Potato harvest 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Potato harvest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eveningstar
Clanleader
Potato harvest N8yMMF1g_o
Julia
1190
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Potato harvest   Potato harvest Icon_minitimedi 27 sep 2022 - 10:01

Ze keek naar de grote machine die over het land reed. Het grote monster met enorme vuurspuwende ogen, die dwars door de grond heen boorde. Daarmee happen grond meenam en de aardappels die er ook in verborgen lagen. Het had haar allang de stuipen op het lijf moeten jagen, haar terug het woud in moeten drijven. Alleen dat deed het niet. Het intrigeerde haar, liet haar op haar plek blijven zitten. Haar felgele ogen waren groot terwijl ze toekeek hoe de twolegs hun aardappels aan het rooien waren. De adrenaline gierde door haar lijf. Dat was eigenlijk wel fijn, het maakte haar zo helder. Het liet haar precies zien wat ze moest doen. Hoe ze het moest aanpakken. Ze liet het gevoel door haar aderen stromen, omarmde het. Langzaam ontstond er een voldaan glimlachje rond haar lippen. Soms konden die gruwelijke monsters ook iets goeds doen. Haar helder het pad laten zien.

[@Hilda]


Potato harvest BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hilda
Member
Potato harvest DPKsfdL
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 63 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: None
Hilda
BerichtOnderwerp: Re: Potato harvest   Potato harvest Icon_minitimedi 11 okt 2022 - 12:43

Mensen leken altijd in de weer zijn, altijd bezig met wat ze zich geëigend hadden. Aan de ene kant was het fascinerend op een bepaalde manier, tegelijkertijd zorgde het het voor een bepaald angstgevoel bij haar. Mensen werden immers niet gestopt door de natuur, hun dodelijke creaties zorgden daar wel voor. Ook hier hadden ze het hun thuis gemaakt weer, het land in hun controle genomen. Vandaag waren ze bezig met een groot monster, anders dan die over de harde paden reden. Het was langzamer en het nam mee wat de mensen daar zelf hadden laten groeien, het vernietigde hun creaties om een leeg veld achter te laten. En de mensen lieten het toe, zij waren degene die er achter zaten. Hilda hield het in de gaten vanaf een veilig afstandje, ze was genoeg van mensen gewend om daar niet tussen te gaan lopen. Bovendien, die apparaten stopte niet voor een simpele poes. Hilda was inmiddels wel wat gewend, maar desondanks kon ze toch niet haar blik losrukken van de gebeurtenis voor haar. Het was alsof ze zeker wou weten dat de machine stopte, zodat ze haar rug er naar kon keren. Maar toen het haar voor een paar seconden lukte opzij te kijken, op zoek naar een uitweg misschien, zag ze opeens dat ze niet alleen was. Wat verderop zat een grijze cyperse poes, wie met een behoorlijke interesse naar het gebeuren aan het kijken was. Ze leek er zo ongeveer op in te gaan, maar anders dan Hilda straalde zij geen angst uit. In elk geval was dat niet het gevoel wat de zwart-witte poes van haar kreeg, maar er was nog een redelijke afstand tussen hun dus het kon anders zijn als ze wat dichterbij was. De rogue kon zichzelf bewegen en met een schuine blik op het monster liep ze richting de andere. De sterke geur van het hardwerkende monster overheerste de anderen geuren in de buurt, waardoor Hilda echt vlakbij de poes moest zijn om de geur van Thunderclan te ruiken. Al kende ze wel een enkele Thunderclanner, deze kon ze niet direct plaatsen. Geen naam die in haar opkwam, dus dan hadden ze elkaar vast nooit ontmoet. Wel, voor alles was een eerste keer. "Zulke monsters kunnen veel schade aanrichten''merkte ze op, wat misschien een beetje vreemde conversatiestarter was maar wel het onderwerp van waar ze beide naar keken. Intussen hield ze een gepaste afstand tussen haar en de Thunderclan kat, haar houding was rustig en zelfs een beetje terughoudend op een bepaalde manier. Alles aan haar wees dat ze niet uit was op gedoe, dat de andere niks van haar te vrezen had. Ze bleef kijken naar hoe de mensen verder aan het werk gingen, haar oor half gericht op de kat naast haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Potato harvest
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: