Unclear 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Unclear

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Unclear YSprui8
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ 62 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ☆ Senior Warrior - Moorrunner
Sacredwish
BerichtOnderwerp: Unclear   Unclear Icon_minitimewo 29 jun 2022 - 20:52

De senior warrior lag in het kamp, haar blik glazig en vermoeid van de vele nachten waken. Haar lichaam deed zeer. Haar keel brandde nog na van het braken, iets wat iedere ochtend in haar ritueel was gekomen. Ondanks dat de verslijting aan haar lichaam steeds duidelijker werd, was ze tot nu toe in staat geweest om verdere controle te voorkomen. Ze was niet iemand die snel benaderd werd door haar clangenoten, een she-cat die veel op zichzelf was, zelfs al lag ze best comfortabel in de groep. Ze had haar hechtere vrienden, degene waar ze iets meer mee had. Maar ook hun contact had ze voor nu afgekapt. Ze wilde alleen zijn. Iets diep in haar wilde het liefste wegkruipen in een holletje, en daar verrotten. De leugens had ze zo goed kunnen ophouden, maar het werd steeds moeilijker. Ze slaagde in geen enkele jacht meer. Maar zelden kon ze iets thuisbrengen, en zelfs dan waren het muizen geweest die het leven niet meer waardig waren. De kattin werkte zichzelf omhoog met moeite, en deed aanstalten om het kamp te verlaten. In ieder geval kon ze buiten wel de clan ontwijken en zichzelf verder isoleren.  

+ Storkpaw


there's no justice here. Only Starclan.
Unclear Jua1rYR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storkpaw
Med. cat apprentice
Unclear DPKsfdL
Aimée
350
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Unclear   Unclear Icon_minitimezo 9 okt 2022 - 15:28

Al eventjes probeerde Storkpaw contact te krijgen met een specifieke Warrior in hun clan, wiens conditie nu inmiddels niet meer te ontkennen was. Helaas leek het gewoon alsof ze ontlopen werd door de zwangere poes en ze begon zwaar het gevoel te krijgen dat Sacredwish geen enkele hulp zou aanvaarden. Niet te vergeten dat ze gewoon nog leek te jagen, al zou ze allang naar de Nursery moet zijn vertrokken. Nee, Storkpaw begon het lichtjes zat te worden en haar mentor zat er vast niet al te verschillend in, dus toen ze Sacredwish had zien liggen ging de gevlekte apprentice er maar meteen voor. Het leek bijna of ze al opgemerkt was, met hoe de Senior plots het plan had om te vertrekken. Gelukkig was Storkpaw nog een stukje sneller, zeker nu met hoe de conditie van de andere was en voordat Sacredwish verder kon komen stapte de Medicine Cat Apprentice voor haar om de weg te blokkeren. "Sacredwish, dit begint belachelijk te worden''vertelde ze aan een oudere poes bij wie ze normaal gesproken twee keer zou denken voordat ze zo'n stem zou opzetten. Maar in deze situatie achtte ze het meer dan nodig en ze hoopte dat haar eigen koppigheid kon overwinnen van die van de nu ongeschikte Warrior voor haar.


Unclear Storki12
Unclear Vlekke10 Unclear Starcl11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Unclear
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: