open - sodeju! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leabare, -20 °C - 5°C
Het is guur en koud. Het wordt een wit wonderland. Kerstlichtjes in de bomen en een bevroren rivier. Een strenge Leabare.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 open - sodeju!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sparkpaw
Member
open - sodeju!  DPKsfdL
Renske
47
Actief
BOOM

CAT'S PROFILE
Age: ✴ Seven moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ✴ Tunneler apprentice
Sparkpaw
BerichtOnderwerp: open - sodeju!    open - sodeju!  Icon_minitimezo 9 jan 2022 - 23:42


open - sodeju!  D51re35-40a7e9ea-6cc1-4945-9640-21a8093f3f7c.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM5NDI5MzIwLTBmNjEtNDI0ZC1hOGVmLTE2YWVmM2NkNmQ1OFwvZDUxcmUzNS00MGE3ZTllYS02Y2MxLTQ5NDUtOTY0MC0yMWE4MDkzZjNmN2MuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Oke. Toen de glooiende heuvels zich hadden vervangen met groene weides, was Sparkpaw nog optimistisch geweest dat het nog bij Windclan, misschien, zou kunnen horen. Maar toen er tweebeennesten in beeld kwamen, wist hij dat hij moest omkeren. Wat hij had gedaan! Maar je eigen spoor terug volgen bleek lastiger dan het kon. Bovendien werd hij voor een moment afgeleid door een koolmees die smeekte gevangen te worden. Maar.. hij ving hem niet. Dus toen was hij zijn spoor helemaal kwijt geraakt en was hij eigenlijk een willekeurige richting op gaan lopen. Het was niet helemaal willekeurig!! Want hij kon zweren dat hij het eerder had gezien. Helaas was dit niet het geval, maar soms bracht hopeloos verdwaald worden je op een mooie plek. Een volledig bevroren meer. Zijn bekje viel een beetje open. Deze was veel groter dan thuis! Voorzichtig ging hij tussen het riet zitten en keek uit over het gladde oppervlak.

67: Laat je kat ergens hopeloos verdwalen!     
I've never have been one to
half-ass shenanigans

open - sodeju!  Sparkos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
open - sodeju!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Starlake-
Ga naar: