If the world would only know what you've been holding back 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 If the world would only know what you've been holding back

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thawrage
Member
If the world would only know what you've been holding back DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: If the world would only know what you've been holding back   If the world would only know what you've been holding back Icon_minitimevr 8 apr 2022 - 13:21

Thawrage siste zachtjes tussen zijn tanden door toen een verzengende pijn door zijn schouder ging toen dat hij een stap vooruit wilde zetten. Het was niet bepaald goed gesteld met zijn schouder en het feit dat hij weinig bewegingsruimte had in het kamp maakte dat er niet veel beter op. Hij wilde naar hun territorium gaan, naar buiten. Hij wilde niet opgesloten zitten in een kamp met katten waar hij de helft van niet eens moest. Hij had er een ontzettende hekel aan om hier te zijn en dat werd er niet bepaald beter op door de situatie zoals ze nu was. Er liep blijkbaar een moordenaar rond in het kamp nadat ze Wisteriawisp’s dode lichaam hadden gevonden en op dit moment leek iedereen wel een verrader te zijn. Het was duidelijk dat Aspenpatch hun allemaal niet vertrouwde, maar daar zat Thawrage niet zo erg mee in. Nee, dan vond hij het vervelender dat ze het kamp nog niet konden verlaten. Hij hoopte dan ook dat Blazestar snel met een oplossing zou komen of dat ze op zijn minst de tunnel uit konden gaan graven, want dit was natuurlijk drie keer niks zo. En zijn al slechte humeur werd er al helemaal niet beter van.

@Ghostwisp
Terug naar boven Ga naar beneden
 
If the world would only know what you've been holding back
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: