[OPEN] konijnen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] konijnen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coacaze
Member
[OPEN] konijnen Cola-being-a-dummy
Ema
180
Actief
They say the world is blue when the sky is pink
They say the clouds are white 'cause the printer ran out of ink

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Loner
Coacaze
BerichtOnderwerp: [OPEN] konijnen   [OPEN] konijnen Icon_minitimewo 27 apr 2022 - 15:05


Het was een rustige dag. Hij had een beetje gegeten want zijn vangst was op de één of andere manier gelukt, want zijn jachtkunsten waren niet de allerbeste. Soms werkte zijn techniek van gewoon ze te pletten wel, maar soms ook weer niet want grotendeels van de tijd viel hij op z’n bek. Hij was het al gewend, maar toch deed het iedere keer weer een beetje pijn.

Maar vandaag was hij trots. En door die trotsheid besloot hij fier rond te gaan wandelen, voelend alsof hij alles en iedereen aankon. Hij grijnsde, voelde het zonlicht op zijn witte rommelige pels glanzen terwijl hij voortwandelde. Het enigste probleem was… Hij was niet meer op grenzeloze territorium. Dit was geen niemandsland: dit was een clanterritorium. Het rook hier een beetje verdacht en de bomen waren allemaal opeens verdwenen. Hij keek verbaasd rond, wist niet goed wat hij hiervan moest vinden. Maar ach, niets dat hij niet aankon toch? “Wow, dit gebied is zooo zielig, dat die houten bladerplant dinges hier niet eens willen groeien!”, bracht hij al lachend uit. Dit was zo’n depressief gebied.... Zelfs die lelijke schuren van Bloodclan waren nog mooier.


If I do think I am awesome...
[OPEN] konijnen Coa_si11
then I am awesome, regardless of what others say.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
[OPEN] konijnen Avacrowmixer
Jazzy
385
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] konijnen   [OPEN] konijnen Icon_minitimevr 17 jun 2022 - 9:46

Crowpaw
You don't really know what goes on
That's why all this looks like a perfect mess
Laag tegen de grond aan en met wiegende heupen sloop ze verder door het lange gras. Vers lentegras dat kantjeboord op het randje van bloeien was. Waar je de pollen bijna kon proeven in de lucht, was het niet iets waar ze echt naar snakte. En waar ze normaal met snelle passen en een sprintje door de heide aan het lopen zou zijn, was dat nu niet het geval. Ze had immers al snel de bekende geur van een rogue opgepikt. Hoe ze dat wist? Ze had een kitten ontmoet die niet tot de clan behoorde. En zo wist ze dat de geuren die niet bij de clans, of die vreemde geur van de elite kat, hoorden. Daarbij wist ze wel min of meer hoe Callista rook nu. Maar dit was niet haar. De geur die kwam leek van een kater te komen. Ze bracht haar kopje dan ook een beetje omhoog en tuurde tussen het gras heen, haar kleine lijf verborgen dankzij het gras. En ja hoor, daar stond hij dan. Een kater van niemandsland. Getekend door littekens en andere dingen die hem zeker niet charmeerde. Hij was ver over de grens, dus was het haar taak hem terug naar buiten te drijven. Hij leek blind te zijn op een oog, iets dat snel in haar achterhoofd aan nam om verder iniatief te nemen.

Hij sprak tegen zichzelf, een beschrijving die vrij dicht bij bomen aanlag. Maar waarom hij ze niet gewoon bomen noemde, was haar een raadsel. Ze duwde zichzelf wat meer overeind, waarna ze stil wat zijwaarts begon te sluipen. Eerst de ene kant op, dan de ander, tot ze aan zijn blinde zijde was. Ze hees haarzelf wat beter op haar poten. "Bomen?" siste ze tussen haar tanden door. Een pas naar voren stappende. "Misschien is het tijd voor je dikke waterhoofd om terug te gaan," Ze vernauwde haar ogen wat, tilde haar kin een beetje de lucht in en schudde haar schouders los. Als haar voorstel niet aansloeg, dan werd het fysiek geweld gebruiken.Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Coacaze
Member
[OPEN] konijnen Cola-being-a-dummy
Ema
180
Actief
They say the world is blue when the sky is pink
They say the clouds are white 'cause the printer ran out of ink

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Loner
Coacaze
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] konijnen   [OPEN] konijnen Icon_minitimema 11 jul 2022 - 12:04


Hij vond dit gebied echt zielig. Er waren amper van die houten bladerplant dinges en het waren grote uitgestrekte velden, iets wat hem echt niet beviel. Hij was gewend aan meer obstakels in zijn weg, waar hij fier tegen kon botsen – niet dit. Echter was er nu wel een obstakel, eentje die hij niet meteen zag omdat ze langs zijn blinde kant stond. Maar haar aanwezigheid werd wel bekend gemaakt door haar stem, en het was daardoor juist dat hij een beetje verschoot. ‘Bomen?’, siste de poes, en hij draaide zich razendsnel om zodat zijn ander oog haar wel kon waarnemen. Hij had niet echt opgelet op wat ze zei en observeerde haar in plaats daarvan gewoon. Ze leek redelijk klein, maar hijzelf was ook niet de allergrootste. Leuk. Ook herkende hij die geur van ergens, maar hij kon niet meteen noemen wat het was? Hij rook naar die Bruno die hem op een dag eens had lopen bedreigen toen hij halfdood aan de oever van een rivier lag. Hmmm. ‘Misschien is het tijd voor je dikke waterhoofd om terug te gaan,’ de ander vernauwde haar ogen en leek zich gereed te maken om actie te ondernemen moest hij iets verkeerds zeggen. Oh, en hij maar denken dat zulke dingen enkel in Bloodclan gebeurde. Hij was echt met zijn kop tegen een boom geslagen zeg. “Waterhoofd? Er zit toch geen water in je hoofd, hoe raar is dat nu”, hij kantelde zijn kop even, het dreigement dat ze erna had gezegd vergetende.


If I do think I am awesome...
[OPEN] konijnen Coa_si11
then I am awesome, regardless of what others say.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] konijnen   [OPEN] konijnen Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] konijnen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: