Into Nothing We Go 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Into Nothing We Go

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Into Nothing We Go DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1371
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 73 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Into Nothing We Go   Into Nothing We Go Icon_minitimevr 1 apr 2022 - 20:00

Zo dichtbij was hij geweest, hij had het bijna kunnen aanraken, bijna was het hem gelukt. Totdat zij was gekomen, zij die alles had weggeritst uit zijn poten. Maar ze wist er niet van, voor haar was hij niks mee dan een vreemdeling. Een andere rogue die niet thuis hoorde in de Tribe. Wat was haar naam nou weer? Een simpele naam, een kleine vogel waarvan je dacht dat het geen schade kon aanrichten. En toch had die kleine vogel met gemak genoeg schade aangericht. Die Wren. En och, Day. De man wie zo goed kon spreken over anderen, hij was toch zo goed van vertrouwen. Wie van hun had dit spelletje het beste gespeeld dan, want als het allemaal de waarheid was geweest moest Silhouette hem nog zijn complimenten geven. Helaas ging dat niet meer, Day was een gevangene van de Tribe nu en Silhouette kon niet meer bij hem komen. Als hij nog leefde in de eerste plaats. Zijn plan was in duigen gevallen en nu had hij niks meer om nog naar terug te keren, een besef waar Silhouette niet al te blij mee was. Woede had hem gevuld, woede die hij zo lang onderdrukt had kunnen houden. Een stem vertelde hem er vrede mee te hebben, tenslotte was hij nog welkom in de bergen zelf. Dus waarom niet eindelijk dat leven accepteren en alles achter zich laten. Helaas voor die stem had de zwart witte kater hem ondergedrukt, luisterde hij enkel naar de stemmen die hem vertelde wat hij wenste te horen. Ze hadden daar zo lang geen last meer van hem gehad, hij wist zeker dat hij al lang vergeten was. Zoals vroeger ook gebeurde. Wie zou nog zijn naam herinneren en als ze dat al wisten, zouden ze er geen daden meer bij hebben. Dat gaf niet. Hij zou ze nieuwe daden geven om te herinneren. Het was tenslotte toch enkel eerlijk als hij zijn wraak zocht bij wie het verdiende. Silhouette stond op de weg, zijn orange ogen staarde naar het gesteente wat verderop lag. Daarachter was het. Zijn oude thuis. Windclan en daarna de rest waar hij ooit geleefd had. In een oud leven. Maar dit was een nieuw leven.

-open


Into Nothing We Go Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Into Nothing We Go 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
337
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Fireteller
BerichtOnderwerp: Re: Into Nothing We Go   Into Nothing We Go Icon_minitimedi 5 apr 2022 - 15:46

Soms meende hij te kunnen horen wat de wereld dacht. En soms meende hij dingen te voelen die niet langer waren. Het was niet gebaseerd op een werkelijkheid of logica. Misschien was het niet eens iets meer dan domweg instinct. En toch kon hij zweren dat het pad waar hij op stond van belang was. Dat hier meerdere katten over hadden gelopen, zelfs in tijden dat hij er nog niet was. Schaduw, weet jij meer? Vroeg hij woordloos aan zijn wederhelft. Maar zoals altijd bleef deze stil. Met tijden vroeg hij of zijn Totem nog altijd bij hem was of dat hij enkel een fragment van zijn eigen fantasie achterna ging… De jonge kater schudde zijn kop en vervolgde zijn weg. Stappen die niet langer getekend waren door onzekerheid, maar juist door een statische en misplaatste vorm van zelfvertrouwen. Op dit punt in zijn leven wist hij niks meer over zichzelf, behalve dat er nu geen verwachtingen meer waren. Hij was niemand, en daar kon hij zichzelf in vinden. Dat was het enige waar hij zekerheid in had. En toch was dit laatste greintje van zekerheid aan hem ontnomen toen hij naar beneden keek… en bekende oranje ogen zag. Silhouette. Een vreemde die als alles behalve een vreemde voelde. Hij was bij de dood geweest van zijn moeder… en zelfs daarvoor… daarna. Herinneringen waren vervaagd en misvormt in zijn hoofd, maar toch wist hij dat hij deze kat kende. Zijn dissociatie van zichzelf had geen invloed gehad op het blinde vertrouwen wat hij voelde naar andere. En waar hij ergens wilde rennen… wilde vluchten… iets wat door alles in zijn lijf werd geroepen, kwam hij dichterbij. In stilte keek de kleine kater naar de ander, alsof dit alles was waar hij zichzelf tot kon dwingen.


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Into Nothing We Go DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1371
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 73 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: Into Nothing We Go   Into Nothing We Go Icon_minitimewo 6 apr 2022 - 21:15

Hij stond op de verlaten weg, een pad belopen door vele anderen voor hem en waarschijnlijk nog vele anderen na hem. Nu was het zijn moment weer, na vele seizoenen was hij weer hier. Nu echter ging hij de andere kant op, terug naar waar hij vandaan kwam. Silhouette liep verder, zeker van zijn zaak. Alles aan hem was gericht op zijn terugkeer en er was niks wat hem nog van gedachte kon veranderen. Hij ging verder door de sneeuw, merkend dat hier het weer niet veel beter was dan in de bergen. Het zou wennen worden, weer een andere levensomgeving, maar hij was zeker dat het waard was. Hij zou zijn als een herinnering, eentje die opeens uit het niets weer opdook. En ze zouden hem herinneren. Hoe dan ook. Hij voelde opeens iets in zijn rug branden, alsof iemand naar hem keek. Silhouette was geen onoplettende kat, anders leefde hij allang niet meer, dus snel keek hij op en ontmoette de ogen van een bekende. Wel, dat was lang geleden. De Healer die opeens verdwenen was en hier stond hij dan. Onwetend van alles wat er gebeurd was. Hij leek onzeker te zijn, bang misschien? Daar was toch geen reden voor? Silhouette had hem nooit iets aangedaan. De tuxedo kat ontspannende zijn spieren en keek Fireteller met een rustige blik aan. Of wat zijn naam dan nu mocht zijn. Hij liep zijn richting op met zijn staart in de lucht als een begroeting. "Ik heb je al een tijdje niet meer gezien''zei hij toen hij dichtbij genoeg was, een oude bekende groetend. "Is alles oké?''informeerde hij er meteen achterna, ook vissend naar de redenen dat ze elkaar hier weer tegen kwamen. Ver van de Tribe.


Into Nothing We Go Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Into Nothing We Go   Into Nothing We Go Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Into Nothing We Go
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Road to the Mountains-
Ga naar: