Get lost 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Get lost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Get lost ZeCIrjc
Beertje
309
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Get lost   Get lost Icon_minitimevr 14 okt 2022 - 9:28

Een gaap rolde over haar lippen. Bij haar poten lag een konijn. Ze lag knus in een hele hoop hooi. Dit was wel veel beter als mosnesten, moest ze eerlijk toegeven. Met een knorrende maag verorberde ze een hele hap konijn. Buiten was de zon op zijn hoogtepunt. De warme stralen liet de schuur opwarmen en de laatste leaffall kou loste in nevel op. Daintywhiff schudde haar witte vacht uit en likte de laatste kruimels van haar snorharen af. Net op dat moment hoorde ze pootstappen buiten. Ze spitste haar oortjes. Een andere rogue? De ranke kattin stond op en sprong de hooizolder af.

+ Lionpaw
- Je bent hopeloos verdwaalt


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

Get lost 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw'
Member
Get lost DPKsfdL
Steentje
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ~ 6 beautiful moons ~
Gender: Tomcat ♂
Rank: ~ Kitten ~
Lionpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Get lost   Get lost Icon_minitimevr 14 okt 2022 - 16:28

Eigenlijk had Lionpaw hier helemaal niks te zoeken. Waarschijnlijk mocht hij hier niet eens komen aangezien zijn verdedigingstechnieken nog niet geweldig waren. Hij wist natuurlijk wel een paar dingen, maar het was natuurlijk niet genoeg. Nieuwsgierig keek de kater met zijn bruine ogen om zich heen. Er was niet veel raars te zien, maar toch was het allemaal leuk en interessant. Wat voor prooien zouden hier rondlopen? Wat voor katten? Wat voor plekken had je allemaal? Was dat niet leuk om te ontdekken? Een geheel onbekend gebied een bekend gebied voor jezelf maken! Zijn blik stopte bij een gek hoog ding. Het leek wel een beetje op een groot hol of nest. Met een drafje draafde Lionpaw op het ding af waarna hij nieuwsgierig zijn kop naar binnenstak. Het zag er vreemd, maar aangenaam uit. De apprentice wurmde zich helemaal naar binnen waar het gelijk iets warmer werd. En hij was niet de enige. Lionpaw zag een poes op de grond landen. Was dit haar nest? Had hij haar lastig gevallen? "Hallo mevrouw! Ik hoop niet dat ik je gestoord heb?" verontschuldigde de pluizige kater zich. "Ik ben een beetje aan het rondkijken en ontdekken,"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Get lost
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: