Outside! [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Outside! [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Colorpaw
Member
Outside! [open] DPKsfdL
54

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Colorpaw
BerichtOnderwerp: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimeza 16 jul 2022 - 8:47

Vervolg op: https://www.warriorcatsnl.com/t49407-cat-caught-open?nid=9#915341


Ze deden het echt! Samen met Fernpaw had ze het kamp verlaten. Zonder toestemming van wie dan ook. Wat stoer! Niemand had ze door! Dat maakte hun wel goede sluipers. Of hadden ze gewoon puur geluk? Nee het moest het eerste wel zijn. De spanning van de eerste meters waren er nu dan ook wel af. Als ze nu niet ontdekt zouden worden, dan moesten hun clangenoten wel trots zijn. Want hoe knap was het dat ze nu buiten het kamp liepen?

Colorpaw rook waar Fernpaw had geroken. 'Volgens mij is dat bos ja.' Miauwde ze terug. Haar eerste gedachte was erop af rennen. Wat ze dus ook deed. Haar tweede gedachte dat er misschien andere katten waren kwam wat te laat. Ze had het bos al betreden en was zo in het zicht gaan staan. Na een seconde schoot ze gauw in een struik. Had iemand haar gezien? Gehoord of geroken? Was Fernpaw haar gevolgd? Ze keek door de blaadjes van de struik heen maar kon Fernpaw nog niet vinden. Als ze maar niet door haar schuld ontdekt zouden worden!

[Fernpaw]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fernpaw.
Member
Outside! [open] DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: leerling
Fernpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimezo 17 jul 2022 - 0:16

Colorpaw kwam ook achter haar aan gelopen, maar toen ze bij de spleet in de rotswand waren gekomen Miauwde ze dat het volgens haar het bos was en rende er direct op af. Fernpaw had geen tijd om haar terug te roepen en volgde haar clan genootje dus maar al rende ze wel niet direct de open ruimte op die zich na de vermindering van de rotswanden over ging tot het woud. Fern dook direct de schaduwen in en versmolt en gelijk mee dankzij haar vacht. Haar fel gele ogen flitsten heen en weer, maar ook haar oren maakte over uren. Er waren zo veel meer geluiden dan binnen het kamp. Vogels floten hier vol op de wind blies hier meer en de geuren waren net zo overweldigend. Fernpaw was even met stomheid geslagen hoeveel mooier het woud was dan ze gedroomd of gehoopt had. Al rook ze verder geen andere kat in de buurt of hoorde ze die. Voorzichtig kwam Fernpaw onder de schaduw van de struiken en de bomen vandaan. Het was prachtig hoewel het woud zo vol groen van kleuren was schitterde er soms wat Blauws door het blader dak alsof er blauwe diertjes tussen de bladeren door schoten. Fernpaw herinnerde zich weer dat ze niet alleen was. 'Colorpaw?' zei ze zacht, maar niet langer meer op fluistertoon. Ze wilde niet dat andere hen hoorde. Voor het geval ze het toch mis had gehad en er toch een van hun clangenoten wel in de buurt was. Fern keek rond en zocht naar de kleurige jonge poes. Maar ze vond haar nog niet direct. Toch wilde de donkere kattin niet te ver weg lopen voor het geval Colorpaw zich ook verstopt had gehad?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Colorpaw
Member
Outside! [open] DPKsfdL
54

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Colorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimezo 17 jul 2022 - 21:36

Ze hoorde haar naam. Verzichtig sloop ze uit haar schuil plaats. En zag op vijf staart lengtes Fern staan. 'Hier ben ik Fernpaw.' Sprak ze zachtjes. 'Ik was iets te enthousiast geloof ik.' Eerst doen dan denken. Daar had ze nog wel eens last van.

'Maar hoe gaaf is dit. We zijn eindelijk buiten de grenzen van het kamp. En het is nog beter dan ik had durven dromen.' Nu was er natuurlijk nog meer, maar dit was al heel wat voor de jonge leerlingen.
'Wat gaan we als eerst doen? We zijn leerlingen dus moeten wel iets gaan oefenen. Sluiptraining, jagen of vechten. Kies jij maar.' Colorpaw wilde alles eigenlijk wel doen. Maar ze konden niet te lang weg blijven. Iemand zou hun toch een keer moeten missen.
Ongeduldig stond ze op haar pootjes te trippelen. Ze had energie voor tien en wilde die nu gebruiken. Wat Farnpaw ook koos.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fernpaw.
Member
Outside! [open] DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: leerling
Fernpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimedi 19 jul 2022 - 23:40

Colorpaw was gelukkig niet al te ver weg, vijf staartlengis maar. Fernpaw draaide zich meteen om en luisterde naar haar vriendinnetje. Door haar brutale mond wilde niet iedereen graag bij haar zijn als vriend, maar het was nu eenmaal zo dat ze alles zei wat in haar koppie omhoog kwam. zelfs als de waarheid soms harder was dan een halve of een leugen. 'Enthousiasme is goed, maar we weten niet hoe ver we van het kamp af zijn en dit is onze enigste weg terug zonder dat we gespot kunnen worden dat we veilig weer terug kunnen gaan zonder gezien te worden.' zei ze dan ook en liep even terug naar de plek waarvandaan beide leerlingen gekomen waren en ze zocht naar iets om het te kunnen markeren voor het geval ze de weg toch niet direct terug zouden kunnen vinden. Ze vond een paar witte kiezels en vormde er een cirkeltje van voor ze zich weer tot Colorpaw richten. 'Laten we proberen te jagen. Als het ons lukt om wat prooi mee terug te nemen kunnen we die stiekem op de prooi hoop leggen.' miauwde ze met een vrolijke twinkeling in haar ogen. Direct probeerde Fernpaw de geur van een muis op te snuffelen, maar er waren zo veel geuren dat het nogal lastig was om te concentreren. Voorzichtig schuifelde ze rond. Fern stak haar kop zo hoog in de lucht als ze kon. Hier zo dichtbij het kamp was nog geen geritsel in het struik gewas te horen. 'Laten we hier heen gaan, zo dichtbij het kamp ruik ik nog geen verse sporen.' mauwde Fernpaw teleur gesteld en trippelde richting de zonne rotsten zonder het zelf door te hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Colorpaw
Member
Outside! [open] DPKsfdL
54

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Colorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimedo 21 jul 2022 - 14:05

'Je klinkt wel als een van de oudere katten.' Grapte ze. 'Doe geen gevaarlijke dingen, daar hebben we warriors voor. Of. Blijf in de buurt straks verdwaal je nog.' Ze probeerde haar mauw heel oud te laten klinken. Wat wel een beetje lukte.
'Maar je hebt gelijk als we deze plek niet terug vinden dan word het moeilijk om ongezien binnen te komen.'

Het werd jagen. Een eigen prooi vangen! De clan helpen om voedsel te vergaren. Het was een mooi doel om nu te gaan doen. Dus knikte Color goedkeurend naar Fernpaw.
Colorpaw begon ook druk te snuffelen. Maar ook zij kon geen vers spoor vinden. Ze hoorde wat in de bomen maar zag de prooi, de vogel, net wegvliegen. Een vogel vangen was vast nog te lastig voor twee nieuwe leerlingen.

'Ik heb alleen een vogel gevonden, maar die vloog helaas alweer weg.' Teleurgesteld liep ze naar haar vriendin toe. En volgde haar op hetzelfde tempo.

Tijdens het lopen snuffelde ze af en toe wat. Maar nog steeds vondt ze geen prooi geur. 'Hoever zouden we van het kamp zijn denk je?' Vroeg ze na een tijdje lopen. Als we verdwalen zijn we verder va.' Colorpaw stopte abrupt met praten. Ze hoorde wat! Voorzichtig snuffelde ze aan de grond. 'Er zit daar wat.' Sprak ze zo zacht mogelijk. Ze drukte zich plat en sloop er op af. Ze keek achterom of Fern haar zou volgen. Ze moesten eerst weten wat het was voordat ze het zouden vangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fernpaw.
Member
Outside! [open] DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: leerling
Fernpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimezo 24 jul 2022 - 21:08

Haar zwarte oren schoten in haar nek toen Colorpaw haar vergeleek met de oudere katte van de clan en klonk zelfs in haar stem alsof je een van de oudere katten. Maar toch kreeg ze gelijk dat ze niet te ver moesten afdwalen. Ze waren nu pas voor het eerst buiten dus zouden ze zo maar kunnen verdwalen. Beide kattinnen liepen te snuffelen naar prooien en ze de teleurgestelde stem van Color hoorde greens Fernpaw. 'Ik denk dat vogels zo hoog nog iets te hoog gegrepen is voor ons.' miauwde ze troostend. Ze had nog nooit een boom beklommen dus dat zou ze pas gaan doen tijdens trainingen wanneer Fern een mentor zou krijgen. Na een tijdje vroeg Colorpaw hoe ver de dacht van het kamp weg zouden zijn, maar nog voor haar vriendin verder kon praten klonk er een geluid. Colorpaw ging erop af en keek even om of Fernpaw wel volgde. Deze was ook gespannen voor wat ze hier zou kunnen vinden, maar ze was Colorpaw wel gevolg. Het klonk als geknabbel op iets hards, Ze wees met haar staart zodat Color verder kon gaan. Zij had immer het als eerste gehoord dus was het wel net zo netjes haar als eerste de kans te geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Colorpaw
Member
Outside! [open] DPKsfdL
54

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Colorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimedi 26 jul 2022 - 15:49

Pootje voor pootje kroop ze vooruit. De geur werd sterker bij elk stapje. Ze kon het nu ook zien. Het was een echte muis! En nog een dikke ook! Nog een stap. De muis rook of hoorde haar nog steeds niet.

Nu moest ze er op af springen. Ze zat dichtbij genoeg en de muis zat nog rustig te knabbelen. Nog een stapje. Krak! Een takje waar ze op was gaan staan brak door tweeën. De muis rende weg en Color stoof er achter aan. Ze maakte een sprong, haar nagels naar de muis. Het enige wat ze voelde was de staart. Die glipte net tussen haar pootjes vandaan.

'Nee!!!!!' klaagde ze. Boos zwiepte ze met haar staart. 'Dat stomme takje ook.' Boos en teleurgesteld ging ze zitten. Ze keek om zich heen of Fernpaw al in zicht was.

'We moeten echt een mentor hebben. Ik wil kunnen jagen voor de clan.' Dit kon zo niet langer.
'Misschien moeten we terug naar het kamp. Nu kan ik het spoor nog wel vinden denk ik. Of wil jij nog een poging wagen met jagen?' Als ze richting het kamp gingen zoeken zouden ze vast niet verdwalen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fernpaw.
Member
Outside! [open] DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: leerling
Fernpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimedo 28 jul 2022 - 1:13

Sluipend volgde ze Colorpaw en keek van een afstandje toe. De geur werd sterker hoe verder ze voort slopen. Opeens schoot de muis die ze gevolgd hadden via hun neuzen en oren weg toen haar vriendin de prooi wilde vangen, maar miste deze. Doordat een takje onder haar poten gebroken was. De kreet was hart verscheurend vond Fernpaw en ze wilde er zelf nog achter aan gaan, maar de muis schoot een bramen struik in en ze moest remmen om niet vast te komen zitten. 'Oef! Ja dit gaat zo niet goed.' stemde de donkere leerling mee in met de woorden van Colorpaw en ze zwiepte zelf ook met haar staart. Maar ze wilde toch wel proberen om op zijn minst een prooi mee terug te nemen. 'Laten we het nog eens proberen. Misschien als we samen werken dat we dan op zijn minst 1 prooidier vangen?' stelde Fern half vragend voor en ze schudden zich even uit. Als ze dit pad zouden volgen en niet af zouden dwalen dan zou het toch wel goed komen... Fernpaw ging voorop en ze spitsten haar oren zo goed als ze kon en opende haar bekje om eigenlijk even te zuchten, maar bij het inhaleren proefde ze iets anders. Het was... Ja waterrat! Snel sloop ze dichterbij tot op het punt dat ze bijna stil moesten zijn. 'Als jij links gaan dan ga ik rechts. Als het bij mij mis gaat kun jij de prooi misschien nog vangen.' legde Fernpaw uit en ze wees even naar een struik die links van de prooi lag. Wel een klein stukje, maar als ze voorzichtig genoeg was dan lukte het vast. Daarna sloop De donkere leerling weg naar haar plaatst en wachten even tot ze haar vriendin ook haar plaatst in genomen zou hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Colorpaw
Member
Outside! [open] DPKsfdL
54

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Colorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimevr 29 jul 2022 - 10:23

'Goed nog een keer dan. Maar dan moeten we terug naar huis. Als ze ons missen gaan ze ons zoeken en dan zitten we echt in de problemen.' Dat was het risico wat ze hadden genomen maar ze wilde dat het liefst voorkomen.

Fernpaw ging dit keer voorop. In plaats van op de grond te zoeken, keek Color omhoog. Wat zou het uitzicht zijn vanuit de bomen. De verleiding om erin te klimmen was groot maar voordat ze er op in kon gaan had Fern haar al weer afgeleid. Ze had wat gevonden. De bonte kat rook even en vond het spoor ook.

'Goed idee. Ik zal paraat staan mocht het nodig zijn. Succes.' Colorpaw kroop naar de struiken en nam voorzichtig haar positie in. Dit keer werd er geen enkel takje gebroken.
Ze zag de waterrat zitten maar deed niks. Het was Fernpaw haar beurt om te beginnen. Zij zou dienen als backup.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fernpaw.
Member
Outside! [open] DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: leerling
Fernpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimeza 30 jul 2022 - 2:58

Natuurlijk moesten ze niet te lang weg blijven, maar Fern bleef poot bij stuk houden, ze wilde niet terug gaan voor ze ook maar een miezerige stukje prooi mee terug genomen hadden. Gelukkig ging Colorpaw wel met haar mee. Toen ze de prooi gespot had en haar plan had voorgelegd nam haar vriendin haar plaatst in terwijl Fernpaw hetzelfde deed en ze sloop daarna stilletjes naar voren. De waterrat zat nog met zijn rug naar Fern toe. Toen ze vond dat het goed genoeg was zakte ze door haar poten nog net iets verder en zetten zich af. Hoewel ze haar blik op de prooi hield miste ze net en voelde ze haar nagels nog net door de vacht van de waterrat glijden. Het beest schok en schoot weg richting de struik waar De andere leerling zat te wachten. Hopelijk sprong ze niet verkeerd en zou de prooi zo in haar poten belanden... Maar dat was nog de vraag of dit ging lukken, maar op deze manier zou het toch beter lukken dan dat ze alleen zouden zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Colorpaw
Member
Outside! [open] DPKsfdL
54

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Colorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimezo 31 jul 2022 - 21:58

Vol spanning keek Color naar haar vriendin. Zou het haar wel in een keer lukken? Ze konden toch niet beide zo kneus zijn? Toch maakte Colorpaw zich klaar voor een aanval op de rat.

Fern had hem bijna te pakken. Maar ze miste de rat net. Nu was het haar beurt. Haar tweede kans. Het geluk was met haar want de waterrat kwam haar kant op. Ze schoot op de rat af en sloeg haar klauwen uit. Ja ze had hem. Ze pakte hem stevig beet en smeet hem op de grond. Vervolgens beet ze de keel door van de waterrat. Toen het niet meer bewoog liet ze het los.

'Het is gelukt Fern!' Trots pakte ze de rat op en liep naar Fernpaw toe. 'We hebben er een gevangen!' Mompelde ze met een mond vol. Ze legde de rat voor haar neer. 'Zullen we nu maar naar huis gaan?' Ze was nu ook wel een beetje moe van dit avontuur.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fernpaw.
Member
Outside! [open] DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: leerling
Fernpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimedo 4 aug 2022 - 0:25

Gelukkig was Fernpaw niet alleen geweest. Colorpaw sprong tussen de bladeren van de struik uit en de waterrat kon even niet meer reageren waardoor haar vriendin haar nagels in de rat slaan voor ze het af kon maken. Gelukkig was het met teamwork geluk om een prooi te vangen en nog een lekker mollige ook. Zelf was ze ook trots en kon niet anders dan verrukt lachen. De volle mond praat van Color grappig en de rat leek wel bijna net zo groot als zij zelf waren. Fernpaw knikte bij haar woorden. Nu ze hadden laten zien dat ze niet helemaal nutteloos waren. 'Ik zal wel voor gaan.' zei Fern en ze draaide zich richting de plek waar ze eerder vandaan gekomen waren. Haar pootjes voelde ook een beetje zwaar. Dat kwam vast omdat ze dit soort dingen nog niet gewend waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Colorpaw
Member
Outside! [open] DPKsfdL
54

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Colorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimevr 5 aug 2022 - 17:44

Colorpaw pakte hun buit weer op en liep achter Fern aan. Ze hadden al veel gelopen vandaag, ze verlangde nu wel naar haar bedje van mos.
Na een tijdje begon ze te twijfelen. Ze hadden er toch al lang moeten zijn? Ze rook even in de lucht. Er waren wel clan geuren maar niet zo sterk. Ze waren dus niet in de buurt van de clan.

Ze legde de prooi op de grond. 'Fern, we hadden er allang moeten zijn. Ik denk dat we verdwaald zijn' Mauwde ze. Ze rook nog een keer, nu zonder prooi in haar bek. 'En ik ruik onze geur wel maar niet waar hij het sterkte is.'
Ze begon onrustig met haar staart te zwiepen. Ze was dan wel een stoere kat. Maar ze was nog nooit op pad geweest en nooit zo ver van huis geweest.
'Wat moeten we nu? Het begint al donkder te worden.' Ze hoopte vurig dat Fernpaw wel wat wist.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fernpaw.
Member
Outside! [open] DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: leerling
Fernpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitimema 8 aug 2022 - 23:44

Ze werd op de poot gevolgd door haar vriendin, dat was wel fijn, maar Fernpaw was zonder het zelf door te hebben de verkeerde kant op gelopen. Ze was er stellig van overtuigd geweest op het moment dat ze was begonnen met lopen dat ze juist de goede kant op was gelopen. De geur van de clan hing er nog wel, maar werd steeds lichter. Ook Colorpaw scheen het gemerkt te hebben. Ze legde zelfs de prooi op de grond neer om de lucht waar te nemen. 'Ik dacht dat we juist goed gingen.' miauwde ze met een kleine aarzeling in haar stem. Ze rook wel de geur van water dichtbij. Fern draaide zich even rond en zag een grote hoop rotsen uitgestrekt tussen de bomen en struiken liggen. Het was in ieder geval een vreemde gladde silhoutte tegenover de grillige vormen van de planten erom heen. 'Laten we eerst even wat drinken. Zo te zien zijn we dichtbij de zonnerotsten.' Miauwde Fernpaw en de donkere kattin keerde richting de gladde schaduwen. Wel pakte ze de prooi even over van haar medeleerling omdat ze het samen gevangen hadden en Color de rat al even gedragen had. De rotsten kwamen kalm aan dichtbij en ze voelde zelf ook dat de vermoeidheid in haar poten begon te zakken. Zelfs haar kop werd naar beneden getrokken door de prooi die best wel zwaar was. Toen ze bij de zonnerotsen aan kwamen zag ze dat het hier nog iets lichter was dan waar ze vandaan waren gekomen tussen de bomen. Een smalle gang leek als een lichtbaken hun pad te verlichten. In rustige tred liep Fernpaw tussen de rotsten door om na een paar bochten een groot breed water te zien. Het zonlicht dat er nog wat scheen prachtig op het kabbelende water. Ze legde de prooi neer en draaide haar koppie zo dat ze achter zich kon kijken. 'Moet je zien hoe prachtig Colorpaw!' riep ze vrolijk en voelde weer wat energie terug komen voor ze naar de waterkant toe rende en daar stopte om wat water te drinken. Het was lekker koel over haar bijna uitgedroogde tong en in haar hete keeltje gleed het soepel door haar slokdarm en in haar maag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Outside! [open]   Outside! [open] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Outside! [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory-
Ga naar: