∆ [Elite] Surveillance & More 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ∆ [Elite] Surveillance & More

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
∆ [Elite] Surveillance & More Orchis20
m
882
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: ∆ [Elite] Surveillance & More   ∆ [Elite] Surveillance & More Icon_minitimedi 21 jun 2022 - 13:22


[ ELITE ]
Surveillance & more


'Patrouille'? Nee, dat is te ouderwets. Sinds Orchis overname van de Elite zijn de patrols omgedoopt tot surveillance's. Dat klinkt al een stuk beter dan die oude benoeming van vroeger niet? Het inhoud blijft hetzelfde, er moet natuurlijk nog grenzen gecheckt worden, maar nieuwe dingen zullen zich bij de surveillances voegen. Wat voorn dingen vraag je je dan af.. Nou, met bijvoorbeeld verschillende uitdagingen die worden gegeven tussen het schrijven door (ook wel prompts genoemd!) maar ook specials waar nieuwe paden ontdekt zouden kunnen worden. Het blijft namelijk een grote stad die Twoleg Place, en de stad is gevuld met nog genoeg donkere gangetjes en padjes waar nog nooit een kat eerder is geweest.

Wordt jij de eerste Elite Member die wat nieuws ontdekt? Wellicht staat er wel een geheime tunnel naar de clans op je te wachten om ontdekt te worden..

Toch niet z´n trek in een surveillance? Gelukkig zijn er meer dingen te doen dan enkel surveillance's! Naast de standaard dingen als jagen, taken en drills worden er binnenkort extra specials uitgeven waar je met jouw Elite kat aan kan meedoen. Is jouw kat echter nog niet volwassen? Geen zorgen! Zoals bij elke clan heeft de Elite ook jongere katten in hun midden. Voor hun kan er net zoveel te beleven zijn als voor je Member. Elke jongeling moet gaan wennen aan het ruige leven van een Elite kat en om alvast deze spieren op te bouwen zijn er zat taken te verrichtte die hun hiermee kan helpen. Oude planken wegslepen, onkruid wieden of de mosnesten verschonen van de Members bijvoorbeeld. Toch meer in voor iets spannends? Skadi heeft vast wel een leuke oefentraining voor je klaarliggen, of... voor de echte adrenaline zoekers, probeer eens in de Headqaurters te sluipen wanneer Orchis een dutje doet.


Nog steeds niks kunnen vinden om te doen? We hebben nog een paar opties klaarliggen, want er is altijd zat te doen in de Elite! Ga je liever alleen op pad (of met je maatjes) wil je zelf nog meer bewijzen aan de General en Captain? Of gewoon ambitieus om tanden te verdienen? Join dan de Search-team. De Search-team wordt soms geopend door de General of Captain wanneer er gezocht moet worden naar ontsnapte verraders of naar katten waarvan er gedacht wordt dat ze op de vlucht zijn geslagen. Soms wordt er in de RPG zelf niks aangekondigd maar laat dit je niet remmen. Elke Member mag op Search naar een verrader om deze terug te brengen. Om hieraan mee te doen kun je op drie manieren aanmelden: IC aanvragen aan de leidinggevende, hieronder via de aanvraag code, of kruip in de dm´s van Mark of Elfje in Discord.

Heb je de kriebels te pakken? Tijd om te starten dan! Hier onder kun je de code's vinden om je aan te melden voor de betreffende surveillance's, taken, drills ect:


Surveillance:

Elfje en ik zullen om de zoveel tijd proberen verschillende soorten surveillance's te organiseren. Dit kunnen de standaard routes langs de grenzen zijn maar soms ook iets anders. Ook zullen er extra doelen aan vast zitten. Zoals het proberen te vangen van een clankat voor informatie en andere verassingen.

Aanmelding's code:

Drills:

Het is van enorme belang dat deze sterke groep katten ook sterk blijven. Er zullen dan regelmatig drills georganiseerd worden om in oorlog's figuur te blijven. De Elite wordt niks voor niks een leger genoemd. Is er even geen tijd voor de hoge functies om er eentje te regelen? Dan kunnen katten met meerdere hondentanden of met veel vertrouwen de eer krijgen om deze soms te maken en te leidde. Ook om deze speciaal en spannend te houden is het niet zomaar wat rondjes rennen, sparren en of klimmen. Ook de Drills zullen een nieuwe draai krijgen om de bruutheid van Bloodclan te verhogen.

Aanmelding's code:

Tasks:

Niet alleen Young-Ones maar ook Members van verschillende leeftijden kunnen taken ontvangen. Taken worden gegeven met redens. Ben je een Young-One en moet je wat extra's doen vandaag? Kan zomaar. Ben je een Member en heb je op je luie reet gezeten? Hoppa, een taak in je mik. Heb je je misdragen? Krijg je er ook eentje. Taken kunnen verschillende dingen zijn, van mosnesten verschonen, van jagen voor de hoge functies tot het poepscheppen en het kamp opknappen. Leuke klusjes en rot klusjes, ze zijn er allebei!

Aanmelding's code:

Search-team:

Search-team´s kunnen met kleinere of grote groepen gedaan worden. Soms zal er naar een specifieke kat gezocht worden, soms krijg je de taak om in je uppie iemand te zoeken die ooit ontsnapt is voor een beloning. Je kan je ook vrijwillig opgeven, wat natuurlijk voor pluspunten zorgt. Eens in het twee seizoen wisselingen word er een dag bijeen geroepen om met bijna geheel de Elite door het land te trekken om verraders terug te halen en deze de straf te geven die ze horen te krijgen. Keep in mind: ben je ooit van plan om de Elite te verlaten, wij zullen je nu terugvinden! Er zal op je gejaagd worden. Telt ook voor de katten die al lang geleden ontsnapt zijn.

Aanmelding's code:

Special:

Nog geen specials beschikbaar

01
Surveillance


∆ [Elite] Surveillance & More New_icon Orchis recentste aankondiging ging over de vele clankatten die vaker weer op Twoleg gebied durven te wagen. Surveillance 01 heeft de taak gekregen de grenzen beter aan te geven door middel van botten te hergebruiken van gegeten prooi of gesneuvelde katten op de Elite grenzen te leggen. Clankatten die onderweg worden tegengekomen worden gediend om te leggen.

Leider: Open
Leden: Open, Open

02
Surveillance


∆ [Elite] Surveillance & More New_icon Surveillance 02 trekt veder en zal richting clangebied gaan. Om de clans extra door te geven weg te blijven zal er nu grensmarkerings tegen de clangrenzen aangelegd worden. Surveillance 02 trekt richting Windclan. Dit word s´nachts uitgevoerd.

∆ [Elite] Surveillance & More New_icon Surveillance 02-1 trekt veder en zal richting clangebied gaan. Om de clans extra door te geven weg te blijven zal er nu grensmarkerings tegen de clangrenzen aangelegd worden. Surveillance 02.1 trekt richting Shadowclan. Dit word s´nachts uitgevoerd.

∆ [Elite] Surveillance & More New_icon Surveillance 02-2 trekt veder en zal richting clangebied gaan. Om de clans extra door te geven weg te blijven zal er nu grensmarkerings tegen de clangrenzen aangelegd worden. Surveillance 02-2 trekt richting Thunderclan. Dit word s´nachts uitgevoerd.

∆ [Elite] Surveillance & More New_icon Surveillance 02-3 trekt veder en zal richting clangebied gaan. Om de clans extra door te geven weg te blijven zal er nu grensmarkerings tegen de clangrenzen aangelegd worden. Surveillance 02-3 trekt richting Riverclan. Dit word s´nachts uitgevoerd.

Leider: Open
Leden: Open, Open

03
Surveillance


∆ [Elite] Surveillance & More New_icon Surveillance 03 zal naar Rogue gebied vertrekken waar er geruchten rondgaan dat er een eenling een Rogue-group aan het maken is. Orchis wilt hier mee over te weten komen. Kansen op een nieuw groeiende groep past niet op Orchis kaart. Zijn er directe tekens dat deze groep een toekomstige dreiging kan vormen voor de Elite? Dan dient deze direct verzwakt of vernietigd te worden.

Leider: Open
Leden: Open, Open


04
Hunting patrols


Voorheen werd er vooral zelfstandig gejaagd voor je eigen maag maar nu Orchis de General is en hij een nieuwe regel heeft ingevoerd over het eten van prooi heeft zou hij zo snel als het licht patrols er op uit sturen om te jagen voor de moederkatten en hem. Als General moet hij goed te eten krijgen en heeft hij elke dag hoge nood op een warme maaltijd, ook Skadi en de kittens zou vast wel een lekker hapje lusten. Er is een minimaal aantal prooi dat binnengehaald moet worden om de hoge functies te satisfyen.

Coming soon!

05
Drills


Drills coming soon!

06
Tasks

Taken moeten verricht worden. Zowel Young-Ones als Member's kunnen taken ontvangen. Bij drie afgronden taken mogen Young-Ones zodra ze hun final gehaald hebben een tand claimen. Members krijgen geen beloning.∆ [Elite] Surveillance & More Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Havu
Member
∆ [Elite] Surveillance & More DPKsfdL
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Havu
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [Elite] Surveillance & More   ∆ [Elite] Surveillance & More Icon_minitimedi 21 jun 2022 - 13:55

Welke surveillance: 02-1

Naam account: Havu
Rang: Member
Lid/Leider: Leider


∆ [Elite] Surveillance & More ITPMA5s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Myval
Member
∆ [Elite] Surveillance & More DPKsfdL
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ~~ 6 moons ~~
Gender: Tomcat ♂
Rank: ~~ young-one ~~
Myval
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [Elite] Surveillance & More   ∆ [Elite] Surveillance & More Icon_minitimevr 24 jun 2022 - 19:01

Welke surveillance: 02-1

Naam account: Myval
Rang: Young-one
Lid/Leider: Lid

Ik krijg een taak!

Naam account: Myval
Rang: Young-one
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nehzoda
Member
∆ [Elite] Surveillance & More Neh_mini_img_lol
(Iwihs) amE
71
Actief
Make sense? Oh, what fun is there in making sense?

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-One
Nehzoda
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [Elite] Surveillance & More   ∆ [Elite] Surveillance & More Icon_minitimevr 24 jun 2022 - 19:08


Ik krijg een taak!

Naam account: Nehzoda
Rang: Young-one


∆ [Elite] Surveillance & More NehzodaOS
˙uʍop ǝpısdn s,ɓuıɥʇʎɹǝʌƎ ¡ǝǝS ˙soɐɥɔ ǝɥʇ ɯɐ I
:::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [Elite] Surveillance & More Orchis20
m
882
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [Elite] Surveillance & More   ∆ [Elite] Surveillance & More Icon_minitimevr 24 jun 2022 - 19:47Toegevoegd
Havu & Myval zijn toegevoegd aan Surveillance 02-1. Er wordt nog minimaal één lid gezocht voor de Surveillance van start gaat.
Task
Task voor Myval is aangemaakt!


∆ [Elite] Surveillance & More Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [Elite] Surveillance & More Orchis20
m
882
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [Elite] Surveillance & More   ∆ [Elite] Surveillance & More Icon_minitimevr 24 jun 2022 - 20:03Task
Task voor Nehzoda is aangemaakt!


∆ [Elite] Surveillance & More Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moros
Member
∆ [Elite] Surveillance & More DPKsfdL
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young One
Moros
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [Elite] Surveillance & More   ∆ [Elite] Surveillance & More Icon_minitimevr 29 jul 2022 - 15:22


Welke surveillance:02-1

Naam account:Moros
Rang:Young-One
Lid/Leider:Lid

Ik krijg een taak!

Naam account:Moros
Rang:Young-One


∆ [Elite] Surveillance & More Mor13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [Elite] Surveillance & More   ∆ [Elite] Surveillance & More Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
∆ [Elite] Surveillance & More
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: BloodClan [Elite]-
Ga naar: