Flashbacks [Event] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5 °C - 18°C
Bloemen, lammetjes en kleine konijntjes. Wat een vrolijkheid!
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Flashbacks [Event]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flashbacks [Event] DPKsfdL
Steen
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Littlenose
BerichtOnderwerp: Flashbacks [Event]   Flashbacks [Event] Icon_minitimezo 8 mei 2022 - 12:21


Het was super zwaar geweest, maar het was zijn plicht om het te doen. Nou ja, zijn keuze. Hij had als een lafaard de apprentice kunnen laten liggen, maar dat zou zijn hartje niet aankunnen. Wat als een vos haar vond? En dat was nog niet alles, want naast Foxpaw nu stonk naar het Thunderpath, was er altijd nog de geur van ShadowClan geweest op de plek waar hij haar even had neergelegd. Eveningstar zou dan misschien geconcludeerd hebben dat een ShadowClanner Foxpaw op ThunderClan territorium had aangevallen en dat was niet waar. Foxpaw was zelf haar zelfbeheersing verloren, het Thunderpath overgegaan en hem aangevlogen op ShadowClan territorium. Littlenose wilde niet dat er oorlog uitbrak door wat er gebeurd was en dus was het aan hem om haar naar het kamp te brengen. In veiligheid. Soms leek de poes wat de poes wat te glijden van zijn gehobbel en het was ook niet makkelijk om in het ravijn te komen. Een tikketltje zenuwachtig liep hij door de tunnel. Ze hadden ongetwijfeld zijn geur al wel geroken, maar hij hoopte dat ze niet meteen in de aanval zouden schieten met al die spanningen tussen ShadowClan en ThunderClan. Littlenose hinkte met de bewusteloze Foxpaw op zijn rug het kamp in. Hij keek wat schichtig om zich heen niet wetende wat te zeggen of te doen. Hij was hier de baas niet, enkel een indringer.

- Open voor TC
- Vervolg op dit topic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashbacks [Event] DPKsfdL
Freedje
133
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: Re: Flashbacks [Event]   Flashbacks [Event] Icon_minitimezo 8 mei 2022 - 15:28

Het beloofde om een rustige, zonnige dag te worden vandaag. Coldstreak strekte zijn ledematen en plande voor zichzelf in dat hij eerst zou gaan jagen en dan in de nursery bij Hollykit zou gaan kijken. Hij wist dat als hij haar te lang alleen zou laten dat ze ongeduldig zou worden en zelf op onderzoek uit zou gaan en dat was precies wat hij wilde vermijden. En zijn plan zou ook zeker in vervulling zijn gegaan ware het niet dat een ShadowClanner het kamp binnen kwam lopen. Al zijn spieren spanden zich aan en een giftige blik verscheen in zijn ogen toen hij een bewusteloze Foxpaw op de rug van een ShadowClanner zag liggen die hij herkende als Littlenose. ”Wat is dit?” vroeg hij op een giftige toon terwijl hij naar de kater liep. Ze stonk naar ShadowClan en naar het Thunderpath en Coldstreak liet zijn blik over haar heen glijden. Ze hadden gevochten, dat was één ding dat duidelijk was. ”Ga Remnantwolf halen,” zei hij tegen een kat die het dichtste in zijn buurt stond, zijn blik weer priemend naar de kater gericht. ”En haal Spottedrain en Eveningstar,” liet hij er op volgen, zonder zijn blik van de ShadowClanner af te halen. Als hij Foxpaw had aangevallen en op het Thunderpath had geduwd, dan moest hij wel heel dom zijn om haar hier nu naar de Clan te brengen. Was dit weer één van de roekeloze acties van ShadowClan uit?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remnantwolf
Medicine cat
Flashbacks [Event] Kfjj0PI
Butter
738
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: Flashbacks [Event]   Flashbacks [Event] Icon_minitimedo 12 mei 2022 - 20:48

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
De Medicine Cat keek op zodra iemand met bijzonder veel lawaai haar den in kwam gestormd om vervolgens met een diepe zucht naar buiten te lopen. Shadowclan en Thunderclan hadden al meer dan voldoende onrust de laatste tijd, en ze zaten allemaal niet te wachtten op nog meer geruzie, het was een tijd van opbouwen niet van afbreken. Al leken een groot deel van de Warriors en de Leader overtuigd dat ze toch in actie moesten komen. Zijzelf was simpelweg te jong om gerespecteerd te worden ook al had ze het idee dat ze met meer weg kwam onder de neus van Eveningstar dan de meeste katten. Foxpaw was gewond naar binnen gedragen door Littlenose. Een kater die ze kende als vreedzaam. Foxpaw was een kattin met een grote mond en verkeerde grappen, opvliegend als een stekelige egel.'Littlenose, wat is er gebeurd?' Ze klonk diplomatiek, kalm en bovenal niet angstig. Haar blik priemde kort in die van hem voordat ze naar Coldstreak omdraaide. 'Vragen moeten wachtten, ik zal beide moeten verzorgen. Ja beide, want een kat gewond terug naar Shadowclan sturen zal de spanningen enkel doen oplopen.' Een Medicine Cat hield zich zoveel mogelijk buiten een oorlog en dat was exact wat ze op dat moment deed. Ze liep het pad van Starclan, niet het pad van Thunderclan. Niet het pad van wreedheid. Ze zwiepte kort met haar staart. 'Littlenose kun je haar mijn den nog in krijgen of moet iemand haar overnemen?' Haar stem klonk zachter, ze was duidelijk in Medicine Cat modus.  
Flashbacks [Event] Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Flashbacks [Event]   Flashbacks [Event] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Flashbacks [Event]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: