnlijk nog wel een probleem kunnen hebben en dan was het beter als de apprentices wel naar hem zouden luisteren. Hij richtte dan ook voor nu zijn aandacht richting Littlepaw. "Vind je het spannend?" Dat was waarschijnlijk niet te ontkennen, maar de apprentice geruststellen was het minste dat hij zou kunnen doen.


If you are strong, you'll find responsibility
Deadliest piece on the board 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board DPKsfdL
Steen
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedo 16 dec 2021 - 20:10

Het enige wat hem nu slim leek was om de ouderen te gehoorzamen. Het liefst niet de WindClanners, maar de apprentice wist dat ze meer ervaring hadden. Uit verhalen van de elders wist de gestreepte kater dat er grote roofvogels en kliffen waren. Dat het er fris en erg gevaarlijk kon zijn. Dit had hem niet weerhouden mee te gaan, want in zijn leven had hij al genoeg meegemaakt. Zijn ervaring met de bergen van nul, maar hij zal meer krijgen. Een jonge krijger worden met een beetje ervaring. Was dat het waarom hij meeging? Of was het eer? Nee, zekers niet. Hij had hier andere redenen voor. Het idee er aan wat ze misschien voor goeds gingen doen hielp helaas niet om zijn spanning minder te maken. De kater wist dondersgoed dat onbekende gevaren extreem gevaarlijk konden zijn. Als zelfs oude rogues dat waren. Zijn haren gingen iets omhoog aan het idee dat de zwarte kat nog steeds rond. Hij dwong zichzelf zijn haren plat te leggen en zonder angst door te lopen. Littlepaw wist dat als het donkerder zal worden, dat hij de katten voor zich amper zou kunnen zien. Dan kon hij alleen naar maar op het kleine beetje licht, zijn snorharen en neus vertrouwen. Want zijn gehoor viel aardig tegen. 'Vind je het spannend?' klonk de stem van Acornstar. Vond hij het spannend? Ja. Heel erg. "Ik heb geen idee wat we precies zullen tegen komen. Dus ja." mauwde Littlepaw kalmpjes. Hij zette een grimas op, al was de kans klein dat iemand het zal zien. "Hopelijk zal ik eindelijk eens wat goeds doen."


Laatst aangepast door Littlepaw'' op di 21 dec 2021 - 17:40; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Deadliest piece on the board Ngzy20
Floriske
2331
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 52 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior (Tunneler)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedi 21 dec 2021 - 16:46

Daar gingen ze dan. Kattenogen glommen in het duister van de tunnel, het laatste beetje licht dat naar binnen viel reflecterend. Terwijl de schaduwen het gezelschap omhelsden en er steeds minder te zien werd, leken Crowcalls andere zintuigen zich te openen voor andere indrukken. De geur van vochtige aarde, het geluid van pootstappen en van hun ademhaling. Het was een andere wereld, op een manier die maar weinig katten die er nooit geweest waren konden begrijpen. Leven begon en eindigde hier, zo veel dieren werden geboren in een hol en zovelen stierven er, of het nu de konijnen waren die gegrepen werden door een Tunneler, of een Tunneler die gegrepen werd door de aarde zelf. Het donker was tijdloos en de tunnels hadden een manier om een kat het gevoel te geven dat er niets anders was - dat de buitenwereld maar een droom was, en dat als je hier stierf, je ziel nooit een weg naar buiten zou vinden. WindClan liet niet voor niets hun doden een tijdlang onder de open hemel liggen, totdat ze zeker wisten dat hun geest de wind gevolgd had en hun zielloze botten in de aarde konden rusten, maar voor Crowcall was het een vreemd troostend idee. Een Tunneler kon sowieso al moeilijk claustrofobisch zijn, maar zij ervoer zelfs een bepaald soort vrijheid in de krappe tunnels, alsof ze in deze bedompte ruimte beter kon ademen dan in de buitenlucht. Ze vroeg zich af hoe de ShadowClanners het zouden uithouden. Ze mochten dan schaduwen gewend zijn, het gevoel van minstens een vossenlengte ondoordringbare aarde boven je hoofd was toch iets anders dan een wandeling in een donker bos. Ze stapte zwijgend door, haar oren gespitst, luisterend naar de zachte gesprekken om haar heen. Wren stelde Hazel een cryptische vraag. Van de ShadowClanners achteraan leek een van de apprentices wat gespannen. Crowcall voelde zich kalmer dan voor vertrek. Ze kende deze specifieke tunnel niet, maar ondergronds voelde ze zich overal wel thuis.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Deadliest piece on the board WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
304
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimeza 1 jan 2022 - 19:43

Al snel kwam Wren naast haar lopen. Ook Crowcall liep bij haar. Haar vriendin vroeg haar of alles was gelukt, dus knikte ze. Even wierp ze een schuine blik op Crowcall. Ze ging hier niet in geuren en kleuren vertellen hoe goed het was gegaan. Hoe echt het teken van StarClan voor Falconstrike had gevoeld. Ze had hem niet veel hoeven pussen, dat was niet nodig geweest. Een klein beetje had ze hem de goede richting in geduwd en dat was genoeg geweest. Toen ging Wren verder, dat het net als vroeger voelde. Ze glimlachte en knikte nogmaals. Dit keer begon er alleen bijna iets enthousiast in haar ogen te flonkeren. “Ja! Ik zal die keer dat je mij de bergen hebt laten zien zeker niet vergeten. Toen je mij zei dat je ooit ook bij mijn thuis zou komen kijken en daar was je dan.” Lachte ze blij naar haar. “Mijn thuis is heel anders hè?” Niet dat het haar nog heel veel uitmaakte waar ze was. Ze wilde gewoon bij haar beste en in haar ogen enige vriendin zijn. Bij de enige kat waar ze zich begrepen voelde.


Deadliest piece on the board ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board 54d990505124e75172416b493ea12881_copy
Sannemander <3
67
Actief
Crowned by an overture bold and beyond.

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 10 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ➤ Warrior
Barkinghound
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimewo 5 jan 2022 - 14:01

Hoewel hij een rasechte Shadowclanner was, voelde het donker alles behalve bekend. De lucht werd killer naarmate ze dieper onder de grond kwamen en de enkele breuken in het plafond lieten zo weinig licht door dat het lastig was de katten om hem heen van elkaar te kunnen onderscheiden. Was hij dichterbij zijn mentor en Littlepaw gebleve had hij ze nog kunnen herkennen aan hun grootte, hun geur. Maar in de buurt van de Windclanners had hij geen idee wie naast hem liep. In zoektocht naar een bekende houvast wierp hij zijn blik op het silhouette van de grotere Windclanner, Crowcall of Hazelgrouse, als hij het zich nog goed kon herinneren. De kater kantelde zijn kop ietwat "Ik ben Barkingpaw" stelde hij zichzelf voor aan Crowcall. "Ben jij al is in de bergen geweest?" Hij wist van de grote reis die de meeste volwassenen hadden doorgemaakt. Maar of dit voor de kattin gelden? Hij had geen flauw idee.
Most times, a ghost is a wish.

Deadliest piece on the board Bliep_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
Deadliest piece on the board Iw2Epzf
Renske
467
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimeza 8 jan 2022 - 21:12

For a star to be born, there is one thing that must happen: a gaseous nebula must collapse
So collapse.
Crumble.
This is not your destruction
This is your birth
In een woordloze overeenstemming knikte Hazelgrouse en Wren keek tevreden voor zich uit. Mooi. Dan deden de Windclanners dit in de naam van hun heiligen. Ze kon niet wachten om ze het ongelijk te bewijzen als ze zij aan zij met een lynx zou vechten. Haar Windclan vriendin begon vervolgens vrolijk te babbelen toen ze haar een vraag stelde, en Wren kon eindelijk een beetje ontspannend toen iedereen toch een beetje begon te praten. ‘Ja ik kom mijn beloftes na,’ stemde ze in. ‘Al had ik andere omstandigheden gehoopt,’ voegde ze er grimmiger aan toe. Ze bewoog zich soepel over de gladde rotsen heen. De terugreis voelde nu al langer. Ze wilde er gewoon direct zijn, zonder poespas. Maar voor nu zou ze luisteren naar Hazelgrouse en haar glimlachjes schenken en haar hopelijk ook laten lachen. Stiekem maakte dat haar ook wel een beetje blij. ‘Ja, jouw huis is heel anders.. Maar het lijkt wel een beetje op mijn hooglanden. Alleen, laag..’ Ze lachte kort. ‘En met een slechter uitzicht.’
WREN
she has been through hell
so believe me when I say
fear her when she looks into a fire
and smilesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
304
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimewo 12 jan 2022 - 11:07

Ze glimlachte warm. Toen Wren zei dat ze haar beloftes na kwam. Ja, dat wist ze inmiddels. Zij was eigenlijk de enige in haar omgeving die dat echt deed. Die zich daadwerkelijk aan haar beloftes hield. Daarom vertrouwde ze haar, legde ze zichzelf totaal in de poten van haar vriendin. Ze kon op haar bouwen. Zij was er voor haar, echt voor haar. Nee, de omstandigheden waren dan misschien niet perfect geweest. Alleen ze was wel gekomen. Naar haar. Wren was er en ze was dol op haar. Toen ging Wren verder dat hun thuis heel erg van elkaar verschilden. Ze begon te giechelen toen haar vriendin zei dat de velden van WindClan lager waren. “Maar je kan tenminste in de verte kijken. In plaat van tegen een enorm rotsblok die je beeld blokkeert.” Plaagde ze terug. Haar hazelnootkleurige ogen glinsterden vrolijk. Het was lang geleden dat ze echt vrolijk was geweest. Vrolijk en overgelukkig. Ook al gingen ze van haar thuis weg, naar de bergen.


Deadliest piece on the board ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Deadliest piece on the board
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Road to the Mountains-
Ga naar: