The beginning of a new era 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The beginning of a new era

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
The beginning of a new era DPKsfdL
Cynthia
3765
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: The beginning of a new era   The beginning of a new era Icon_minitimedo 31 maa 2022 - 20:00

Hij was eindelijk in slaap gevallen die nacht, maar een droomloze slaap was hem zeker niet gegund. Eenmaal hij goed en wel in slaap was voelde het alsof hij werd ondergedompeld in water, dat hij omringt was erdoor. Het openen van zijn ogen bevestigde dat hij omringt was door water aan alle kanten, geen weg leek eruit te zijn. Ondanks dat hij wist dat hij het gevoel zou moeten denken dat hij aan het verdrinken was, was dit niet het geval. Wat voor hem alleen maar bevestigde dat het een droom was. Licht scheen op hem van boven en hij begon zijn poten te bewegen om die richting uit te gaan, tot zijn kop door het wateroppervlak brak. Hij moest zijn ogen voor een moment dichtknijpen tegen de felle zon, maar eenmaal ze gewend eraan waren zag hij hoe de zon schitterde op de verschillende golven om hem heen. Het was duidelijk dat dit was wat hij moest zien, want het moment dat hij zijn ogen erop gelegd had, sloeg er een golf over hem heen en werd hij weer naar onderen het water in getrokken tot alles zwart werd.

Hij schrok wakker en merkte vrijwel meteen dat hij in zijn eigen den was. Zonlicht scheen zijn den binnen, wat betekende dat de nacht al voorbij was en het kamp vast al ontwaakt was. Toch bleef hij nog even in zijn nest liggen, een bedenkelijke uitdrukking op zijn gezicht. Dit was geen normale droom geweest, dat kon bijna niet anders. Maar wat het wel leek te betekenen, zou de clan dat goedkeuren? Het gaf de jonge tribekat een plek hier en ook zekerheid. Toch zou hij zijn plek nog moeten vinden, ongeacht wat hij nu zou doen, welke positie hij hem zou geven.

Hij kwam overeind uit zijn nest en trok een gezicht bij het protest dat zijn gewrichten vervolgens gaven. Maar hij had iets te doen, dus was het geen optie om te blijven liggen. Buiten zijn den scheen de zon nog feller op zijn vacht en was het ondanks de kou toch warm. Hij nam niet de moeite om de rots op te klimmen, wist dat het waarschijnlijk niet zou lukken, dus nam hij plaats voor de rots en haalde een keer diep adem. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie." Riep hij zo luid als hij kon. Hij had geen idee hoeveel katten er momenteel in het kamp waren, maar daar zou hij het mee doen. Hij zocht met zijn blik naar Shine. Hij zou tenslotte degene zijn waardoor dit was. "De sterren hebben gesproken." Begon hij, het kon bijna niet anders dan dat zijn droom dat betekende. Het moest wel. "Shine kom maar naar voren." Hij zou de kater eerst een apprenticenaam moeten geven. "Vanaf dit moment zal je bekend staan als Shinypaw." Hij vond het wel een toepasselijke naam voor de jonge kater. "Starclan heeft mij een droom gestuurd en duidelijk gemaakt dat je een plek hier verdient en ook wie daarbij je mentor zal zijn." Hij ging hierover commentaar krijgen, hij wist het gewoon. "Shinypaw, je mentor zal Peppermint zijn. Ze zal je alles leren wat je moet weten om een volleerde medicine cat te worden." Hij glimlachte kort naar de kater. "Dan is hiermee de ceremonie beëindigd." En nu was het waarschijnlijk wachten tot de bom los zou barsten.

[Shinypaw is de nieuwe medicine cat apprentice van Shadowclan!]


If you are strong, you'll find responsibility
The beginning of a new era 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimveil
Member
The beginning of a new era B0YpPi3
Rei ♡
369
Actief
-- voice --

CAT'S PROFILE
Age: Fourteen moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior ⚡
Dimveil
BerichtOnderwerp: Re: The beginning of a new era   The beginning of a new era Icon_minitimedo 31 maa 2022 - 21:29

Acornstar kondigde een ceremonie aan..? Vreemd, voor zover zij wist was het daar eigenlijk nog geen tijd voor. Toch liep ze netjes naar voren en nam ze plaats bij de groeiende groep katten die zich allemaal voor hun leader verzamelden. Acornstar riep Shine naar voren, en met een bedenkelijke blik keek ze naar de Tribe leader. Zouden ze een uitleg krijgen over waarom hij hier was? Wanneer hij weer wegging? Het beviel haar maar niks, al die vreemdelingen die Acornstar meenam. Eerst die rogue, nu dit.. Het maakte haar ongemakkelijk in haar eigen thuis. Haar oren spitsen zich echter toen de Triber plots een apprentice naam kreeg. Meteen versmalden ze haar ogen en voelde ze een vuur in zich oplaaien, die ze maar heel, heel zelden had. Toen Acornstar vervolgde dat Shine nu Medicine cat apprentice werd, siste ze luid - iets wat zo ongewoon was voor haar. De absurdheid van de situatie deed het haar doen. "Dit is geen Shadowclanner! Dat kan niet," viel ze uit, luid en publiekelijk. Hier was ze het totaal niet mee eens. Nooit dat Starclan dit gezegd had, dit sloeg nergens op. Ze wilden geen vreemdelingen in haar clan, absoluut niet. Dat hoorde niet, ze waren Shadowclan en daar hoorden geen buitenstaanders bij. Waren zij niet de vijandigste clan? Waren zij niet gevreesd door de koude winden die over hun territorium waaiden? In ieder geval waren ze geen opvang, al helemaal niet voor verdwaalde Tribekatten. De haren op haar nek stonden overeind. Dit ging in tegen alles waar Shadowclan voor stond, dat moest Acornstar toch ook zien?


The beginning of a new era Dimpaw17
BELIEVE THAT YOU WON'T REGRET THE CHOICES YOU MAKE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settledstar
Catministrator
The beginning of a new era Dutch22
Renske
2579
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: The beginning of a new era   The beginning of a new era Icon_minitimedo 31 maa 2022 - 23:49


The beginning of a new era Dbcxekh-1d5a2568-c9a6-4288-b9b3-d511a726f2d9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg2ZjcwMWQyLTc2OGEtNGU4My1hMTNhLTU1ZGFjMGRhYjRjOFwvZGJjeGVraC0xZDVhMjU2OC1jOWE2LTQyODgtYjliMy1kNTExYTcyNmYyZDkuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
you're afraid to let yourself be happy
because you know that it never lasts

Settleddust was toevallig in het kamp. Hij wist de laatste dagen echt niet wat hij met zichzelf moest. Iedere keer als hij naar Acornstar keek, zag hij de blik van verwarring en complete leegheid toen hij hem niet had herkend. Hij was onberekend. Onvoorspelbaar. Alles wat uit zijn mond kwam kon complete warboel zijn. Dus toen hij een ceremonie bijeen riep, kromp Settleddust fysiek in elkaar. Wat zou hij vandaag vertellen? Wat zou hij vandaag uitkramen? Was hij erbij of niet? Dus toen de kater niet op de rots sprong (want dat kon zijn lichaam niet meer aan) ging Settleddust er ongemakkelijk een staartlengte vanaf zitten.

Het eerste wat hij uitsprak, zorgde al voor een rimpeling door de clan. Koppen kwamen bij elkaar, blikken werden uitgedeeld. Dat hij de triber apprentice maakte was al gewaagd. Maar hij sprak in de naam van een leider, in de naam van de sterren die hij niet meer vertrouwde. Zijn blik ging naar Acornstar en probeerde zijn ogen te vangen. Wist hij het zeker? Maar toen hij de mentor noemde, viel zijn bek open. Peppermint? Peppermint? Medicine cat. Hij moest echt een klap tegen zijn kop hebben gehad in de bergen. De eerste die sprak was Dimveil, die met een xenofoob getinte opmerking kwam. Zoiets had ze wel eerder uitgesproken, maar toen had hij er niets van gezegd. Peppermint zelf was immers ook volledig Windclan, geen druppel Shadowclan bloed was daar te vinden. Maar dit.. dit was anders. Hij kon niet verifiëren of Starclan echt had gesproken. Had Peppermint zelf er dan niets van gehoord. Bovendien deze Triber was totaal onbekend, enkele dagen hier, en werd een van de meest heilige rangen gegeven. Dus hij haalde scherp adem in en strekte zich naar Acornstar toe. ‘Acornstar, dit kan je niet menen,’ gromde hij fel. ‘Het joch geloofd niet eens in StarClan.’

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The beginning of a new era DPKsfdL
Steen
362
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: The beginning of a new era   The beginning of a new era Icon_minitimevr 1 apr 2022 - 10:02

Stil keek hij toe terwijl hij zittend luisterde. Shine zal Shinypaw worden? Medicine cat apprentice? Dus hij mocht in ShadowClan blijven? De kleine kater fronste lichtjes, niet wetende wat hij ervan moest denken. Hij hield niet echt van buitenstaanders in de Clan, maar hoe gevaarlijk was de nieuweling nou eigenlijk? Maar toen kwam de mening van de rest van de Clan. Zou hij zijn mening laten horen? De kater slikte waarna hij opstond. "Maar hij gelooft er wel in dat zijn voorouders verder leven op een vredige plek." miauwde Littlenose ietswat onzeker. "En wat gaan we anders doen? Dat joch doet geen vlieg kwaad en als we hem hier wegsturen is hij in no time dood. Hij is nog jong. Hij zou de Clanrituelen nog kunnen leren!" miauwde hij luider. Publiekelijk. Hij stemde er voor in om de zwart witte kater te laten blijven. Hij wilde zijn niveau niet verlagen. Hij wilde niet iemand zijn dood tegemoet sturen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foulplay
Member
The beginning of a new era DPKsfdL
Freedje
331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: The beginning of a new era   The beginning of a new era Icon_minitimevr 1 apr 2022 - 13:01

Het was het ene incident in ShadowClan na het andere. Nadat ze zogenaamd aangevallen werden en er uiteindelijk niks aan de poot bleek te zijn, kwam er opeens een nieuwe melding. Er was een kat meegenomen uit de bergen die nog niet zo heel lang hier was en Acornstar benoemde hem als medicine cat. Dit… ging zo’n beetje in tegen alle dingen die Scartail hem verteld had en Foulpaw draaide met zijn oortjes. Kon een buitenstaander echt zomaar benoemd worden tot medicine cat apprentce? Maar als StarClan daadwerkelijk tegen Acornstar had gesproken, wie waren zij dan als zijn volgers om hem tegen te spreken? Zijn blik gleed naar Dimveil en Settleddust die het er duidelijk niet mee eens waren, waarna zijn vriend begon te spreken. ”Dan zou het logischer zijn als Acornstar hem eerst in de Clan even mee had laten draaien in plaats van hem direct te benoemen,” zei hij met een lichte grom in zijn stem tegen Littlenose, maar hard genoeg zodat anderen hem ook zouden horen. Zijn blik gleed weer terug naar zijn leader en bleef kort hangen op Shinypaw. Nee. Hij had niks tegen katten die niet van zijn Clan waren en hij geloofde echt wel dat bloed niet altijd iets hoefde te betekenen, maar dit ging voor hem een brug te ver. Zijn lippen trokken zich dan ook op en een vijandige blik nam plaats in zijn ogen terwijl hij zijn blik van Shinypaw naar Acornstar liet glijden. Hij was het hier niet mee eens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shinypaw
Med. cat apprentice
The beginning of a new era Unknown
Ema
514
Actief
There are millions of things
that can make you smile
don't let the little bad things
get you down once in that while

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 17 moons ✧
Gender: Tomcat ♂
Rank: Med. Cat. Apprentice
Shinypaw
BerichtOnderwerp: Re: The beginning of a new era   The beginning of a new era Icon_minitimevr 1 apr 2022 - 19:11


Hij was hier al enkele dagen en had zich beziggehouden met te kijken wat Acornstar nou eigenlijk ziek had gemaakt, aangezien dat dat de hele reden was dat hij hier was gekomen. Naast dat had hij ook wat tijd genomen om het territorium van Shadowclan te verkennen – het was zo anders dan de bergen en uniek. Shadowclan had moerassige gronden, moeraswaters, en het enigste wat een beetje leek op de bergen: caverns. Shine had geen idee hoe lang hij hier zou verblijven, hij had niet eens een idee waar hij heen zou moeten wanneer hij hier klaar was. Hij kon niet meer terug naar de tribe, niet zonder dat hij ervoor moest vechten en zo’n kleine kat zoals hij kon dat moeilijk doen.

De zon scheen vandaag best wel mooi en hoewel hij zich laatste tijd niet echt op zijn gemak voelde, kon hij de korte span van warmte wel appreciëren. Hij stond hier niet alleen voor – hij wist niet wie er nu aan zijn zijde stond maar hij was niet alleen. In ieder geval werd zijn rust onderbroken door de Shadowclan leader die opeens de Clan bijeen riep. Veel twijfel om zich bij de groep te voegen had hij niet want hij wilde wel horen wat de leader te zeggen had. Zou het over hem gaan? Of zouden er nieuwe warriors zijn bijgekomen? Hij wist het niet, tot zijn naam werd geroepen. Shine spitste zijn oren toen hij hoorde dat hij naar voren moest komen. Voorzichtig stapte de zwart-witte kater tussen de menigte door en keek de leader aan, geduldig wachtende op wat hij ging zeggen. ‘Vanaf dit moment zal je bekend staan als Shinypaw’. Het deed hem terugdenken aan Twinkle toen dat hij haar een naam moest geven… Hij wist nog steeds goed waarom hij die naam voor haar had gekozen. En voor haar was het niet al te moeilijk geweest om te wennen aan haar nieuwe naam… maar hij, hij had zijn hele leven als Shine on the Outer Waves gelopen, en nu veranderde al dat opeens naar… Shinypaw? Hij herkende het -paw stukje wel. Flutterpaw had ook zoiets achter zijn naam geplakt. Maar Shine- nee, Shiny vond het nog steeds raar dat zijn naam was veranderd. Hoe dan ook stond hij er niet te lang bij stil. Later ging hij wel piekeren vanwege zijn heimwee, maar nu moest hij doen wat er van hem gevraagd werd. Acornstar wilde dat hij de medicine cat apprentice van Shadowclan zou worden. Dus dat ging hij ook worden. Dat was het minste wat hij kon doen na dit alles – de Clans helpen wanneer hij zijn thuis niet had kunnen helpen. “Dankuwel Acornstar, ik zal mijn best doen”, antwoordde hij. Dat waren zijn precieze woorden die hij had gezegd toen Fireteller hem healer to-be had gemaakt. Maar deze keer, lachte hij niet zo breed meer. Het was een klein glimlachje dat zijn gezicht sierde deze keer. Hij wilde niet weer falen of iemand teleurstellen. Hij had Fireteller en de Tribe of Endless Hunting al genoeg teleurgesteld, hij wilde niet dat de geschiedenis zich weer zou herhalen.

En… Nu was er nog een ander probleem. De verschillende protesten van de clankatten. Ze vonden hem een pure vreemdeling en wilden hem hier niet hebben. Net zoals dat Wren de non-tribers niet in de tribe wilde hebben. Het gaf hem allemaal nare herinneringen waar hij niet meer aan wilde denken. Daarbij, de deputy zei dat hij niet geloofde in StarClan. Natuurlijk, hij was hier nog maar een paar dagen. Hij kon niet gewoon heel zijn leven instant veranderen naar hun wens en kon niet heel zijn afkomst ongedaan maken. Hij wilde gewoon iemand tevreden stellen in deze moeilijke tijd. En als het moest, dan zou hij geloven in hetgene waar zij in geloofden. De jonge bruine cyperse kater die hij al eens had gezien bij de tribe Cave nam het ook voor hem op… “Ik heb wel de zin om te geloven waar jullie in geloven. Ik wil doen wat het beste is voor jullie – zelfs als dat betekent dat ik mijzelf volledig moet aanpassen aan jullie standaarden”, sprak hij. Dit was allemaal zoveel moeite voor hem… De vroegere healer to-be snapte niet waarom hij dit allemaal had moeten meemaken. Waarom had de Tribe of Endless Hunting – of StarClan, wat dan ook, heilige katten, dit lot voor hem uitgestippeld? Hij wilde alles gewoon terugdraaien...


One good deed
always sparks another
The beginning of a new era Shiny_sig_17
and that'll make you shine like a star

:✧:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tidepool
Member
The beginning of a new era BBTakD
Bunny
365
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Tidepool
BerichtOnderwerp: Re: The beginning of a new era   The beginning of a new era Icon_minitimevr 1 apr 2022 - 19:23

Het voelde alsof de wereld volledig op zijn kop was gaan staan. Sinds Newtspark doodgegaan was, was niets nog juist, en alles ging verkeerd. Tidepaw staarde met open mond van verbazing naar de nieuwe medicine cat's apprentice. Newtsparks vervanger, als het ware. En het was een Tribekat die niet eens in Starclan geloofde. Moest dat de link zijn met hun clan en hun voorouders? Iemand die niet van hier was, die hun geloven en gebruiken niet deelde? Ze had het idee dat dit allemaal een rare droom was. In ieder geval leek het grootste deel van de clan het er niet mee eens te zijn. Ergens had ze wel medelijden met de kater, die hier waarschijnlijk ook allemaal niet voor gevraagd had en nu ineens in het diepe gegooid werd. "Je zal nooit dezelfde connectie hebben met Starclan als wij!", antwoordde ze op zijn woorden dat hij heus wel wou geloven. Ja, dat was makkelijk gezegd, en dat mocht hij willen. Maar hij was hier niet geboren, zijn bloed stroomde niet tussen hun sterren. Dat kon je niet zomaar oplossen. Ze had hem gerust een kans willen geven als clangenoot, maar als medicine cat? Dat ging tegen alles waar medicine cats voor stonden in, en dat kon ze niet zomaar accepteren.


The beginning of a new era AHtVtD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The beginning of a new era   The beginning of a new era Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The beginning of a new era
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: