[Ceremonie - Nov 2021] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Ceremonie - Nov 2021]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settleddust
Catministrator
[Ceremonie - Nov 2021]  Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: [Ceremonie - Nov 2021]    [Ceremonie - Nov 2021]  Icon_minitimema 1 nov 2021 - 21:03


‘Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen, zich verzamelen voor een clanmeeting!’

De stem van de deputy echode door het kamp vanaf de hoge rots. Zijn blik was wat afwezig. Zijn gedachten zaten zoals vaak bij andere zaken, maar dit keer kon hij niet stoppen met denken over Acornstar. Die vertrok naar de bergen, en hem tijdelijk als enige leider achter zou laten. Sommigen zouden het gekkenwerk noemen, maar hij kon niet stoppen met denken dat het misschien een kans zou kunnen zijn. Maar hij moest stoppen met over die dingen nadenken. Vandaag was een heugelijke dag. Eén warrior erbij, en voor één kitten was het tijd om apprentice te worden. Misschien wel de mooiste dagen voor deze twee jonge katten.

‘Het is vandaag tijd voor een apprentice om warrior te worden. Wishpaw, stap naar voren.’ Settleddust had dit nog maar zelden gedaan, maar het voelde als een grote eer. Hij keek met een warme glimlach naar de apprentice, en wierp haar een bemoedigende glimlach toe. ‘Ik, Settleddust, deputy van Shadowclan, vraag mijn warrior voorouders om neer te kijken op deze apprentice. Ze heeft hard getraind om de manieren van de nobele code te begrijpen, en draag haar op aan jullie als een warrior.’ De officiële woorden klonken bijna buitenaards uit zijn mond. Iets waar hij misschien maar aan zou moeten wennen. Zijn groene blik ging weer naar Wishpaw. ‘Wishpaw, beloof je naar de code te leven en je clan te verdedigen, zelfs ten koste van je eigen leven?’ De deputy wachtte totdat de jonge poes haar beloften had gemaakt. ‘Dan, bij de krachten van Starclan, geef ik je jouw warrior naam. Wishpaw, vanaf dit moment zal je bekend staan als Wishsong. Starclan eert jouw energie en vaardigheden, en wij verwelkomen je als een volledige warrior van Shadowclan.’ Hij legde zijn neus op haar kop. En daarmee was haar ceremonie compleet.

Dan was het de beurt aan de volgende kitten. Hij keek Nightkit aan. Hij wist dat ze belangrijk was voor Peppermint en Wolfblood, een weesje. Hij hief zijn kin een beetje en gaf haar een knikje met zijn kop om dichterbij te komen. ‘Nightkit, kom naar voren.’ Hij wachtte totdat het gevlekte bundeltje dichterbij kwam en bereidde zich voor voor de volgende heilige woorden. ‘Nightkit, jij hebt de leeftijd van zes manen bereikt, en het is tijd voor jou om in de leer te gaan. Vanaf deze dag, tot de dag dat jij je warrior naam ontvangt, zal je bekend staan als Nightpaw. Jouw mentor zal Weepingwillow zijn. Ik hoop dat hij aan jou alles zal doorgeven wat hij weet.’ Hij seinde nu ook Weepingwillow dichterbij. Een senior die prima zou passen bij Nightkit en zeker weer een apprentice aan zou kunnen. ‘Weepingwillow, jij bent klaar om een apprentice aan te nemen na Stormraiser.’ Een warrior die ook prima uit de verf was gekomen. ‘Jij bent een uitstekende warrior en hebt eerder bewezen een goede mentor te zijn. Jij zal mentor zijn van Nightkit, en ik verwacht dat je haar alles zal leren wat je weet.’ Hij wachtte tot de beide elkaars neuzen hadden geraakt om de band als warrior en apprentice te bevestigen, en de ceremonie te beëindigen. Nieuwe namen werden gejuicht, en met een tevreden zucht sprong Settleddust de rots weer af.

Lijstje:
 
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit


Laatst aangepast door Settleddust op di 2 nov 2021 - 13:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Ceremonie - Nov 2021]  IyEfZZd
Cami
32
Actief
✧ 134340 ✧

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 6 moons ✧
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Nightpaw''
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremonie - Nov 2021]    [Ceremonie - Nov 2021]  Icon_minitimema 1 nov 2021 - 21:51


Vandaag was het tijd, maar Nightkit had er eigenlijk helemaal niet zo veel zin in. Ze vond het simpele leventje van in de Nursery slapen en zonder zorgen het nachtelijke leven in het kamp ontdekken helemaal niet verkeerd. Helaas ging de tijd toch echt door, en nu was ze oud en groot genoeg om een Apprentice te worden. Haar pootjes trilde onder haar lichaampje terwijl ze haar weg naar de rots toe stapte. Haar gele ogen ging even de kring rond, wie zou haar mentor worden? Gelukkig was ze niet gelijk aan de beurt. Toch had Wishpaw, nu Wishsong al snel genoeg haar naam ontvangen. Was er niemand anders meer? Nee?

'Nightkit, kom naar voren,' luidde de woorden van de Deputy. Nightkit slikte en lichtjes trillend stapte ze naar voren. Ze vond het helemaal niet fijn om zo in het midden van de belangstelling te staan. De Deputy telkens niet langer aankijkend dan een halve seconde hoorde ze zijn woorden aan. Haar mentor zou Weepingwillow worden, een kat die ze eigenlijk helemaal niet kende. Nu ging Nightkit sowieso niet veel om met anderen. Nerveus drukte ze heel snel haar neusje tegen die van de kater, voor ze zich weer half omdraaide, klaar om zich weer te mengen met de rest van de Clan.


[Ceremonie - Nov 2021]  4HQxR9a
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Ceremonie - Nov 2021]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: