I'm at war with the world 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'm at war with the world

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I'm at war with the world DPKsfdL
Cynthia
160
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey hunter
Turtle •
BerichtOnderwerp: I'm at war with the world   I'm at war with the world Icon_minitimedo 14 apr 2022 - 17:30

Hij had Shine helpen ontsnappen, wetende wat voor gevolgen het misschien zou kunnen hebben. Hij had het misschien gedaan om zijn geweten te sussen, om een onschuldige kat hier weg te krijgen. Maar wat van de rest? Geen enkele kat had er wat aan gedaan of was naar voren gekomen, zelfs niet nadat hij had lopen dreigen. Het voelde dan ook niet meer als de tribe die hij ooit gekend had en hij wist nu niet of hij Day de schuld ervan moest geven of de hele tribe. Was de tribe het nog waard om mee door te gaan? Waarschijnlijk was de enige reden die hem hier nog hield dat Wren er was en dat de moordenaar van zijn moeder nog hier was. Hij liep de cave of pointed stones binnen, wetende dat hier nu nog maar een kat zou zijn. ”Day?” Hij wist niet goed wat hij hier deed, wat hij van de oudere kater wilde.Niet na alles zo’n beetje gefaald had.

[Day]


I'm at war with the world SaXWOn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
I'm at war with the world DPKsfdL
Floriske
596
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 81 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Day •
BerichtOnderwerp: Re: I'm at war with the world   I'm at war with the world Icon_minitimeza 16 apr 2022 - 15:38

Hij was alleen. Het was hem nooit zo opgevallen hoe stil het hier kon worden. Geluiden uit de grot raakten verdwaald in de smalle gang die naar de Cave of Pointed Stones leidde en als er al een stem doorheen geraakte, dan was deze gedempt en onverstaanbaar. Verder klonk enkel een zacht, constant gedrup, een hol geluid dat de leegte enkel meer benadrukte. Onder andere omstandigheden hadden de vallende druppels in de stilte en het zachte licht dat door de opening hoog boven zijn hoofd naar binnen scheen een bepaalde rust uit kunnen dragen, een bepaalde mystieke sfeer, en hij kon zich voorstellen hoe een Healer hier de aanwezigheid van hun voorouders zou kunnen voelen en hun cryptische boodschappen zou kunnen opvangen. Nu voelde het enkel verlaten. Het gedrup was een betekenisloze echo, het licht bovenal ver weg. Was dit hoe het voor Healers voelde als ze de sterren niet konden horen? Was dit hoe het voor Starteller gevoeld had, terwijl haar kinderen door een ander opgevoed werden en haar Chief zich ergens anders met zijn eigen verliezen bezighield en zij hier alleen zat, wachtend op een teken dat maar niet kwam? Was dat niet genoeg om iedere kat tot waanzin te drijven? "Day?" Hij keek om bij het horen van de stem, zijn blik behoedzaam. "Wat kom je doen, Turtle?" Iets in de houding van de jongere kater zei hem dat hij dat zelf misschien ook niet wist.


I'm at war with the world WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm at war with the world DPKsfdL
Cynthia
160
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey hunter
Turtle •
BerichtOnderwerp: Re: I'm at war with the world   I'm at war with the world Icon_minitimezo 26 jun 2022 - 22:00

Soms wilde hij dat alles simpel was, dat zijn moeder er gewoon nog was, dat alles niet gebeurd was. Dat hij nooit de keuzes had moeten maken die hij had gemaakt. Hij wist dat de oudere kater zijn moeder niet vermoord had, hij had zijn conclusies getrokken en gehoopt dat de echte moordenaar naar voren zou stappen om hun chief te redden, maar dat was niet gebeurd. Ze hadden hem in de steek gelaten, ze waren stuk voor stuk lafaards die niks gedaan hadden. Maar waarom had het hem nog verbaasd? Het onderzoek naar de dood van zijn moeder was ook nooit echt van de grond gekomen. "Je hebt het niet gedaan." Het was geen vraag, eerder een bevestiging. "Maar de echte dader stapte niet naar voren om je te redden." Het was ironisch, hoe dit alles had kunnen gebeuren. Hoe de leugens zich maar op bleven stapelen. Het was allemaal zo simpel geweest als hij maar bewijs had, maar hij had het niet.


I'm at war with the world SaXWOn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
I'm at war with the world DPKsfdL
Floriske
596
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 81 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Day •
BerichtOnderwerp: Re: I'm at war with the world   I'm at war with the world Icon_minitimewo 29 jun 2022 - 22:34

Day keek Turtle aan. Hij wilde medeleven voelen voor de jonge kater die zijn moeder verloren was, maar zijn verraad sneed te diep. Hij kon de sporen van zijn nagels nog voelen in zijn schouder, het gewicht van de poot op zijn keel, hij kon de woede in zijn fluistering nog horen. En dat allemaal terwijl Turtle wíst dat hij onschuldig was. Turtle en Wren, ze waren precies hetzelfde in een ander vachtje. Ze waren allebei even bereid om onschuldigen op te offeren in hun zoektocht naar de moordenaar, en allebei keken ze op de verkeerde plek. Day schudde met een vreugdeloos lachje zijn kop. "Is dat waar je op hoopte?" Zinloos. "De moordenaar ís hier niet, Turtle", siste hij, feller. Hij sloot zijn ogen en zijn gezicht vertrok in een vlaag van wanhoop. Turtle geloofde hem niet. Niets wat hij zei had enige invloed. Na een paar tellen herwon hij zijn kalmte. "En al was die hier, waarom zou die om mijn leven geven?" voegde hij op rustiger toon toe. Misschien was dat een argument dat tot Turtle door zou dringen, ook al geloofde Day zelf niet in dat scenario. Hij kon er niet in geloven. Mocht er niet in geloven. Hij kende zijn Tribe, hij vertrouwde zijn Tribe.


I'm at war with the world WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I'm at war with the world   I'm at war with the world Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'm at war with the world
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water :: Cave of the Pointed Stones-
Ga naar: