(T)rip (N)aar (R)ome 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 (T)rip (N)aar (R)ome

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Serpentguise
Member
(T)rip (N)aar (R)ome Tumblr_ndca8cJtFl1tsd4f8o1_100
Mark toch
196
Actief
She acts as if it was easy to let her go, but she never saw the claw marks I had left all over her skin.

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Serpentguise
BerichtOnderwerp: (T)rip (N)aar (R)ome   (T)rip (N)aar (R)ome Icon_minitimewo 5 jan 2022 - 19:36

Yey, ze was weer op patrol. Zucht. Het kon ook nooit eens iets anders zijn dat telkens hetzelfde riedeltje. Met zeker ook wat gebrom was ze het kamp verlaten. Dat was echter al een uur of wat geleden al voelde het voor haar al een hele dag. Er was gewoonweg niks te beleven op dit soort patrols. Altijd maar 'zoeken' naar als er zogenaamde indringers op het territory waren. Geen enkele oen kwam zo diep op het Riverclan gebied om te jagen, zelfs een rogue kitten was nog niet zo dom om dat uit te proberen. Maargoed. Het was beter dan de andere dingen die ze moest doen. Op dit soort patrols kon ze altijd gewoon wat rondhangen. En dat was ook precies wat ze deed toen ze de eerste ronde had gedaan. Met een verveelde gaap liep ze op haar favoriete hangplek af. Hier was ze vaak te vinden als ze onderuit haar taken wou komen. Het was beschut voor de ogen van haar clanmates en hield de winterse kou grotendeels buiten. Agatepaw had de struik omgedoopt naar de 'liever lui dan moe grot' ookal was het eigenlijk geen grot. De apprentice dook de struikgewas in maar stond vrijwel direct bevroren toen haar ogen op iets onbekend vielen dat zich schuilhield in haar grot des luiheid. Wat in de hell was dat? Haar gezicht vertrok in een verbaasde uitdrukking. Ze bleef ook roerloos staan; Alsof het onbekende ding ineens naar haar toe zou komen als ze dichterbij kwam. Ondertussen scande ze het ding wel af, want ze wel wel nieuwsgierig. Het was een soort ijzeren lichaam met diens muil wijd open en vanuit zijn buik zag ze voer liggen. Kittypet voer? Gadver. Waarom lag dat in vredesnaam hier? Aan de lucht te ruiken was er geen teken van een kittypet, het kon dus ook niet zo zijn dat hier een wel erg dappere kittypet naar toe was verhuisd met zijn.. zilveren mand?

10. Laat je kat in aanraking komen met een Twoleg voorwerp (1)
-Open


(T)rip (N)aar (R)ome Smoke10
Groot pakje Marlboro rood
(T)rip (N)aar (R)ome Agateo13
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlefish
Member
(T)rip (N)aar (R)ome BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: (T)rip (N)aar (R)ome   (T)rip (N)aar (R)ome Icon_minitimedo 6 jan 2022 - 15:14

Littlefish vond patrols eigenlijk wel leuk. Het was een goed moment om gezellig een praatje te houden met je clangenoten en ondertussen nog nuttig bezig te zijn. Toen ze apprentice was, was er nog meer een gevoel van avontuur geweest in de patrols omdat ze toen het gebied nog echt moest leren kennen - en hoewel er nog steeds onverwachte dingen konden gebeuren tijdens patrols, was het meestal grotendeels hetzelfde. Dat gaf hen wel een kans om het zelf leuk te maken. Het groepje splitste op. Het viel Littlefish op dat Agatepaw zich nogal snel uit de voeten maakte, en ze dacht niet omdat ze zo ijverig was. Littlefish had gemerkt dat de apprentice het saai leek te vinden, of dat ze in ieder geval met veel tegenzin meedeed. Misschien zou ze het even op zichzelf nemen om het wat interessanter te maken dan.. De calico achtervolgde de zwarte poes op een afstandje en zag haar struikgewas induiken. Littlefish dook achter haar aan. "Boe!", riep ze luid, in een poging de apprentice te doen schrikken en zo een beetje meer leven in te blazen. Toen viel ook haar het ijzeren twoleg ding dat een beetje verder stond op. Hm. Dat had ze nog niet gezien, maar het was wel interessant. Littlefish zette nieuwsgierig een stapje dichterbij en snuffelde de lucht. De kust leek veilig..

Prompt 10
Terug naar boven Ga naar beneden
Serpentguise
Member
(T)rip (N)aar (R)ome Tumblr_ndca8cJtFl1tsd4f8o1_100
Mark toch
196
Actief
She acts as if it was easy to let her go, but she never saw the claw marks I had left all over her skin.

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Serpentguise
BerichtOnderwerp: Re: (T)rip (N)aar (R)ome   (T)rip (N)aar (R)ome Icon_minitimezo 9 jan 2022 - 9:57

Agatepaw had er een klein tijdje naar gestaard maar niks veranderde aan de ijzeren lichaam. Hij stond er maar gewoon te staan. Was het soms gedumpt afval van de twolegs anders? Maar waarom zat er dan voer in voor kittypets? Oh! Misschien was een van die gekke recht lopende beesten wel hun kittypet kwijt en probeerde ze hen zo te lokken. Hm dat was eigenlijk helemaal geen gek idee dat het dat kon zijn. Agatepaw zette een stapje dichterbij uit nieuwsgierigheid. Ze was absoluut niet van plan naar binnen te gaan, ze was ook niet dom, maar een beetje ontdekken kon geen kwaad, right? Nou ja het was eigenlijk wel beter geweest als ze een paar meter van weg was gaan staan in plaats van dichterbij, want toen er plots iemand achter haar verscheen en haar liet schrikken sprong ze instinctief een stap naar voren, zó de muil van het ijzeren lichaam in. Een klap achter liet haar nog een keer schrikken waardoor ze weer naar voren schoot. Enkel werd nu haar weg voor haar poten geremd door tralies. Agatepaw stootte haar kop en viel op haar gelaat. Een stroompje warm vloeistof droop al snel over haar gezicht heen van een open wond op haar voorhoofd.

26. Laat je kat in een TNR val terecht komen (4p)


(T)rip (N)aar (R)ome Smoke10
Groot pakje Marlboro rood
(T)rip (N)aar (R)ome Agateo13
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: (T)rip (N)aar (R)ome   (T)rip (N)aar (R)ome Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
(T)rip (N)aar (R)ome
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: