[KS] A blessing or a curse? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] A blessing or a curse?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Cynthia
682
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Senior warrior)
Beechresin
BerichtOnderwerp: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimeza 2 apr 2022 - 10:44

Wie de topics vandaag heeft gevolgd en gelezen had het vast al wel opgemerkt, maar Beechresin is in verwachting van haar tweede nest. De trip naar de bergen had iets te veel frustratie opgeleverd, waaruit een one night stand is ontstaan. En nu dat ze haar eigen vader vermoord heeft, zal dat genoeg spanning nog wel gaan opleveren, al is het door het schuldgevoel dat ze toch wel heeft.

[KS] A blessing or a curse? 7369-3
De moeder:
Beechresin is een grote bruine tabby met wit en heeft gele ogen. Ze heeft best een pittig karakter, maar heeft ook geleerd om zachter te zijn naar familie toe(op Acornstar na). Ze heeft haar eigen vader vermoord, terwijl ze zwanger is van deze kittens. Hier houdt ze zeker wel een schuldgevoel aan over. Na wat er met Scarlethaze is gebeurd bij haar vorige nest zal ze ook zeker extra beschermend voor deze kittens zijn. Ze zal dan ook als een strenge moeder gezien kunnen worden, omdat ze lang niet alles toelaat. Ze is ook niet zo jong meer als bij haar eerste nest en zal dan nu ook beter weten wat ze moet doen als moeder.
[KS] A blessing or a curse? Flutte13
De vader:
Flutterpaw is een slanke bruin gestreepte kater die hoog op zijn poten staat maar groter is dan de gemiddelde Windclanner. Zijn moeder heeft hij kort voor zijn vertrek naar de bergen leren kennen. Zijn vader is een onbekende Shadowclanner. Hij heeft tweekleurige ogen in amber en groen. Dit geeft zijn geheel bruine look een best intense blik. Flutterpaw is verbannen uit Shadowclan nadat Newtspark hem heeft weg gejaagd. Hij zal dan waarschijnlijk ook niet te weten komen dat hij vader wordt.
[KS] A blessing or a curse? Download
De kittens:
 • Er zullen maximaal 4 5 kittens geboren worden.
 • Zelf zal ik er een spelen, genaamd Pinekit en ook Butter gaat er een spelen.
 • Probeer de vachtkleuren realistisch te houden, gekeken naar de ouders.
 • Qua namen zouden we het leuk vinden om natuurlijke namen te hebben. Denk aan boomsoorten, bloemen, kruiden, enz.
 • Vachtlengtes kunnen gevarieerd zijn.
 • De bloedlijn van de kittens is 87,5% Shadowclan, 12,5% WindclanIn de aanmelding zouden we graag minstens naam, geslacht, uiterlijk, persoonlijkheid en eventuele plannen voor de toekomst zien. We hopen dat er animo voor is^^. De deadline zal 24 april 23:59 zijn.

Butter & Cynthia


[KS] A blessing or a curse? 3tDKfQ


Laatst aangepast door Beechresin op vr 8 apr 2022 - 21:53; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foulplay
Member
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimeza 2 apr 2022 - 11:09

Cynth, wat doe je me aan :c

Naam: Oakkit
Reden naam: Naast het feit dat een eik iets met bomen te maken heeft, zal Oakkit zijn naam te danken hebben aan zijn bruine vacht. Later zal ook duidelijk worden dat het staat voor zijn sterke karakter. Een eik kan veel hebben, staat stevig op de grond, is iets waar je op kunt vertrouwen: zo zal Oakkit ook in elkaar zitten.
Clan: ShadowClan
Ouders:  Beechresin x Flutterpaw

Uiterlijk: Zoals hierboven vermeld, zal Oakkit een bruine vacht hebben met tabbypatroon. Hij zal bijna goudkleurige ogen hebben en daarmee een lichte replica (qua vacht) van zijn vader zijn, maar zal de sterke bouw van zijn moeder overnemen. Hij zal net als zijn vader net iets hoger op zijn poten staan waardoor hij een goede mix is tussen een WindClanner en een ShadowClanner.

Innerlijk: Oak zal een beschermend karakter hebben, iemand die orde kan vinden in de chaos en die met zijn poten stevig op de grond blijft staan, iemand die niet snel van zijn stuk te brengen is. Hij zal geen nonsense van niemand accepteren en zegt waar dat het op slaat. Hij zal rust uitstralen, iemand bij wie je je ei kwijt kan, maar ook zijn Clan met hart en ziel verdedigen als dit moet. Hij zal niet snel uit zijn tent te lokken zijn, maar als hij kwaad wordt, dan zal je het ook gemerkt hebben. Hij zal altijd proberen om er voor je te zijn en je altijd tweede kansen blijven geven, tot op het punt dat het genoeg is. Ondanks zijn non-nonsense karakter is hij dan ook wel vrij vergevingsgezind, wat aan de andere kant ook wel tegen hem kan werken. Maar als het echt genoeg is, dan is het ook genoeg.

Motivatie: Ik heb een zwak voor ShadowClan, zeker als ik een kitten zou mogen spelen van twee karakters die ik behoorlijk interessant vind. Ik denk dat het best leuk kan zijn om de dynamiek tussen Beechresin en Oak te zien, omdat ze een behoorlijk sterk front kunnen vormen samen, zeker als het de bescherming van de andere kittens van het nestje betreft. We kunnen het de RPG natuurlijk laten ontwikkelen, maar zoals ik het nu voor me zie, lijkt het me wel leuk als Oak een soort sterke vertrouwensband ontwikkelt met Beechresin waarin ze elkaar alles kunnen vertellen en alles bespreekbaar kan worden. Misschien evt ook dat ze op termijn vertelt wat ze gedaan heeft met Acornstar en hij daarin kan steunen...? Dat zijn echter losse ideetjes. Wat zijn vader betreft, kunnen er op latere termijn ook ideeën worden bedacht. Ik zie Oak als een meer open minded kat tegenover andere Clan katten, dus ik zie hem zeker wel een band opbouwen met zijn vader als ze elkaar zouden leren kennen. Maar dat is allemaal nog speculatie en zijn zeker ideeën die we verder kunnen bespreken mocht hij onderdeel uit mogen maken van het nestje. Ik wens jullie heel veel succes met kiezen, maar ik denk dat het zeker een geweldig nestje wordt, ongeacht wie er deel van uitmaakt!<3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Steen
358
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimeza 2 apr 2022 - 12:22
Names: Thornkit, Duskkit or Barkkit
Future Names: Thornshade, Duskflight, Barkpelt,
Gender: Tom-cat
Clan: ShadowClan
Parents: Beechresin x Flutterpaw
Bloodline: 87,5% ShadowClan, 12,5% WindClan

Appearance:

Deze kitten is net zoals zijn moeder groot van formaat. Hij heeft een zwart witte vacht zoals de moeder van Beechresin. Zijn vacht is net zoals die van zijn vader kort. Hij heeft een paar mooie ambergele ogen.

Personality:

Deze lieve kitten is eigenlijk niet zo bijzonder op familie na. Hij is speels, vriendelijk, verlegen en enthousiast. Hij vindt het leuk om zijn siblings op avontuur te vragen. Ook is hij vastbesloten om zijn geliefden te beschermen hoe angstig hij ook is. Echter betekent dit niet dat hij niet kwaad op ze kan worden of dat hij ze liever negeert, maar wanneer het nodig is, zal hij er alsnog voor ze zijn. Deze kitten schrikt snel en is hierdoor niet de meest sociale kater. Echter heeft hij een groot hart van goud en iedereen die hulp nodig heeft, mag bij hem komen. Hij is iet wat onhandig, maar he tries. Deze kitten is een kleine man in een groot lichaam.

Motivation:

Ten eerste heb ik nooit te veel ShadowClanners in bezit. Hiervoor heeft mijn geweldige Littlenose wel voor gezorgd. Ten tweede moest ik me wel aanmelden toen ik deze search zag. Ik keek, ik wilde. De ouders zijn erg interessant kwa alles wat er gebeurt is. Het was ook erg leuk. Ook kon ik weinig posten vanwege een drukke periode. Het lukt me enkel om met Little te posten dus ik hoop hiermee een beetje te kunnen opstarten en het zo weer uit te breiden.

(niet ik die per ongeluk alles verwijderd heeft en het nu weer in elkaar geknutseld heeft)

In ieder geval veel succes met kiezen! <3
Laatst aangepast door Littlenose op do 7 apr 2022 - 10:59; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfur
Member
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Esmee <3
22
Actief
yuo so awsom
you so coot
you mak my haert
go noot noot

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicinecat
Mintfur
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimema 4 apr 2022 - 15:19

Naam: Poppykit (future: Poppypaw, Poppytail)
Reden naam: Poppy is klaproos in het Nederlands en een klaproos is echt mn favo bloem duss ja
Gender: She-cat
Clan: ShadowClan (SC)
Parents: Beechresin X Flutterpaw
Bloodline: 87,5% ShadowClan, 12,5% Windclan
Appearance: Poppykit is een flinke poes net als haar moeder. Haar vacht is bruin met donkere strepen en een roodachtige gloed (een beetje zoals haar vader) Haar oogjes zijn sprankelend groen
Motivatiee!
Reason 1: Ik heb nu overal een character in, behalve de ShadowClan!
Reason 2: Ik vind dit een hele intressante KS omdat er natuurlijk wel een flink verhaal achter schuilt, dus dit is echt een buitenkansje vind ik Smile ik heb er iet vaak een gezien met zo'n ingewikkeld plot!!

Succes met kiezen <3
Grtjss Esmee


[KS] A blessing or a curse? Mintsi10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Aimée
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimewo 6 apr 2022 - 17:27

Hickorykit

Hɩᥴƙoɾყƙɩt
~Hickorysmoke~
~Hickoryheart~
~Hickorybark~

βαsιc Iηfσrmατιση
Sex ♂
Gender ⚤Genderfluid
Pronouns he/him first(hij/hem) he/him/she/her later(hij/haar)
Clan [KS] A blessing or a curse? Hbb6oa13
Mother Beechresin
Father  Flutterpaw
Siblings Pinekit and unknown

Aρρєαяαηcє  
Fur Color Bicolor brown tabby
Fur Length Halflong, longer in the colder seasons
Eye Color Dark yellow
Pawpads Color Light pink
Nose Color Candy pink

Build A slender body, with quite the tall paws which can be blamed on his Windclan genes. Though he may not be broad, he isn't small either. His more promiment Shadowclan blood gives him quite the height, making him grown into a long lanky cat basically. With his height when fully grown up he actually is a head taller than the average Shadowclanner, maybe even one of the big ones. Although you could call it better tall instead of big. Let his lanky body not fool you though, while muscles do not show as much on his body, he is basically stronger than you may think at first glance. He grows very fast as a kitten and apprentice, going through growspurts maybe even before his siblings but also not seemingly stopping. Due to his character and eventually planned future stuff, he also tends to slouch a lot, trying to make himself smaller than he actually is.

Design(mainly where his fur is colored)
left:

Cнαяαcтεя
The Good Honest, Caring, Conscientious, Careful,Responsible
The Neutral Timid, Sensitive, Judgemental, Dependant, Strict
The Bad Selfish, Impatient, Irrational, Demanding, Cowardly

KittenHickorykit is a real mama's boy and that may be the first thing someone would say about him. He always tries to stay close to his mother and hates it whenever she isn't around. He just loves the feeling of protection she gives him. He also makes sure she knows how much he cares about her and that he will always listen to her. Hickorykit doesn't like to get involved in bad stuff and tries to keep his siblings plus the other kittens from it, telling them that they shouldn't do something or often snitching to the nearest Queen or Warrior. Due to this he isn't really popular of course, though he still likes to play games. As long as it's in the limits of what they are allowed to do. Hickorykit seems to be this very obedient and slighty annoying boy, always making sure to make his mother happy, but those who know him good enough are aware of his other sides. For example, his demanding of his siblings can turn into harsh words if it takes too long for him. He is pretty timid when it comes to the adults, only really speaking to them whenever he thinks some kittens should be in trouble. During his kitten time Hickorykit has some questions about why he should always be a boy, but ignores this problem because it's just the way it is.

(Ik wil graag zijn apprentice tijd en warrior tijd voornamelijk laten afhangen van de rpg, al zal later meer van zijn persoonlijkheden duidelijk worden)

Fυтυяε Plαиѕ
Om eerlijk te zijn heb ik geen vaste plannen al, gezien ik graag ook dingen laat beïnvloeden door de rpg. Hickorykit kan met zijn gedrag en persoonlijkheid eigenlijk wel wat kanten op en het lijkt me mooi om te zien hoe dat precies uitpakt uiteindelijk in de rpg zelf.

Gεиdεяƒlυιd
Het leek me handig om hier nog even wat extra uitleg over te geven. Voor Hickorykit betekent dit voornamelijk dat hij op bepaalde dagen zich prima voelt met zichzelf en dat hij een katertje is en op andere dagen juist dat hij zijn niet juist voelt, dus dan is ze meer onzeker over haar lichaam. Ze heeft bijvoorbeeld de gewoonte zichzelf niet in de onderste regio te wassen, zodat ze 'dat' niet hoeft te zien. In zijn apprenticetijd probeert hij dit van zichzelf te accepteren, dat zijn geest niet altijd klopt met zijn lichaam. 'Zij-dagen' kunnen soms enkel een dag zijn en op andere keren echt een week zijn, het kan erg wisselen tussen 'hij en zij-dagen'

Omdat hij enkel zijn pronouns veranderd voor zichzelf in het begin zal hij gewoon nog worden aangesproken als mannelijk, ook wanneer het zij is.

Mσтιναтισи
Ik weet dat ik een flinke tijd heb gedaan over deze aanmelding, wat niet meteen mijn plan was geweest. Hierdoor heb ik wel goed inzicht gekregen op Hickorykit en wat ik met hem zou willen en kunnen als hij gekozen zou worden. Het lijkt me erg leuk om te kunnen inspelen op de bescherming die Beechresin over haar nieuwe kittens heeft, samen met de afwezigheid van een vader waardoor hij enkel een moederfiguur kent. Mijn activiteit is altijd wat afwisselend, afliggend van hoe het me afgaat. Kittens probeer ik meestal wel actief genoeg te houden, al is de activiteit van het nestje een belangrijke factor hier in. In de apprentice tijd kan ik eventueel wat actiever worden.

♥


[KS] A blessing or a curse? Sadboi11


Laatst aangepast door Smouldertongue op di 19 apr 2022 - 11:19; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Rebecca
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 :: Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Sorrelkit*
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimewo 13 apr 2022 - 10:50


[KS] A blessing or a curse? Df3ieqp-f7a81c59-c785-415d-951d-1a236d64092c.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2UxZmViYzdiLTIxMGItNDgzZC1iNzlkLTY4NDJjNDlmMzdkOVwvZGYzaWVxcC1mN2E4MWM1OS1jNzg1LTQxNWQtOTUxZC0xYTIzNmQ2NDA5MmMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


Name: Sorrelkit
Future name(s): Sorrelpaw - Sorrel?
Age: Unborn
Gender: Mollie
Rank: Kitten
Desired Rank: What do I know about ranks?
Parents: Beechresin x Flutterpaw (Unknown to Sorrelkit)
Bloodline: 87,5% ShadowClan, 12,5% WindClan
Siblings: Pinekit, Unknown, Unkown and Unknown
Partner: -
Kits: -
Mentor: -
Apprentices: -Characteristics: Empathetic - Intuitive- Optimistic - Moralistic

 • Empathetic: Sorrel is een empatische poes die veel met andere katten meevoelt en hen probeert te ondersteunen met de liefde die ze in zich draagt. Deze liefde ontspringt bij haar bron die haar moeder is die haar altijd liefde geeft.
 • Intuitive: Instinctief voelt Sorrel al vrij snel aan als een dingen op een conflict uitlopen, deze zal ze niet zozeer opzoeken maar eerder vermijden als het mogelijk is.
 • Optimistic: Als iets op zijn donkerst is zal Sorrel altijd proberen om optimistisch te blijven en de vrolijke noot in het midden van dit alles. Soms tot vervelens toe.
 • Moralistic: Sometimes she is overfond of making moral judgements about others' behaviour, this can become a problem in the future.

  This might changeLike: Telling stories - Learning about her Clan - Being the best - Her siblings
Dislikes: The smell of rotting prey - The swamps - She never had to chance to meet Acornstar
Fears: Losing fights - Losing her mother - StarClan

Fur color: Black with gray(s)
Fur length: Semi long
Eye color: Golden/Orange
Pawpads & nose color: Black
Body Type: Strong and slender
Tail: A little fluffy

Markings: Spots with tabby
Scars: None yet


History:

My history is yet to be writtenSucces met de keuze <3
xxx

Rebecca (I'm back Wink )

Design:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Aimée
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimedi 19 apr 2022 - 11:20

Hickorykit is klaar(op het design na, maar dat volgt hopelijk nog)


[KS] A blessing or a curse? Sadboi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfur
Member
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Esmee <3
22
Actief
yuo so awsom
you so coot
you mak my haert
go noot noot

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicinecat
Mintfur
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimedi 19 apr 2022 - 11:52

Poppy ook Very Happy


[KS] A blessing or a curse? Mintsi10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Rebecca
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 :: Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Sorrelkit*
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimedi 19 apr 2022 - 13:15

Sorrelkit is ook ''af'' Smile
Motivatie zal ik hier nog even toevoegen: Ik wil graag terug de RPG in en hoe kan ik dat beter doen dan met een nieuw account en een kitten? <3


[KS] A blessing or a curse? Dahruh10

[KS] A blessing or a curse? Sorrel11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Esmee <3
56
Actief
NOOTNOOT

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Poppyfield
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimedo 21 apr 2022 - 9:39

Poppy in da house Smile


[KS] A blessing or a curse? Poppy10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remnantwolf
Medicine cat
[KS] A blessing or a curse? Kfjj0PI
Butter
803
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimedo 21 apr 2022 - 10:58

Er is nog niet gekozen, dat gebeurd pas nadat de aanmeldingen zijn gesloten.


[KS] A blessing or a curse? Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Esmee <3
56
Actief
NOOTNOOT

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Poppyfield
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimedo 21 apr 2022 - 12:30

Weet ik, heb poppy gw al gemaakt. Als ik niet gekozen word heb ik al een kat beschikbaar Smile


[KS] A blessing or a curse? Poppy10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remnantwolf
Medicine cat
[KS] A blessing or a curse? Kfjj0PI
Butter
803
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimema 25 apr 2022 - 0:58

Nadat deze Search om 00:59 gisteren is geëindigd hebben Cynthia en ik een poosje overlegd. Hieronder volgt dan ook direct de uitslag en geboortevolgorde. Bedankt voor alle mooie aanmeldingen, en gefeliciteerd aan hen die gekozen zijn.

kitten 1:
kitten 2:
kitten 3:
kitten 4:
kitten 5:


[KS] A blessing or a curse? Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foulplay
Member
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimema 25 apr 2022 - 1:19

Omfg dank jullie wel!! Ik ga Oakkit of morgen of overmorgen aanmaken<3

@Esmee: Ik heb voor Poppykit evt nog een ideetje als je dat leuk zou vinden. Ik stuur je een PM (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Rebecca
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 :: Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Sorrelkit*
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimema 25 apr 2022 - 9:09

Ontzettend bedankt!
Ik ga alles in gereedheid brengen en zie het geboortetopic verschijnen <3


[KS] A blessing or a curse? Dahruh10

[KS] A blessing or a curse? Sorrel11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornkit'
Member
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Steen
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Thornkit'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimema 25 apr 2022 - 10:21

AAAaaa heel erg bedankt! <3

Hier is Thorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakkit.
Member
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Oakkit.
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimema 25 apr 2022 - 12:12

Hier is Oakkit!<3 (ava komt er nog aan)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foulplay
Member
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Foulplay
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimema 25 apr 2022 - 13:04

Ff vraagje (sorry voor de dubbelpost): mogen ze na de geboorte direct naar 1 moon of hoe zien jullie dat? En dan om de hoe veel maanden agen en hoe veel?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Rebecca
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 :: Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Sorrelkit*
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimema 25 apr 2022 - 13:38

Suggestie: 1 moon na geboorte en dan Real-time agen?


[KS] A blessing or a curse? Dahruh10

[KS] A blessing or a curse? Sorrel11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] A blessing or a curse? DPKsfdL
Cynthia
682
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Senior warrior)
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitimema 25 apr 2022 - 17:08

Ik ga vanavond het topic maken als het goed is en we zaten dan te denken om eerst 2 weken te doen en dan vanaf 1 mei 1 moon en dan iedere maand 1 moon omhoog in ieder geval voor de kittentijd.


[KS] A blessing or a curse? 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] A blessing or a curse?   [KS] A blessing or a curse? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] A blessing or a curse?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: