That's the price to pay 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5 °C - 18°C
Bloemen, lammetjes en kleine konijntjes. Wat een vrolijkheid!
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 That's the price to pay

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
That's the price to pay DPKsfdL
Freedje
117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blossomhail
BerichtOnderwerp: That's the price to pay   That's the price to pay Icon_minitimevr 15 apr 2022 - 14:53

Haar spieren waren duidelijk te zien onder haar vacht terwijl ze voortbewoog. Het voelde goed aan om in de kou te gaan rennen omdat ze dan eindelijk eens wat warmte kreeg. De kou sloeg in haar gezicht vanaf het moment dat ze de warrior’s den verliet, maar dat was dan wel weer extra motivatie om het op een rennen te zetten. Ze besloot dat ze beter in the Small Forest kon gaan jagen omdat de rivieren toch dichtgevroren zouden zijn en ze daar dus niet veel prooi zou vinden. Ze hoopte dat Leafbare snel weer voorbij zou zijn zodat de prooi weer wat meer uit hun holen tevoorschijn zouden komen en elke jacht niet steeds zo frustrerend zou zijn. Ze hoopte ook dat er wel wat kittens benoemd konden worden tot apprentices zodat ze weer wat extra poten zouden hebben, al wenste ze hun de koude omgeving niet bepaald toe. Maar goed, het was beter dat ze er nu aan zouden wennen en eventueel wat jachttechnieken op konden pikken in een koude, moeilijke omgeving dan dat ze straks volledig verrast zouden worden door de winter. Blossomhail concentreerde zich op haar omgeving en opende haar bek, maar in het winterse gebied was geen enkele prooi te detecteren. De poes zakte wat lager naar de grond en liet haar oren naar boven prikken. Ze hoopte dat als ze stil genoeg bleef zitten, er vanzelf wel prooi tevoorschijn zou komen. Als ze dachten dat het veilig was, kwam er immers wel vaker prooi tevoorschijn, niet?

@Tigerpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerpaw
Member
That's the price to pay Miniavatar
Renske
46
Actief
doe niet tijger als je pussy bent

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice!!
Tigerpaw
BerichtOnderwerp: Re: That's the price to pay   That's the price to pay Icon_minitimedi 26 apr 2022 - 16:11

Tigerpaw was niet iemand die echt wist wat ze moest met haar nieuw gevonden vrijheid. Ze was echt een volger en iemand die de regels volgde en alleen sprak als er tegen haar gesproken werd. Bovendien was ze niet zo dapper als ze soms wilde zijn. Ze had niet Badgerpaws grote mond of Houndpaws onverschrokkenheid of Copperpaws berekendheid. Zij was gewoon iemand die precies binnen de lijntjes kleurde. Dus toen ze opdracht had gekregen om maar te jagen, had ze niet zo opgewekt gekeken. Maar ze had ja gezegd, en nu stond ze hier. In de kou, een poging om al haar nieuw geleerde dingen in werking te brengen. Ze moest en zou met tenminste één prooi terugkomen. Ze kon niet hebben dat ze zou falen. Dat zou zo beschamend zijn. En papa en mama zouden zien hoe goed ze haar best deed! Al waren haar pasjes alles behalve zelfverzekerd toen ze door het bos sloop. Ze liep heel langzaam, iedere stap proefde ze de lucht, luisterde ze of ze iets hoorde. Ze rook alleen maar RiverClan. Blijkbaar had iedereen hetzelfde idee om in het woud te jagen. Een zuchtje rolde over haar lippen, wat een klein wolkje condens deed ontstaan. ‘Focus, Tiger,’ murmelde ze tegen zichzelf. De jonge apprentice sloop verder en toen zag ze inderdaad dat ze niets anders had gedaan dan een RiverClan geur te volgen. Ze vond geen prooi, maar wel Blossomhail. Die zat doodstil. Uhm.. moest ze iets zeggen? Ze vond dit soort situaties zo ongemakkelijk. Dus bleef ze staan waar ze stond, enkele vossenlengtes van haar vandaan en schraapte uiteindelijk haar keel heel zachtjes. ‘Uh.. hoi mevrouw.’
For the ones who dream of stranger worlds
© yuno     
    TIGERPAW
occupation: aspiring beam of light
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's the price to pay DPKsfdL
Freedje
117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blossomhail
BerichtOnderwerp: Re: That's the price to pay   That's the price to pay Icon_minitimewo 27 apr 2022 - 12:26

Blossomhail trok kort met haar oortje toen ze heel lichte pootstappen achter zich hoorde, gevolgd door de geur van Tigerpaw. Ze onderdrukte een zucht toen dat Tigerpaw haar keel schraapte, maar ontdooide meteen toen ze de woorden van de apprentice hoorde. Haar snorharen trilden geamuseerd en de crèmekleurige poes keek over haar schouder naar de apprentice. Ze wist dat Tigerpaw altijd een beetje voorzichtig was en alles tot op de letter opvolgde, maar ze had liever niet dat de apprentice zo formeel bij haar was. Dat voelde totaal niet ontspannen aan, voor beiden niet. ”Dag Tigerpaw,” sprak ze op een warme toon tegen de apprentice. ”Ik zie dat je ook het initiatief hebt genomen om te jagen. Heb je zin om mij te vergezellen?” Daarna grinnikte ze. ”En noem me maar gewoon Blossomhail, hoor. Anders voel ik me zo oud,” liet ze er grappend op volgen, al werd de blik in haar ogen wel wat serieuzer. Tigerpaw hoefde niet zo stijf te zijn, in haar buurt toch niet. Blossomhail had veel liever dat haar Clanmates zich op hun gemak bij haar voelden. Dat maakte een gesprek immers veel gemakkelijker.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerpaw
Member
That's the price to pay Miniavatar
Renske
46
Actief
doe niet tijger als je pussy bent

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice!!
Tigerpaw
BerichtOnderwerp: Re: That's the price to pay   That's the price to pay Icon_minitimewo 11 mei 2022 - 21:18

Tot haar verrassing, was Blossomhail eigenlijk heel vriendelijk. Ze vroeg of ze mee wilde jagen. Wow, waarom zou ze dat aanbieden? Maar het leek haar onbeleefd een aanbod van iemand hoger in rang af te slaan. ‘Uh.. oké, mevrouw.’ Direct beet ze op haar lip toen ze mevrouw had gezegd. Iedereen zei altijd dat ze het niet hoefde te doen, maar het was er zo bij haar ingehamerd. En bovendien, wat als ze een keer iemand tegen kwam die het onbeleefd zou vinden als ze hen met hun naam aansprak. Verder bleef ze als een standbeeld staan. Ze had geen idee wat ze moest doen en wilde niet brutaal zijn en eigen initiatief nemen. Nee, ze zou gehoorzaam naar Blossomhail luisteren.
For the ones who dream of stranger worlds
© yuno     
    TIGERPAW
occupation: aspiring beam of light
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's the price to pay DPKsfdL
Freedje
117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blossomhail
BerichtOnderwerp: Re: That's the price to pay   That's the price to pay Icon_minitimema 16 mei 2022 - 13:46

Blossomhail’s snorharen trilden geamuseerd toen de kattin het weer niet kon tegenhouden om haar aan te spreken met “mevrouw” in plaats van haar naam. Daar zouden ze nog aan werken, maar dat zou wel goedkomen. Ze vond het wel oké dat Tigerpaw respect had voor haar omgeving, maar het mocht haar niet stijf en ongemakkelijk maken tegenover anderen. Dan zat ze zichzelf alleen maar in de weg. ”Welke jachttechnieken heeft Flowercrown je tot nu toe geleerd?” vroeg ze op een rustige toon aan de apprentice. Misschien konden ze daar dan op verder werken of kon ze de kattin iets nieuws aanleren. Ze dacht niet dat Flowercrown het heel erg zou vinden als ze dat zou doen. Mentors moesten elkaar een beetje helpen, niet? Blossomhail zou het immers ook niet erg vinden als iemand Berrypaw mee zou nemen om haar iets aan te leren. Helemaal niet, zelfs.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: That's the price to pay   That's the price to pay Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
That's the price to pay
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Small Forest-
Ga naar: