Enemy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Enemy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eryx
Member
Enemy DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Eryx
BerichtOnderwerp: Enemy   Enemy Icon_minitimewo 23 maa 2022 - 12:03


Enemy D4h8f72-6babedaa-9070-440c-ae4b-3eaa99ea5316.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2QyMzJiZWQ4LTBhMTUtNDZmNS1iNDZlLTgyMWVjMTE5NmZiNlwvZDRoOGY3Mi02YmFiZWRhYS05MDcwLTQ0MGMtYWU0Yi0zZWFhOTllYTUzMTYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Eryx lag op zijn rug en tussen zijn vier pootjes had hij een mosballetje. Dit mosballetje was zijn grootste vijand ooit. Hij trapte, beet en gromde wild tegen het balletje. Soms vloog het ding weer een meter door de lucht en soms probeerde hij te ontvluchten van zijn klauwen door één van de gaten in te rollen. Maar het balletje was altijd de pineut, want Eryx trok hem gewoon weer uit zijn schuilplaats! Niemand ontsnapte van hem! RAWR! Eryx liet een luide piep horen dat zijn strijdkreet moest voorstellen en gaf met zijn achterpoot een 'harde' trap tegen het balletje. De mosbal vloog weg; zo boven de trap op die naar de Main Base leidde. ''Ow nwee!'' Piepte hij terwijl hij zich terug draaide op zijn buikje. Snel krabbelde hij overeind, zo snel zelfs dat een stofwolk van zijn piekerige vachtje afstoof. De mosbal was ontsnapt en dit keer voor het echt, want Eryx was te klein om de traptredjes op te klimmen. Met een sip gezicht keek hij omhoog waar hij het balletje zag liggen. Stom, stom- stom mosballetje!

+Nehzoda 1st


Enemy Osje11
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Enemy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: The Elite Territory :: The Elite Main Base :: Nursing Service-
Ga naar: