[KS] Peet Icecream 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] Peet Icecream

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Icecream
Catministrator
[KS] Peet Icecream BVaqYmVp_o
Julia
985
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitimedi 1 feb 2022 - 13:44

Hallo allemaal <3 ,
Deze knappe man heeft al meerdere koosnaampjes. Papa, oom Icecream en ik wil daar graag peet Icecream aan toevoegen. Ik ga hem peetvader maken van een stel pluizenbolletjes. Daar zit alleen wel een triest verhaal aan vast.

Icecream had een hele goede vriend in RiverClan. Ze deden veel samen. Deze kater werd verliefd op een mooie RiverClan poes. Deze poes mocht Icecream eigenlijk niet, omdat ze stiekem jaloers was op hoeveel de twee katers samen deden. De poes raakte zwanger van Icecream zijn beste vriend. Icecream was natuurlijk super blij voor ze. Hij steunde ze door dik en dun, ondanks de houding van de poes. Wanneer de kittens een moon waren werd de jaloezie bij de poes te sterk. Helemaal toen de vriend van Icecream vroeg of Icecream peetvader wilde worden over de kittens. Ze vond een zwakke plek in het ijs en lokte Icecream er heen. Zijn beste vriend kwam hier achter en ging achter ze aan, waarbij hij Icecream net op tijd aan de kant duwde voordat hij onder het ijs kon glijden. Zijn beste vriend gleed alleen door en zwakte daardoor zelf door het ijs. De poes sprong achter hem aan om hem te redden, maar ze verdronken daarbij allebei.  Hierbij lieten ze hun nestje kittens achter, waarover peet Icecream de zorg op zich nam.

De katten zijn NPC tenzij iemand zich geroepen voelt om iets te spelen(misschien wil je van een RiverClanner af ofzo, gheghe). Een zoogmoeder mag zichzelf ook altijd aanbieden. De kittens zijn wanneer ze aangemaakt worden 2 moons.

Dus bij deze zoek ik 2 à 3 RiverClan kittens. De ouders zijn verdronken. De moeder was een pittige tante en de vader een goedzak net zoals Icecream. Icecream zal de volledige zorg over de kittens nemen.
Wie heeft er zin om RiverClan onveilig te gaan maken in het peet Icecream pleegnestje?

Liefs,

Julia


[KS] Peet Icecream N220RCC7_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Peet Icecream DPKsfdL
Steen
358
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitimedi 1 feb 2022 - 19:41He looks like a lion, but grows like a hawk


Name: Lionkit or Hawkkit
Reason: Lion: de kitten heeft een mooie rode vacht en straalt aardig wat kracht uit.
Hawk: begint als een pluizenballetje met een groot formaat. Hij lijkt onschuldig, maar het is duidelijk dat hij later zal uitgroeien tot een sterke warrior. Net zoals een havik.

Future names: Lionspark, Lionfrost, Lion...?
Hawkweed, Hawk...?
Reason: Spark vanwege zijn krachtige, opvallende uitstraling. Frost vernoemd naar de vader van Icecream. Ondanks Ice niet hun biologische vader is, heeft hij natuurlijk wel voor ze gezorgd als een echte daddy.
weed Hawkweed in het Nederlands bekend als Havikskruid. Een mogelijke vernoeming naar Shrimpnose of Chivysniff.

Mogelijke namen als Lion of Hawk niet bevallen:

Thornpelt, Finchclaw, Foxbark or Sparrowtail


Ik zal voor gemak even Lion gebruiken bij deze aanmelding.


Gender: tom-cat
Clan: RiverClan
Parents: Icecream heeft de zorg op zich genomen nadat zijn echte papa en mama niet meer voor hem konden zorgen.

Appearance

Fur: rood/oranje met wit
Furlength: kort tot halflang
Furpattern: tabby

Length: gemiddeld
Build: gespierd
Tail: gemiddeld
Claws: normaal

Eyes: aan het begin zullen ze iets blauwachtig zijn, maar al snel worden ze bruin
Ears: hij heeft rode oortjes met kleine uitstekende haartjes aan de uiteindes
Inside ears: zachtroze
Nose: zachtroze
Pawpads: zachtroze

Lion is een vrij gespierde kater. Zijn vachtje is helder rood en bedekt met donkerrode strepen. Van onderen is het katertje grotendeels wit. Zijn vachtje is niet erg lang, maar zekers goed genoeg om zichzelf warm te houden. Aan het begin zullen zijn oogjes blauwachtig zijn, terwijl langzaam bruin zichtbaar wordt. Wanneer hij ongeveer drie moons is zullen ze mooi bruin zijn.

Personality

Kitten

als kitten is lion erg speels en spontaan. Hij volgt zijn hart en zal ook eerlijk zijn. Liegen is ook alles behalve zijn beste kant. Hij liegt alleen om er voor te zorgen dat hij niemand kwetst. Hij zegt niet snel ‘nee’ tegen dingen is daardoor een makkelijk speelmaatje. Lion doet z'n naam eer aan het feit dat hij een vechtersbaasje is. Meestal is hij zachtaardig, maar zit hij in een (speel)gevecht dan doet hij zijn best om te winnen. Soms kan hij zijn adrenaline niet negeren. Hij beukt en stompt er dan lomp op los totdat de ander zich overgeeft. Echter houd hij wel in de gaten of zijn nageltjes netjes ingetrokken zijn en dat hij zijn scherpe tandjes niet gebruikt.

Hij heeft geen moeite om in de spotlights te staan en kan soms een beetje opschepperig zijn. Hij is immers een sterke kitten die geen uitdaging uit de weg gaat. Hij is dan bijvoorbeeld ook makkelijk uit te dagen om het kamp uit te sneaken. Echter als hij bij familie is, is hij het liefste kindje ooit. Hij wilt met ze spelen, verhaaltjes vertellen en lekker slapen of kletsen. Hij geeft veel om zijn familie en zal er heel beschermend over zijn. Zijn biologische ouders zijn echter in StarClan waardoor Icecream voor hem zorgt. Hij zal dan ook alle geadopteerde kits van Icecream als siblings zien. Zelfs al zou hij weten wat er met zijn echte ouders gebeurt is.

Apprentice:

Als Lionpaw is hij iets wat roekeloos en erg nieuwsgierig. Geduld is absoluut iets wat bij hem ontbreekt. Hij mag nu helemaal los gaan in het territorium en er zijn natuurlijk veel dingen te doen. Nog steeds is hij makkelijk uit te dagen en helaas zijn er gevaarlijke dingen in het territorium aanwezig. De kans is groot dat hij zich een keertje verwond.
In gesprekken met katten buiten RiverClan spreekt hij oprecht en onattent. Het boeit hem niet wie er voor hem staan. Hij is erg fel en beschermend over zijn Clan. Eén verkeerd woordje en hij zal al kunnen sissen en snauwen. Bij grenzen is dit echter niet ideaal en zullen er zeker katten nodig zijn om hem tegen te houden om niet de tegenpartij aan te vallen. Bij non-RiverClanners voelt hij zichzelf gauw beledigd en kan soms wat agressief zijn.

Binnen de Clan is hij een lieve, zachtaardige goedzak. Hij wilt iedereen gelukkig maken en doet zijn best om zijn Clan te dienen. De kater is fantasierijk, speels en vriendelijk. Hij is uiterste loyaal aan zijn Clan. Iedereen is bij hem welkom tenzij ze iets verkeerds over zijn familie zeggen. Die mogen voor zijn part oprotten.
Bij poezen kan hij iets wat flirterig zijn. Hij is immers een knappe, charmante en sterke kater. Hij houd van poezen versieren al zal hij nooit echt een playboy worden. Hij schept graag op over wat hij al kan en geleerd heeft en de hele Clan zou het mogen weten wat voor toffe apprentice hij is. Met trainingen doet hij zijn uiterste best om de Clan te bewijzen dat hij een waardige warrior is. Verder blijft Lion de eerlijke kater die hij als kitten was. Hij zal altijd zijn hartje blijven volgen.

Warrior

Dit zal ik een beetje simpel houden, omdat gedrag meestal ook een beetje veranderd door tijd en gebeurtenissen. Echter zijn er wel een paar puntjes die ik hier zal kunnen beschrijven. Dus yay! (:

De kater is uiterste loyaal aan zijn Clan. Hij accepteert geen beschuldigende woorden en zal zeker zijn Clan proberen te beschermen. Verkeerde dingen zeggen over hem, zijn vrienden, familie en Clan kan tot een onvriendelijke tot agressieve Lion leiden. Hij staat ook altijd klaar voor een avontuurtje of een gevecht als het nodig is. Hij heeft een goed leiders instinct en zal nooit overhaaste beslissingen maken. Niet dat ze altijd slim zijn, maar hey, he tries. Hij zorgt er ook voor dat het duidelijk is wie de sterkste, besten en wie de leider is. Hij wilt ook dat zijn Clan zo lijkt.

Bij zijn Clangenoten blijft hij de lieve kater. Iedereen is bij hem welkom als er iets mis is. Hij wilt anderen nog steeds gelukkig maken, want dat maakt hem ook gelukkig. De kater zal veel met vrienden en familie optrekken en ook andere sociale dingen gaat hij niet uit de weg. Hij is erg eerlijk, maar liegen heeft hij ook geleerd. Echter gebruikt hij dit vooral bij katten buiten RiverClanners of Clangenoten die volgens hem niet te vertrouwen zijn.
Maar niet alleen goede eigenschappen blijven. Hij kan het niet laten om knappe poezen te versieren. Hij flirt graag en is duidelijk op zoek naar een mate. Eigenlijk wilt hij na zo'n geweldige familie ook een eigen familie stichten. Nou ja, dat hun bloedlijn doorstroomt. Ook al mist Lion wel het bloed van Icecream, zo voelt het voor hem niet.

Motivatie

Al weken, misschien al wel maanden heb ik steeds inspiratie voor een nieuw account. De laatste tijd bij bijna elke ks zat ik te denken of ik het ging doen. Echter heb ik mezelf tegengehouden, maar nu kan ik het echt niet meer aan! Ook vind ik Icecream een tof karakter en nadat hij vele tegenslagen heeft gehad, is het natuurlijk ook leuk om hem een leuke kitten aan te bieden. :3Af (:
Laatst aangepast door Littlenose op di 22 feb 2022 - 11:25; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remnantwolf
Medicine cat
[KS] Peet Icecream Kfjj0PI
Butter
803
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitimeza 5 feb 2022 - 19:33

NAME Scarletkit, Aridkit or Rimekit
REASON [Scarlet] deze naam zou gekozen worden omdat Scarletkit prachtige rossige plekken in haar vacht heeft zitten.
[Arid] deze naam zou gekozen worden omdat haar vacht naar de geboorte bijzonder snel droog is.
[Rime] deze naam zou gekozen worden omdat de kitten door haar grijzige vlekken een beetje aan bevroren oppervlakken doet denken. Als ze deze naam krijgt is dat door haar vader gegeven en kan het komen dat de jaloezie van haar moeder hierdoor versterkt werd. Omdat de naam doordat het met ijs te maken heeft aan Icecream doet denken.
FUTURE NAMES [Scarletmacaw - Scarletfever]de eerste optie is een prachtige vogel met een enorm kleurrijk verendek. Dit is een naam die ze krijgt omdat ze haar vacht dikwijls versiert met veren van vogels. De tweede optie zou kunnen omdat ze vlak voor haar benoeming ernstig ziek is geweest en die koorts heeft overwonnen.
[Arid...] Hiervoor is nog geen Warrior naam dit zou dan afhangen op de ontwikkelingen in de RPG.
[Rimefrost] Het versterkt haar voorvoegsel en is een vernoeming naar Icecream.

GENDER Female
PARENTS Icecream is haar vader in alles behalve bloed.
CLAN Riverclan

HANDICAP

Voor het gemak van deze aanmelding zal ik de naam Scarlet aanhouden. Het leukste is als een karakter een zwakte heeft, dit kan soms geuit worden in persoonlijkheid maar soms ook in het fysieke lichaam van een dier. In het geval van Scarlet is het laatste aanwezig.

Haar handicap heet Primaire seborroe en dit is een huidaandoening. De talgproductie en de vorming van de  opperhuid zijn afwijkend. Dit leidt tot een droge, schilferige huid of juist tot een zeer vette huid. Door de afwijkende huidstructuur is de huid gevoeliger voor ontsteking en infectie.

De veranderingen door de seborroe komen over het hele lichaam voor. De huidveranderingen gaan meestal gepaard met matige tot ernstige jeuk. De eerste veranderingen van de huid kunnen al binnen enkele maanden na de geboorte optreden, maar zijn meestal duidelijk aanwezig op de leeftijd van anderhalf jaar.

Ze zal dus tot net voor haar Apprenticeschap normaal opgroeien totdat ze opeens vanuit het niets heel veel jeuk krijgt en door het vele krabben wondjes zullen gaan ontsteken. Dit zorgt er dan ook voor dat ze soms koorts en andere klachten heeft doordat ze niet altijd kan stoppen met krabben.

APPEARANCE
[KS] Peet Icecream W3PalGq
FUR COLORS Zilver, licht oranje en wit
FUR PATTERN Calico met kleine streepjes
EYE COLOR geel en zeegroen
BUILD Slank en gespierd
TAIL Lang en pluizig, hier kan ze het makkelijkste haar veren in bewaren.
PAW PADS Roze
NOSE Roze
EXTRA Ze zal door het vele krabben op de dunnere plekken van haar vacht vele kleine littekens hebben. Zeker als die plekken ontstoken zijn geweest.

Scarlet is een relatief grote kattin, al is ze voor een Riverclan kat pezig gebouwd en ziet ze er hierdoor sierlijk uit in plaats van echt stevig. Haar prachtige lange vacht is wit, zilver en oranje waardoor ze er sprekend uit ziet. Hoewel ze niet heel erg lijkt op Icecream zorgt het zachte oranje ervoor dat ze toch iets van hem weg heeft. Een oog van haar is geel en de andere is zeegroen. Dat laatste zorgt ervoor dat ze een beetje lijkt op Crystalstar, de moeder van Icecream. Doordat ze niet helemaal buiten de boot valt, zal ze ook met klauw en tand duidelijk maken dat ze haar vader's dochter is. Zolang hij zich maar niet schaamt voor haar littekens.

PERSONALITY

Scarlet is van nature als kitten bijzonder terug getrokken. Ze is niet angstig maar houd gewoonweg niet van aandacht. Al dat getrek en gedol is haar gewoon veel te druk. Ze is zeker niet bang om haar mond open te trekken en te spelen, maar ze is veel liever in haar vertrouwde hoekje bij Icecream te vinden terwijl ze met haar veren verzameling speelt en samen met haar peetvader op zoek gaat naar nieuwe weetjes over de vogels waarvan deze veren komen. Dikwijls stopt ze veren in haar pluizige staart om daarmee dan te spelen. Zelfs al is haar coördinatie natuurlijk niet het beste.


Enkel met de juiste aanmoediging van Icecream zal ze af en toe haar leeftijdsgenoten opzoeken om met mosballen te spelen of te stoeien, maar zodra het haar te druk wordt met al dat gegiechel zal ze al te graag weer de rust en warmte van de oudere kater opzoeken en tegen hem aangekruld luisteren naar haar omgeving. Dit laatste zorgt ervoor dat ze soms stiekem mee luisterde met gesprekken die ze wellicht niet moet horen. Omdat ze zo stil is.

Scarlet is erg gevoelig en uit hierdoor haar liefde door aan katten vast te plakken die ze vertrouwd en waarvan ze houdt. Als andere kittens haar zouden plagen of pesten durft ze niet voor zichzelf op te komen maar als anderen een slecht woord over haar broertjes/zusjes of over haar peetvader spreken dan zal ze hen met hart en ziel verdedigen en haar verlegenheid als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Zodra ze last krijgt van haar handicap zal ze er alles aan doen om de jeuk te vergeten waardoor ze vaak in het water te vinden is, dit verminderd soms kortdurend de prikkels die ze voelt door de vettigheid, al komt het vaak even snel weer terug zodra haar vacht droog is. Ook zorgt het voor wondjes waardoor ze vaak kleine tot grote ontstekingen krijgt en zich eigenlijk een beetje schaamt. Icecream zal een van de weinige zijn waarbij ze op de slechtste momenten van jeuk zal kalmeren. Waardoor ze echt een papa's kindje zal blijken. Ze zal misschien zelfs oma Crystalstar smeken om haar papa als Mentor.

MOTIVATION
Ik heb ooit de eer gehad dat ik een pleegkitten van Icecream en Chivysniff mocht spelen maar toen door omstandigheden is Nippy nooit echt actief geworden en daar heb ik nog steeds spijt van. Want Icecream is gewoon de beste papa van Riverclan. Dus kon ik niet anders dan voor dit nestje een aanmelding te schrijven met een heel ander idee dan ik normaal zou hebben. Het lijkt mij erg leuk een karakter te hebben met veel kenmerkende littekens die niet door een aanval of een ongeluk komen maar door een aandoening die er ook voor zorgt dat ze een erg goede zwemmer wordt. Heel veel succes met kiezen. Het wordt hoe dan ook een fantastisch nestje.

Butter

Except for love

Nothing Will remain forever...

[KS] Peet Icecream Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[KS] Peet Icecream BVaqYmVp_o
Julia
985
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitimema 14 feb 2022 - 19:38

Ik zet de deadline op 28 februari c: .


[KS] Peet Icecream N220RCC7_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw
Member
[KS] Peet Icecream 8adcfcbd1c65958c9683b9d6bf1a31bc
Amyyy
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitimedo 17 feb 2022 - 11:24

Take a leap of faith, who knows what destiny brings you.
Spiderheart - Birdbeak - Whistlingbird - Littlewolf

As you can see, I have multiple names. I liked them all and couldn't chose. I am flexible with the names, so the name choice is up to you.

Meaning of the different names

Spider: This name could have been given after her mother saw a spider or because of her long legs.

Bird/Whistling: When this little lady got born, the sound of chirping and whistling birds filled the woods, as if they were singing a special song to greet the new life, to welcome it on earth.

Little: This name could be given because she was very little when she got born.

Gender: She-cat
Age: Unborn
Clan: RiverClan

Appaerance
Fur color: Black
Fur lenght: Short
-Build: Timid
Eyes: Yellow

Personality
This little kitten is pretty funny. She likes talking and annoying others. She can be quiet careless and has some problems with being serious in moments you have to be serious. This little girl often makes witty comments and tends to - unintentionally - distract her opponent in playing by throwing some funny remarks and comments. Let's say, this little lady has you wrapped around her little claw the moment she gives you her first witty remark.

While she is pretty playfull, this young lady does like spending time with her family, she enjoys company from those she loves although she can be seen as a bit of a lone wolf from times to times. She can be pretty stubborn and is often very determined to fulfil her goals she set for herself.

While this young one is full of giggles and jokes, she does can be serious, but it's mostly when her parents are talking to her about serious situations or when others are talking about (life) threatening situations and events.

She is pretty active but is often seen to make little jumps when running. In her first years you won't notice it yet, but due a small grow problem, her left back leg is a bit shorter than her right back leg. This causes her to make little, funny jumps when running. She won't have a big problem with it and it doesn't hurt either, it's just a funny sight to see. (If prefered, this can be either adjusted or can be ignored, it's not necessary to let this be a thing, only if desired.)

Likes: As being a energetic little bundle, she likes to run and play around. She enjoys spending time with her family as it is a little reminder that she is loved. She enjoys the sound of rain, but doesn't like to walk through it. Nature always sparks an interest in her, leading her to be facinated by it's beauty.

Dislikes: She doesn't like being left alone for too long, is not a fan of the loud noises of thunder. She hates hot weather and doesn't like big, intimidating cats.


Motivation

Zoals je kan zien aan de opsomming van de namen heb ik meer dan genoeg inspiratie voor een nieuwe kat. Ik vind het altijd leuk om kittens te spelen en ze te zien opgroeien, zeker nu Lion aan het opgroeien is heb ik weer wat motivatie om een kitten te spelen. Het is al 'eeuwen' geleden dat ik nog eens een RC kat heb gespeeld, dus dat lijkt mij wel een mooie kans om als kitten RC te invaden.

 [KS] Peet Icecream Lionki11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Peet Icecream Harry-styles
Eden
219
Actief
Treat People With Kindness

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Moorrunner
Mottleshroud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitimewo 23 feb 2022 - 17:53


Wolfkit [Wolfwatcher/Wolfrunner/Wolfwispher]
‘Throw me at the wolves and I’ll return leading the pack’

Gender: Tom-cat
Pronouns: He/him
Clan: Riverclan
Parents: deceased. Godfather: Icecream.

Alternatives:
Darkkit - Darkhorse
Moonkit - Moonhowler
Eventuele alternatieve namen mocht Wolfkit niet helemaal in de smaak vallen. Persoonlijk maakt mij deze keuze niet veel uit, ik vind ze allemaal leuk.

Personality: Ambitious - Stubborn - Dependent - Curious - Introvert
Wolfkit is een erg ineen getrokken kitten. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door dat hij vaak vreemd wordt aangekeken, of zelfs gepest door aandoeningen. Hij is erg op zichzelf en speelt liever met veertjes en schelpjes die hij bij het kamp vind dan met zijn vriendjes. Hij is ontzettend nieuwsgierig naar alles en iedereen omzich heen maar kijkt liever van een afstandje toe. Hij weet wat hij wilt en laat niet graag iemand hem vertellen wat hij moet. Hij heeft dan ook zeker het pittige karakter van zijn moeder geërfd al laat hij dat niet altijd zien.
Als hij een stukje ouder is en zijn apprentice leeftijd bereikt wordt hij langzaam minder onzeker en kan hij zichzelf bewijzen, dat ondanks zijn flaws hij een sterke krijger kan worden. Hij begint wat socialer te worden onder zijn mede-leerlingen, iets wat nog verder verbeterd als hij uiteindelijk warrior wordt.

Appearance:
[KS] Peet Icecream PK0ACVp
(Klik voor grote versie)

Map met potential setjes + references (klik link)
(Hier zitten vrijwel alleen maar langharige in, langhaar/korthaar maakt mij niet veel uit whatever er het beste past bij de rest van het nest. )

Wolfkit wordt vrijwel helemaal zwart geboren zoals de meeste Smokey Black kits. Maar naarmate de manen verstreken wordt zijn vacht lichter en ontwikkelt hij zijn kenmerkende smokey tabby kleur. Een lichtgrijs lichaam met donkere poten en uiteraard een donkere kop. Zijn fel oranje ogen zijn ontzettend opvallend op zijn donkere kleur.
Hij heeft een erg grof uiterlijk. Brede schouders, grote poten en een brede kop wat hem er erg intimiderend uit laat zien. Hij heeft een lange, relatief dikke staart. Wolf- staat hoog op zijn poten wat hem behoorlijk behendig en snel maakt.

'Aandoening':
Wolfkit heeft ook een lichte aandoening die zijn leven als Warrior  gelukkig niet zo belemmert, maar toch wordt hij hier als kit vaak raar op aangekeken. Wolfkit heeft namelijk tics. Hij kan soms onverwachte en oncontroleerbare bewegingen maken. Deze heeft hij zo nu en dan en deze zijn relatief minimaal. (Bijvoorbeeld tikken van zijn staart of trekken met z’n kop etc.) De tics waren erger toen hij een kit was maar worden langzaam minder naarmate hij ouder wordt. Ze komen voornamelijk voor als hij ontspannen is en storen hem niet als hij actief in beweging is en heeft dit dus geen negatief effect op zijn Warriorleven. Naast de tics heeft hij ook last van stotteren. Als kit heeft hij hierdoor een lichte spraakachterstand maar dit verbeterd als zijn leeftijd vordert. Dit bij elkaar zorgt er voor dat hij een beetje een vreemde vogel is in de kraamkamer, maar ook onder de rest van het kamp.

Motivatie:
Ik ben enkele dagen terug teruggekomen van een Hiatus van 1 a 2 jaar lang weggeweest. Ik ben langzaam maar zeker een aantal van m’n oude chars weer aan het oppakken maar ik merk dat het ook ontzettend kriebelt om er een nieuwe char bij te nemen. En eigenlijk wou ik nog even wachten, maar toen ik deze KS tegen kwam kon ik het niet laten. Ik heb ontzettend veel inspiratie om deze char in detail uit te werken. Het liefst wou ik een jonge kit zodat ik met een schone lei kan beginnen maar met een interessante back story. Nu is dit nest hier uitermate geschikt voor. Sowieso spreekt RC me altijd ontzettend aan, en hier heb ik dan ook merendeel van m’n chars in gehad. Op dit moment heb ik helaas geen RC char meer, dus dat maakt dit nest nog idealer. Tevens heb ik op het moment vrijwel niet druk met school dus heb ik meer dan genoeg tijd om actief met deze char bezig te zijn.
notes / lyrics / whatever


[KS] Peet Icecream RYrDupw
A journey of a thousand
miles starts with a
single step
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[KS] Peet Icecream BVaqYmVp_o
Julia
985
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitimedi 1 maa 2022 - 20:01

Een dagje later dan gepland, omdat ik ben geveld door een fikse buikgriep. Hier dan toch de keuze. Die heel moeilijk was. De kittens spreken me allemaal enorm aan. Bedankt voor jullie mooie aanmeldingen in ieder geval <3 !

Petekinders:


Ik zal binnenkort een topic voor jullie maken c: !


[KS] Peet Icecream N220RCC7_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Peet Icecream Harry-styles
Eden
219
Actief
Treat People With Kindness

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Moorrunner
Mottleshroud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitimedi 1 maa 2022 - 20:10

Aah ontzettend leuk <3
Kijk er naar uit!

Moet ik wolfkit alvast aan maken?


[KS] Peet Icecream RYrDupw
A journey of a thousand
miles starts with a
single step
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Peet Icecream Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitimedi 1 maa 2022 - 20:29

Fijn om te horen! Ja je mag hem aanmaken <3 .


[KS] Peet Icecream ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remnantwolf
Medicine cat
[KS] Peet Icecream Kfjj0PI
Butter
803
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitimewo 2 maa 2022 - 8:26

Aahh wat leuk!! Ik ga Rimekit zo even aanmaken<3


[KS] Peet Icecream Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw'
Member
[KS] Peet Icecream DPKsfdL
Steentje
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ~ 6 beautiful moons ~
Gender: Tomcat ♂
Rank: ~ Kitten ~
Lionpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitimewo 2 maa 2022 - 11:44

Ahhh! Dankje!

Hier is Lion<3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Peet Icecream   [KS] Peet Icecream Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] Peet Icecream
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: