♡ Mama [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ♡ Mama [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Aphrodite
Member
♡ Mama [open] DPKsfdL
Mark
14

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Aphrodite
BerichtOnderwerp: ♡ Mama [open]   ♡ Mama [open] Icon_minitimema 14 maa 2022 - 13:33

This love is the rose that blooms forever
Nursing Service - Open
Al een tijdje was ze in deze deel van het kamp ingetrokken. Zelfs toen ze nog niet eens in verwachting was geweest. Hier was haar plaats en hier zou ze dan ook zijn. Een deal was immers een deal al had ze maar al te graag weer terug bij haar mensen willen wonen. De groep katten waar ze zich had aangesloten was niks goeds en nu zat ze vast. Als ze zou vertrekken dan zou ze getraceerd worden en dat zou het einde van haar leven betekenen. Ze had mazzel dat ze niet geheel onderdeel van de Elite was. Zo hoefde ze niet op Surveillance's, hoefde ze niet te doden en te vechten. Enkel wanneer er een oorlog was, dan werd er gewoonweg van elke lid die hier liep verwacht dat ze hun gebied beschermde. De laatste keer had ze tegen één van de clans gevochten, Thunderclan genoemd. Ze begon steeds meer te leren over de omgevingen waar ze nu woonde en alles wat daarin speelde. Zo had ze ook snel geleerd wat de Elite nou werkelijk was. Haar naïeve goedgelovige karakter was wederom weer gevallen voor de leugenachtige woorden. Maar zo was het nu eenmaal. Het was haar eigen schuld geweest. Ze mocht in haar pootjes knijpen dat de General die haar gelokt had tenminste een man van zijn woorden was. Ze was een fulltime Nurse wat betekende dat als ze niet haar eigen litter met kinderen had ze op de uitkijk was voor de andere toekomstige Membertjes. Ook was het haar verantwoordelijkheid om nesten te verschonen en mocht het ooit van toepassing zijn, een hulpje voor de gewonden die speciale care kregen onder Orchis command. Nu was het de laatste tijd eigenlijk doodstil hier wat betekende dat ze zich wel een beetje verveelde. Er waren geen andere moederpoezen en geen andere kittens die ronddartelde. Geen zieke en geen gewonden. Enkel zij, in haar eentje, met haar opgezwollen ronde buik. Aphrodite zuchtte zachtjes en legde haar kopje op haar pootjes. Vanuit de Maine Base scheen een streepje met zonlicht naar binnen die haar neusje verwarmde.
♡ Mama [open] Walker11
Terug naar boven Ga naar beneden
Moros
Member
♡ Mama [open] DPKsfdL
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young One
Moros
BerichtOnderwerp: Re: ♡ Mama [open]   ♡ Mama [open] Icon_minitimedi 15 maa 2022 - 15:20

Moros ging steeds vaker in zijn eentje op avontuur, inmiddels was hij allang geen kleine kat meer die altijd onder toezicht moest staan. Hij wachtte wel altijd af op wat zijn mentor van plan was en soms ging hij op zijn ommetjes na de trainingen. Het was overigens niet zo dat hij de Elite in de steek liet, altijd deed hij zijn best om terug te komen met iets. Dat hield dus meestal prooi of gevonden Twoleg voedsel in. En hij was er altijd weer rond etenstijd. Opdrachten voerde hij ook graag nog steeds uit, de anderen tevreden houden was zijn belangrijkste doel op dit moment. Bovenstaande genoemde was de reden dat hij zich nu naar de Nursing Service begaf, een plek waar hij nou niet bepaald dagelijks kwam. Aka, dit was de eerste keer dat hij een kijkje nam daar. De reden was simpel, er lag een poes daar met kittens op komst en hij had wat gevonden vandaag. Hij was bij een weiland met schapen terecht gekomen vandaag. Rare beesten, soort van wolken op poten die veel lawaai kon maken. Toch vond hij ze wel interessant ergens, maar dat ging hij niet vertellen. In elk geval was een schaap wat verloren bij de prikkeldraad, misschien dat ze er aan was blijven hangen. Hoe dan ook, plukken dik wol hingen eraan. Hij had ze er afgetrokken, het spul voelde raar aan op zijn tanden. Wol was zacht, al dan een beetje stug. Eerst had hij er over nagedacht om het voor zichzelf te houden, maar hij had geen behoefte aan die zachte. Al vlug kwam hij tot de beste conclusie, dus na de weg terug te zijn gegaan liep hij met een bek vol wol naar Aphrodite toen. Ze was anders, zachtaardiger dan de meeste hier. Veel meer wist hij ook niet van haar. Er waren woorden over een afspraak tussen haar en Orchis, een gesloten deal. Moros stond op de rand van het oude bubbelbad en zag haar liggen in haar nest. Hij sprong van de rand af en trippelde naar haar toe, waarna hij het wol aanbood. Hij legde het bij haar neer zodat hij kon spreken. "Ik vond dit vandaag, misschien dat je het kan gebruiken voor je nest?''offerde hij zijn eigen idee. Het was geen voer, maar hij ging er vanuit dat ze wel voorzien werd. Hoewel, met de katten hier wist je het niet zeker.


♡ Mama [open] Moros210
Terug naar boven Ga naar beneden
Aphrodite
Member
♡ Mama [open] DPKsfdL
Mark
14

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Aphrodite
BerichtOnderwerp: Re: ♡ Mama [open]   ♡ Mama [open] Icon_minitimedo 17 maa 2022 - 13:32

This love is the rose that blooms forever
Nursing Service - Moros
Haar oogjes waren toe geknepen. Zachtjes lag ze een beetje te dommelen in het zonnestraaltje. De laatste dagen deed ze ook niet meer dan slapen. Bij haar vorige zwangerschappen had ze ook vaak geslapen door de vermoeidheid. Ook niet heel gek als er allemaal drukke baby's in de buik liepen te zwemmen. Ze knorde zachtjes aan de gedachten. Bijna zou ze haar kindjes ontmoette en konden haar kleine ettertjes de den terroriseren in plaats van haar buik. Aphrodite oogjes opende zich toen de warme zonnestraal ineens verdween. Huh? Was ze in slaap gevallen en was het al avond geworden? De she-cat keek omhoog en daar zag ze al snel de oorzaak. Er stond een kat boven die het licht blokkeerde. Aphrodite schrok een klein beetje door zijn plotse aanwezigheid. Normaal kreeg ze eigenlijk weinig bezoek en als er katten kwamen.. naja ze waren nooit echt lief geweest. Gelukkig stonden zwangere moederkatten onder bescherming. De jonge tom kwam naar beneden met een sprong. Aphrodite kwam overeind en keek hem de Young-One aan. Haar buik stak bollig uit aan de zijkanten toen ze plaats nam op haar kont. De bruinige tom bood haar iets aan. Haar blik gleed naar het bolletje. "Ik vond dit vandaag, misschien dat je het kan gebruiken voor je nest?'' Mauwde hij toen. Aphrodite lippen vormde in een klein o'tje. ''Dat is aardig van je. Bedankt jongeman.'' Sprak ze nadat ze haar ogen terug op de ander richtte. Een glimlachje sierde haar snuit. ''Waar heb je dit gevonden?'' Vroeg ze hem om een gesprekje te openen. Ondertussen pakte ze het wol op en bracht ze deze naar haar nest toe dat was meer verschuilen lag. Ze wenkte hem uitnodigend mee terwijl ze waggelde. Nadat ze de wol in haar nest legde merkte ze op dat het wellicht een beetje te weinig was om haar nest mee te vullen. ''Ben je een beetje handig?'' Vroeg ze hem toen, toen ze naar hem omdraaide. Misschien konden ze van de wol wel iets leuks maken voor de kittens om mee te spelen.♡ Mama [open] Walker11
Terug naar boven Ga naar beneden
Moros
Member
♡ Mama [open] DPKsfdL
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young One
Moros
BerichtOnderwerp: Re: ♡ Mama [open]   ♡ Mama [open] Icon_minitimezo 20 maa 2022 - 19:35

Ze was een zwangere poes met kittens op komst, zo te zien waarschijnlijk niet al te lang meer. Niet dat hij daar nou verstand van had, hij leerde meer over het eindigen van levens dan over hoe het begon. Ze stond onder de bescherming van Orchis, dus moesten ze haar accepteren en liefjes tegen haar doen, maar voor de rest had ze niet heel veel betekenis voor Moros. De kittens zouden mooi zijn voor Bloodclan, vanaf hun geboorte konden ze al goed de gebruiken en orde van de Elite meekrijgen. Ze zouden genoeg invloed krijgen, hij wist zeker dat daar voor gezorgd zou worden. "Bij een weiland met schapen''bromde hij op haar vraag, haar volgend al wist hij niet precies waarom. Het wol wat Moros had meegebracht was een aardigheidje, maar hij was niet van plan om het gebruikelijk te maken. Hij had net als iedereen hier een reputatie op te houden en toen ze vroeg of hij wat handig was trok hij ook kort twijfelend met zijn oren naar achteren. Wat wou ze nu van hem? Kon ze niet tevreden zijn met wat ze had? Voor een kort moment zei hij niks, starend naar het wol. Hij was aan het nadenken, de gevolgen van zijn mogelijke acties berekenen. Aphrodite voor zich winnen kon in the long run misschien wel nut hebben, als die kotters er waren kon hij de goede Bloodclan invloed op ze uit oefenen. Moros hoopte niet dat iemand hier gehoor over zou krijgen en hij was blij dat de plek hier leeg was op hun twee na. "Waarvoor moet ik handig zijn?''vroeg hij uiteindelijk aan haar, een afwachtigende blik in zijn ogen. Hou de moederpoes te vriend, wie weet kwam het eens van pas.


♡ Mama [open] Moros210
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ♡ Mama [open]   ♡ Mama [open] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
♡ Mama [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: The Elite Territory :: The Elite Main Base :: Nursing Service-
Ga naar: