Life continues 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Life continues

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blossomhail
Member
Life continues DPKsfdL
Freedje
161
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blossomhail
BerichtOnderwerp: Life continues   Life continues Icon_minitimedo 5 mei 2022 - 17:44

Een rustige blik was in haar ogen te zien terwijl ze zich naar het territorium begaf. Newleaf was volop bezig en dat wilde zeggen dat de prooien eindelijk fatsoenlijk tevoorschijn kwamen. Een betere tijd dan dit had StarClan haar niet kunnen geven om aan Berrypaw’s training te beginnen. Het viel haar weer mee dat ze de apprentice niet vol op moest leiden in winterse omstandigheden, al zou dat wel een dingetje worden als ze haar final assesment zou doen. Dan zou het niet volop winter zijn, maar al wel kouder worden. Maar goed, dat was dan en dit was nu. Ze had een apprentice die ze op kon leiden tot warrior en dat was dan ook een taak dat ze serieus zou nemen. De poes liep een eindje door totdat ze op het centrale punt van hun territorium stond en ze eigenlijk nog alle richtingen uit kon gaan. Ze twijfelde kort over waar dat ze zou gaan jagen, maar besloot dat vissen geen slecht idee was. De rivier was immers volledig ontdooid en een goede vis zou hun pels weer doen glanzen. Precies zoals een echte RiverClanner het zich betaamde!


@Mintfur
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintfur
Member
Life continues DPKsfdL
Esmee <3
22
Actief
yuo so awsom
you so coot
you mak my haert
go noot noot

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicinecat
Mintfur
BerichtOnderwerp: Re: Life continues   Life continues Icon_minitimedi 10 mei 2022 - 14:19

Mintfur liep loom door het kamp. Ze kon niet echt bedenken wat te doen. Ze kon eigenlijk wel gaan jagen, maar daar had ze eigenlijk geen zin in. Ze wierp een korte blik op de stapel prooi en zuchtte. Toch maar jagen. Ze liep het kamp uit en rook een verse kattengeur. Ze opende haar bek en liet de geur tot haar komen. Ah, dit was Blossomhail. Ze dacht dat het wel een leuk idee was die achterna te lopen. Ze stapte voorwaarts en in een niet al te hoog tempo volgde ze het geurspoor. Mint rook midden in het territotium dat ze even stil had gestaan. Toen liep het spoor naar de rivier. Mintfur snorde en dacht, die is natuurlijk vissen. Ze liep naar de plek toe en zei tegen Blossom: "Hey! Lekker aan het vissen?"


Life continues Mintsi10
Terug naar boven Ga naar beneden
Blossomhail
Member
Life continues DPKsfdL
Freedje
161
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blossomhail
BerichtOnderwerp: Re: Life continues   Life continues Icon_minitimema 16 mei 2022 - 13:02

Het duurde niet al te lang eer dat een andere warrior zich bij haar voegde en met een glimlach richtte Blossomhail haar blik naar opzij, waar ze Mintfur herkende. De poes was iets jonger dan haar, maar voor de rest hadden ze op enkele manen verschil wel altijd bij elkaar in de den gelegen en dus herkende Blossomhail haar vrij makkelijk, ook als ze de poes niet gezien zou hebben. De geuren waar je mee opgroeide, waren immers de geuren die altijd bij je zouden blijven, hoe lang je elkaar dan ook niet gezien had. ”Hey,” begroette ze de poes op een warme toon. ”Inderdaad. Nu dat de rivier ontdooid is, wil ik daar wel graag van profiteren,” gaf ze toe. Maar dat was de instelling van de gemiddelde RiverClanner, niet dan? ”Hoe is het met je? Ben je de winter een beetje goed doorgekomen?” vroeg ze aan de poes terwijl ze haar blik geconcentreerd op het water gericht hield. Ze hield haar schaduw zorgvuldig van het water weg, maar tot dusver was er nog geen beweging te bespeuren. Ach, dat kwam nog wel. Ze hadden nog wel even tijd!

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Life continues   Life continues Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Life continues
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: