[High Ranks Meeting] K. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [High Ranks Meeting] K.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jasminepaw
Med. cat apprentice
[High Ranks Meeting] K. BBTakD
Bunny
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat Apprentice
Jasminepaw
BerichtOnderwerp: [High Ranks Meeting] K.   [High Ranks Meeting] K. Icon_minitimezo 25 sep 2022 - 22:24

Jasminepaw was vandaag nog nerveuzer dan anders. Ze wachtte vol ongeduld aan de uitgang van de den tot Remnantwolf klaar was om te vertrekken. Het was namelijk tijd voor haar allereerste vergadering met de hoge rangen, ofwel - met de deputy en de leider. Ze voelde zich totaal niet klaar, maar ze wist ook dat ze waarschijnlijk helemaal niets zou moeten zeggen en vooral zou moeten observeren. Toch was het intimiderend. Spottedrain en Eveningstar waren belangrijke katten, met macht en het vertrouwen van de clan, en daar zou zij naast moeten zitten, alsof ze erbij hoorde, alsof ze even belangrijk was. Wat een surreëel concept. Toen haar mentor klaar was, liepen ze samen naar de High Rock, naar het hol dat in die rots was en waar Spottedrain en Eveningstar hen waarschijnlijk al opwachtten.


[High Ranks Meeting] K. A6fek8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[High Ranks Meeting] K. Greg
Eline
473
Actief
In the best case scenario we'd die at the same time

CAT'S PROFILE
Age: ☂ 43 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ☂ Deputy
Spottedrain
BerichtOnderwerp: Re: [High Ranks Meeting] K.   [High Ranks Meeting] K. Icon_minitimezo 25 sep 2022 - 22:35

Met een ongezonde spanning in haar buik wachtte ze bij de ingang van de den. Elke andere meeting stond in haar geheugen geschreven als saai of onnodig, met uitzondering van haar eerste. Deze keer was echter compleet anders. Ze zou Eveningstar iets onmogelijks moeten voorleggen, iets wat haar - gezien de leaders verwarde staat - haar plek in de clan zou kunnen kosten. Maar het moest gebeuren, niet alleen Remnantwolf het zelf niet aandurfde. Dit was in haar ogen de enige concrete stap die ze konden zetten om een oorlog met ShadowClan te voorkomen. Al snel verschenen de twee medicine cats uit hun den. Met een vriendelijke knik begroette ze de Jasminepaw, de nieuwe apprentice. "Heb je er zin in?" vroeg ze de jonge poes, gevolgd door een golf van schaamte door hoe de ander deze vraag na de bespreking zou opvatten. Met een vragende blik keek ze Remnant aan. "Zullen we?"


[High Ranks Meeting] K. 2ze9t7r
[High Ranks Meeting] K. OSbyBo1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eveningstar
Clanleader
[High Ranks Meeting] K. N8yMMF1g_o
Julia
1190
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: [High Ranks Meeting] K.   [High Ranks Meeting] K. Icon_minitimedi 27 sep 2022 - 9:53

Kalmpjes zat ze in haar den onder de high rock. Ze begon alles weer een plekje te geven. Er werd haar steeds meer duidelijk, waardoor het pad voor haar, die ze moest bewandelen ook helder was. De nachtmerries waren naar de achtergrond verdwenen. Ze had de kruiden van Remnantwolf niet meer nodig. Natuurlijk niet elke nacht was vrij van vreemde dromen, maar ze waren lang niet meer zo heftig. Zo enorm aanwezig. De dingen die de vreemdeling uit de bergen haar hadden verteld brachten een nieuw licht op de zaak. Lieten haar zeker weten dat ze het niet fout had. Ook al wilden Spottedrain en Remnantwolf niet zien. Misschien had ze met Jasminepaw een nieuwe kans. Zij was in StarClan geweest voor haar benoeming, zij moest weten hoe het voelde om op het randje van de dood te zweven. Jasminepaw zou vast wel begrijpen hoe groot de noodzaak was. Anders wist ze het ook niet meer. Dan was ThunderClan misschien wel verloren, zonder dat zij er iets aan zou kunnen doen. De woorden van Rascal spookten door haar kop. Jij bent de leader, ze moeten wel naar je luisteren. Dat was zo. Alleen ze had het liever vrijwillig, liever met goedkeuring van diegene die haar bij moesten staan. Dat was alles wat ze wilde. Wat ze eigenlijk al vanaf kitten af aan had gewild. Liefde, goedkeuring, respect van anderen. Van ThunderClan. Haar thuis die zoveel voor haar betekende. In haar houding was te zien dat er iets was veranderd, dat ze zichzelf weer terug begon te vinden. De standvastigheid en zekerheid straalde uit haar blik terwijl ze op de anderen wachtte.


[High Ranks Meeting] K. BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remnantwolf
Medicine cat
[High Ranks Meeting] K. Kfjj0PI
Butter
800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [High Ranks Meeting] K.   [High Ranks Meeting] K. Icon_minitimedi 27 sep 2022 - 21:23

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
De Medicine Cat keek absoluut niet uit naar de komende meeting. Ze had niet gespannen willen zijn, niet voor de eerste meeting waar ze ook nog eens een Apprentice de kneepjes voor het vak moest leren. Remnantwolf gaf Jasminepaw enkel een bemoedigend knikje voordat ze in de richting van de belangrijkste den stapte. Ze wist dat ze waarschijnlijk de meest akelige woorden moest spreken. Ze vertrouwde op haar Leader, maar ze wist ook dat wonden helen tijd kostte, en ze had geen flauw benul hoe ernstig die van Eveningstar nog waren. 'Heb je er zin in?' Vroeg Spottedrain aan haar Apprentice waardoor Remnantwolf enkel met een zacht gebaar haar staart even langs haar Apprentice liet glijden. Een vragende blik verscheen op het gelaat van Spottedrain voordat deze voorstelde de den te betreden. 'Zullen we?' Remnantwolf knikte stilletjes voordat ze naar binnen stapte. Haar gouden ogen gleden naar haar Leader toe voordat ze deze voorzichtig een kop onder diens kin stak. Er waren twee kanten in haar, de kant die zielsveel van haar Leader hield en de kant die alles voor de Clan zou doen. Ze hoopte nog steeds dat ze ondanks alles niet het ultimatum hoefde te stellen, zeker nu het erop leek dat Eveningstar aan de beterende poot was. 'Eveningstar!' Mauwde Remnantwolf zachtjes haar stem warm en vriendelijk. Ze wist dat dit alle kanten op kon gaan; dit gesprek. Ergens twijfelde ze zelfs of ze het moest doen, maar het idee dat katten geliefden zouden verliezen terwijl er zoveel onbekend was. Ze hoopte ten zeerste dat wat er ook zou gebeuren. Het uiteindelijk beter zou worden.
[High Ranks Meeting] K. Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasminepaw
Med. cat apprentice
[High Ranks Meeting] K. BBTakD
Bunny
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat Apprentice
Jasminepaw
BerichtOnderwerp: Re: [High Ranks Meeting] K.   [High Ranks Meeting] K. Icon_minitimezo 9 okt 2022 - 13:59

Spottedrain wachtte hen al op aan de den. De deputy vroeg aan haar of ze er zin in had, en wat aarzelend knikte de jonge kattin. Haar vacht prikte met de spanning die in de lucht hing, al kon ze daar niet echt haar poot op leggen. Misschien was het gewoon haar eigen zenuwen. Ze gingen samen naar binnen. Jasminepaw hield zich achter haar mentor, gebruikte diens gestalte om zichzelf bijna een beetje te verbergen. Ze knikte naar Eveningstar ter begroeting, maar keek haar niet in de ogen. In plaats daarvan hield ze haar blik gericht op de grond onder haar poten. Ze voelde zich heel erg out of place, alsof ze hier helemaal niet hoorde te zijn. Zo veel grootse katten hadden op deze plaats zo veel grootse dingen besproken, en de drie poezen in haar gezelschap waren belangrijk en invloedrijk. Wie dacht ze wel niet dat ze was, om zich in hun midden te begeven alsof ze hier thuishoorde, alsof ze even belangrijk was? Jasminepaw's houding deed haar onzekerheid duidelijk uitstralen; ze probeerde zich klein te maken, alsof ze zo kon verdwijnen, maar ze hoopte vooral dat ze geen aandacht aan haar zouden besteden en gewoon hun gesprek zouden voeren alsof ze er niet was.


[High Ranks Meeting] K. A6fek8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[High Ranks Meeting] K. Greg
Eline
473
Actief
In the best case scenario we'd die at the same time

CAT'S PROFILE
Age: ☂ 43 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ☂ Deputy
Spottedrain
BerichtOnderwerp: Re: [High Ranks Meeting] K.   [High Ranks Meeting] K. Icon_minitimedo 3 nov 2022 - 16:09

Met een gespeeld zelfvertrouwen stapte ze de den zich, maar eigenlijk voelde ze zich net zo klein als de medicine cat apprentice die haar onzeker achterna ging. Toen haar ogen aan het donker wenden en Evening's gestalte in haar gezichtsveld verscheen gingen de gedachtes aan alle doemscenario's zo snel door haar kop dat ze voor enkele momenten niks uit kon brengen. Deze betovering werd verbroken door Remnant, die met een herkenbare warmte een begroeting naar leader uitsprak. Zonder te weten hoe ze dit precies ging brengen, schraapte de gevlekte kattin haar keel. "Eveningstar, we willen je iets vragen.. Of eigenlijk hebben we een suggestie. En voordat ik het je vertel, wil ik dat je weet dat dit niet alleen vanuit mijn loyaliteit aan ThunderClan, maar ook uit mijn waardering voor jou komt" Met grootse moeite wist ze de ander aan te kijken. De leader moest begrijpen dat ze dit meende. "Remnant en ik hebben opgemerkt dat het de laatste tijd minder goed met je gaat.. en we vroegen ons af of het niet beter is om een stapje terug te zetten en een paar van je taken tijdelijk aan ons over te dragen, zodat je.. beter kunt worden." De woorden vloeiden eruit alsof ze er dagenlang op had gerepeteerd, en haar adem stokte toen ze op waren. Haast beangstigd keek ze de leader aan voordat ze haar blik neersloeg op de grond voor haar poten.


[High Ranks Meeting] K. 2ze9t7r
[High Ranks Meeting] K. OSbyBo1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [High Ranks Meeting] K.   [High Ranks Meeting] K. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[High Ranks Meeting] K.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: High Rock-
Ga naar: