[Day] Monsters wish they weren't born 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Day] Monsters wish they weren't born

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wren •
Member
[Day] Monsters wish they weren't born Iw2Epzf
Renske
471
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wren •
BerichtOnderwerp: [Day] Monsters wish they weren't born   [Day] Monsters wish they weren't born Icon_minitimema 5 sep 2022 - 21:12


[Day] Monsters wish they weren't born Db6wm4i-534dfe7b-10aa-4a2a-98b5-6944bbd58a11.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNmE1YzIzZDItYjhkZS00OGQ4LWFkYjAtM2RhYWYyOTlhOTBkXC9kYjZ3bTRpLTUzNGRmZTdiLTEwYWEtNGEyYS05OGI1LTY5NDRiYmQ1OGExMS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she is kind of a legend
total infamy

De zon zou rijzen op een dankbare wereld. Haar bergen zouden weer ontdooid worden van de ijzige bewind die hen al die manen ondergedrukt had. Hun zicht was vertroebeld door leugens op leugens en leugens. Day, de meest zachtaardige ziel ter wereld, had hun zo perfect gemanipuleerd. Hij had zijn rol tot in perfectie uitgevoerd. Bijna dan. Want zij was erdoorheen geprikt. Alleen zij. En na al die manen van pijn, woede, verdriet, rouw.. er was niets goeds geweest. Geen één moment. Het enige wat haar op de been had gehouden was de belofte dat wraak zoet was. En dat zij de klauwen van gerechtigheid zou zwaaien. Ze zou een einde maken aan de waanzin.

Ze had het goed gedaan. Shine was al vertrokken. Hoe hij was vertrokken? Dat was nog een mysterie om op te lossen. Ze had plek voor de verrader gehad in haar midden. Ze was genadevol geweest. Hij zou zijn rol als “healer” kunnen uitoefenen. Zoals ze had geleerd bij de medicine cats van de clans. Ze waren niets meer dan een stem van hun geloof (die ook vals was, zij had immers oog in oog gestaan met een token en het overleefd) en meer genezers waren dan heilig, in die zin. Shine had dat kunnen zijn. Een heler in de letterlijke zin van het woord, geen leider. Nee. Dat was zij.

Wren had nog één taak om te volbrengen. Haar zoete wraak. Day was niets meer dan een gevangene, gestript van al zijn rangen en eer. Hij had gebiecht, en nu zou de straf volgen. Ze zou hem een berg af moeten gooien, zoals zijn moeder tot haar einde was gekomen. Maar nee, dat zou te makkelijk zijn. Te snel. Hij verdiende pijn die zij had gevoeld. De pijn van rouw. De pijn van verraad. De pijn dat niemand haar geloofde en had uitgekotst.

‘‘Hallo, Day of New Light.’’ Ze was in de Cave of Pointed Stones. Het was de enige plek waar ze hem kon opsluiten, met maar één in- en uitgang. En de Tribe wist wat hun lot zou zijn, mochten ze ook maar een poging doen hem te helpen. Wren ging voor de ex-chief zitten en hief haar kin. Haar klauwen jeukten al om hem direct pijn te doen. Maar fysieke pijn was van korte duur. ‘‘Hoe voelt het om je wereld in elkaar te zien storten?’’
 
WREN
she has been through hell
so believe me when I say
fear her when she looks into a fire
and smilesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Day] Monsters wish they weren't born
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water :: Cave of the Pointed Stones-
Ga naar: