Proud to be home 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Proud to be home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Remnantwolf
Med. cat apprentice
Proud to be home Kfjj0PI
Butter
511
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Proud to be home   Proud to be home Icon_minitimevr 19 nov 2021 - 12:07

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantwolf was vroeg of heel laat, het was net hoe een kat het bekeek, weer het kamp in gelopen. Het was maar goed dat ze jong en gezond was, want de reis was lang geweest en hoewel ze honger had en niets liever dan slapen wilde, leken haar poten met energie te trillen. Ze had nauwelijks een woord met Frostdove gesproken, zeker omdat het gesprek met Chivysniff nog in haar hoofd rond dwarrelde. Ze had haar naam, verbijsterend als het was. Ze kon het nog steeds niet geloven. Als een kat haar vier Moons geleden had gezegd dat ze binnen een zeer geringe tijd haar opleiding tot volwaardig Medicine Cat af zou ronden, dan had ze zich angstig verstopt in een hoekje.

Newtspark was weg, grotendeels weg gestuurd door haar. Niet dat ze dat ooit zou toegeven al zou Eveningstar misschien de optelsom wel kunnen maken. Het feit dat de flamepoint Riverclanners had aangevallen, dat ze de nasleep ervan had moeten zien was iets dat haar niet goed was gevallen. Ze bleef even staan bij de ingang terwijl ze haar schouders rechtte en haar sprankelende ogen rond het kamp liet glijden. De meeste Medicine Cat's zouden direct op de high stone zijn gesprongen om daarna hun nieuwe naam te verkondigen. Remnantwolf twijfelde echter, tien Moons oud was bijzonder jong, bijzonder onervaren en de laatste keer dat ze aandacht op zich had gevestigd was geen prettige ervaring geweest. Ze had zich toen nog zo alleen gevoeld, zo eenzaam.

Nu was het gekke dat ze alleen stond maar zich niet eenzaam voelde. Wellicht omdat ze nu de goedkeuring had gehad van Starclan, van Chivysniff. Ze was niet helemaal alleen, ze had haar voorouders achter zich staan. Remnantwolf rekte zich eens goed uit om haar spieren wat te ontspannen voordat ze richting haar Leader trippelde die net verscheen. 'Eveningstar,' Haar stem klonk hees, zacht en vermoeid maar ergens wellicht ook wel opgelucht. Hoewel niet elke vraag direct was beantwoord, of beantwoord had kunnen worden was het vertrouwen van Starclan een behoorlijke oppepper. Ze zou fouten maken, maar zolang ze zou leren en het pad bleef volgen. Ze schudde haar ranke kop voordat een klein, misschien zelfs zenuwachtig glimlachje over haar lippen gleed. 'Kan ik je spreken?' Ze wist niet waarom ze Frostdove de terugreis niks had gezegd, ook al was hij een goede vriend. Misschien omdat ze overrompeld was geweest, het was goed. Goed voor Thunderclan. Ze wist niet of elke kat haar direct zou vertrouwen want tijdens haar Apprentice periode had ze voldoende fouten gemaakt; maar Starclan zag haar als goed genoeg. Als voldoende. De zachte streling van Chivysniff haar staart langs haar, een geruststelling was iets dat ze misschien ooit in haar Clan kon brengen. Rust. Ze hadden dat nodig. Ze keek op naar de vroegere Medicine Cat van Riverclan, diens houding. Ze sloot haar ogen, ze was gezien zoals ze was. Als onderdeel van de roedel, van de Clan.

-Eveningstar eerst
Proud to be home Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Eveningstar
Clanleader
Proud to be home N8yMMF1g_o
Julia
965
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader & Queen
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: Proud to be home   Proud to be home Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 12:48

Er lag een bezorgde blik in haar felgele ogen. De prooi begon schaarser te worden. Dat was te merken. Ze was al heel vroeg op jacht geweest. Dat deed ze soms. Even alleen. Even haar aandacht kunnen verzetten. Helaas had ze enkel een kleine bosmuis weten te vangen. Dat was niet veel, zeker niet genoeg voor haar Clan. Voor de jonge katten die ThunderClan nu had. Alleen ja, wat deed je eraan. Het was haar taak, haar plicht, om daar over na te denken. Totdat ze werd onderbroken door Remnantpaw. Ze was nog steeds kwaad om alles. Kwaad en wantrouwig, om alles rond haar Medicine cat’s. Ze keek Remnantpaw dan ook indringend aan. Zelfs bij haar sprak er wat wantrouwen in haar ogen. Ze gaf een knikje, toen ze vroeg of ze haar kon spreken. Ze liep in de richting van het hol onder de High Rock, daar konden ze rustig met elkaar praten. Zonder dat iedereen mee zou kunnen luisteren. Verder zei ze nog geen woord tegen Remnantpaw.


Proud to be home BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remnantwolf
Med. cat apprentice
Proud to be home Kfjj0PI
Butter
511
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: Proud to be home   Proud to be home Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 14:13

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantwolf wist dat ze al Medicine Cat Apprentice behoorlijk wat stennis had geschopt, alles om duidelijk te maken dat ze niet op haar gemak was; dat Newtspark te hard was voor hun Clan. Het was niet dat ze snel een slecht hart droeg, maar eenmaal op de verkeerde poot met haar, dan kwam een kat daar niet zomaar vanaf. Haar amberkleurige ogen stonden kalm maar ergens ook wel zenuwachtig; Remnantwolf had zelf ook niet verwacht dat Starclan haar niet zou straffen om het feit dat ze Newtspark praktisch had weg gestuurd. Ze hadden haar geaccepteerd en vertrouwen gegeven dat ze uiteindelijk de juiste keuzes zou maken. 

Ze volgde de Leader in de richting van het hol onder de High Rock, daar waar katten niet het gesprek zouden kunnen volgen. Remnantwolf liet zich een tikkeltje vermoeid op het mos zakken, voordat ze haar oren wiebelde en diep in ademde. Eveningstar leek gestresst; misschien dat het de Leader goed zou doen om dit te horen voordat zijzelf op de High Rock het zou moeten verkondigen. Ze moesten tonen dat ze een eenheid waren, de Clan vertrouwen blijven geven. "Ik heb een Starclanner gesproken.' Mauwde ze zachtjes haar stem trilde bijna voordat er een kleine glimlach haar gezicht open brak. 'Ze heeft mij benoemd tot volwaardig Medicine Cat van Thunderclan.' Haar stem klonk hees maar warm, misschien ook wel opgelucht. Het was al te lang geleden dat Thunderclan een eigen Medicine Cat had gehad en zeker met Leafbare op komst was het prettig dat ze een wat stevigere positie hadden. 'Remnantwolf..' Haar naam was niet meer dan een fluistering op haar lippen terwijl ze haar amberkleurige ogen op Eveningstar gericht hield. 'Omdat ik een ben met de Clan, als een wolf die beschermend is en met de jongen speelt.' Ze was als ze tijd over had vaak bij de Nursery te vinden om de jongsten aandacht te geven of bij de Elders. Haar oortjes wiebelde ze kort voordat ze afwachtend haar Leader aan keek. Zenuwachtig was ze wel, misschien des te meer dan tegenover Chivysniff. Het was immers haar Leader.
Proud to be home Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Eveningstar
Clanleader
Proud to be home N8yMMF1g_o
Julia
965
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader & Queen
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: Proud to be home   Proud to be home Icon_minitimeGisteren om 20:28

Ze keek naar de jonge kattin die zich vermoeid in het mos liet zakken. Had ze haar eerst niet naar haar eigen nest moeten sturen? Moeten zeggen dat het wel kon wachten totdat ze uitgerust was, maar aan de andere kant. Het was belangrijk genoeg dat Remnant ermee naar haar toekwam. Dus misschien was het inderdaad beter als ze het direct hoorde. Ze had altijd enorm naar Medicine cat’s opgekeken, maar dat was gaan wankelen. Na alles met Newtspark. Ze zag haar als spion. Die eerst haar vertrouwen had gewonnen, om nu van alles over ThunderClan aan Acornstar te vertellen. Dat moest wel de reden zijn geweest waarom ze naar ThunderClan was gekomen. Andere Clans waren niet te vertrouwen, de high ranks misschien wel het allerminst. Dat was voor Eveningstar maar al te duidelijk geworden. Nooit meer. Enkel ThunderClan en zelfs daar moest ze opletten met welke katten ze in vertrouwen nam. Er gleed verrassing over haar gezicht toen Remnant aangaf dat ze een volwaardig Medicine cat was. Ergens was het logisch nu Newtspark was gevlucht, maar toch wist StarClan elke keer weer te verrassen. Ze gaf haar een knikje. “Gefeliciteerd Remnantwolf.” Zei ze toen tegen de kattin voor haar. Ze gaf haar uitleg waarom StarClan haar het achtervoegsel wolf had gegeven. Alleen haar kop zat bij het leven die haar afgenomen was. Dat moest ze Remnantwolf ook nog vertellen. Het was wel zo handig dat de Medicine cat het wist. Voor de rest hoefde niemand het te weten. Ze wilde niet zwak gevonden worden.

De blik in haar felgele ogen richtte zich op Remnantwolf. “Laats verscheen StarClan in mijn dromen. Ik ben daar een leven kwijt geraakt. Houd het aantal levens die ik heb voor iedereen geheim. Jij moest het in ieder geval weten.” Vervolgde ze toen tegen haar. Ze hoopte dat dit gegeven bij Remnant veilig was. Het wantrouwen in anderen was teruggekomen, door het verraad van Newtspark. Want voor haar voelde dat zo.


Proud to be home BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Proud to be home
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: