[Clanmeeting] Prodical daughter 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clanmeeting] Prodical daughter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settleddust
Catministrator
[Clanmeeting] Prodical daughter Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: [Clanmeeting] Prodical daughter    [Clanmeeting] Prodical daughter Icon_minitimewo 10 nov 2021 - 22:14

so it's simple then

De deputy liep het kamp binnen met Newtspark op zijn hielen. Hij keek onbuigzaam, zijn blik neutraal, maar een hint van een zelfvoldane grijns hing aan zijn mondhoeken. Noem hem een deputy, een interim leider, een opvolger, maar hij was de man aan het roer nu. Hij deelde de orders uit, en dit was een van zijn eerste. Hij zou gemaakte fouten herstellen, en hij hoopte maar dat de clan zijn misschien misplaatste lef als een nobele actie zouden zien. In elk geval wist hij dat vele van zijn clangenoten de medicine cat hadden gemist.

Settleddust sprong op de hoge rots. ‘Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de hoge rots,’ schalde zijn stem door het kamp. Hij wende er steeds meer aan. Zijn groene blik ging naar Newtspark. ‘Newtspark heeft haar plichten van Starclan in Thunderclan volbracht, en keert vanaf vandaag terug als volledige medicine cat van Shadowclan.’ Hij maakte niet eens woorden vuil dat ze ooit was verbannen. Niet in zijn gedachten, niet als het destijds aan hem had gelegen. Een warme glimlach wierp hij op de jonge poes. ‘Welkom terug, Newtspark.’

S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tidepaw
Member
[Clanmeeting] Prodical daughter BBTakD
Bunny
301
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tidepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Prodical daughter    [Clanmeeting] Prodical daughter Icon_minitimewo 10 nov 2021 - 22:31

Tidepaw kon haar ogen niet geloven. Haar blauwgroene blik was strak op de bekende verschijning gericht - ze merkte amper dat Settleddust op de rots sprong en de clan toesprak. Maar één ding hoorde ze wel; dat Newtspark terugkwam als volledige medicine cat van Shadowclan. "Newtspark!", schreeuwde de jonge apprentice gelukkig, en zo snel als haar poten haar konden dragen rende ze op de medicine cat af. Ze duwde haar neus in diens vacht, klemde zich aan haar vast alsof ze bang was dat Newtspark elk moment kon verdwijnen, dat dit allemaal een droom was en dat ze straks als ze wakker werd nog steeds een hele clan van haar verwijderd zou zijn. Maar haar vacht was écht, Settleddust had het echt verkondigd, en zelfs na de het hele debacle met Specklepaw was hij nu weer haar op twee na favoriete persoon - na Dimpaw en Newtspark, natuurlijk.


[Clanmeeting] Prodical daughter C58Akc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newtspark
Medicine cat
[Clanmeeting] Prodical daughter 748b7ddb81bd4bf8fc9dabb2a179914e7e577edc
dodo
580
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Prodical daughter    [Clanmeeting] Prodical daughter Icon_minitimewo 10 nov 2021 - 22:39


In stilte volgde ze de kater. Haar hart bonsde in haar keel en haar luchtpijp voelde strak samengeknepen van de spanning. Spanning waarvan ze niet wist dat die bij elke pas meer zou opborrelen. Newtspark ademde diep in en stond even stil, de vraag of ze dit echt wilde spookte door haar kop als een nachtmerrie die haar niet zou verlaten als ze het lief zou vragen.

De kater sprong op de hoge rots en in stilte luisterde ze toe hoe hij de clan toesprak. ”Dankjewel, Settleddust.” Sprak ze zacht. De clan sprak ze verder niet toe. De emoties waren opgekropt tot een bal in haar keel waardoor er niks meer uit kwam. Dankbaar knikte ze nog naar de kater waarna ze zich keerde tot de clan. Opzoek naar de katten die ze zo gemist had.

De stem van Tidepaw in combinatie met een bruine schim die tegen haar aan vloog lieten tranen in haar ogen springen. De wonden op haar lichaam waren nog niet geheeld, maar even kon het haar niet schelen. Haar neus begroef zich diep in de vacht van de apprentice. ”Ik zei toch dat we elkaar weer zouden zien, kleine muis.”

 forgive me father for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways
      i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Prodical daughter DPKsfdL
Cynthia
544
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Prodical daughter    [Clanmeeting] Prodical daughter Icon_minitimewo 10 nov 2021 - 22:41

Haar vader had het daadwerkelijk voor elkaar gekregen om zijn clan achter te laten en naar de bergen te gaan. Natuurlijk verwoordde hij het niet op die manier, nee het was om de tribe te helpen. Maar eigenlijk was het een van zijn vele rare handelingen van de laatste tijd. Een die de clan momenteel misschien zelfs wel zwakker achter liet of juist sterker. Dat zouden ze moeten zien. Misschien was dat ook juist de reden dat ze er niet voor had gekozen om mee te gaan naar de bergen, ondanks dat Bloodhound daar zou moeten zijn. Nee, de clan en haar kittens waren belangrijker. Was ze jonger geweest, dan was ze mogelijk mee gegaan, maar niet nu, niet na alles dat er al gebeurd was.
Ze wist hoe Settleddust erover dacht en kon dan ook niet echt verbaasd zijn toen hij met Newtspark het kamp in kwam lopen. Een beslissing waar ze zelf niks op tegen had, maar wel een waarvan ze wist dat dit nog wel eens problemen op kon leveren eenmaal haar vader terug was. Hoe oud hij ook aan het worden was, hij zou terugkomen. Daar was hij gewoon simpelweg te eigenwijs voor. Ze wist dat er genoeg zouden zijn die Newtspark gingen begroeten, maar haar blik ging eerder naar Settleddust. Er lag nu een last op zijn schouders wist ze en ze zou doen wat ze kon om hem te steunen, tenslotte zou dit eigenlijk haar vaders verantwoordelijkheid moeten zijn, maar hij was er simpelweg niet. Ze stapte kort richting Newtspark. "Het is goed om je terug te hebben." Voor ze de ruimte gaf aan de rest van de clan. Dit was een begin van dingen rechtzetten, maar dit zou nog niet genoeg zijn. Er zou nog zoveel meer moeten gebeuren en mogelijk ook nog meer voorkomen moeten worden eenmaal haar vader terug was.


[Clanmeeting] Prodical daughter 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimpaw
Member
[Clanmeeting] Prodical daughter Dimhah10
Rei ♡
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ten moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice ⚡
Dimpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Prodical daughter    [Clanmeeting] Prodical daughter Icon_minitimedo 11 nov 2021 - 13:51

Haar oren wiebelden ietwat geërgerd heen en weer toen ze zag hoe gelukkig haar zusje was bij de terugkeer van Newtspark. Zo geweldig was die toch ook weer niet? Echter reageerde ze er verder niet op - ze gunde het de medicine cat om terug de clan in te komen, want ze had werkelijk waar geen idee waarom die er ooit uitgegooid was. Was vast een overdreven reactie geweest van Acornstar. Immers kende ze hem als iemand die heel strikt was met de regels, te strikt als je het haar vroeg. Ze vroeg zich af of het niet voor enige vorm van drama ging zorgen dat Settleddust nu deze beslissing nam in de afwezigheid van hun leader, maar besloot daar verder geen gedachtes vuil aan te maken aangezien ze daar toch niets aan kon doen. Ze gunde de ander een kort knikje als 'welkom terug', al wist ze niet of die dat wel gezien had.


[Clanmeeting] Prodical daughter Dimpaw17
BELIEVE THAT YOU WON'T REGRET THE CHOICES YOU MAKE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clanmeeting] Prodical daughter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: