Allyoucaneat 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Allyoucaneat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowpaw,
Member
Allyoucaneat ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Allyoucaneat   Allyoucaneat Icon_minitimeza 13 nov 2021 - 20:33

Crowkit
Crowkit
CrowkitAllyoucaneat Da8e6kn-3d6de4de-39b6-48cf-8c80-acbfaf455f3cAllyoucaneat Ztut955Allyoucaneat Da8e6px-3469263e-59a3-4549-a166-ce5fa2a52b0e

Ze had nu al een paar weken braaf in het kamp gebleven in een poging haar leiders tevreden te houden. Maar bij dit soort gedrag zorgde ervoor dat er een ongetemde frustratie in haar groeide. Het was als een monster dat je opsloot, geen goed idee. Het werd enkel bozer en sterker des te langer het gevangen zat. Zo ook zat Crow aan de uitgang van het kamp naar buiten te gluren. Het was enkel natuurlijk dat ze geen geduld had, die had ze immers nooit gehad en het kon haar ook geen ene reet schelen of ze die had of niet. Ze genoot er gewoon van wanneer het haar gemakkelijk uitkwam. Haar amberen ogen verschoven even naar de nursery. Zou er iemand mee willen gaan? Waarschijnlijk niet, die hele den was immers gevuld met sukkels en crybabies.

- Zep
You are a lesser creature


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Zephyrpaw
Member
Allyoucaneat Ehe_2
Starlord Shiwi
40
Actief
'The chicken... Is not amused'


CAT'S PROFILE
Age: 9 moons and 50 secs
Gender: Tomcat ♂
Rank: MR Apprentice
Zephyrpaw
BerichtOnderwerp: Re: Allyoucaneat   Allyoucaneat Icon_minitimeza 13 nov 2021 - 20:46


Des te ouder ze werden, des te saaier alles werd. Hij verveelde zich te pletter, zeker nu zijn mosbal kip er niet meer was om hem te entertainen. Het mos was al enkele moons oud en was zo verrot dat een domme apprentice besloot dat die weg moest samen met het verversen van zijn nest, en daar was Zephyr niet erg tevreden mee. De grijze kit sprong uit zijn nest en bemerkte dat één van de bekendste herriemakers – zijn nichtje Crowkit – zich niet in de buurt van haar nest bevond. En dat maakte hem wel nieuwsgierig, want mogelijks deed zij dan iets interessants. Hij sloop voorzichtig naar de ingang en liet zijn kop naar buiten hangen om met zijn felle kijkers te spioneren. Het was niet erg moeilijk om haar te vinden, ze staarde in zijn richting uit. Met een grijnsje kwam hij naar zijn klein nichtje toegehuppeld. “Hey kraaiekop, wat doe je?” Ze zat immers de hele tijd naar ofwel buiten ofwel naar de ingang van de nursery te gluren, en hij kon het niet helpen maar nieuwsgierig te worden van wat ze van plan was. Was het meer crunchy insecten eten, monsterkippen zoeken of wraak nemen op boze ouders door een bijenkorf te gaan zoeken en die op hun gezicht te leggen? Niemand wist het. Maar hij hoopte dat het het laatste was, zijn moeder was laatste tijd echt super humeurig en irritant geworden.


Allyoucaneat CZephyrSig
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
Allyoucaneat ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Allyoucaneat   Allyoucaneat Icon_minitimezo 14 nov 2021 - 0:33

Crowkit
Crowkit
CrowkitAllyoucaneat Da8e6kn-3d6de4de-39b6-48cf-8c80-acbfaf455f3cAllyoucaneat Ztut955Allyoucaneat Da8e6px-3469263e-59a3-4549-a166-ce5fa2a52b0e

Het duurde niet lang voordat een bekende uit de nursery kwam en wel meteen naar haar toekwam. Kort trok de kleine bengel met haar oortjes waarbij een lichte, bijna luchtige zucht van haar afkwam. Ze was niet zo heel sociaal meer zoals ze vroeger was, waar ze nog eens naar katten toe durfde te leunen. Ze was niet het type iemand te benaderen, zij was degene die benaderd moest worden. Zep kwam dan ook naar haar toe en vroeg haar een wel al te bekende vraag. Haar ogen schoten meteen naar de zijne, een koele en ietwat boze blik. "Ik ga het kamp uit, insecten zoeken," kwam eruit zonder veel schaamte terwijl ze zich op haar poten bracht en even heen en weer wiebelde op haar teentjes. "I guess dat je mee kan komen... Als je me tenminste bij kan houden," Crowkit blufte maar. Ze was zelf nog niet helemaal alleen het kamp uit gegaan. Hawkchase had altijd haar handje vastgehouden.
You are a lesser creature


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Allyoucaneat   Allyoucaneat Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Allyoucaneat
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: