[OPEN] Way down we go 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [OPEN] Way down we go

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Clanleader
[OPEN] Way down we go 8bcfa06059f16a175a73a5c39222dfa2
Sannemander
586
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: [OPEN] Way down we go   [OPEN] Way down we go Icon_minitimevr 19 nov 2021 - 12:39

Vaak had hij hier gelegen. Kleine schrammetjes hier, diepe krassen daar, in zijn jeugd had hij maar al te vaak een te grote bek gehad. Was hij vaak zat in gevecht geraakt. Maar het was maar één keer eerder gebeurd dat de leader er zo bagger bij gelegen had. Drie dagen had hij toen in de medicine cat den gelegen, wachtend tot de wonden rondom zijn nek en borst heelde.

Nu lag hij hier, zijn ademhaling haperend, zijn spieren krampachtig samengetrokken terwijl hevige pijnscheuten door zijn lichaam sneden. Heviger wordende naarmate de adrenaline, de schok, wegtrok. Wachtend op de hulp die Winterpaw was gaan zoeken. Hij hoefde geen medicine cat te zijn om door te hebben dat zijn schouder, zijn poot er slecht aan toe was. Hij hoefde geen expert in kruiden te zijn om te weten dat het gebroken, verdraaid en kapot was gegaan. Het was daar waar de meeste druk opgevallen en gebleven was nadat hij ontwaakte uit zijn kortdurende dood. Daar waar hij de meeste kracht gebruikt had om vrij te komen, en waar hij voorlopig, misschien wel nooit meer te veel kracht op kon zetten.
BLAZESTAR

[OPEN] Way down we go 99haon10

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storkpaw
Med. cat apprentice
[OPEN] Way down we go DPKsfdL
Aimée
291
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Way down we go   [OPEN] Way down we go Icon_minitimema 22 nov 2021 - 18:14

De poes was al gewaarschuwd, want een gewonde Leader in het kamp ging niet ongemerkt. Falconstrike zouden ze vast ook gaan zoeken, maar momenteel was zij het dichtst in de buurt. Ze haastte zich naar de den toe waar hun patiënt al moest zijn. Het hele verhaal kende ze niet, enkel dat er iets in de tunnels gebeurd was. Hopelijk was Blazestar helder genoeg om het zelf te kunnen vertellen. Voorzichtig stapte ze naar binnen, om de kleine kater te zien liggen. Zelf was ze geen grote kat, maar ze stak toch wel boven hem uit. Nu hij daar zo bij lag was dat zeker zo. Hij ademde moeilijk, je hoefde er geen training voor te hebben gehad om te zien dat hij pijn leed. Ze had nog niemand zo zwaar getroffen moeten verzorgen. Een kuchje verhelpen, wat tegen koppijn geven of een klein wondje verzorgen. Dat was wat ze tot nu mee te maken had gehad. ''Blazestar?''sprak ze zachtjes, hopend contact te krijgen met hem. De calico liep naar hem toe en liet haar blik over hem heen gaan. Er was een hoop zand, dus een tunnelinstorting hoogstwaarschijnlijk. Bloed zag ze niet, geen open wonden hoopte ze dan ook. Ze bracht haar blik naar zijn poot en schouder, waar Blazestar liever geen gewicht op leek te hebben. Daar was het mis. Haar hart zakte in haar buik toen ze zag hoe de poot er aan toe was. Ze had inmiddels al een hoop geleerd, maar gebroken botten had ze nog niet veel verstand van. Wel misschien moest ze hem eerst iets tegen de pijn geven. Of wachtten op Falconstrike.


[OPEN] Way down we go Storki12
[OPEN] Way down we go Vlekke10 [OPEN] Way down we go Starcl11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blazestar
Clanleader
[OPEN] Way down we go 8bcfa06059f16a175a73a5c39222dfa2
Sannemander
586
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Way down we go   [OPEN] Way down we go Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 13:03

Zijn wereld duizelde. Keer op keer weer. Er leek geen einde aan te komen, geen moment rust. De leader beet op zijn wang, hield zich zo onbewogen als mogelijk. Hief zijn kop niet eens op toen er eindelijk hulp leek te komen. Oh starclan, het was de apprentice. Blazestar slikte zijn zorgen weg, vertrouwde er op dat Falconstrike zijn apprentice al manen van medische kennis had meegegeven. "S-storkpaw" mauwde hij terwijl hij zijn gepijnigde blik op de jonge kattin liet vallen. Hij glimlachte zwakjes "Het is pijnlijker dan het er uitziet"BLAZESTAR

[OPEN] Way down we go 99haon10

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconstrike
Catministrator
[OPEN] Way down we go SCwUkVM
Bo~
1172
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Nineteen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Way down we go   [OPEN] Way down we go Icon_minitimewo 24 nov 2021 - 22:50

Toen er iemand gehaast op hem af kwam, zeggende dat Blazestar hulp nodig had, twijfelde hij geen moment om terug te sprinten naar het kamp. StarClan, natuurlijk moest hij net wat verder uit het kamp zijn om extra kruiden te verzamelen voordat de leafbare zou arriveren. Hij snelde terug richting het kamp. De woorden van de warrior waren duidelijk geweest, het was belangrijk dat hij erbij was, want Blazestar was niet in een al te beste staat. Iets over een ingestortte tunnel. Zijn kop ging daardoor meteen naar heel veel verschillende scenario’s. En terwijl hij naar het kamp rende ging hij na wat hij eventueel nodig zou hebben voor die verschillende scenario’s. Hij voelde de ogen op hem branden zodra hij het kamp ingespeerd kwam, maar hij schonk geen enkele aandacht aan de andere katten. Hij stapte hijgend, maar desondanks kalm de medicine cat den in, waar hij zijn apprentice al zag, samen met Blazestar. Hij was wakker. Zijn ogen gingen automatisch de eerste dingen af, meteen proberende te zien of er iets levensbedreigend aan de hand was. ”Ik ben zo snel mogelijk gekomen,” sprak hij, nog licht nahijgend van het rennen. Zijn blauwe ogen keken naar de poot, die er niet al te best, en vrijwel zeker gebroken leek te zijn. ”Storkpaw, kan je een aantal van die stevige takken pakken die we in de den hebben liggen? Samen met wat Winde alsjeblieft.” vroeg hij aan de jongere poes met een kort knikje. Dit zou meteen een korte les worden over het behandelen van gebroken lichaamsdelen. Hij kon nog geen uitgebreide uitleg geven, tot hij zeker wist dat alles niet levensbedreigend was. Tot ze de eerste dingen hadden gedaan. ”Blazestar,” sprak hij rustig terwijl hij naar de kater keek. ”Hoe is de pijn op een schaal van één tot tien, met één geen pijn, tien vreselijk veel pijn? Ik wil een beetje inschatten hoeveel pijnstilling ik ga geven.” sprak hij rustig. Dat was belangrijk want.. het volgende zou hij niet al te leuk vinden.


그대는 나의 이야기였다
[OPEN] Way down we go Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[OPEN] Way down we go
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Medicine cat's den-
Ga naar: