{Open} Running before walking 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 {Open} Running before walking

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Spookypaw
Member
{Open} Running before walking DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Spookypaw
BerichtOnderwerp: {Open} Running before walking   {Open} Running before walking Icon_minitimeza 20 nov 2021 - 0:14

De lucht in de kraamkamer was steeds drukkender geworden. Of het nu door alle Queens en kittens was of door dat de Queens hun kittens het liefst uit haar buurt en die van haar broer en zus te houden? Het was iets waar Spookykit wel steeds meer en meer van ging begrijpen, maar van het meeste bij lange na nog niet. Spooky wilde wel eens weten wat zich buiten het warme gedeelte lag. En hoe dichterbij het grauw/witte kitten met haar te grote voetjes sloop des te koeler het werd. Haar blik gleed over de nesten die ze passeerde en ze zag hoe sommige poezen die ze passeerde en toen ze haar schimmige figuurtje zagen zich snel om hun jongen krulde. Spooky keerde haar blik weer op de uitgang en keek eerst naar buiten. Daar liepen vele grote katten die over een groot open vlak liepen. Sommige verdwenen in de de struiken die rond de open plek lagen. Stiekem wilde ze toch wel weten wat er buiten allemaal gebeurde. Maar ondanks dat ze nu 3 weken was, ging het lopen nog niet echt van je en het. Spookykit moest haar pootjes veel hoger optillen dan elk normaal kitten van haar leeftijd. Maar toch klom het grauwe kitten uit de kraamkamer en wilde naar voren rennen, maar voor ze 4 fatsoenlijk stappen in een korte sprint kon zetten struikelde Spooky over haar eigen poten en rolde ze al snel over de met bladeren bedekte grond tot ze vlakbij een nog onbekende kat tot stilstand te komen. Haar kopje was wazig en deze schudden ze dan ook even voor ze haar blik op de andere kat richtingen.

Open


image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimveil
Member
{Open} Running before walking B0YpPi3
Rei ♡
369
Actief
-- voice --

CAT'S PROFILE
Age: Fourteen moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior ⚡
Dimveil
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Running before walking   {Open} Running before walking Icon_minitimedo 25 nov 2021 - 15:55

Ergens irriteerde het haar dat ze de taak had gekregen om nesten te verschonen in de nursery. Aan de andere kant was ze ook niet iemand die ergens haar neus voor ophaalde, dus deed Dim het zonder klagen. Toch vroeg ze zich niet af waarom ze niet wegging om te trainen vandaag - was dat niet belangrijker? Ze zou immers bijna warrior worden. Maar goed. Met wat vers mos tussen haar kaken liep ze de nursery in en begon ze aan haar taak. Terwijl ze bezig was met het eerste nest kwam er een kitten op haar afgelopen. Het ging moeizaam, de kitten was nog jong. Kort fronste Dim bij het uiterlijk van de kit. Hij had gekke oren en zijn poten leken ook vreemd. Nja, dat kon haar verder niks schelen. Ze wendde haar blik weer af en ging verder met het verschonen van het nest.


{Open} Running before walking Dimpaw17
BELIEVE THAT YOU WON'T REGRET THE CHOICES YOU MAKE
Terug naar boven Ga naar beneden
Spookypaw
Member
{Open} Running before walking DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Spookypaw
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Running before walking   {Open} Running before walking Icon_minitimema 29 nov 2021 - 14:23

De kleuren van de kat voor haar waren zo veel zijdiger dan de hare. Spookykit schudden haar kopje nogmaals een stond toen op. 'Wa does ie?' vroeg het grauwe kitten aan de nest verwoestende kat. Haar blauwe oogjes staarde de ander aan met grote nieuwsgierigheid. Alles was nieuw en haar grote potten hoger optillen dat ze niet weer zou gaan vallen kwam Spooky dichterbij


image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Running before walking   {Open} Running before walking Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Open} Running before walking
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: