Deadliest piece on the board 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Deadliest piece on the board

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wren •
Member
Deadliest piece on the board Iw2Epzf
Renske
460
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wren •
BerichtOnderwerp: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimema 1 nov 2021 - 20:39

For a star to be born, there is one thing that must happen: a gaseous nebula must collapse
So collapse.
Crumble.
This is not your destruction
This is your birth
Eindelijk was het tijd voor haar terugkeer. Ze had de bergen gemist. Het was alsof een deel van haar ziel was weggesneden toen ze weg was gestuurd. Maar ze had gezworen terug te komen, om wraak te nemen voor haar moeder, en de tribe te verlossen van al het vergif dat in de bergen was gekomen. Te beginnen met Day, met het afzetten van de valse healer, en iedereen die rogue en heiden was te verbannen uit haar heilige thuis. Ze was bereid om er alles voor te toen. Alles.

Dus zo had ze een paar ruige vrijwilligers opgetrommeld. Nou ja, vrijwilligers. Het was haar tong die ze in beweging had gebracht. Haar tekens. Dat die kleinzielige WindClan leider zo koppig was, kon haar niets deren. Ze kende Hazelgrouse, ze kende Falconstrike. En ze hadden haar geholpen. De katten de tribe waren geen vechters, maar deze katten, deze warriors wel. Een paar doorwinterde cave-guards zouden ze niet tegen kunnen houden. Zij waren gewend tegen andere katten te vechten, niet vogels. Bovendien was het maar één iemand die ze moesten hebben. Het zou kinderspel worden.

En ze had een leider mee. In een andere situatie had ze er misschien om kunnen lachen. Eén van de grootste clanleiders, die met haar meekwam? Misschien zag hij de ernst van de situatie in, was hij dankbaar voor wat de tribe voor hen had gedaan. Hij was in elk geval oud genoeg om alles te herinneren. Haar directe lijntje met hem had gezorgd dat ze wat van zijn clan kon regelen, en Hazelgrouse had de rest in Windclan gedaan. En nu was het enkel wachten.

Maar vandaag was het eindelijk zover. Ze zat klaar bij de ingang van de tunnel die rechtstreeks naar de bergen ging. Ze zouden ondergronds gaan, door de duisternis, een rivier stroomopwaarts volgend. Het zou slechts enkele dagen duren. Wren zou geen medelijden tonen, ze zouden op een spartaans tempo marcheren. Ze kon niet meer langer wachten. Het was tijd om Day te geven wat hem te wachten stond.

Voor iedereen die mee gaat op de reis naar de bergen!
WREN
she has been through hell
so believe me when I say
fear her when she looks into a fire
and smilesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Deadliest piece on the board DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimema 1 nov 2021 - 21:27

Lang was het niet om van Shadowclan gebied naar de ingang van de tunnel naar de bergen te komen. Het zou de eerste keer zijn dat hij de tunnel ging gebruiken om naar de bergen te komen, de vorige keer had hij tenslotte de lange route genomen met de rest van de clans. Toen hadden ze nog niet geweten van het bestaan van de tunnels. Toch maakte het het reizen naar de bergen nu een stuk makkelijker. Hij kon Wren al zien staan bij de ingang en hij wierp kort een blik over zijn schouder naar de katten die meegekomen waren. Zou het genoeg zijn om te doen wat gedaan moest worden? Als het om een kat ging zeker, maar zou de rest van de tribe zich ook verzetten? Hij liep door tot aan Wren en knikte kort naar haar. "Goedendag," Begroette hij haar. "Dit zijn alle katten die mee wilden gaan." Vervolgde hij, terwijl hij zijn oop naar de groep katten neeg. Veel meer was ook geen optie geweest als hij Shadowclan niet zwak achter wilde laten.


If you are strong, you'll find responsibility
Deadliest piece on the board 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board DPKsfdL
Naomi
186
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Littlepaw''
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedi 2 nov 2021 - 14:24

Eigenlijk had hij erg getwijfeld en al helemaal sinds het vertrek. Er waren geen namen genoemd van katten die al hadden laten weten dat ze mee gingen. Hij had het gevoel gekregen dat hij terug wilde, terug naar het veilige kamp onder leiding van Settleddust. Maar er waren weinig die mee wilden en hijzelf wilde Acornstar in de gaten houden. Er waren weinig die nog volledige vertrouwen hadden in hun leader. En eerlijk? Littlepaw had dat ook niet meer, maar er was nog wel wat. Ze wisten niet wat ze zouden tegenkomen. Hoe alles zal gaan gebeuren. De apprentice hoopte dat alles goed zou komen en volgde netjes de leader. Hij moest wel. De kennis om naar de bergen te gaan ontbrak hem nog. Maar die zou komen. Zijn blik gleed naar een gevlekte poes. Gingen ze met haar mee? Konden ze haar vertrouwen? Hij vertrouwde vreemdelingen niet snel. Natuurlijk was niet iedereen gevaarlijk of gemeen, maar hij had gewoon angst. Angst om weer een gevaarlijke vreemdeling tegen te komen. De kans was groot, waarom moest ze anders helpen? De tabby hoopte maar dat alles goed zou komen en dat de sterren over hun zouden blijven waken. De ShadowClan leader begroette de poes, maar Littlepaw bleef stil.


Deadliest piece on the board Little-banner
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Deadliest piece on the board Ngzy20
Floriske
2305
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 48 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedi 16 nov 2021 - 17:41

De ingang van de tunnel lag er donker bij. Crowcall had hier al vaker gestaan, starend naar dat beschaduwde pad de duisternis in, een pad dat naar een andere wereld leidde, naar een onbekend leven, naar hoop. Waar leidde het nu heen? Wat zouden ze aantreffen aan de andere kant? Een despoot, als je Wren mocht geloven. In Crowcalls ogen was de Tribe anders geweest dan de clans. Het had zo veel eerlijker geleken daar. De enige despoten die zij kende waren hier, met sterren in hun naam en te veel levens in hun lijf. De Tribe mocht niet tot zoiets verworden.
Ze was verbaasd om Acornstar in het verzamelde groepje te zien. "Je wilt katten helpen die geen ShadowClan zijn? Wat een karakterontwikkeling", miauwde ze koeltjes in het voorbijgaan, waarna ze naar de lapjeskat met een felle blauwe ogen toestapte. Ze was klein en compact, net als Crowcall, en hun ogen waren op dezelfde hoogte. "Jij bent Wren, neem ik aan."


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Deadliest piece on the board WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board Db0e02779105cdba79f503b450413881
Sannemander <3
41
Actief
Crowned by an overture bold and beyond.

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: ↠ Apprentice
Barkingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimewo 17 nov 2021 - 11:27

Hij was zijn apprentice. Barkingpaw had geprotesteerd, gesnoven en gejammerd. Maar er was geen ontkomen aan. Waar zijn mentor heen ging volgde hij, en zo was ook hij op bad naar de bergen. Het was niet dat hij de tribers niet helpen wilde, in tegen deel, hij hielp een ander graag. Maar na Haughtypaw- zijn mond trok droog toen het beeld van zijn broertje weer in hem opkwam. Slapend in meer van bloed, enkel om nooit meer wakker te worden. Na bleek dat zijn grote held, zijn oom, zijn vader was. Dat zijn hele leven een leugen was. Na dit alles wilde hij niets liever dan wegblijven bij de leader. Maar in plaats daarvan liep hij nu achter hem aan, onbekend gebied op, een nieuw avontuur lag voor hem en hij had er totaal geen zin in. En dit laken merken deed hij  dan ook zeker, als blikken konden doden had hij zijn leader nu van laatste levens beroofd. Maar toch stond hij hier nu, voor het pad richting de bergen.

Zijn blik viel op die mooie lapjes kat die hij eerder gezien had. Een triber, ouder dan hem. Zij was diegene die de alarmbellen had laten ringen. De jonge apprentice slikte onzeker. Langzaam kwamen meer katten tevoorschijn kwamen. Windclanners zo te ruiken, instinctief ging hij alerter zitten. Een scherpe opmerking werd naar zijn leader geworpen terwijl ze voorbij kwamen. Barkingpaw hield zich stil. Zijn blik op de triber houdende, wat nu?

Beetje Powerplay met toestemming van CynthiaBARKINGPAW

Because failure isn't an option.
If success is just a matter of more effort.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
296
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young warrior[Moor Runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimema 22 nov 2021 - 12:03

- Ze liep met Crowcall mee naar de ontmoetingsplek. Haar hazelnootkleurige ogen flonkerden verlangend. Het leek eigenlijk wel bijna een beetje geobsedeerd. Misschien was ze dat ook wel. Haar kop dacht sinds dat Wren bij hun was alleen nog maar aan de kattin. Hoe geweldig ze was. Hoe slim en standvastig. Zo wilde ze ook zijn, maar vooral wilde ze er voor haar zijn. Ze ging haar nooit meer in de steek laten. Ze was haar beste vriendin, Wren zag haar wel echt staan. Bij haar was ze geen grijze muis, was ze niet de dochter van of de zus van. Van haar kreeg ze geen scheve argwanende blikken. Haar blikken waren warm en in Hazelgrouse haar ogen oprecht. Ze gaf om haar en dat was wederzijds. Nu kon ze haar echt gaan helpen, daar was ze zo dolgelukkig mee. Toen ze aankwamen op de ontmoetingsplek, had ze dus ook alleen maar oog voor Wren. Niet meer voor Crowcall of de ShadowClanners. Ze liep direct naar haar toe, duwde haar vacht tegen de hare. “Wren.” Fluisterde ze bijna ademloos. Ze was zo blij om haar weet te zien, om weer in haar aanwezigheid te kunnen zijn.


Deadliest piece on the board ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
Deadliest piece on the board Iw2Epzf
Renske
460
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 16:26

For a star to be born, there is one thing that must happen: a gaseous nebula must collapse
So collapse.
Crumble.
This is not your destruction
This is your birth
Shadowclan kwam eerst, met de oude leider die ze al zo vaak had gesproken. Die zo simpel over te halen was geweest. Hij bracht twee jonge katten met zich mee en ergens was ze teleurgesteld. Ze had toch verteld dat ze een gevaarlijk individu moesten pakken. Wat wilde hij doen? De kinderen als levend schild gebruiken? De jonge katten leken ook onzeker. De gevlekte poes moest haar best doen om haar gezicht in een plooi te houden, dankbaar te kijken. Ze wierp de leider dan ook een knikje toe, haar ogen kort naar de grond gericht. Maar achter haar wimpers vlamden haar blauwe ogen vastberadenheid en strijdlust.

Het duurde niet lang daarna om voor twee Windclanners om op te dagen. Een zwarte poes, en natuurlijk haar maar al te bekende vriendin. Wrens ogen schitterden gelukkig toen ze Hazelgrouse weer zag. Dit was misschien het moeilijkste van allemaal. Hazel deed haar dingen... voelen die ze niet hoorde te voelen. Maar ook had ze haar geholpen toen niemand anders het deed, toen niemand anders het kon. En ze was succesvol geweest. Ze had haar broer misleidt en nu stond ze hier, met één warrior. En voordat Wren er iets tegen kon doen stond ze tegen haar aan. En zoals altijd bevroor Wren op haar poten en voelde zich tegelijkertijd warm en misselijk. Haar blauwe ogen richtten zich op de rood-witte poes, een klein glimlachje toonde zich. ‘Goed je weer te zien, Hazel,’ miauwde ze zachtjes. Totdat ze het contact tussen beide verbrak en de zwarte poes aankeek die haar eerder had aangesproken. Ze knikte, haar eerste opmerking was haar ook niet ontgaan. Blijkbaar was de Shadowclan leider niet altijd zo behulpzaam als nu. Dat was iets wat ze later misschien moest uitzoeken, maar ze negeerde het voor nu. ‘Ja, ik ben Wren.’ Dat was ze wie ze nu moest zijn. Het was tijd om alles aan de kant te zetten, ogen op het doel houden.

‘Dankjewel dat jullie allemaal wilden komen helpen. Echt.. ik weet niet hoe ik mijn dankbaarheid moet uiten. Er staat ons een gevaarlijke reis te wachten en.. en ik ben dankbaar voor jullie onbaatzuchtigheid.’ Ze keek de katten om haar heen één voor één aan. Zelfs de jonge Shadowclanners. ‘Ik weet niet wat ons te wachten staat in de bergen. Maar één ding is zeker, Day moet verdwijnen om de toekomst van de Tribe veilig te stellen.’ Ze keerde zich naar de ingang van de tunnel. ‘Ik hoop dat jullie niet bang zijn voor het donker. We zullen een paar dagen ondergronds zijn.’ Daarna knikte ze de groep toe en verdween als eerst het duister in.

WREN
she has been through hell
so believe me when I say
fear her when she looks into a fire
and smilesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Deadliest piece on the board DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 22:56

Misschien was het niet veel dat hij meegenomen had, maar het zou genoeg moeten zijn voor een kat. De tribe zelf was niet het doel, dat zou Day zijn. Hij wist zo snel niet meer of hij de kater van eerder herkende, de vorige keer dat hij er geweest was. Hierdoor kon hij ook niet weten wat voor een kat Day zou zijn en of Wren de waarheid sprak. Maar dit was het excuus dat hij nodig had gehad om aan zijn clan te geven. Zodat hij zijn kleinkittens kon zien. Hij liet kort zijn blik naar Barkingpaw gaan. Hij had de apprentice meegenomen, tegen zijn zin in. Maar hij was zijn apprentice en daarbij ook nog eens zijn zoon. Zonder te weten wat er precies met Haughtypaw gebeurd was, was het veiliger om Barkingpaw met hemzelf mee te nemen. Ook al zou het geen makkelijke reis worden.
De geur van Windclan deed hem fronsen. Waarom was er een verse windclan geur hier? Twee katten voegden zich erbij, waarvan de jongere kat meteen naar Wren toe ging, terwijl Crowcall eerst naar hem keek. Hij deed zijn best om zijn nekharen niet te laten rijzen bij de opmerking van de poes. "Ik wist niet dat Windclan bereid zou zijn om de tribe te helpen." Ze waren degene met een van de jongste leiding, katten die de journey niet meegemaakt hadden. Hij ging er niet verder op in, hij had zijn eigen redenen, maar die hoefden ze niet te weten. Wren sprak ondertussen en gaf aan dat ze door de tunnels zouden reizen. Dat was niet hoe hij er de laatste keer naartoe gereisd was, maar hij wist dat de tunnels sneller zouden zijn en mogelijk ook veiliger. "We zijn wel wat donker gewend," Antwoordde hij rustig. Ze hadden zelf tenslotte de swamp cavern, waar toch een tunnel was, maar ze waren niet voor niks ook shadowclan. Hij richtte zich op de twee apprentices. "Blijf allebei dicht bij mij." Hij betwijfelde of Barkingpaw ernaar zou luisteren, maar hij kon niet hebben dat ze de apprentices kwijt zouden raken. Hij volgde Wren vervolgens de duisternis in, wetende dat het een lange reis zou worden.


If you are strong, you'll find responsibility
Deadliest piece on the board 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deadliest piece on the board DPKsfdL
Naomi
186
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Littlepaw''
BerichtOnderwerp: Re: Deadliest piece on the board    Deadliest piece on the board Icon_minitimewo 24 nov 2021 - 16:53

Hij voelde aardig wat spanning, wat vooral uit zichzelf kwam. Hij bleef gewoon kalmpjes, maar van binnen had hij verschillende gevoelens. Hij voelde dus spanning, maar ook onzekerheid, angst en nieuwsgierigheid. Er zaten een heleboel nadelen aan deze reis. Een hele boel nadelen waar de apprentice een beetje op voorbereid was. Alhoewel hij niet helemaal wist hoe hij het grootste gevaar moest ontwijken, wist hij wel dat het goed zou komen. Ze zouden de Tribe helpen en daarna weer veilig terugkeren. Toch? Echter waren de ShadowClanners niet de enigen die zouden helpen. De geur van WindClan kwam zijn neus binnen en hij werd gelijk iets wat alert. Niet dat hij wat ergs verwachtte, maar je wist maar nooit. Sommige waren voor geen haar te vertrouwen. Littlepaw keek naar de twee aankomende poezen. Er was een zwarte en een gevlekte. Hij kende de twee niet goed. Sterker nog, de zwarte had hij nog nooit gesproken. Maar hey, ze moesten het er maar mee doen. Misschien zouden een paar extra warrior wel van pas komen. De kater bleef doodstil en luisterde naar de woorden die er te horen waren. Hij gaf geen reactie, want die had hij voor een keertje niet. Het enige wat er nu door zijn hoofd rondspookte waren ideeën. Ideeën over wat ze zouden tegenkomen. De tabby wist een klein beetje wat hij kon verwachtten, maar hij was er nooit eerder geweest. Had nooit de katten die daar leefden ontmoet. Dus waarschijnlijk ook niet hun vijand. Lang nadenken deed hij niet, want de stem van Wren klonk. De kater luisterde aandachtig naar wat er werd vertelt. Dat ze hun dankbaar was voor hun onbaatzuchtigheid, dat ze niet wist wat ze tegen zouden komen, dat ene Day moest verdwijnen voor het veiligstellen van de Tribe en dat ze met de tunnels zouden reizen. Daarna verdween de poes in de tunnel. Littlepaw keek even twijfelachtig naar de tunnel. Het zou er donker zijn en er zou geen weg meer terug zijn. Maar ik kan nu al niet meer terug Ging er door hem heen. Acornstar zei dat Barkingpaw en hij dicht in zijn buurt moesten blijven. De smalle kater knikte. Ik ben niet bang en ik zal meegaan. En met die gedachtes volgde hij de duisternis in. Het zou goed komen, toch?


Deadliest piece on the board Little-banner
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Deadliest piece on the board
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Road to the Mountains-
Ga naar: