Wasted time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Wasted time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foulplay
Member
Wasted time DPKsfdL
Freedje
347
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Wasted time   Wasted time Icon_minitimema 28 feb 2022 - 13:20

Een zachte zucht verliet zijn lippen terwijl hij naar de prooi keek die hij naar de nursery moest brengen. Moest, ja, want de queens hadden blijkbaar niks anders te doen dan slapen, nutteloze verhalen vertellen waar hij zich niet in interesseerde en geen poot willen bewegen. Kom op… Sommigen van hun waren niet eens hoogzwanger! Ze konden het perfect zelf. Maar Foulpaw wist ook wel welke reactie of beter gezegd straf hij zou krijgen van zijn mentor als hij het niet deed en zo dicht bij het einde van zijn training kon hij het zich niet permitteren om door zoiets langer apprentice te blijven. En dus deed hij maar wat er van hem gevraag werd, al zag je wel duidelijk aan zijn gezicht dat hij er geen zin in had. De cyperse kater liep met een blik dat op onweer stond met drie muizen in zijn bek naar de nursery, waar hij met een afkeurende blik naar de queens keek die uitgeteld op de grond lagen. Er werd hem opgedragen om de muizen bij hun neer te leggen en hij deed wat ze vroegen, waarna hij zich snel omdraaide om weg te komen voordat ze hem iets anders zouden vragen. In zijn haast keek hij niet waar dat hij liep en stootte hij per ongeluk een kitten omver. ”Sorry,” sprak hij op een bruuske toon tegen haar en hij twijfelde kort of hij haar overeind zou helpen, maar besloot dat afstand houden de betere optie was. Hopelijk zou ze nu geen keel op gaan zetten. Daar had hij niet zo’n zin in.

+ @Afterkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Afterpaw
Member
Wasted time DPKsfdL
Julia
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Afterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Wasted time   Wasted time Icon_minitimedi 1 maa 2022 - 20:51

Ze had achter een mosballetje aangezeten. Een erg koppig mosballetje was het. Met een sprong probeerde ze haar poten weer op het balletje te zetten. Die ontsnapte haar voor de zoveelste keer door onder haar poten weg te schieten, omdat hij op spanning kwam te staan. Ze rende achter het rollende mosballetje aan, maar werd daarbij ondersteboven gelopen. Ineens lag ze op haar rug, haar pootjes gebogen. Terwijl ze zag hoe wat queens muizen aan het verorberen waren.  Ze rolde zich snel op haar zij. “Ik wil ook wel!” Riep ze. Toen viel haar blik op diegene die haar waarschijnlijk omver had geworpen. “Ooh hallo!” Kwebbelde ze enthousiast verder. “Ik ben Afterkit en wie ben jij?” Ze was de muizen alleen vergeten en keek met grote ogen naar de oudere kater. Oeh interessant.


Wasted time In92i9f5_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Foulplay
Member
Wasted time DPKsfdL
Freedje
347
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: Wasted time   Wasted time Icon_minitimewo 2 maa 2022 - 14:15

Foulpaw’s blik werd mogelijk nog vuiler toen haar harde stem door zijn trommelvliezen leek te snijden en hij siste kort onder zijn adem door terwijl hij zijn ogen voor een paar seconden dichtkneep. Meteen ging haar aandacht naar hem en stelde ze zichzelf voor. ”Ik kan me niet herinneren dat ik om die informatie gevraagd heb,” zei hij op een botte toon tegen haar, al gingen zijn mondhoeken haast ongemerkt wat omhoog toen hij haar enthousiaste, haast bewonderende blik naar hem zag. Bewonderend. Was dat iets wat hij zich inbeeldde of was dat echt zo? Het deed hem zijn gespierde schouders iets meer rechten. Oké, ze was zijn aandacht wel waard, besloot hij. Voor nu dan. ”Foulpaw,” antwoordde hij op een licht arrogante toon. ”Eén van de betere of misschien zelfs wel de beste apprentices die hier rondloopt.” Hij schatte haar leeftijd. Hij dacht dat ze ongeveer twee of drie manen oud moest zijn. Tegen de tijd dat zij naar de apprentice’s den zou verhuizen, was hij allang warrior. En zou ze altijd tegen hem op moeten kijken, letterlijk en figuurlijk. Alleen de gedachte al liet een huivering van tevredenheid door hem heen gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Afterpaw
Member
Wasted time DPKsfdL
Julia
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Afterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Wasted time   Wasted time Icon_minitimema 7 maa 2022 - 15:18

Oepsie… de ander leek het niet heel erg leuk te vinden. Ze merkte het eventjes op, maar haar spanningsboog was te kort. Ze was het ook zo weer vergeten toen hij zei dat hij niet om die informatie had gevraagd. Hu, wat? Of bedoelde hij haar naam. Die deelde ze gewoon graag. Iedereen mocht weten wie ze was. Ze was blij om Afterkit te zijn en helemaal blij als ze aandacht kreeg. Ze was dol op aandacht. De ander stelde zich voor als Foulpaw. Apprentice Foulpaw. “Ja coole apprentice Foulpaw!” Vrolijk sprong ze een rondje om haar as. “Ik wil ook apprentice zijn. Wil jij mij dingen leren? Alsjeblieft?” Met puppyoogjes keek ze Foulpaw aan, haar amberkleurige ogen smekend. Smachtend bijna. Hij was stoer. Zij wilde ook stoer zijn.


Wasted time In92i9f5_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Foulplay
Member
Wasted time DPKsfdL
Freedje
347
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: Wasted time   Wasted time Icon_minitimevr 11 maa 2022 - 17:55

Een tevreden gevoel ontstond in zijn binnenste toen Afterkit hem een coole apprentice noemde en naar hem keek alsof hij al een warrior was. Mooi zo. Dat was precies de reactie die hij wilde zien. Hij deed net alsof hij nadacht toen Afterkit haar vraag aan hem stelde, maar eigenlijk had hij al wel een antwoord voor haar klaar. Het interesseerde hem vrij weinig dat ze nog maar een kitten was en veel te jong was voor dit soort dingen. Hij was als kitten zijnde altijd geweigerd geweest voor dit soort dingen en kon zich nog prima herinneren hoe frustrerend dat was, dus hij kon Afterkit onmogelijk weigeren. Niet dat hij dat aan haar neus ging hangen. ”Ik denk dat ik dat wel kan,” antwoordde hij op nonchalante toon. ”Wat zou je graag willen leren?” Hij rekende in zijn hoofd snel het verschil tussen hem en Afterkit uit. Als ze zo oud zou zijn als hij dacht, dan zou hij misschien kans maken om haar mentor te worden tegen de tijd dat zij apprentice zou zijn. De kans was behoorlijk klein, maar het was er zeker wel als hij zijn training op tijd zou afronden. En als het niet zo zou zijn, dan had ze al wat goede dingen geleerd van een toekomstige perfecte mentor, niet waar?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Wasted time   Wasted time Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wasted time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: