Vleeskeuring 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Vleeskeuring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfblood
Member
Vleeskeuring Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
930
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Vleeskeuring   Vleeskeuring Icon_minitimewo 24 nov 2021 - 0:50


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Normaliter lag ze in haar nest tijdens de sharing tongues. Al dat kleffe gedoe was niets voor haar, en zeker nu ze 9/10 keer de nachtelijke patrouilles op zich nam was zonhoog meestal het moment dat ze wat kostbare uurtjes slaap kreeg. Vandaag was echter die 1/10 keer dat ze 's nachts al haar rust had gekregen, waardoor ze nu geen excuus had om de drukte van het kamp te ontvluchten. Met een zucht stapte ze op de prooistapel af en wilde daar in eerste instantie enkel een muis vanaf halen. Dat was, totdat ze haar oude apprentice verderop in het kamp zag mokken. Een waas van een grijns kroop over haar gelaat, waarna ze de muis inruilde voor een grotere waterrat. Met een rustige tred stapte ze op hem af en liet de prooi voor zijn neus vallen. "Hey oude patser," begroette ze hem plagend met een grove duw, waarna ze zich met een plof naast hem neer liet vallen. "Ook niet vaak meer dat ik jou zonder je aanhangsel aantref," Ze snapte niet helemaal wat hij met een apprentice aan moest, maar goed, dat moest 'ie zelf weten.

&Ravenstrike'A bird sat down and spoke to me:'
Vleeskeuring Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
Vleeskeuring SnKxPwp
Kiek
235
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: Vleeskeuring   Vleeskeuring Icon_minitimezo 28 nov 2021 - 16:23

Daar zat hij dan. Het was Sharing Tongues op het moment, maar hij had geen zin om iets van prooi te pakken en gezellig te gaan doen. Hij zat in een hoekje van het kamp, in de hoop dat niemand hem verder lastig viel. Dimpaw had gezegd dat katten zonder ShadowClan bloed de clan niet waard waren. Was hij dan voor de helft geen ShadowClanner? Voor de helft onwaardig? Hmpf. Met een klauw kraste hij in de grond.

Toen gebeurde iets waar hij niet echt naar uit keek. Wolfblood die zijn kant op kwam. Vanuit zijn ooghoek kon hij zien dat ze gericht naar hem toe kwam. Mousedung. Ze begroette hem plagend en hij ontving een duw, die hij maar lafjes retourneerde. Ze merkte op dat ze hem niet vaak zonder zijn 'aanhangsel' aantrof. Hij trok een wenkbrauw naar haar op. "Ik zou niet weten wat je bedoeld," antwoordde hij koeltjes. "Het is niet alsof ik niet nog steeds mijn eigen belangrijke zaken heb." daarbij, Dimpaw was een apprentice en nog met totaal andere dingen bezig. En hij wou gewoon stoer en ongeïnteresseerd over komen. Als dat lukte.
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Vleeskeuring
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: