[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leabare, -20 °C - 5°C
Het is guur en koud. Het wordt een wit wonderland. Kerstlichtjes in de bomen en een bevroren rivier. Een strenge Leabare.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved EHbvCOA
Beertje
427
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 44 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: [♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved   [♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved Icon_minitimewo 12 jan 2022 - 1:13

Het was de aller eerste keer dat hij ooit een ceremonie ging voorleiden. Hij voelde zich misselijk en hij trilde en beefde op zijn poten, maar Crystalstar had hem gisteren nog moed ingeblazen. Ze stonden nu meer op een professioneel level dan een vriendschappelijk level en ergens miste hij het om tegen haar aan te zitten en te praten over domme dingen. Die tijden waren echter vervlogen. Ze voelde zich niet zo goed en daarom stond hij nu aan haar den te dralen. Carrioncough slikte nerveus.

Toen de zon zijn kantelpunt had bereikt en een warme gloed over het camp gooide sprong hij op de heuvel. "Laat alle katten die hun eigen vis kunnen vangen zich verzamelen voor een ceremonie," galmde zijn schelle stem over het kamp. Het was alsof iedereen een beetje stil viel, ook de vogels stopten met hun ochtend gezang. De grote zwart-witte kater keek het camp rond, alle kopjes. Er waren vandaag veel apprentices die warrior konden worden. Hij had de namen niet zelf verzonnen, dat was nog steeds de taak van Crystalstar. Hij zwiepte met zijn staart en slikte nog eens een keer. "Ik breng goed nieuws! Vier apprentices hebben zich 6 lange manen bewezen om goede en sterke warriors te worden van Riverclan." Hij keek ze stuk voor stuk aan, helemaal opgeboend en klaar voor hun naam. Zijn blik bleef hangen op de eerste. Carrions hart roffelde.

"Buzzardpaw, jij hebt laten zien dat je er klaar voor bent om tot warrior benoemd te worden." Hij wachtte even alsof hij verwachtte dat ze iets ging doen en schoot toen de heuvel af. Foxdung Foxdung Foxdung hij moest haar een neus geven. Carrioncough neusde onhandig tegen haar oor en stapte dan weer de heuvel op. Starclan moest hij dit nog drie keer doen? Dat werd een heuse work-out. Hij kuchte en vervolgde zijn speech: "Hierbij roep ik onze voorouders aan om op deze apprentice neer te kijken. Zij heeft zich bewezen als een deskundige jaagster en is er klaar voor om als volwaardig warrior van Riverclan verder te gaan. Zweer je Riverclan, je vrienden en familie te beschermen wat het je ook kost? Zweer dat als het nodig is, je leven te geven voor de clan?" Hij wachtte even tot Buzzardpaw knikte en keek toen omhoog naar de ochtendhemel. "Dan zal jij vanaf nu bekend staan als Buzzardbelly, warrior van Riverclan." Hij glimlachte toen ze felicitaties kreeg, maar de plicht voor nog drie andere riep.

Zijn gladde blik gleed nu naar twee siblings. Een zus en een broer. "Greypaw en Snowpaw, kom naar voren!" Hij legde zijn dunne zwarte staart over zijn poten. De stress begon te verdwijnen. Hier kon hij wel aan wennen. "Jullie hebben laten zien dat jullie er klaar voor zijn om tot warrior benoemd te worden." Hij herhaalde het ritueel en toen hij eenmaal terug zat keek hij op naar zijn voorouders. "Ik roep onze voorouders op om ook op deze apprentices neer te kijken. Zij hebben zich bewezen als waardige warriors van Riverclan. Zweren jullie Riverclan, je familie en je clangenoten te beschermen wat het je ook kost? Zweer dat als het nodig is, je leven te geven voor de clan?" Hij mixte de woorden een beetje. Anders werd het saai niet? "Dan zal Greypaw vanaf nu de naam Greyfox dragen, voor zijn enthousiasme en loyaliteit." Hij greens en knikte naar de jonge kater. Hij was sterk en Carrion was er van overtuigd dat hij een goede warrior ging worden. Zijn pleegmoeder was vast trots op hem! Ja, ze was trots op beide. "Snowpaw, vanaf nu zal jij als Snowglimmer door het leven gaan. Riverclan eert jouw creatieve geest en je hart vol passie." Zijn glimlach werd ietsje breder toen hij de gelukkige snoetjes gaf. Snowglimmer, dat was zijn favoriete naam van deze ceremonie.

Maar er stond nog een apprentice voor zijn witte voorpoten. De dochter van Crystalstar. Een kat die hem mocht. Hij gaf haar een knipoog. "Dan heb ik graag nog aandacht van jullie en Starclan voor Tearpaw. Kom maar naar voren!" Hij sprong de steen af en neusde tegen haar voorhoofd. "Jij hebt een leuke naam!," fluisterde hij zachtjes gniffelend in haar oor. "Ook jij hebt je bewezen met je perfecte afweer technieken en charmant karakter om een geweldige warrior van Riverclan te worden." Hij deed een stapje achteruit en draaide zich daarna om. Hij stond weer op de heuvel. Zijn borst zwoegde een beetje. Carrioncough ging zitten en wachtte eventjes tot hij weer op adem was. "Dan vraag ik nu aan onze voorouders om op deze jonge kat neer te kijken en haar te accepteren als nieuwe warrior. Zweer je Riverclan, je vrienden en familie te beschermen wat het je ook kost? Zweer dat als het nodig is, je leven te geven voor de clan?" Dezelfde vraag. Wow als hij dit nog een keer had moeten zeggen had hij over zijn eigen tong gestruikeld. "Dan sta jij vanaf nu bekend als Tearcloud." Hij greens toen ze haar feliciteerde, maar toen zwaaide hij met zijn staart.

"Leafbare is volop aan de gang, dus feliciteer de nieuwe warriors en ga daarna jullie taken uit voeren. Hop chop!" Beetje onnuttig misschien, maar hij hield niet zo van formele afsluitingen. Zelf sprong hij van de heuvel af en trippelde naar de dichtstbijzijnde nieuwe warrior. "Gefeliciteerd met je naam. Vind je hem mooi?"

♔ Lijstje:
 
carrioncough


[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved EGsCLBu
:☾:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved BVaqYmVp_o
Julia
861
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved   [♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved Icon_minitimewo 12 jan 2022 - 13:55

Hij was een beetje gespannen. Het was altijd spannend als katten die dicht bij je stonden een andere naam mochten ontvangen. Twee van de kittens die hij eerst samen met Chivysniff en daarna alleen had opgevoed, werden warrior. Snowpaw, waarvan hij ook mentor was geweest en Greypaw. Hij was zo trots op ze. Zijn helderblauwe ogen glommen dan ook toen Carrioncough de Clan bijeen riep. Hij liep nog even naar zijn pleegkinderen toe en gaf hun beiden een bemoedigend stootje tegen hun schouder, met een brede glimlach rond zijn snoet. Het was duidelijk dat hij apentrots op ze was. Net zoals hij dat bij Shrimpnose en Hermitshell was geweest. Nadat hij gevangen was geweest door de twolegs, was zijn kans om zelf kittens te krijgen hem helemaal ontnomen. Alleen dat gaf niet. Hij had al zoveel kittens mogen verzorgen, daar hield hij net zoveel van als dat hij dat van zijn biologische kinderen zou doen. Bloedband was niet altijd alles. Dit was ook goed, hier was hij ook dolgelukkig mee. Ze werden alleen zo snel groot. Zag ze daar nu naar voren lopen, nadat Buzzardbelly geweest was. Hij had haar naam meegeroepen en deed dat ook bij zijn pleegkittens. Greyfox en Snowglimmer, mooie namen had Carrioncough ze gegeven. Toen werd ook nog eens zijn zusje warrior. Ook naar haar keek hij met een trotse blik. Tearcloud. Wat een prachtige dag was het voor RiverClan. Wat een rijkdom. Hij liep eerst naar zijn zusje. Beukte zijn schouder iets harder dan nodig was met een plagerige blik in zijn ogen tegen haar aan. “Mijn lieve kleine zusje is niet meer zo klein. Gefeliciteerd Tearcloud!” Hij snorde zachtjes terwijl hij ook even zijn wang langs haar hals streek. Daarna liep hij door naar zijn pleegkinderen. “Gefeliciteerd lieverds, wat zijn jullie toch snel groot geworden. Jullie gaan het fantastisch doen.” Miauwde hij warm tegen kersverse Greyfox en Snowglimmer.

[@Tearcloud eerst, daarna @Greyfox & @Snowglimmer <3 ]


[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved N220RCC7_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greyfox
Member
[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved Giphy
Ema
94
Actief
The heart is a strange beast
and not ruled by logic

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Greyfox
BerichtOnderwerp: Re: [♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved   [♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved Icon_minitimewo 12 jan 2022 - 16:17


Het was bijna helemaal zo ver. Hij voelde zich eindelijk bereid, na alles dat er was gebeurd en na al het werk dat hij had gedaan, om een warrior te worden. En niet hij alleen, ook zijn zusje Snowpaw. Toen de Clan bijeengeroepen werd, voelde hij zich een beetje gespannen, maar tegelijkertijd ook zeer benieuwd. Hij wilde zeer graag benoemd worden tot Warrior en loyaal zijn aan de Clan. Hij wilde iedereen beschermen, en dat kon hij beter als hij een échte warrior was. De kater kreeg een bemoedigend stootje van ome Icecream, wat ervoor zorgde dat hij wat ontspande voor hij op het podium moest gaan treden. ‘Greypaw en Snowpaw, kom naar voren!’, hoorde hij zijn naam opeens geroepen worden, waarna de grijze kater naar voor stapte vol van trots en moed. Een kleine glimlach stond op zijn gelaat getekend, en hij was klaar zichzelf voor eeuwig loyaal te stellen aan Riverclan. Vanaf vandaag. ‘Jullie hebben laten zien dat jullie er klaar voor zijn om tot Warrior benoemd te worden.’ Dat hadden ze inderdaad. Greypaw wist van zichzelf dat hij erg hard had getraind, beide met Lynxfang als met Shatteredice. Hij had geprobeerd sterk te blijven toen zijn eerste mentor zich bij Starclan voegde, maar Shatteredice had hem zeker geholpen te raken tot dit punt. Had hem geholpen omdat ze beiden hem zo hadden gemist. Daarbij was ze een goede mentor geweest, en de apprentice voelde een goede band met haar. ‘Ik roep onze voorouders op om ook op deze apprentices neer te kijken. Zij hebben zich bewezen als waardige warriors van Riverclan. Zweren jullie Riverclan, je familie en je clangenoten te beschermen wat het je ook kost? Zweer dat als het nodig is, je leven te geven voor de clan?’ Zijn groengele ogen waren op de zwart met witte deputy gericht terwijl hij zijn borst wat vooruit zette, om zijn ware trots te tonen. “Dat zweer ik!”, miauwde hij zelfverzekerd. ‘Dan zal Greypaw vanaf nu de naam Greyfox dragen, voor zijn enthousiasme en loyaliteit.’ Woah. Greyfox. hij liet de naam een beetje bij hem inzinken en grijnsde tevreden. Het paste wel bij hem, die naam. En het deed hem ook denken aan zijn mentor, omdat ze ooit een verhaal had verteld over hoe ze een duizend vossen had verslagen. Het was een mooie herinnering eraan, en hij zou zijn naam met plezier dragen. Daarbij kreeg niet alleen hij een coole naam: Zijn zus volgde, en zij kreeg de naam Snowglimmer. Het was een perfecte naam voor haar, en net zo cool als de zijne. De kersverse Warrior liep vervolgens naar Icecream toe die ook op hen afkwam met een erg gelukkige blik. ‘Gefeliciteerd lieverds, wat zijn jullie toch snel groot geworden. Jullie gaan het fantastisch doen.’, miauwde hij warm. “Dankjewel oom Icecream!”, bedankte hij hem, voor hij zijn blik naar zijn zus deed glijden. “Ik vind dat onze namen geweldig zijn


+Icecream, Snowglimmer


[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved Daz3cxv-d1e9ee11-a8b3-4f47-8745-378dd99ccf77.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzAwZWQwNzU3LTliNTYtNDQ3Mi1iOWE1LWY4NTE3MTcyZjkzMlwvZGF6M2N4di1kMWU5ZWUxMS1hOGIzLTRmNDctODc0NS0zNzhkZDk5Y2NmNzcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Vicious. and truly wicked
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agatepaw
Member
[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved Tumblr_ndca8cJtFl1tsd4f8o1_100
Mark toch
96
Actief
She acts as if it was easy to let her go, but she never saw the claw marks I had left all over her skin.

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Agatepaw
BerichtOnderwerp: Re: [♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved   [♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved Icon_minitimedo 13 jan 2022 - 20:44

Agatepaw kwam het kamp binnengezet. Tussen haar kaken bungelde twee muisjes bij hun staartjes. Ze had een lange jachttocht achter haar rug gehad maar had niet meer dan dit kunnen vinden. Ze had het vreselijk koud door de hele dag in het territory opzoek geweest te zijn naar prooi en was daarom relatief chagrijnig. Haar gezicht stond dan ook niet al te blij toen ze tussen haar clanmates doorliep om haar vangst op de stapel te gooien. Waarom was het zo druk in het kamp? Het was verdomme koud buiten, waarom gingen ze niet warm ergens in een den schuilen? De zwarte she-cat fronste afvragend en keek rond. Al snel zag ze de slungel lichaam van Carrioncough de verhoging opklimmen. Oh, daarom dus. Agatepaw voelde zich voor een korte seconde een beetje dom dat ze niet meteen doorhad dat er een ceremonie aan zat te komen. Ze zuchtte erbij. Nog een ceremonie waar zij niet genoemd zou worden. Waarom zat het haar dwars? Het was toch overduidelijk dat ze niet beloond zou worden door haar apprentice rang te ruilen met die van een warrior. Ze was in starclan's naam een verschrikkelijk apprentice geweest en verdiende de rang dubbelop niet. Hoewel ze er zelf altijd heel bewust van was hoopte ze stiekem altijd van binnen toch verrast te worden door wel naar voren geroepen te worden door de deputy of leader. Agatepaw legde haar oren in haar nek en stapte weg uit de drukke kring. Ze zocht een rustige en beschutte plaats op bij het riet. Zo leek het dat ze niet geïnteresseerd was in de ceremonie maar kon ze stiekem nog wel een beetje meeluisteren. Je wist immers maar nooit als er toch wat nuttige info zou vallen. Carrioncough opende de ceremonie en met haar gezicht weggedraaid luisterde ze mee. Vier apprentices werden vandaag tot warrior benoemd. Een misselijkmakende jaloezie kriebelde even in haar keel. Gelukkig kon ze snel dit gevoel wegdrukken. Gadver. Ze wou niet jaloers zijn op die stomme kinderen. Ze snoof. Nee, ze ging echt niet jaloers doen. Haar tijd kwam wel. Maar toen de naam van haar kersverse vijand werd genoemd kon ze het niet laten om toch woede te voelen. Nu was ze toch echt eventjes op haar teentjes getrapt. Dit sloeg werkelijk drie keer nergens op! Buzzardpaw verdiende het minst om tot warrior benoemd te worden. De she-cat was nog kinderachtiger dan haar. Agatepaw drukte haar klauwen in de koude ondergrond. De frustratie die in haar borrelde maakte het niet makkelijk. Het liefst was ze nu boos tegen Carrion uitgevallen dat hij z'n kind als Buzzard de eer gaf om warrior te worden en haar links liet zitten. Ze bleef echter zitten. Ze zou enkel zelf als een jaloers en kinderachtig iemand overkomen als ze nu zou tegenspreken. Al veranderde het niet de feit dat als Buzzard het verdiende dat zij het dan ook verdiende. De neus van de apprentice rimpelde nijdig en hield koppig haar lippen op elkaar geperst toen de clan haar warrior naam uitriep. De rest van de ceremonie kreeg ze niet mee, ze was te pissig. Pas toen op het einde van de ceremonie Tearpaw naar voren werd geroepen werd ze uit haar trans getrokken. Tearpaw werd ook warrior? Agatepaw knipperde met haar ogen en voelde hoe een deel van haar frustratie haar lichaam verliet. Haar oortjes prikkelde weer iets overeind. Ook haar kopje draaide licht de kant op waar Carrion aan het spreken was. Ze zag nog net vanuit haar zitplaats de grijze lichaam van de she-cat naar voren bewegen. Ze kreeg de achtervoegsel cloud. Tearcloud.. Ze proefde haar nieuwe naam op haar tong. Hm. Het was nog zo slecht nog niet. De clan juichte en Agatepaw deed zachtjes mee. Het was toch niet dat Tearpa-cloud het zou opmerken als ze nou wel of niet hard mee zou roepen. De ceremonie werd daarna afgesloten en Agatepaw keek toe hoe de openplek weer iets rustiger werd. Na een klein tijdje besloot ze op te staan. Ze was een beetje nerveus door het gene wat ze nu ging doen. Zachtjes kwam ze vanuit haar schuilplaats tevoorschijn en liep op Tearpaw af die nu eventjes alleen leek te zijn. De zwarte she-cat rapste even haar keel. Ze voelde haar nekpluis wat prikkelen van ongemak. ''H-hey Tearcloud.'' Mauwde ze een beetje beschamend. Oh god Agate raap jezelf op. Ze kuchte en herpakte haarzelf snel. ''Mooie naam heb je gekregen. Gefeliciteerd.'' Een complimentje klonk een beetje raar uit haar mond maar het was wel menend. Een scheve glimlach trok op haar mond en eventjes vergat ze dat hier maar wat stond te staan in plaats van dat ze weer weg weggelopen. Oh shit. Bedenk iets Agate om het niet nog ongemakkelijker te maken. Snel- ''Laten we- Nee- ik bedoel, zou je het misschien leuk vinden om je nieuwe rang te vieren?" Goeie redding, 10/10.

TAG; Tearcloud
58. Benoem 7 gevoelens in één  post


[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved Smoke10
Groot pakje Marlboro rood
[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved Agateo10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tearcloud
Member
[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved 6cd91c10
Eline
180
Actief
"Please step inside my soul, I’d love to watch you gasp"

CAT'S PROFILE
Age: ☁ 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tearcloud
BerichtOnderwerp: Re: [♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved   [♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved Icon_minitimewo 19 jan 2022 - 20:49

Natuurlijk was zij als laatste aan de beurt. En dat maakte de spanning die ze voelde bij het naar voren stappen er niet beter op, al helemaal niet toen Carrioncough al fluisterend aankondigde dat ze een leuke naam had. Oh StarClan, dit kon niet nóg langer duren. Daar stond ze dan, vol ongeduld en steeds enthousiaster naarmate de deputy verder kwam in zijn speech. En toen brak eindelijk het moment van de waarheid aan. "Dat zweer ik." Mauwde ze met een trillende stem. Haar ogen werden groot bij het horen van haar naam. Dat was.. absoluut geweldig. Niemand was hier beter in dan haar moeder.

Al snel werd de kersverse warrior gefeliciteerd door haar lieve, grote broer. De poes bedankte hem en wendde zich tot Agatepaw, haar.. vriendin? "Dankjewel." Glimlachte ze lief. Maar de apprentice ging niet weg, en een ongemakkelijk gevoel begon aan haar te knagen. Bij het voorstel viel haar bekje al even voor er iets uitkwam open. "Ik- uhh. Ja? Waarom niet?" De ander bedoelde het goed. En wie weet werd het wel gezellig? Misschien?


[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved Wolkje10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[♔ Riverclan Ceremonie Januari] The broken man enslaved
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: