Love me, love me love me love me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Love me, love me love me love me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitepaw
Member
Love me, love me love me love me Tenor
↯ LOIS ↯
143
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ↯ 13 Moons ↯
Gender: Tomcat ♂
Rank: ↯ Apprentice ↯
Whitepaw
BerichtOnderwerp: Love me, love me love me love me   Love me, love me love me love me Icon_minitimevr 19 nov 2021 - 10:57

Het was weer zo'n dag. Constant zag hij haar, hoorde hij haar. Haar nek druipend van het bloed, haar stem schor en woedend. Ze vroeg hem waarom hij niet geholpen had. Dat hij Wolfblood moest vermoorden voor wat ze haar aangedaan had. Dankzij de begeleiding van Peppermint werd hij steeds beter in het omgaan met deze dingen - deze hallucinaties, die niet echt waren. Vroeger had hij het nog een soort van geloofd, ook al wist hij dat het niet kon dat hij zijn moeder Sinclaw zag, want ze was dood. Maar nu wist hij dat hij haar moest negeren, dat hij niet naar haar woorden moest luisteren. Maar het was lastig, vermoeiend, en het maakte hem ongelukkig. Haar te zien, maar ook om zich keer op keer weer druk te maken over het feit dat zijn zus hun eigen moeder had vermoord. De moeder die hij zo graag trots had willen maken, ondanks zijn magere lijf dat niet goed vechten kon. Maar hij had het nooit gekund, en zijn zus had dat van hem afgenomen. Toch nam hij het haar niet kwalijk. Hij hield van haar, al was hun contact heel erg afgevlakt sinds toen. Zijn moeder legde haar staart om hem heen en met een zucht drukte hij zich iets dichter tegen haar aan, al was het niet echt. "Vermoord haar," klonk het zachtjes in zijn oren. Hij rolde met zijn ogen waarna hij zich focuste op iemand anders in het kamp dan zijn dode moeder, een jonge apprentice die hij herkende als Palepaw.
- Palepaw 1st


what the hell's going on can someone tell me please why i'm switching faster than the channels on tv
Love me, love me love me love me Whitea11
i'm black and i'm white no something isn't right my enemy's invisible i don't know how to fight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Love me, love me love me love me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: