As I'm slippin' from your arms 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 As I'm slippin' from your arms

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
As I'm slippin' from your arms DPKsfdL
Cynthia
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: As I'm slippin' from your arms   As I'm slippin' from your arms Icon_minitimezo 26 jun 2022 - 21:41

Ze zat gespannen bij de ingang van het kamp te wachten. Het was de plek waar ze zelf zo vaak op haar eigen mentor had zitten wachten en was dan ook maar een al te bekende plek. Ze probeerde zo veel mogelijk door haar kop te halen wat ze vandaag zou moeten vertellen. Zodat ze hopelijk niks zou vergeten. Ze wist ook dat ze haar tijd moest nemen, maar ze wist niet of haar apprentice dat geduld zou gaan hebben. Ze hoopte van wel, anders zou dit nog wel eens lastig kunnen gaan worden. Ze keek al zeker niet uit naar het moment dat ze vechttraining zou moeten gaan geven. Dat zou nog het lastigste van alles worden tenslotte.


[Spookypaw]


As I'm slippin' from your arms FeKh4N

As I'm slippin' from your arms Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spookypaw
Member
As I'm slippin' from your arms DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Spookypaw
BerichtOnderwerp: Re: As I'm slippin' from your arms   As I'm slippin' from your arms Icon_minitimedi 28 jun 2022 - 0:58

De zonnestralen zorgde ervoor dat ze gewekt werd. Het waren misschien maar dunne stralen, maar ze beschenen toch net haar wit/grijze kopje. Spookypaw murmelde zacht voor ze wakker werd en geeuwde even haar tandjes bloot. Daarna schudden ze haar slaperige hersens even door elkaar en meteen was ze klaar wakker. Er werd wel een naam genoemd, al was het niet de hare. Maar ze wist wel dat ze vandaag met haar mentor zou gaan trainen. Spooky stond op en rekte zich uit voor ze elke mos sliert die aan haar vacht hing af schudden. Haar vacht wassen had toch geen nut. Die was piekerig en bleef ook zo, hoe vaak ze het ook waste. Dus liep de leerling direct naar buiten en holde naar de uitgang van het kamp. Als ze een normale staart zou hebben gehad dat stond die nu rechtovereind, maar ze had geen normale staart. In feiten had ze niet meer dan een paar krom getrokken gewrichten waardoor ze eerder een konijnenstaart leek te hebben. Je zag de krul nauwelijks zo pluizig was haar staartje. Scarlethaze zat al bij de uitgang te wachten. Vrolijke warmte begon door haar lichaam te trekken. Ze was benieuwd naar wat ze vandaag weer zou leren. 'Goed morge, Scarhaze!' riep ze als begroeting. Hoewel ze graag zoals iedereen sprak, had zij nooit de tongval aan kunnen leren zoals de andere kittens en bleef ze steken op een andere spraak niveau al probeerde ze wel zoveel mogelijk haar bedoelingen te uiten. Maar wie veel met haar optrok zou tussen de regels haar goed kunnen begrijpen. Spookypaw kwam tot stilstand en keek verwachtingsvol naar haar mentor. Hoewel ze nog steeds liever een meer ervaren mentor gehad had. Wilde ook niet direct Scarlethaze afschrijven. Ze wilde weten wat ze allemaal uit haar kon trekken als ze kon voor ze een andere mentor zou vragen bij hun leider. 'Wa gan we doen?' vroeg ze en keek even van Scarlet naar de uitgang voor ze weer terug naar haar mentor keek. Ze was niet ongeduldig, ze wilde graag leren.


image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
As I'm slippin' from your arms DPKsfdL
Cynthia
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: Re: As I'm slippin' from your arms   As I'm slippin' from your arms Icon_minitimeza 15 okt 2022 - 15:56

Ze bleef aandachtig wachten, waardoor ze op tijd door had dat Spookypaw eraan kwam. Hierdoor knikte ze al een begroeting toen de apprentice bij haar was. ”Goedemorgen,” Ze had allang bedacht wat ze wilde zeggen tegen haar apprentice, zodat ze dit moment in ieder geval niet fout zou doen. ”Vandaag gaan we eerst het territorium verkennen en misschien wat proberen te jagen als er tijd over is.” Ook al betwijfelde ze dat laatste. Ze kwam overeind en wenkte de apprentice mee. Natuurlijk had ze de ander wel horen spreken, maar ze hoopte dat ze onbewust de vragen goed beantwoord had. Als dat niet zo was, dan zou ze dat snel genoeg beseffen.


As I'm slippin' from your arms FeKh4N

As I'm slippin' from your arms Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: As I'm slippin' from your arms   As I'm slippin' from your arms Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
As I'm slippin' from your arms
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: