[Event] Democracy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] Democracy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settleddust
Catministrator
[Event] Democracy Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 21:24

why would any man ever want to be king?

Settleddust had op dit moment gewacht, zo lang. Hij had erover gesproken. Wacht op het goede moment. Wacht op een opening. Op een dag is de mogelijkheid om toe te slaan. Hij had de afgelopen dagen nog even gewacht, nagedacht over hoe hij dit zou doen. Newtspark was al terug, dat was al de eerste fout die hij had rechtgezet. Nu die andere, waar hij al manen op had gewacht. En eindelijk zouden ze verlost worden van een parasiet die al veel te lang profiteerde van de waanbeelden van een oude man.

Vastberaden sprong hij op de rots. Er was nu geen tijd meer op te twijfelen, om te tubben of onzeker te zijn. Het was tijd om zijn positie sterk te maken en nog duidelijker aan iedereen te laten zien waar hij mee bezig was. Wat zijn visie voor de clan was en waar hij meende waar de meerderheid in schaarde. ‘Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen samenkomen bij de hoge rots voor een clanmeeting.’ De woorden had hij afgelopen tijd vaker uitgesproken, maar hij voelde zich niet meer zenuwachtig of ongemakkelijk. Dit was wie hij moest worden, dus werd hij het. ‘We hebben nog één ding af te handelen, en dat betreft de proefperiode van onze rogue.’ Hoe graag de deputy gewoon zelf de conclusie wilde trekken, hoe graag hij simpelweg de knoop door wilde hakken en hardop wilde uitspreken wat iedereen dacht, hield hij zich wijselijk stil. Dit was niet alleen zijn beslissing, dit was de beslissing van de clan. Dus ging een onverbiddelijke blik de menigte rond.

‘Wie van jullie vindt dat Brokentune zich bewezen heeft om volledig lid van Shadowclan te worden?’

S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Democracy 03b944ddda95d29f89c8fccac0f4a07ddb05edb3
Tja
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Stormraiser
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 21:51

Hij zou wachten op het perfecte moment. De kattin had ongeduldig haar kop geschud. Had gedacht daar niet genoeg geduld voor te hebben, wachten. Maar ze had de rogue nog niet persoonlijk zelf haar territory uitgejaagd en Settled greep zijn moment. Zijn gouden kans. De zwarte kattin zat op de eerste rij, keek op naar de tabby kater terwijl hij sprak. Hij sprak als een leader, als haar leader, een grijns trok aan haar mondhoek. Hij vertelde precies wat ze hoorde wilde, deed precies wat ze gehoopt had dat hij zou doen. Het was tijd om het vuilnis buiten te zetten. "Absoluut niet"  merkte ze hard genoeg op "Hoe sneller die schurft hond weg is hoe beter." Ze liet haar zekere blik over de rest van shadowclan glijden. Iedereen met hersenen moest het wel met haar eens zijn. Die rogue was nergens loyaal aan, niet aan windclan, niet aan riverclan. Waarom zou hij het nu in eens wel zijn? Omdat hij zijn rug keerde naar Riverclan zodra hij een betere deal kreeg? pft.
Her beauty was like the very sharp edge of a knifeStrong enough to survive the fall

[Event] Democracy Dcsbjj10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Democracy HY7r0kw
↬ Michelle ↬
99
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 22:16

It's no use going back to yesterday

Hier had ze op gewacht. Dit was het moment, elke haar in haar lichaam trilde, spanning rees in haar aderen en ze staarde naar haar deputy. Haar deputy ze was trots op hem. Trots hem te volgen. Hij sprak en ze haalde diep adem. Zijn vonnis een vraag en haar lippen krulde om. Dit hadden ze nodig ja, dit moesten ze hebben. Democratie. Weg met totalitair gedrag. "De hond is Shadowclan niet waardig!" Ze liet haar stem horen sloeg haar nagels in de grond en trok haar bovenlip op. 'Als hij het leven al waardig is.' Een flits van een gedachten die ze inslikte van uitspreken. Ze was niet haar moeder, ze was geen moordenaar, maar then again, was dit monster dat wel en hoeveel verdiende Brokentune nou werkelijk behalve een kille dood en opgevroten worden door wormen?
because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimpaw
Member
[Event] Democracy Dimhah10
Rei ♡
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ten moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice ⚡
Dimpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 22:24

Hoewel ze hem niet graag mocht, deed Settleddust het naar Dimpaw's opinie vele malen beter als (tijdelijke) leider van Shadowclan dan zijn voorganger dat deed. Niet langer werden er vage beslissingen gemaakt, of moest men op zijn tenen lopen in de hoop de strenge regels van de oude clanleader niet te breken. Nee, Settleddust deed meer aan denken dan Acornstar dat leek te doen.

Ook nu maakte hij een goede beslissing. Hij vroeg de clan om het lot van de rogue, die al deze tijd naast hen geleefd had, maar nooit als één van. Haar blik trok strak richting de kater, wiens uitstraling haast leek te schreeuwen dat hij alles was wat ze niet hier in Shadowclan hebben moesten. Haar oor trok richting Stormraiser die botte worden uitsprak en hoewel ze het ermee eens was, vond Dim dat het best wat rustiger gebracht kon worden. Al dat dramatische was nergens voor nodig. Vervolgens keek ze weer kort even stekend richting de rogue, waarna ze haar aandacht op Settleddust richtte. "Alles wat geen Shadowclan bloed heeft, hoort hier niet thuis," gromde ze. De ironie in haar uitspraak ging aan haar verloren.


[Event] Democracy Dimpaw17
BELIEVE THAT YOU WON'T REGRET THE CHOICES YOU MAKE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tidepaw
Member
[Event] Democracy BBTakD
Bunny
301
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tidepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 22:32

Tidepaw was trots op haar mentor. Enkel de negen levens misten nog, maar verder was hij in haar ogen al een echte leider - een veel betere dan Acornstar. Hij had Newtspark naar haar teruggebracht, en hoewel hij haar ook een uitbrander gegeven had over dat akkefietje met die Riverclanner, kon dat haar mening niet al te veel schaden. Nu vroeg hij echter iets raars - of de rogue het verdiende om Shadowclan te zijn. Tidepaw aarzelde. De optimist in haar wou zeggen ja, waarom niet - maar om haar heen werd luid geprotesteerd. Ze keek Dimpaw aan toen die gromde dat alles wat geen Shadowclanbloed had hier niet thuishoorde. De jonge kattin besloot het veilige pad te nemen en ging naast haar zusje staan. "Ja! Hij hoort hier niet!", echo-de ze braaf wat Dimpaw zei. Dimpaw was slim, dus dat was vast het goede antwoord, het antwoord dat Settleddust van haar zou verwachten. Toch?


[Event] Democracy C58Akc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Democracy Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
111
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 22:52

If this is the last decision I can ever make


Elke dag wou hij meer een rustiger leven, het testosteron dat hem ooit gedwongen had om verder te gaan, hoger te reizen het leek uit zijn lichaam te vervagen met de tijd. Sinds zijn gevangenschap.. Ze hadden een deel van hem afgenomen en langzaam maar zeker wist Hoarse dat ze meer weg hadden genomen dan enkel zijn lichaamsdeel. Zijn wil slipte weg.

Was het dan ook idioot dat het hem niet kon boeien of die Rogue zich aan hun toe zou voegen? Hij had genoeg over het beest gehoord, had een mening maar kon deze niet geheel vormen. De rest van de clan leek het wel te weten maar hij.. Hij wist het niet zeker meer. Dus hielt de witte kater zijn mond. Staarde naar de deputy en zijn vrienden in de clan maar voor het eerst in zijn leven, had Hoarse geen mening te geven. Geen stem toe te voegen.

at least it is my decisionMy shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
[Event] Democracy SnKxPwp
Kiek
235
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 22:54


Ravenstrike hoorde de bekende stem van Settleddust door het kamp gaan. ShadowClan was er in zijn optiek op vooruit gegaan sinds Acorn weg was. De kater voelde zich alsof hij voor het eerst sinds manen kon ademen. Echt leven. Niet meer achterom kijken of iemand hem in de gaten hield. Eindelijk vrijheid. De kater verzamelde dan ook samen met de rest van de clan. In de menigte zag hij Dimpaw, waar hij naast ging zitten. Net dichtbij genoeg om haar iets aan te raken. Toen het eindelijk een beetje volliep vertelde Settleddust wat zijn plan was. Brokentune, de vieze rogue die Acornstar het kamp in gesleept had. Het was tijd om een oordeel over hem te vellen. Meteen was duidelijk wat de clan er van dacht. Maar de woorden die Dimpaw spark staken hem. 'Alles wat geen Shadowclan bloed heeft, hoort hier niet thuis,' hij had dan wel deels ShadowClan bloed, het was niet alles. Woede borrelde in zijn binnenste, woede voor zijn vader. Voor zichzelf. Hij schoof iets weg van Dim. Terwijl hij op stond vond hij het ook een goed idee om zijn eigen stem te laten horen. "Die rat had niet eens binnen mogen komen. Hij heeft lang genoeg van onze prooi gegeten." snauwde de kater kwaad. Zijn dikke staart sloeg heen en weer. Het liefste gooide hij Brokentune zelf het kamp uit. Ravenstrike keek achterom, daar zag hij Hoarse. "Toch Hoarse? We zijn er klaar mee." zijn vriend had nog niks gezegd, meestal had hij ook wel een stevige mening. Maar dit keer bleef het stil.
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Democracy DPKsfdL
Cynthia
544
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 23:09

Het was een kwestie van tijd geweest wist ze. Voor Settleddust zou beginnen dingen recht te zetten die haar vader misschien zelf had moeten doen. Iets waarvan ze gehoopt had dat hij het gedaan zou hebben, maar nee, hij had ervoor gekozen om naar de bergen te gaan en hun achter te laten met al zijn fouten. Hij zou terugkomen, daar was geen twijfel over mogelijk, maar niks zou meer hetzelfde zijn daarna wist ze. Haar vader begon oud te worden, ze merkte dat aan alles. Misschien was dat ook waarom hij de fouten begon te maken. Maar Shadowclan was degene die eronder zou lijden. Dat besefte ze maar al te goed. En ze wist dat als dit door zou gaan wanneer Acornstar terug kwam dat er mogelijk nog maar een oplossing zou zijn. Hoe graag ze daar niet aan wilde denken. Maar dat was allemaal zorg voor later, nu hadden ze een rogue, een die niet meer welkom zou zijn. "Hij heeft zich niet bewezen." Het antwoord was simpel, maar ze begreep waarom Settleddust het vroeg. Op deze manier zou de hele clan het gedaan hebben en niet alleen hij. Het was slim, maar de gevolgen ervan zouden onzeker zijn.


[Event] Democracy 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
[Event] Democracy Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
930
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimedi 23 nov 2021 - 23:23


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Het had even geduurd voordat het kwartje was gevallen, maar nu hij wederom de leadersrots op klom was het haar kristal helder. De woorden die hij in hun eerdere gesprek had gesproken hoorde ze steeds herhaalden zich nog regelmatig in haar hoofd, en ze wist waar hij mee bezig was. En gelukkig ook, die demente bejaarde mocht lekker zijn uitje naar de bergen doen. Wat haar betrof mocht hij daar wel zijn pensioen af maken. Wolfblood snoof en luisterde daadwerkelijk geïnteresseerd naar de woorden van de tom. Eindelijk, starclanverdomme eindelijk, kaartte hij de olifant in de kamer aan - die vuile hond van een rogue. Haar staart tikte kwaad op de grond terwijl haar fel gouden blik door zijn vacht leek te willen branden. Die hongerige blikken die hij telkens naar Peppermint wierp, het liet iedere haar op haar lichaam branden van wantrouwen. Tot haar grote genoegen leek vrijwel de hele clan haar sentiment te delen, waardoor ze Settled een veelbetekenende blik gaf. Aha. "Die schurft verraadde eerst Windclan, vervolgens Riverclan en nu zometeen verraad hij ons evengoed," grauwde ze met haar luide stem. "Oprotten met dat mormel," ze probeerde zijn blik te vinden, waarna ze de rossige vacht van Peppermint probeerde te vinden. Die man was gek in zijn hoofd, en ze wist niet wat hij zou doen wanneer bleek dat hij moest vertrekken.'A bird sat down and spoke to me:'
[Event] Democracy Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Event] Democracy 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimewo 24 nov 2021 - 0:06

Howling ghosts they reappear
In mountains that are stacked with fear
Het was alsof ze weer kon ademen toen Acornstar de clan had verlaten om naar de bergen te trekken. Ten eerste was Newtspark weer teruggekomen, en waar de kattin gehard was in haar verblijf van Thunderclan, kon Peppermint haar geluk niet op dat de kattin terug was. En nu Settleddust de rots op stond, konden Pep's ogen niet anders dan gloeien van vertrouwen in de deputy. Ze wist dat hij de juiste keuzes zou maken.

Haar maag kneep eventjes samen toen de vraag van de kater echter in de lucht hing, als een tastbare spanning voor de flamepoint kattin. Even, in de enkele hartslagen aan stilte die volgden om in te zinken bij de katten, was Peppermint bang dat Shadowclan ervoor zou kiezen om de kater te laten blijven in de clan. De spanning vloeide echter weg als sneeuw voor de bladkaal zon toen Shadowclan leek te ontploffen in instemming om de kater te laten verdwijnen. Peppermint voelde haar hartje in haar keel bonzen terwijl ze haar ogen wat vochtiger voelde worden van emotie. Dit was de Shadowclan die ze kende, het thuis waar ze naar verlangde. Het was er nog wel, het was enkel lamgeslagen door Acornstar, wie met zijn beslissingen haar thuis steeds verder van haar afnam.

Uiteindelijk kwam de flamepoint ook omhoog uit haar zittende positie, zichzelf iets groter makend. Ondanks dat ze zichzelf het liefste zo klein mogelijk wilde maken, ondanks dat ze het liefste thuis was in de medicine cat den, verzamelde ze haar moed om haar stem ook helder te doen luiden. "Er is geen plek in Shadowclan voor Brokentune."
But you're a king and I'm a lionheart
cttw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
[Event] Democracy Yo10
Sannemander
433
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimewo 24 nov 2021 - 10:45

Oh dit was leuk. Spanning en sensatie, de zilveren kater zat er klaar voor. Keek toe hoe Settleddust de touwtjes vastgreep zodra hun goede oude man zijn clan de rug toekeerde. Hij vroeg zich af hoe goed dit wel niet moest voelen voor hem, eindelijk niet meer te hoeven knikken. Eindelijk niet meer overleggen met een zwakker woord. Zijn woord was wet nu en alles wat hij zei ging. Bluejay beet op zijn wang, hij vond dat maar niks. Maar goed, geven en nemen. Daarbij klonk wat Settled te vertellen had nog niet eens verkeerd, een grijns speelde op zijn mondhoeken terwijl hij opkeek. Weg met Brokentune? Nou kijk daar kon hij zich wel in vinden. Democatie, daar ging hij goed op. Zijn blik op zijn clan, lang duurde het niet of velen stemmen klonken, verschillende stemmen, al met diezelfde mening. Weg ermee. Oh Brokentune, daar ga je. De kater had zelf doorgehad hoe hij Peppermint lastigviel. Ze was achter hem gescholen, in haar eigen thuis. En alleen omdat een hondsdolle maniak  zich niet gedragen kon, belachelijk.Die hond had al lang weg moeten zijn. Een wonder was het dan ook niet dat ook Peppermint haar stem liet horen. Bluejay glimlachte kort naar haar. Zijn blik viel vervolgens weer op Settleddust, een kleine grinnik ontsnapte hem. "Volgens mij is het wel duidelijk." Een zekere glimlach sierde zijn kop. "Weg ermee!" Oh democatie, wat was je prachtig, Geweldig, Heerlijk.BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimpaw
Member
[Event] Democracy Dimhah10
Rei ♡
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ten moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice ⚡
Dimpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimedo 25 nov 2021 - 12:04

Haar vacht prikte warm toen Ravenstrike naast haar kwam zitten. Automatisch bewoog ze zich iets naar hem toe, waarbij ze haar staart subtiel ietwat tegen de zijne aanlegde. Eerst was Dim onzekerder geweest over dit soort handelingen, maar Ravenstrike wees haar nooit af, dus nu durfde ze wat meer. Fel gaf ze haar mening over Brokentune, waarna haar blik naar Tide gleed die zich ook uitsprak over de rogue. Goed zo. Plots stond Raven op en liep hij weg van haar. Verward keek Dim hem na, waarbij er heel even iets van pijn door haar ogen flitste. Waarom ging hij nou plots weg? Had ze iets verkeerd gedaan? Werd hij haar zat? Haar blik verduisterde iets toen ze zag dat hij naar een andere warrior toeliep. Hoarsevoice. Vond hij hem leuker? Haar oren duwde zich in haar nek en met een ruk stond ze op waarna ze het kamp verliet. Krijg de tering.


[Event] Democracy Dimpaw17
BELIEVE THAT YOU WON'T REGRET THE CHOICES YOU MAKE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tidepaw
Member
[Event] Democracy BBTakD
Bunny
301
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tidepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimedo 25 nov 2021 - 22:59

Tidepaw keek naar haar zusje nadat ze gesproken had en zag diens goedkeurende blik. Ok, dat was goed dus. Ze merkte ook op hoe Ravenstrike van Dimpaw wegliep, alsof hij boos was, en ze merkte maar al te goed de pijn in haar zusjes ogen op die reactie. Tidepaw wou net wat dichterbij gaan zitten om haar te troosten, toen Dimpaw opstond en weg liep. Tidepaw volgde al snel - ze had gezegd wat ze moest zeggen, nu was haar verantwoordelijkheid ergens anders. Ze wierp Ravenstrike nog een vernietigende blik voor ze het camp verliet. Hmpf. Ze had hem nooit leuk gevonden sinds hij zo veel aandacht voor Dimpaw had - ze had altijd geweten dat hij haar hart zou breken. Niemand kon zo veel van haar zus houden als zij dat kon.


[Event] Democracy C58Akc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[Event] Democracy Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Democracy    [Event] Democracy Icon_minitimezo 28 nov 2021 - 17:08

why would any man ever want to be king?

Stormraiser was de eerste die reageerde. Zijn groene ogen glommen betekenisvol toen zijn blik de hare kruiste. Ze hadden het hier over gehad, precies dit. Wat te doen met de rogue, en zij wist hoe zijn geduld had geloond. Al snel echode haar mening door heel de clan. Serpentcoil, gevolgd door Dimpaw (met een iet controversiële opmerking), Tidepaw, Ravenstrike, Wolfblood, zelfs Beechresin en Peppermint. Hij keek Peppermint eens lang aan. Ergens voelde hij zich schuldig dat hij het niet sneller had kunnen doen, maar hij had zijn best gedaan. Zelfs in de blik van Wolfblood leek realisatie te zitten. Hij had haar geblaf geantwoord met snauwende woorden, hoe hij de situatie in zijn clan moest verbeteren. Dat deed hij nu. En niet alleen hij. Hij had de woorden nooit hardop uitgesproken. Nee, dit was een beslissing die de clan maakte, niet hij. En dat maakte dit besluit sterker, want het was niet hem alleen geweest. Het was alleen hij die de knoop zou doorhakken, de officiële woorden zou klinken. En dat maakte zijn positie sterker. Toen Bluejay opmerkte dat het wel duidelijk was, kroop voor het eerst emotie op zijn gezicht: Voldaan. Zijn mondhoeken kropen een moment stoutmoedig omhoog toen hij zijn clangenoten aankeek. Hij maande ze met een pootgebaar tot stilte, terwijl hij in zijn ooghoeken nog Dimpaw zag vertrekken, gevolgd door Tidepaw. Hm, bijzonder. Maar eerst de belangrijke dingen.

Settleddust stond op en maakte zich groter dan zijn eigenlijk maar eenvoudige gelaat toeliet. Hij zette een onverbiddelijke blik op zijn snuit en keek neer op de rogue. Hij was veel genoemd. Hond, schurft, rat, mormel. Een sentiment die hij met allen deelde. ‘Brokentune, je hebt je niet bewezen aan die katten die je clangenoot wilde noemen.’ De deputy schudde kleintjes met zijn kop. ‘Je hebt tot maanhoog om je permanent te verwijderen uit ons territorium. Als je daarna ook maar met één haar op Shadowclan grond durft te begeven, zullen mijn warriors je behandelen zoals ieder andere kat die buiten de code staat.’ Geen genade was de korte vertaling.

Settleddust sprong vervolgens zonder nog een woord vuil te maken aan de rogue de rots af en liep regelrecht naar Stormraiser die eersterangs had gezeten. Hij bewoog zijn kop dichter bij haar oor. ‘En zo wordt geduld beloond,’ miauwde gedempt, enkel voor haar oren. Toen hij zijn kop weer terugtrok glommen zijn ogen, een jongensachtige grijns stond op zijn gezicht. Hij had al eeuwen niet meer zo'n kick gevoeld. En waar hij zich daarboven professioneel moest opstellen, kon hij het hier niet meer langer inhouden. Het was als een opluchting, weer één stapje de goeie richting uit.

S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] Democracy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: