[16-11-2021] Ceremony November 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [16-11-2021] Ceremony November

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[16-11-2021] Ceremony November 1706e310
Sannemander
892
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: [16-11-2021] Ceremony November    [16-11-2021] Ceremony November Icon_minitimedi 16 nov 2021 - 21:26


C e r e m o n y     n o v e m b e r

Het leek nog geen maan geleden. Ze waren toen nog zo klein, voor het eerst buiten de nursery. Blazestar had toe zitten kijken, Fawnleap aan zijn zijde. De vreugde in hun oogjes van destijds zag hij nu terug. Zoals ze daar stonden, zijn woord afwachtende. Hoe kon hij het nu nog langer uitstellen? Hoe kon hij nu nog weglopen en nog één dagje wachten voor hij zou accepteren dat ze gegroeid waren. Dat ze nu klaar waren voor de volgende stap in hun leven. Blazestar zuchtte, het was tijd om warriors met ze op te zadelen.

Met een onhandig sprongetje klom hij highrock op, het was een plek die hij inmiddels eigen kon noemen zonder twijfel. Zonder spanning. Hij had dit inmiddels al zo vaak gedaan maar toch voelde het deze keer weer ietwat lastig. Wetende dat vandaag de dag was dat zijn kleintjes groot zouden worden. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clan meeting!"

"Ik heb jullie alle bij elkaar geroepen omdat een aantal kittens de leeftijd van 6 moons bereikt hebben en daarom oud genoeg zijn om apprentices te worden. Ook is het een enorm belangrijke dag voor twee van onze apprentices, zij zullen namelijk vandaag hun warrior naam krijgen" De leader knikte. Begon met het eerste deel van de ceremonie. "Sparkkit" zijn trotse blik viel op zijn zoon. Een grote glimlach trok aan zijn mondhoeken "Je zult tot tunneler getrained worden door Harespring" Een goede vriendin van hem, iemand die hij vertrouwde met zijn zoon. Hij hoopte dat haar kalme houding de drukke en snel afgeleide  houding van zijn zoon wat zou afwegen. "Crowkit" Een even zo trotse blik viel op zijn eerste dochter. Een pootvol maar inmiddels had hij al wel een beetje vernomen dat ze het enorm goed kon vinden met één bepaalde, apprenticeloze warrior. "Jouw mentor zal Hawkchase zijn" Hij hoopte dat hun goede band en goede fundering zou zijn voor hun trainingen. "Tumblekit" Zijn kleine strategist. Hij had de bouw en energie van een moorrunner, en toevallig had hij de perfecte mentor voor hem. "Jouw Mentor zal Petalberry zijn" Zijn blik viel kort op zijn halfbroer. Hij was de positiviteit zelve, hij twijfelde er geen seconde aan dat dit een goede match zou worden. "Doekit" zijn laatste dochter, zijn kleine meid. Trots keek hij neer op de kitten. Ze was één die dingen volgens het boekje deed. Hij hoopte dat de mentor die hij voor haar gekozen had perfect bij paste. "Jouw mentor zal Lethaldose worden" Hij liet de twee elkaar ontmoette.

Maar alleen zijn kinderen waren het niet. Zijn blik viel op zijn neefjes, nichtjes. Fallenflight had haar kits gekregen rond dezelfde tijd als Fawnleap, zijn familie was in eens dubbel zo groot. Het was iets waar hij aan had moeten wennen, dat zeker. Hij had zich zorgen gemaakt. Bang voor Fallenflight's onvoorspelbare humeur. Bang voor haar schommelende mentale gezondheid. Maar  gelukkig stonden hier 3 gezonde kittens voor hem, klaar om apprentice te worden. De trotse oom glimlachte. "Zephyrkit" begon hij, zijn blik op zijn neefje rustend. "Jouw mentor zal Daintywhiff worden." Gedudlig gaf hij de twee de tijd om elkaar te ontmoeten. "Poppykit" Ze was een poot vol, dat wist hij. Ze had structuur nodig, regelmaat.  "Ik zal zelf jouw training op me nemen" Hij was niet één van regelmaat en structuur, maar hij was in ieder geval wel iemand die zij al van jongs af aan kende. "Routkit" zijn blik viel vervolgens op de jonge kattin "Jouw Mentor zal Thawrage zijn" Hij liet de twee elkaar ontmoette voor zijn blik op de laatste van de vier viel. "Lightkit" een glimlach trok aan zijn mondhoekjes "Jouw mentor zal Heatherleaf zijn"

En tenslotte. Een groots moment voor jonge katten, apprentices die hun final assassment gehaald hadden. Apprentices die hun training volbracht hadden en klaar waren voor een leven vol routine, vol stress. Blazestar wierp zijn blik op één van hen. "Lightpaw, ik heb van jouw mentor vernomen dat jij je final assessment gehaald hebt en dat jij klaar bent om warrior te worden" De leader liet een kortste stilte vallen. "Lightpaw, vanaf nu zul je bekend staan als Lightstep, een windclan Warrior" Hij gunde haar haar moment. Wachtte terwijl de clan haar naam riep. "Turtlepaw, ook voor jou is het een grote dag. Je hebt je training volledig afgerond en bent daarmee klaar voor het warriorschap. Vanaf nu zal je dan ook bekend staan als Turtleheart, een windclan warrior"

Wederom gunde hij haar haar moment, sprong lening van de rots af. Zijn clan was slim genoeg om door te hebben dat deze ceremonie voorbij was. Met een trotse glimlach stapte hij op zijn kinderen af, zijn babies nu zo groot. "Gefeliciteerd aapjes, jullie moeder en ik zijn zo ontzettend trots op jullie, maak het jullie mentors niet al te lastig hm" vertelde hij hen trots voor hij door stapte naar zijn nieuwe apprentice, zijn tweede apprentice. "Poppypaw" begroette hij zijn nichtje "Claim je nest en zoek me daarna op. Dan laat ik je het territorium zien"

Voor storyline redenen speelt deze ceremonie zich af voor dit topic:
https://www.warriorcatsnl.com/t47581p20-training-2-motivation

Lijstje:
@Sparkpaw krijgt  @Harespring  als mentor
@Crowpaw krijgt  @Hawkchase  als mentor
@Tumblepaw  krijgt  @Petalberry  als mentor
@Doepaw krijgt  @Lethaldose als mentor
@Zephyrpaw krijgt  @Daintywhiff als mentor
@Poppypaw krijgt  @Blazestar als mentor
@Routpaw krijgt  @Thawrage als mentor
@Lightpaw" krijgt [npc for now]

Lightpaw  word @Lightstep!
Turtlepaw word @Turtleheart![16-11-2021] Ceremony November YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hawkchase
Deputy
[16-11-2021] Ceremony November 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
296
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 26
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [16-11-2021] Ceremony November    [16-11-2021] Ceremony November Icon_minitimewo 17 nov 2021 - 11:32

Hij stond te popelen. Misschien was hij nog wel meer enthousiast voor deze ceremonie dan zijn eigen warriorceremonie. Want een little birdie had hem ingefluisterd dat hij vandaag zijn favoriete persoon toegewezen zou krijgen als apprentice, en hij kon niet wachten op alle leuke avonturen die hij met haar ging beleven. Hij deed dan ook een heel klein vreugdedansje toen hij zijn naam na die van Crowkit - ehh, nee, Crowpaw - hoorde, waarna hij snel naar haar toeliep en zijn neus tegen de hare aandrukte. "Heb je er zin in, ei?" vroeg hij haar zachtjes, om de rest van de ceremonie niet te verstoren. Hij in ieder geval wel. Een domme grijns stond op zijn snuit en toen Blazestar klaar was met spreken, sprong hij overeind. "Wat wil je als eerste gaan doen? Je mag nu officiëel het kamp uit, dus we kunnen overal heen. En je mag zelfs zonder mij, hehe ~"


Too fast for his own good
Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightstep
Member
[16-11-2021] Ceremony November DPKsfdL
Steen
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightstep
BerichtOnderwerp: Re: [16-11-2021] Ceremony November    [16-11-2021] Ceremony November Icon_minitimewo 17 nov 2021 - 12:23

Er waren veel dingen voor deze ceremonie. Eén van die dingen had met haar te maken. Hoe ze zich moest voelen wist ze niet. Ze vond het alleen maar eng. Vele ogen zouden naar haar gaan richten, maar van niemand waar ze een band mee had. Het zouden simpel felicitaties worden. Meer niet. Was ze hier echt klaar voor? Ze was nog steeds niet helemaal zeker over haarzelf. Ze vond haarzelf helemaal niet zo goed. Echter als ze nadacht had ze alles wat je nodig had. De poes was kalm, slim, snel, sterk en had behoorlijk wat uithoudingsvermogen. Maar wist ze dat zelf? Ja, maar niet of het goed genoeg was. Eerst was het de beurt aan een heleboel kittens om apprentice te worden. Ze had het goed geraden dat Crowpaw, toen nog Crowkit, en haar siblings snel apprentice zouden worden. Sterker nog, er waren meer die in de leer gingen. Misschien moest ze toch maar blij zijn om de apprentice den te mogen verlaten. Vier nieuwe katten er bij... En toen was het haar beurt. Haar maag voelde alsof ze tientallen salto's had gemaakt, non-stop. Was het echt zover? Eigenlijk wilde ze de aandacht niet. Ze wilde die alleen van vrienden en familie, maar die had ze niet echt. Eigenlijk was dit alleen een upgrade voor meer respect, maar voor de rest had ze hier niets aan. Niemand die haar met enorme blijdschap feliciteerde. Ze deed het eigenlijk voor bijna niets. Er was voor haar niets moois aan deze ceremonie. Eerlijk gezegd wilde ze dat ze gewoon stil kon toekijken, maar zo werkte het helaas niet. 'Lightpaw, ik heb van jouw mentor vernomen dat jij je final assessment gehaald hebt en dat jij klaar bent om warrior te worden' De poes had er geen vertrouwen in en zette enkel een verlegen lachje op haar snoet. Ze zei niks, ze deed niks. Ze wist niks om te doen. 'Lightpaw, vanaf nu zul je bekend staan als Lightstep, een windclan Warrior' Lightstep... Klonk goed. Het zou een naam zijn die ze lang zou dragen en ze hoopte maar dat het inderdaad goed klonk. Ze moest het maar hopen.

Tag: nobody :'D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sparkpaw
Member
[16-11-2021] Ceremony November Sirius
Renske
102
Actief
BOOM

CAT'S PROFILE
Age: ✴ Nine moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ✴ Tunnels zijn stom
Sparkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [16-11-2021] Ceremony November    [16-11-2021] Ceremony November Icon_minitimevr 19 nov 2021 - 16:48


[16-11-2021] Ceremony November D51re35-40a7e9ea-6cc1-4945-9640-21a8093f3f7c.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM5NDI5MzIwLTBmNjEtNDI0ZC1hOGVmLTE2YWVmM2NkNmQ1OFwvZDUxcmUzNS00MGE3ZTllYS02Y2MxLTQ5NDUtOTY0MC0yMWE4MDkzZjNmN2MuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Dit was de. Beste. Dag. Van. Zijn. Leven! Sparkkit.. Nee, hij zou Sparkpaw worden. Hij kon bijna niet wachten. Hij had de naam stiekem al geoefend. Sparkpaw, Sparkpaw, Sparkpaw. Keer op keer. Hij stond de dansen op zijn pootjes toen papa de rots op sprong en dank aan Starclan mocht hij als eerste. Hij kon namelijk echt niet meer wachten. Hij holde naar voren toen zijn naam geroepen werd. Sparkkit, voor de laatste keer. Bah, die naam was stinky. Sparkpaw was zoveel stoerder en beter. Hij zou getraind worden door Harespring als tunneler. Oh! Net zoals papa. Hij had eigenlijk niet heel veel over nagedacht wat hij wilde zijn, maar ergens had hij verwacht dat hij moor runner zou worden. Hij hield van rennen! Hij was snel en.. ja, waarom moest hij eigenlijk tunneler worden? Maar veel tijd had hij niet om na te denken, want zijn siblings waren aan de beurt na hem. Hij duwde zijn neus tegen Harespring, zijn mentor. Hij had haar nog niet eerder ontmoet, maar hij maakte zich een beetje zorgen over hoe gek haar ogen eruit zagen. Maar hij was Sparkpaw! Dit was de beste dag uit zijn leven. Daarna moest hij eeuwen toekijken hoe alle andere apprentices hun mentoren kregen. Al zijn siblings werder moor runners. Hij fronste. Moest hij zich nu speciaal voelen of.. afgezonderd. Hij zou nu niet met hen trainen. Oké, hij moest die gedachten uit zijn koppie zetten en in papa vertrouwen. Het kwam vast allemaal goed. En toen de ceremonie eindelijk afgelopen was, kwam hij naar hen toe. Hij was trots! Zijn blije oogjes keken naar zijn papa en hij knikte met een brede grijns. ‘Natuurlijk niet!’ miauwde hij toen hij vertelde dat hij het hun mentors niet te lastig moest maken, maar hij deelde een ondeugende blik met zijn broertjes en zusjes. Natuurlijk wel.     
I've never have been one to
half-ass shenanigans

[16-11-2021] Ceremony November Sparkos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[16-11-2021] Ceremony November Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [16-11-2021] Ceremony November    [16-11-2021] Ceremony November Icon_minitimezo 21 nov 2021 - 15:57

Ego is one of the biggest poisons
Het was lang geleden dat ze nog een apprentice had gehad en eerlijk gezegd dat ze niet dat ze er nog eentje ging krijgen. Niet onder dit regime. Blazestar had vast van alles gehoord van Shadefeather en die dingen waren niet de mooiste. Daarom spitste ze ietwat verbaasd haar oortjes toen ze naar voren werd geroepen om Zephyrpaw te ontvangen. Ze duwde haar neusje tegen de zijne, maar zei nog geen woord. Voor de ceremonie geëindigd was verdween ze het territorium in.
x


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[16-11-2021] Ceremony November 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [16-11-2021] Ceremony November    [16-11-2021] Ceremony November Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[16-11-2021] Ceremony November
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: