Where Will my Ashes be Scattered? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Where Will my Ashes be Scattered?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
Where Will my Ashes be Scattered? Image
Bo3
1491
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Where Will my Ashes be Scattered?   Where Will my Ashes be Scattered? Icon_minitimema 20 jun 2022 - 23:50


Het gezicht was onveranderd sinds ze het de laatste keer had gezien, al had sterven de randjes wat vervaagd. Met de vreemde kalmte die Starclan's territorium over iedereen heen bracht keek ze, naar de brede kop, de lange vacht, die bekende scherpe ogen. Crystalstar was moeizaam in slaap gevallen, denken aan de onheilspellende profetie die Starclan aan Shrimpnose had gebracht. Dat soort ernstige zaken waren niet het enige wat haar wakker hielt; de gezichten van Seamist, Carrioncough en haar overleden mates maakten ook vaak genoeg hun verschijning voor haar geestesoog, en ze voelde de warmte van hun lichamen bijna tegen zich aandrukken. Uiteindelijk had ze een onrustige, maar uiterst diepe slaap gevat, en was ze hier wakker geworden, met hem voor zich. Verder leek het landschap verlaten te zijn, niemand anders was gekomen om haar te spreken.

"Je bent hier," was alles wat ze uit wist te brengen, terwijl ze hem verbaasd aanstaarde. Moest ze haar zondes aan hem toegeven, hem vragen om vergiffenis? Het was een erg vreemde situatie: was hij nu plotseling wijs, iemand naar wie zij moest luister? Hij was haar aartsrivaal geweest in zijn leven, maar hij stond hier.

[Acorn]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
Where Will my Ashes be Scattered? DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Where Will my Ashes be Scattered?   Where Will my Ashes be Scattered? Icon_minitimezo 26 jun 2022 - 22:04

Hij wist niet goed wat hij hier te zoeken was, hij wist dat hij niks mocht beïnvloeden, zelfs niet door leiders van de andere clans op deze manier te zien. Maar het was het bijna waard om haar blik zo te zien. Hij kon de pret dan ook niet uit zijn ogen houden, terwijl ze de opmerking maakte dat hij hier was. Wat had ze dan verwacht? De Dark Forest? "Had je anders verwacht dan?" Hij kon het dan ook niet helpen om de vraag te stellen. Ze waren hier ooit al een keer samen geweest, maar toen was het om een andere reden. Het was een moment geweest waar hij zich voelde alsof Starclan hem verraden had. Misschien was dat wel waarom Crystalstar hem verbaasd aanstaarde. Of was het meer waarom hij in haar droom was? Hij wist het zelf niet eens goed.


If you are strong, you'll find responsibility
Where Will my Ashes be Scattered? 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
Where Will my Ashes be Scattered? Image
Bo3
1491
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Where Will my Ashes be Scattered?   Where Will my Ashes be Scattered? Icon_minitimezo 26 jun 2022 - 22:28

De dood had een soort kalmte aan Acornstar's uiterlijk gegeven. Het was een verbetering, besloot Crystalstar, die de vurige woede in die ogen vaak genoeg van dichtbij had mogen zien. Iets wat op pretlichtjes leek was nu wel welkom. "Ik denk dat een deel van mij hoopte dat het anders zou zijn." Een verschrikkelijke gedachte, wist ze. Iemand toewensen de rust van Starclan te missen was erger dan hen de dood wensen. "Waarom heb je me opgezocht? Waarom ben ik hier." Ze hielt haar stem voorzichtig en terughoudend. Waarschijnlijk had dat hier geen zin, waarschijnlijk zou hij precies weten wat ze dacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Where Will my Ashes be Scattered?   Where Will my Ashes be Scattered? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Where Will my Ashes be Scattered?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan-
Ga naar: