Take Me Out 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5 °C - 18°C
Bloemen, lammetjes en kleine konijntjes. Wat een vrolijkheid!
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Take Me Out

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Take Me Out Harry-styles
Eden
177
Actief
Treat People With Kindness

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior (Moorrunner)
Mottleshroud
BerichtOnderwerp: Take Me Out   Take Me Out Icon_minitimema 9 mei 2022 - 21:04

Take Me Out D9zpmzg-f64f9706-1490-4acb-bbf1-167779a36228.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzZjZWE5NjQyLTA2YjktNGJhOS1iNGYwLThhZDcxZTllMmU5MVwvZDl6cG16Zy1mNjRmOTcwNi0xNDkwLTRhY2ItYmJmMS0xNjc3NzlhMzYyMjgucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Mottleshroud

Mottleshroud liep met zijn staart zwier in de lucht langs de grens. De zon stond hoog aan de hemel en de kater voelde de warmte over zijn vel lopen. Hij genoot met volle teugen van het warme weer. Hij had altijd al een bloedhekel gehad aan de koude bare leaf en zodra het betere weer weer terug kwam was hij gelijk voortdurend in een goed humeur. De jonge windclan kater stak zijn neus in de lucht. De geur van een onbekende kat drong zijn neus binnen. Het rook niet als een van de clankatten. Een rogue? Mottleshroud vertraagde zijn pas en keek behoedzaam om zich heen. Vaak waren rogues ongevaarlijk, maar hij wou het risico niet nemen.

@Hilda eerst.


Take Me Out F5dKxuv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hilda
Member
Take Me Out DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 63 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: None
Hilda
BerichtOnderwerp: Re: Take Me Out   Take Me Out Icon_minitimewo 11 mei 2022 - 16:32

Ze bemerkte dat ze niet al te ver van de grens met Windclan was. De omgeving hier nam al de vorm aan van waar de snelle renners zich in bevonden, de grond ging langzaam meer omhoog hier. Het was geen zware klim om het hogere liggende gebied op te gaan vanaf hier en Hilda was wat meer omhoog gegaan. De simpele reden daarvoor was omdat het gemakkelijker te lopen was als ze zich op een rechtere stuk bevond. Hilda was momenteel bezig met een jachtje. Hoewel ze geen Windclanner was natuurlijk, ver van dat, had ze een stiekeme hoop misschien een konijntje tegen te komen. Zolang ze niet op clanterritorium gingen waren ze redelijk vrij spel voor de zwarte poes en als het haar mocht lukken eentje te verschalken hoefde ze de rest van de dag voorlopig geen zorgen te maken over meer eten. Haar jachtplannen werden echter verstoord door een kat wie ze wat in de verte zag, staand op de grens van Windclan. De Windclanner leek om zich heen te zoeken en het duurde een momentje voordat Hilda hem herkende. Toen ze dat echter wel deed grijnsde ze eens, de naam van de kater al gauw weer naar boven halend. Mottleshroud, een aardige Windclanner. Ze wist niet zeker wanneer ze hem voor het laatst gezien had, maar het moest voor Leafbare zijn geweest. Haar jacht kon wel eventjes wachten en met dat plan liep de Rogue naar de clankat toe. "Hallo Mottleshroud''begroette ze hem met een lichte enthousiasme, een zekere blijheid om een goedhartige kater zoals hem tegen te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Take Me Out Harry-styles
Eden
177
Actief
Treat People With Kindness

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior (Moorrunner)
Mottleshroud
BerichtOnderwerp: Re: Take Me Out   Take Me Out Icon_minitimewo 11 mei 2022 - 23:35


Mottleshroud trillde geamuseerd met zijn snorharen toen de geur van de rogue sterker werd en hij de kat begon te herkennen. Opgelucht haalde hij adem dat het geen belager was maar een vriend. De rogue kwam naar hem toelopen en begroette hem met enthousiasme in haar stem. "Hoi Hilda," snorde hij net zo vrolijk naar de zwarte kattin terug. Hij wist dat sommige van zijn clangenoten om hem neer zouden kijken voor het bevrienden van outsiders. Maar Mottleshroud zag er zelf het kwaad niet van in. Hij ontspande zich een stuk en ging zitten. Hij sloeg zijn witte staart over zijn voorpoten heen. Hij had de kattin al een hele tijd niet gesproken. "Hopelijk ben je leaf-bare een beetje goed door gekomen," mauwde hij en schonk haar een glimlach.


Take Me Out F5dKxuv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Take Me Out   Take Me Out Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Take Me Out
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: