[KS] Dangerous Choices 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] Dangerous Choices

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lightstep
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Steen
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightstep
BerichtOnderwerp: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimevr 11 maa 2022 - 17:05

Ja, ik weet het... Dit komt echt volkomen uit het niets. Hoe kan Lightstep nou überhaupt kittens krijgen terwijl ze lonely en misschien zelfs wel een beetje schuw is? Wie kan haar nou ooit zwanger gemaakt hebben?

Originele verhaal:

Wat er gebeurd is zou altijd een beetje aangepast kunnen worden en het einde zijn ook verschillende dingen mogelijk waar wij over zouden kunnen discussiëren.

Over de ouders:

Lightstep: Lightstep is een slanke poes die hoog op haar poten staat. Haar pels is goudbruin gestreept en is kort tot halflang. Haar ogen zijn honinggeel.

Kwa innerlijk is Light erg onzeker, stil, heeft ze faalangst, netjes en rustig. Ze houdt haarzelf vooral op de achtergrond, al lukt dat niet altijd door slechte timing of haar klunzigheid. Ook heeft ze wat trust issues. Echter voor de katten die zij vertrouwt is ze speels, grappig, aardig en heeft ze koude grapjes. Eigenlijk bijna het tegenovergestelde, alleen kent bijna niemand deze kant. Ze zou erg lief voor haar kittens zijn en ze proberen netjes op te voeden. Ze zal ze heel erg beschermen en hopen dat ze niet zo onzeker worden als haar. Ze zou proberen om een goede moeder te worden.

Verder is Light 100% WindClan

Papa: De vader is dus onbekend (misschien wordt er ooit nog eentje gevonden), maar er zijn wel een aantal dingen bekend. De kater is waarschijnlijk een Rogue of een BloodClanner aangezien de acties en is in tegenstelling tot Light juist gespierd, groot en heeft een halflange vacht.

Van de familie is er dus erg veel onbekend kwa genetica, wat dus ook meer vachtmogelijkheden en bouwmogelijkheden geven. Wees dus lekker creatief!
Verder zou ik zelf een kitten gaan spelen en ook Lovekit is van de partij. Aangezien het nestje anders waarschijnlijk toch iets te groot wordt voor arme Light, zoek ik één kitten om het nestje compleet te maken!


Ik hoop dat er interesse is en succes!

Groetjes,

Je geliefde Steen~Meep meep~


Laatst aangepast door Lightstep op vr 11 maa 2022 - 18:38; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foulplay
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimevr 11 maa 2022 - 17:31

just going to give this a shot

Naam: Thrivekit
Reden naam: Vanaf de geboorte is het al vrij duidelijk dat deze kitten een doorzetter is. Hij komt dan ook met veel lawaai ter wereld en laat aan zijn omgeving zien dat hij er is, dat hij door wil groeien, dat hij kracht in zijn poten heeft.
Clan: WindClan
Ouders:  Lightstep x ???

Uiterlijk: Thrive is alles wat zijn moeder niet is, zowel qua uiterlijk als qua innerlijk (op het innerlijk zal ik in een andere alinea meer uitleg geven). Hij is groot, krachtig, gespierd en heeft een donkergrijze vacht met tabbypatroon. Zijn ogen zijn groen van kleur. Zijn vacht is halflang en hoewel hij gespierder is dan de gemiddelde WindClanner staat hij nog altijd vrij hoog op zijn poten, wat dan ook het enige is wat hij van zijn WindClan roots mee heeft gekregen.

Innerlijk: Thrive is alles wat zijn moeder niet is. Hij is een doorzetter, iemand met zelfvertrouwen, iemand die aan zijn omgeving wilt laten zien dat hij er is en iemand die absoluut zijn klep niet zal houden, zeker niet als hij wordt uitgedaagd. Ondanks het feit dat hij vrij aanwezig is en soms ook wel licht intimiderend, zal hij zich beschermend opstellen tegenover katten die hij graag heeft. Hij zal vanaf het begin aan zijn moeder willen laten zien dat hij haar wel kan beschermen en dat hij alle enge katten wel uit haar buurt zal houden. Hij is er honderd procent van overtuigd dat hij een echte WindClanner is, dus ik denk dat het wel leuke wendingen kan geven als hij er later achter komt dat hij toch niet zo WindClan is als hij denkt.

Voor de rest zal hij iemand zijn die loyaal is aan zijn Clan en die heethoofdig kan zijn, zeker als hij geconfronteerd wordt met oordelen omdat WindClan toch wel als een zwakkere Clan wordt gezien. Hij zal zich arrogant opstellen tegenover katten van andere Clans en zal tegen zijn vrienden op een ruwe manier speels zijn. Hij zal een rebel zijn die hier en daar niet vies zal zijn van een regeltje te breken, maar wel zal proberen om zijn Clan zo goed mogelijk te dienen.

Motivatie: Ik ben sinds een poosje terug weer met Warrior Cats begonnen en heb twee accounts (Foulpaw en Blossomhail) aangemaakt met karakters die me echt liggen. Het karakter van Thrivekit is ook één van de karakters die ik vaak bespeel en waar ik zeker van ben dat zo'n soort karakter niet snel inactief zal vallen. Het idee van een zoon die een ideaal beeld in zijn ogen heeft van hoe hij zijn Clan zal dienen en hoe zijn roots zijn (en dat later allemaal in het water valt omdat hij ontdekt wie zijn echte vader is, wat dramatische wendingen kan geven in de RPG) leek me wel een leuk idee om me aan te melden voor dit nestje. Ik heb zelf al wel aardig wat RPG-ervaring op mijn teller en ik zal uiteraard proberen om goed actief te worden als Thrivekit gekozen mocht worden. Ik wens je voor de rest nog veel succes met kiezen en hopelijk verschijnen er nog veel leuke aanmeldingen, want het lijkt me echt wel een heel leuke combo tussen Lightstep en welke kitten er dan ook gekozen zal worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimevr 11 maa 2022 - 20:57

Name: Sootkit
Gender: Tom-cat
Parents: Lightstep x ???
Clan: Windclan

Appearance
Pelt color: Blue
Eye color: Amber
Fur length: Short
Build: Slender and medium sized

Personality
Good: Capable, Clever, Courageous, Devoted, Hardworking, Idealistic, Principled
Neutral: Ambitious, Determined, Outspoken
Bad: Blunt, Opinionated

Sootkit zal iemand zijn die het heel erg op de warrior code heeft. Zowel voor hemzelf dat hij deze volgt, als dat anderen deze opvolgen. Zijn beslissingen zullen dan ook sterk gebaseerd zijn op de warrior code en hij zal het afkeuren wanneer anderen hun beslissingen daar niet op baseren. Hij zal dan ook zeker geen blad voor de mond hebben wanneer hij denkt dat iets niet volgens de warrior code gaat en zal ook niet terugdeinzen en vragen blijven stellen.

Plotideeën: Ik heb geen idee of het ooit bekend gaat worden dat ze halfclan zijn of dat dat van begin af aan al duidelijk gaat zijn, maar dat zou eventueel een extra motivatie ervoor kunnen zijn dat hij zo is. Anders zou het later een mogelijk plot kunnen vormen wanneer hij erachter komt en dus ook te weten zal komen dat Lightstep de warrior code gebroken heeft.

Motivatie: Heel eerlijk? Ik heb geen kittens meer en de paar apprentices die ik nog heb worden bijna warrior, dus ik heb momenteel nogal een tekort aan jonge katten. Ik ben ook net weer een beetje echt actief aan het worden en heb best wel behoefte aan nieuwe chars, maar het liefst wil ik wel dat ze wat familie hebben als het mogelijk is. Dus daarom dat een nestje eigenlijk het ideale startpunt zal zijn voor een nieuwe char.


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] Dangerous Choices 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightstep
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Steen
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightstep
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimema 14 maa 2022 - 19:51

Okay, ik heb besloten dat jullie tot volgende week maandag (21 maart) hebben om jullie aanmelding (af) te maken. :3


~Meep meep~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfur
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Esmee <3
22
Actief
yuo so awsom
you so coot
you mak my haert
go noot noot

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicinecat
Mintfur
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimedo 17 maa 2022 - 12:09

Name: Breezekit (Breezepaw, Breezelight)
Gender: She-cat
Parents: Lightstep x ???
Clan: Windclan

Appearance
Pelt color: Grijs
Eye color: Blauw
Fur length: Medium
Build: Slank en sterk
Personality
Good: Slim, Snel, Heeft een goed reactievermogen
Neutral: Ambitieus, Rustig, Avontuurlijk, Droge humor
Bad: Af en toe best rude

Breezekit zal opgroeien tot een poes die vrij weinig om de warrior code geeft. Ze luistert wel naar haar Clanleider enzo, maar ze jaagt ook best wel eens vlák achter de grens met de Rivierclan. Toch word ze nooit gepakt. Er zijn wel regels die ze wel volgt, zoals geen kittypet leven, je Clan verdedigen met je leven, de echt belangrijke dus Smile

Plotideeën: Zou misschien leuk zijn als ze met zn allen (de kits) op avontuur gaan, en al spelend de grens bij Fourtree oversteken, omdat we best stoute kits zijn?

Motivatie: Ik zoek een KS die echt bij me past, deze doet dat wel Very Happy


[KS] Dangerous Choices Mintsi10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightstep
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Steen
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightstep
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimema 21 maa 2022 - 15:35

Het nestje van Lightstep zal zijn:

Kitten 1:

Kitten 2:

Kitten 3:

Dit zal ook de geboorte volgorde zijn. Wanneer het topic is aangemaakt stuur/tag ik jullie de link :3


~Meep meep~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimema 21 maa 2022 - 16:14

Hartstikke bedankt^^, ik zal hem zsm aanmaken


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] Dangerous Choices 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foulplay
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimema 21 maa 2022 - 21:02

Woooow, dit had ik niet verwacht ;_; Hartstikke bedankt! Ik maak Thrivekit morgen aan! <33
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrivekit
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Freedje
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Thrivekit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimedi 22 maa 2022 - 11:33

Hier is Thrivekit! Nogmaals harstikke bedankt dat ik deel uit mag maken van dit nestje! :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skykit,
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Steentje
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Skykit,
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimedi 22 maa 2022 - 11:47

Eindelijk heb ik besloten hoe ze gaat heten ^^

Hier is jullie zusje Skykit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovekit
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Lovekit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimedi 22 maa 2022 - 13:15

Ik heb er helemaal zin in! <3


[KS] Dangerous Choices Lovebugos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrivekit
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Freedje
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Thrivekit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimewo 23 maa 2022 - 12:05

Naar hoe veel weken of manen mogen de kits nadat ze geboren zijn trouwens? Want met een pasgeboren kit ga je denk ik niet veel kunnen posten haha xD En hoe met leeftijden daarna? 1x per maand of per twee maanden 1 maan omhoog of...? (: Ik heb er trouwens ook echt veel zin in! <33
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightstep
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Steen
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightstep
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimewo 23 maa 2022 - 15:46

Ik heb er ook enorm veel zin in!

Na de geboorte mogen ze wel naar 1 moon. Ik denk dat het vanaf die leeftijd het leukste (misschien ook wel makkelijkste) om te spelen is. Dan kunnen ze ten minste zien, lopen, spelen en een beetje praten. Verder lijkt het me handig om elke maand een moon omhoog te gaan. Heel misschien wordt er nog wat versneld als het geliefd is bij de spelers van de kittens! :3


Verder heb ik hier nog een link!

https://www.warriorcatsnl.com/t48463-it-s-all-brand-new-geboorte-topic#909224


~Meep meep~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovekit
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Lovekit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimema 9 mei 2022 - 23:04

Zullen we ze op 3 moons zetten? c:


[KS] Dangerous Choices Lovebugos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foulplay
Member
[KS] Dangerous Choices DPKsfdL
Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitimedi 10 mei 2022 - 10:49

Ik vind het goed!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Dangerous Choices   [KS] Dangerous Choices Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] Dangerous Choices
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: