Two steps forward, one step backwards 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Two steps forward, one step backwards

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
Two steps forward, one step backwards BXcdW76
Kip
3459
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Two steps forward, one step backwards   Two steps forward, one step backwards Icon_minitimeza 18 jun 2022 - 22:05


Two steps forward, one step backwards D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81


Het was gek om nu opeens aan de andere kant van alles te staan. Om de patiënt te spelen, en niet de dokter. Ze had het geluk gehad altijd redelijk gezond te zijn geweest, en omdat ze nooit mee deed aan gevechten had ze ook nooit hulp zoals dit nodig gehad. Opeens begreep ze het gemekker van haar vroegere patiënten een stuk beter, bedacht ze zich wrang terwijl ze haar pijnlijke lichaam overeind forceerde. Hoelang was het ongeluk inmiddels terug? Een kwart moon, een halve moon? Langer? Ze wist het niet precies. Peppermint en haar nieuwe apprentice waren fantastisch, en omdat ze wist hoe ze met haar medicatie en verband om moest gaan heelde alles netjes. Maar tot op vandaag had ze nog niet gelopen. Met ondersteuning van Peppermind had ze wat stapjes gezet en waren ze langzaam aan het opbouwen, maar vandaag werd ze echt haar nest uitgeforceerd. Dat was goed voor haar, ze wist het. Maar ergens wilde ze het uit blijven stellen. Voor eeuwig in dit nest liggen met haar gedachten vol onweer. Hier leek de realiteit een stuk verder weg.

De poes zuchtte, en met een gezicht verwrongen van pijn luisterde ze toch. Wankel forceerde ze haar lichaam overeind, en kwam er meteen achter dat haar rechterachterpoot nutteloos was. Ze had geprobeerd er niet naar te kijken, zichzelf wijsmakend dat het beter zou worden en ze alleen zou schrikken. Maar nu kon ze de realiteit niet meer ontlopen. Wankel hinkelde ze richting de uitgang van de den en probeerde de tranen te onderdrukken. Ze moest blij zijn dat ze nog leefde. Blij zijn dat ze goed genas. Blij zijn dat er progressie in zat. Ze wist het, ze wist het zo goed. Maar het enige waar ze aan kon denken waren de velden van windclan, en hoe ze daar nooit meer doorheen zou kunnen rennen. Wat nu? Waar kon ze nog heen? Ze dwong zichzelf sterk te houden en probeerde blij te zijn toen voor het eerst in weken frisse lucht naar neusje streelde, maar eenmaal voor het eerst buiten de medicine cats den vroeg ze Peppermint haar even alleen te laten. In stilte keek ze naar de katten, en wist ze dat sommige katten terugkeken met rare blikken. Routnose was echter te erg in gedachte verzonken om ze op te merken. De realiteit van kwam steeds harder aan.

&Bluejay


It is both a blessing and a curse
Two steps forward, one step backwards B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Two steps forward, one step backwards Yo10
Sannemander
531
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Two steps forward, one step backwards   Two steps forward, one step backwards Icon_minitimevr 1 jul 2022 - 13:06

Een halve Bluejay aan vacht had hij inmiddels verloren met dit warme weer. En de grote tom voelde aan zijn poten dat ze minder gewicht dragen hoefde. Wat hem ook immens hielp tijdens zijn steeds vaker succesvolle pogingen tot jagen. Hij was er zelf nooit een kei in geweest namelijk, jagen. Zijn grote spieren en lompe poten zaten hem vaak in de weg wanneer het er op aankwam en meer dan 1 of twee prooien vangen zat er voor hem over het algemeen niet in. Desondanks stapte hij toch altijd met een bijna apprenticelijke trots op het gezicht het kamp in, vandaag met maar liefst twee spitsmuizen tussen zijn kaken. En na deze weg te hebben gelegd liet hij zijn calculerende blik over het kamp heen glijden. Inmiddels was het alweer bijna een maan geleden dat ze Routnose in hun midden hadden opgenomen en tot zijn gerustelling leken dingen gewoon door te zijn gegaan zoals ze altijd deden. Routnose was er. Ze was zo dichtbij, geen grenzen hielden hen nog uit elkaar. En ergens maakte het dingen zo veel lastiger. Nu zijn status het enige was dat hem er van weerhield de kattin van zijn dromen te omhelzen en dichtbij zich te houden- was het zo ontzettend lastig de zelf dicipline op te houden. Zeker als ze er zo bij zat. Zo dichtbij, genietend van het zonnetje. Ze wisten het van elkaar, ze hielden van elkaar en toch kon hij niet op haar afstormen om dit openbaar aan te tonen. Enkele staartlengtes zaten ze van elkaar vandaan, maar toch voelde het alsof ze ieder op hun eigen planeet zaten. En pijnlijk kneep het zijn hart samen. De zilveren kater slikte voor hij naar haar toe trok, en de nood zich tegen haar aan te drukke negeerde. "Rout! Het is goed je weer buiten de medicine cat den te zien, tho, tis altijd goed jou te zien in general natuurlijk"  knipoogde hij, een warme blik op zijn glinsterende blauwe ogen.
Be loyal to what matters most.

Two steps forward, one step backwards Blues_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Two steps forward, one step backwards BXcdW76
Kip
3459
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Two steps forward, one step backwards   Two steps forward, one step backwards Icon_minitimema 22 aug 2022 - 22:43


Two steps forward, one step backwards D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81


Routnose deed haar best om het briesje op haar neus te voelen. Om dankbaar te zijn, om er van te genieten. Maar de toekomst knaagde aan haar, en haar gebruikelijke positiviteit kon ze nergens meer vinden. Dat was, totdat ze haar favoriete stem haar naam hoorde zeggen. En het briesje viel in het niets hem. Hij was genoeg om alles even te vergeten, zoals altijd.  Routnose dook al met haar kopje naar voren om haar neus in zijn vacht te begraven, zoals ze zo ontzettend graag deed. Maar op het laatste moment trok ze zich terug, als gestoken door een wesp. Ongemakkelijk keek ze de andere kant op en kneedde de grond. In dat korte momentje van blijdschap kon ze even vergeten wat hun situatie was, maar de brandende ogen om hen heen zouden dat niet doen. Ze had hem al teveel aangedaan, ze zou hem niet ook nog eens de titel 'verrader' opschrijven. En toch kon ze niets anders dan een klein beetje naar hem toe leunen, net genoeg om de puntjes van hun vachten elkaar aan te laten raken. "Ik ben ook zó blij jou weer te zien," sprak ze en spinde net iets te luid. En voordat ze het wist wilde ze hem weer hetzelfde zeggen wat ze een aantal nachten geleden tegen hem had bekend, maar ze beet op haar tong. Een schuldgevoel borrelde op in haar borstkas. "Hoe is het met je? Ik zie dat je bent afgevallen?" sprak ze met oprechte interesse en deed een poging om de sfeer te verlichten met een grap. Maar in haar stem was een verdriet te vinden die ze niet helemaal kon verbergen. Niet van hem.


It is both a blessing and a curse
Two steps forward, one step backwards B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Two steps forward, one step backwards Yo10
Sannemander
531
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Two steps forward, one step backwards   Two steps forward, one step backwards Icon_minitimedi 6 sep 2022 - 22:06

Terwijl de kater wegsmolt in haar warme welkom, vergat hij zowat bijna de koude wereld om hen heen. Het was bijna eng hoe snel zijn liefde voor onafhankelijkheid wegsmolt in haar bijzijn. Zorgelijk bijna. Zodra de kattin in zijn zichtveld kroop, had hij in eens nergens meer om te zijn. Nergens anders dan bij haar. En het was dan ook  haar beter geweten geweest, dat de brandende ogen van zijn clangenoten suste. Want als het aan de grote zilveren kater gelegen had, konde ze allemaal hun ordeel daar drukken waar de zon niet op viel. Alsof vrienden elkaar niet konde omhelzen toch? Starclan- ze was manen een deel van shadowclan geweest. Een knuffel was zeer normaal- dat ze elkaar dan nog lieve woordjes in de oren fluisterde- tja dat kon niemand horen noch bewijzen toch? Daarbij, hij joeg en vocht voor ze, waar haalde ze het gore lef vandaan om te bepalen wie hij wel en niet kon omhelzen? Vrijheids beroving was dat- Bluejay liet zijn dikke staar tegen die van haar aanvallen. Niet zijn schuld dat zijn staart zo pluizig was dat hij niet kon aanvoelen waar de hare lag toch? Met een oprechte glimlach keek hij de ex medicine cat aan, alleen zij kon herkennen dat het een blik van duizend woorden was. Alleen zij kende de momenten die ze gehad hadden, de puzzelstukjes als het ware, om het zachte plaatje in elkaar te zetten.En toen ze net iets te luid grinnikte- kon de kater het niet helpen zacht te grinniken. Ze waren als twee idoten apprentices- stiekempjes elkaar tekenen toe sturende. Een lichte lollige sfeer die de kattin duidelijk gaande probeerde te houden- ondanks dat ze haar verdriet niet voor hem verbergen kon. De grote warrior beet kort op zijn wang terwijl zijn ogen over haar gezicht heen trokken. Maar hij wst dat niks het verdriet zou weg toveren, niet zolang ze in het openbare oog van de clan zaten. "Tja wat kan ik zeggen, De beste shadowclan warrior zijn verreist veel energie" greens hij in een soort gelijke poging het gesprek lichtjes te houden. "Maar verder gaat alles veel beter nu het met jou de goede kant in gaat" ging hij oprecht verder terwijl hij zachtjes zijn schouder tegen die van haar aan tikte "Nog even en we kunnen samen op avontuur gaan" klonk zijn stem vervolgens zachtjes terwijl lichtjes op zijn blauwe ogen dansde. Er was zo veel meer dat hij wilde zegge, dingen die ze eerder tegen elkaar gezegd hadden, maar hij kon het enkel tonen in kleine tekentjes, puzzelstukjes die enkel voor haar duidelijk te plaatsen waren.
Be loyal to what matters most.

Two steps forward, one step backwards Blues_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Two steps forward, one step backwards BXcdW76
Kip
3459
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Two steps forward, one step backwards   Two steps forward, one step backwards Icon_minitimedi 6 sep 2022 - 22:37


Two steps forward, one step backwards D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81


Zijn staart viel naast de hare. Ondanks alles willen ze glimlachen, en als ze een net iets slimmere kat was geweest zou ze hem hebben beleerd. Want hoeveel smoesjes ze ook konden bedenken, katten spraken altijd - en waar zouden ze liever over spreken, dan hun warrior die 'toevallig' zijn staart over die van een wind-... Van een rogue liet vallen? Maar Routnose vond het genoeg om even doof te zijn, en mee te doen met de mentale hoepels waar hij doorheen sprong. Het puntje van haar staart tikte tegen die van hem aan. Warmte sprong door haar lichaam heen, maar het was niet genoeg, het was nooit genoeg. Ze wilde in zijn omhelzing smelten en aan zijn vacht plakken als de modder van het gebied. Ze knipperde met haar ogen bij die rare gedachte en dwong zich te focussen op zijn woorden, en niet op zijn zachte vacht op de hare. "Ocharme, als je maar genoeg slaap krijgt hoor, ander krijg je rimpels, meneer beste warrior van Shadowclan," plaagde ze hem zachtjes terug, maar ze kon de glimlach niet heel lang op haar gelaat houden. Oh, hij moest eens weten. In een andere wereld misschien. Daar zouden ze iedere zonsondergang door de velden rennen en drinken uit de rivier van Riverclan. Maar in deze wereld was de waarheid pijnlijk over haar lippen te krijgen. Toen ze uiteindelijk sprak was haar stem klein. "Blue, het gaat niet veel beter meer worden dan dit," ze staarde voor zich uit en wenste dat iedereen gewoon zou verdwijnen, zodat ze tegen hem aan kon leunen en doen alsof alles oké was. "Maar h-hey, de naam Crookedleg klinkt zo gek nog niet, toch?"


It is both a blessing and a curse
Two steps forward, one step backwards B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Two steps forward, one step backwards Yo10
Sannemander
531
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Two steps forward, one step backwards   Two steps forward, one step backwards Icon_minitimedi 6 sep 2022 - 23:13

"Oh rimpels kan ik wel hebben, ik zal ze als prijzen dragen mevrouw" grinnikte hij nog voor hij verder sprak. Maar zelfs als beide het lichtjes probeerde te houden- leek het geen stand te houden. En hoewel de hints naar verdriet al eerder op te merken waren geweest- had zelfs de zilveren kater niet verwacht dat deze zo snel voorgrond te pakken zouden krijgen. Hij trok zijn oren ietwat naar achteren terwijl het nieuws over hem heen spoelde. Veel beter dan dit zou haar poot niet worden. Het zware nieuws woog neer op zijn vermoeide schouders. Nooit meer zou ze over heides kunnen rennen zoals windclanners dat graag deden. Zoals Routnose graag deed. "Oh-" Hij liet zijn warme empatische blik op haar liet vallen. Voor alles was een oplossing-en zeker voor Routnose zou hij krom recht trekken. Het was het geen waar hij altijd goed in was geweest- en het geen waar hij nou houvast aan hield." Alle namen staan jou goed Rout, maar mijn voorkeur blijft toch echt op Routnose of rout liggen eerlijk gezegd"  mauwde hij met een glimlach "Maar weet je- je hoeft niet goed te kunnen lopen om op avontuur te gaan. Desnoods til ik je- of een mini avontuur da kan ook. Alles is leuk zolang je er maar bij bent Rout" ging hij zachtjes verder, een warme glimlach op zijn kop. Niks was onmogelijk.
Be loyal to what matters most.

Two steps forward, one step backwards Blues_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Two steps forward, one step backwards BXcdW76
Kip
3459
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Two steps forward, one step backwards   Two steps forward, one step backwards Icon_minitimedi 6 sep 2022 - 23:54


Two steps forward, one step backwards D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81


Pf, hij moest eens weten. Ze lachte heel zachtjes. "Jij bent de enige die dat voor elkaar krijgt," lachte ze hem toe, maar had daar snel spijt van. Was dat wel een opmerking die ze kon maken, eigenlijk? Wat ongemakkelijk schoof ze heen en weer. Eerlijk gezegd wist ze de situatie niet zo goed na... Nuja, die avond. Had hij alleen hetzelfde gezegd, omdat ze zo ziek was, om haar beter te laten voelen? Ze dacht van niet, maar wie kon het zeggen? En had het überhaupt zin, wanneer ze uiteindelijk weer zou vertrekken? Een zure smaak kwam in haar mond, die enkel naarder werd terwijl hij optimistisch verder sprak over hun avonturen. Ze konden dromen, maar zou het ooit verder komen dan dat?
Om zijn woorden wist ze heel zachtjes te lachen. Zelfs in de meest afschuwelijke situaties wist hij haar nog te vleien, de mooie dingen in haar te vinden. Ze wilde zijn gezicht aanraken en die bedekken met kusjes, voor zolang ze hier nog samen zouden zijn. Want zelfs al waren zijn woorden zo mooi en zo hoopvol... Dit was niet haar thuis. Wat als ze uiteindelijk moest vertrekken? Dan moest ze ergens gaan waar hij haar niet kon volgen, dan zouden al hun avonturen in duigellen vallen. Routnose slikte en keek hem aan, maar zijn blauwe ogen waren zo mierzoet. En voor eventjes was dat genoeg om haar te overtuigen dat het kon, als een kind in diens dromen. "Heh, zie je het al voor je, mij op je rug?" sprak ze zachtjes terwijl ze hem met glimmende oogjes aankeek. Hij gaf haar hoop. "De avonturen van Crookedleg en haar nobele vervoerder, Bluehorse. De elders zullen generaties lang over onze verhalen vertellen,"


It is both a blessing and a curse
Two steps forward, one step backwards B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Two steps forward, one step backwards Yo10
Sannemander
531
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Two steps forward, one step backwards   Two steps forward, one step backwards Icon_minitimedi 20 sep 2022 - 11:04

De glinstering op haar groene ogen was hypnotiserend. Als lente  blaadjes in de wind danste ze vreugdig heen en weer, en haar lach kon niks anders doen dan er één uit hem te halen. Bluejay was nooit daad werkelijk verliefd geweest, lamg had het idee van binding op dat niveau hem ageschrikt. Maar Routnose had er een zachter randje omheen gewikkeld. Rond haar klonk verliefdheid niet anders dan inademen. De blauw grijze kater glimlachte warm terwijl hij zich in moest houden om niet al te dicht naast haar te gaan zitten. Ook al spoorde de zachte aanraking van hun pelzen tegen elkaar hem enkel aan het andere te doen. Hij lachte "Bluehorse? huh, bijna oneerlijk wel wat voor gewledige verhalen die kids te horen gaan krijgen over ons, vergeleken met de verhaaltjes die ik te horen kreeg" greens de warrior luchtig "Bluehorse en Crookedleg, redden het woud, ontdekken het rogue gebied, Crookedleg en Bluehorse op zoektocht naar de prachtigste vergeet me nietjes die je op Shadowclan gebied vinden kan, hoe klinkt dat? Ik weet waar ze groeien" stelde hij voor met opgeheven poot. Hij liet zijn blik op de rogue hangen. Het was niet dat de senior warrior niet wist dat ze er maar tijdelijk zou zijn. Het idee van haar vertrek kneep nog altijd hart samen terwijl hij hoopte en bad tot de sterren dat Settled naar zijn woorden geluisterd had. De kater had nog nooit eerder Starclan om een gunst gevraagd. Maar als het zou betekenen dat ze bij hem bleef in plaats van god weet waar, zat hij nachten naar de sterren te kijken.
Be loyal to what matters most.

Two steps forward, one step backwards Blues_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Two steps forward, one step backwards   Two steps forward, one step backwards Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Two steps forward, one step backwards
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: