een pak melk halen duurt geen 3 jaar 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 een pak melk halen duurt geen 3 jaar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ploverpeep
Member
een pak melk halen duurt geen 3 jaar 32eb20d1dfd35867832e209af4630647
Dodo
99
Actief
❖ he’s trouble that one.

CAT'S PROFILE
Age: 12? moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: knapste in de clan
Ploverpeep
BerichtOnderwerp: een pak melk halen duurt geen 3 jaar   een pak melk halen duurt geen 3 jaar Icon_minitimevr 15 apr 2022 - 23:33

an ego the size of a lake but a heart to match it

Sneeuw. Overal waar hij keek zag hij verdomme sneeuw. Gelukkig was de sneeuwval gestopt, maar het was koud aan zijn neus en zijn pootkussentjes prikte. Waarom hij voorgesteld had om met Hawkchase the gaan jagen was voor hem één groot vraagteken. Misschien kwam het door het schuldgevoel dat aan hem knaagde sinds ze het kamp verlaten hadden. Alles wat daarna gebeurd was was veranderd in één grote waas waar vooral de kleur rood in terug leek te komen. Boze tranen rolde over zijn wangen, ze leken niet meer gestopt te zijn sinds hij weggelopen was van Hawkchase om allebei een andere kant op te gaan. De boze en teleurgestelde blik in de ogen van Sparkpaw achtervolgde hem en hij was bang dat het nooit meer goed zou komen tussen hun. Waar de zwart witte kater altijd de meest positieve kant probeerde te bekijken werd dat nu lastig. Boos veegde hij meer tranen van zijn al doorweekte wangen en klemde hij zijn kaken op elkaar. Op deze manier kon hij niet jagen, niet wanneer zijn kop één grote warboel was aan gedachten en gevoelens die hij maar geen plekje wist te geven.

Ergens leek de gedachte van zijn biologische vader er tussendoor gefloept te zijn want nu was dat ook ineens een groter probleem in zijn hoofd dan het daadwerkelijk was. In zijn ogen was Shadefeather zijn vader, maar het achtervolgde hem als een schaduw dat hij niet eens wist wie zijn zaad in zijn moeder had gedeponeerd. Niet dat het hem ook maar iets kon schelen. De enige die om hem leek te geven als een ouderlijk figuur was de kat die nieteens echt zijn biologische ouder was. Hij wilde gewoon een moeder die van hem hield zonder naar hem te kijken alsof hij de duivel was, een moeder die van hem hield alsof hij zuurstof voor haar longen was in plaats van lucht. Boos mopperde hij wat toen hij bij de grenzen aangekomen was en de geur van een onbekende rook. Tuurlijk. Moest hij nou echt én de moordenaar én de held van de clan spelen vandaag?

[closed]
MONTY


prongs
there are no bad ideas,
only great ideas that go horribly wrong.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
een pak melk halen duurt geen 3 jaar
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: