BRABANT 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 BRABANT

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mousepaw
Med. cat apprentice
BRABANT  AwVF0q5
Sans
320
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: heks in training
Mousepaw
BerichtOnderwerp: BRABANT    BRABANT  Icon_minitimedo 5 mei 2022 - 15:37


De laatste keer dat de poes hier was had ze Specklepaw aan haar zijde gehad. Maar hun hele uitje werd al snel verpest, niet door de apprentice. Zij was wel oké. Nee het kwam door stomme Storkpaw. Dat was echt een raar kind joh, Mousepaw voelde schaamde zich dood dat ze die poes een collega moest noemen. Hopelijk, kwam ze de calico vandaag niet weer tegen. Dan zou Mousepaw haarzelf niet meer inhouden, ze was al veel te zacht tegen de windclanner geweest. Ze zou haar dan precies zeggen waar het opstond. De poes schudde met haar kop, ze moest deze gedachtetrein tot een halt roepen. Anders ging haar hele humeur eraan. Mousepaw vernauwde haar ogen toen ze een kat in de verte haar kant zag aankomen, hij kwam haar wel heel bekend voor. Oranje vacht, klein gebouwd- verdomme het was Blazestar. Paniek spoelde als een grote golf over de kattin heen. Een of andere warrior omleiden met haar "ik kom kruiden halen" excuus was makkelijk. Maar de leider zou haar ziezo niet zomaar laten gaan. Die ging vragen stellen. Mousepaw probeerde heel nonchalant weg te lopen, ze bad tot elke god die ze kon maar bedenken dat de kater haar nog niet had gezien.destruction was not what I intended but this is what happens to all who follow in my wake
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
BRABANT  1706e310
Sannemander
903
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: BRABANT    BRABANT  Icon_minitimeza 21 mei 2022 - 11:27


BRABANT  PcQdOyF
Oh I'm like a kid who just won't let it go
Twisting and turning the colours in rows

Schaduwen bewogen zich voort over de ontblootte heides van Windclan. Nog fel en levendig groen, gevoed door het verse smeltwater dat er overgebleven was van de sneeuwlaag die het een aantal weken geleden bekleed had. En te midden van het lente landschap, stapte de kleine leader voort een humeur dragende dat het beste beschreven kon worden als niet karakteristiek. Vreugdig was hij uit zijn nest gekomen vandaag, gerustgesteld door de rust die zijn clan doormaakte momenteel. Alles leek goed te gaan, alsof ze eindelijk uit konden ademen na een verdomd lastige periode. Maar toch, Blazestar hield even zijn adem in toen beweging in zijn ooghoek aan zijn aandacht trok. Starclan verdomme. Wat nu weer. Het was ook eigenlijk te goed om waar te zijn. Een dag van alleen maar vreugde was hem al manen niet meer gegund. "Ja! Jij daar!" riep hij luidkeels terwijl hij op de jongere kattin af stapte. Een Riverclan apprentice- gokte hij. De jonge opdonders, altijd op zoek naar verdomme adrenaline kick. "Ik geef je drie seconde om uit te leggen wat de hel je hier aan et doen bent." eiste de kater woest, zijn brandende blik op de apprentice rustende.


BRABANT  YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
Mousepaw
Med. cat apprentice
BRABANT  AwVF0q5
Sans
320
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: heks in training
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: BRABANT    BRABANT  Icon_minitimeza 4 jun 2022 - 20:04


Mousepaw zuchtte geïrriteerd toen ze de luide stem van de kater over de heidens heen hoorde trekken. Duidelijk op haar gericht. Even, dacht ze er over na om de benen te nemen. Maar de kans dat ze een Windclanner kon uitrennen was niet zo groot. De kater liep op haar af, hij keek pisnijdig uit zijn ogen. Maar dat deerde de grijze kattin niet zo; het enige wat van de kater was en bij haar bleef hangen was het feit dat hij zo klein was. Blazestar moest wel twee keer zo oud zijn als zij; en toch torende  ze boven hem uit. "Ik geef je drie seconde om uit te leggen wat de hel je hier aan et doen bent." De kater droeg een accent met zich mee die de medicine cat niet gelijk kon plaatsen. Maar erg- god wat was het juiste woord- autoritair? Ja, het klonk niet echt heel erg autoritair. Zoals je van een leider verwachtte. "Mijn naam is Mousepaw, ik ben medicine cat apprentice van Riverclan." Legde ze zo plechtig mogelijk uit. "Mijn mentor, heeft me erop uit gestuurd om wat kruiden te halen wat enkel op Windclan gebied groeit." Ze probeerde het toch, haar oude excuus. Vooral omdat ze even niks beters kon bedenken.destruction was not what I intended but this is what happens to all who follow in my wake
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: BRABANT    BRABANT  Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
BRABANT
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: