Black Dawn [Event] - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Black Dawn [Event]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Crystalstar
Moderator
Black Dawn [Event] - Pagina 2 E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Black Dawn [Event]   Black Dawn [Event] - Pagina 2 Icon_minitimewo 18 jan 2023 - 14:00


Het antwoord was nee. Het was een hele begripvolle, goed beargumenteerde nee, maar het bleef nee. Crystalstar kon niets met de vriendelijke woorden van Blazestar, die zouden haar clangenoten niet voeden. Dan zou het dus maar op te lastige manier moeten. De grijze leader liet een diepe zucht ontsnappen en schudde langzaam en verdrietig haar kop van links naar rechts. Ze had dit zo graag in samenwerking opgelost, maar als leader was haar eigen clan altijd de belangrijkste, zelfs als dat betekende dat er iemand anders voor opgeofferd moest worden. "Je stelt me teleur, Blazestar. Maar ik kan niet zeggen dat ik verbaasd ben." Haar stem was weer ijzig, en alle persoonlijke warmte was verdwenen. Crystalstar stond net op het punt zich weg te draaien van Windclan, om te vertellen dat haar Warriors zich klaar moesten gaan maken, toen er plotseling een geschreeuw opsteeg. Een Windclan apprentice had het in haar hoofd gehaald om één van haar apprentices, Specklepaw, aan te vallen.

Blazestar liep er al op af, en maande de apprentice, die hij Crowpaw noemde, om te stoppen. Helaas voor haar was Crystalstar sneller. Met grote, woeste stappen snelde ze op de twee apprentices af, terwijl haar staart vervaarlijk rondzwiepte. Ze greep de kleine grijs-witte poes bij haar nekvel en sleurde haar zonde genade weg van Specklepaw. Met een aanspanning van haar spieren wierp ze Crowpaw zo hard mogelijk tegen de grond, weg van de grens. Toen zwiepte ze haar kop rond en keek ze Blazestar indringend aan. "Ik raad je aan om je Twistedheart te herinneren, zijn vader stond mij ook in de weg," siste ze kwaadaardig. Want ja, ze had Crowpaw herkend als zijn dochter.

Tag: Blazestar, Crowpaw (&Specklepaw)
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
Black Dawn [Event] - Pagina 2 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
296
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 26
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: Black Dawn [Event]   Black Dawn [Event] - Pagina 2 Icon_minitimewo 18 jan 2023 - 21:32

Crystalstars vraag was arrogant. Hawk's oren duwden naar achteren toen ze sprak over het redden van Blazestar. Natuurlijk probeerde ze op zijn schuldgevoel in te spelen. Er waren weinig katten die hij niet mocht, maar Crystalstar was er één van. En niet zonder reden; meteen nadat haar vriendelijkere woorden uitgesproken waren, kwamen de dreigementen.

Uiteraard weigerde Blaze. Het was iets wat ze zich niet konden veroorloven. De ogen van de deputy versmalden zich toen Crystalstar haar laatste woorden uitsprak. Há! Blaze stelde haar teleur? Dan was ze niet meer dan een dom, naïef, slap excuus voor een leader. Viswijf.

Hard geschreeuw trok iedereen uit de interactie. Zijn ogen vergrootten zich toen hij Crow herkende. Natuurlijk, natuurlijk was 't Crow. Zijn hart trok samen bij 't aanzicht van zijn apprentice die meteen berispt werd door haar vader, en vervolgens beetgegrepen en weggesmeten werd door Crystalstar. Met een rotvaart kwam hij overeind en stormde hij op het tafereel af. Haar laatste woorden ontgingen hem niet. "Je blijft met je gore visbek van m'n apprentice af," siste hij woedend, terwijl hij met zwiepende staart met z'n kop onder Crow's buik duwde. "Opstaan Crow," zei hij snel. Hij moest de neiging onderdrukken om niet beschermend voor haar te gaan staan, maar wist dat ze hem dat niet in dank af zou nemen. Zijn ogen flitsten naar Blaze. Als Riverclan een oorlog wilde, was het beter die nu aan hen te geven, zodat ze niet de kans kregen zich beter voor te bereiden dan dat ze vandaag gedaan hadden.


Too fast for his own good
Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
Black Dawn [Event] - Pagina 2 4n8Baju
Beertje
590
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 62 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: Black Dawn [Event]   Black Dawn [Event] - Pagina 2 Icon_minitimewo 18 jan 2023 - 22:03

Carrioncough hield elke warrior en apprentice van Riverclan in het oog. Ze zagen er mager uit, maar klaar om te vechten. Even ontmoette hij de ogen van Shatteredice voor hij terug naar Blazestar keek. Hij sprak niet, het was aan de leiders om dit uit te klaren. Met heel zijn hart hoopte hij dat het vredig ging verlopen, maar hij moest eerlijk zijn dat hij het met deze leider niet wist.

Er brak vrijwel die gedachten zijn brein was gepasseerd een schermutseling uit. Een apprentice van Windclan sprong op Specklepaw. De zwart-witte deputy wilde reageren, maar werd voorbij gestoken door Crystalstar en Blazestar. De situatie werd meteen heter onder zijn poten. Zeker nadat er een jonge warrior hun beledigde. Even aarzelde hij voordat hij naar voren stapte, naast Specklepaw. Hij raakte met zijn zwarte staart haar schouder even aan. "Riverclan wilt dit enkel vredig oplossen Blazestar, we lijden allebei honger en een...", begon hij. Zijn stem had nog nooit warm en laag geklonken, Carrion was in het bezit van een hoge, scherpe stem, maar op dit moment klonk hij niet vijandig. Zijn blauwe blik flitste even naar Crystalstar. "...samenwerking zou optimaal zijn." De hitte en vijandigheid hadden zijn haren omhoog laten komen en toch wilde hij dit vredig oplossen. In de afgelopen moons waren er al genoeg clangenoten gestorven.
carrioncough


Black Dawn [Event] - Pagina 2 B1Zz9k3
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
Black Dawn [Event] - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: Black Dawn [Event]   Black Dawn [Event] - Pagina 2 Icon_minitimedo 19 jan 2023 - 17:37

Een ijskoude blik lag in zijn ogen terwijl hij het tafereel aanschouwde. Hij vermoedde dat Blazestar hun territorium niet zonder slag of stoot op zou geven en hij was dan ook klaar om te vechten als het zou moeten. Als Blazestar het territorium niet op zou geven dat Crystalstar vroeg, werd het zeker vechten. Hij was niet blind. Hij zag hoe veel warriors ze had verzameld en hoe wanhopig ze er allemaal uitzagen. En toch… Zijn mondhoek krulde tevreden omhoog toen dat zijn vriend aangaf dat WindClan niks kon missen. Mooi zo. Ieder voor zich in deze zware tijden. En dat zou ook dat geweest kunnen zijn als die dwaas van een Crowpaw haar emoties onder controle had kunnen houden. Zijn scherpe blik gleed naar opzij toen dat ze zich op één van de andere apprentices wierp en zijn blik werd donker toen dat Crystalstar Blazestar kon onderscheppen voordat Blazestar Crowpaw terug kon halen. Instinctief stapte Thawrage naar opzij zodat hij voor Crowpaw stond en hij positioneerde zich vlakbij Blazestar. ”Blazestar, die kat is gek. Hier gaan we niet zonder gewonden vanaf komen,” bromde hij op een zachte toon tegen zijn leader. ”Ik denk niet dat dit vredig opgelost kan worden.” Zijn blik gleed naar Carrioncough, de RiverClan deputy die eruitzag alsof hij inderdaad voor een vredige oplossing wilde gaan. Maar het was niet hij die de beslissingen maakte. Nee, het was Crystalstar. En op dit moment vormde zij het grootste gevaar voor WindClan. Thawrage spande zijn spieren aan, half en half verwachtend dat dadelijk het signaal zou volgen dat ze moesten vechten.

Tag: Crowpaw (indirect), Blazestar
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
Black Dawn [Event] - Pagina 2 Avacrowmixer
Jazzy
385
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Black Dawn [Event]   Black Dawn [Event] - Pagina 2 Icon_minitimezo 22 jan 2023 - 16:40

Crowpaw
The world that hardens as the harsher winter holds
The parent forced to eat its young before it grows
In haar wereld waar alles op instorten stond was aggresiviteit de enige oplossing die voor ogen kwam. Een rode waas het resultaat van weken aan verwarring en zoete woorden die ze niet wilde slikken. Crowpaw was nooit een kind geweest die het goed deed met een zachte hand. Ze zette haar tanden erin, beet door en verslond alles dat naar haar reikte. Dit gedrag had haar altijd nogal eenzaam gemaakt, had haar op een afstand gehouden van haar leeftijdsgenoten, met uitzondering van haar broertje. Familie een stabiele eenheid dat nooit variabel was geweest, tot nu. Van de dag dat het nieuw kwam dat haar ouders in de gorge waren gevallen tot de avond dat haar vader aan de hele wereld had vermeld wat er in hun bloed zat. Volgens hem de nakomelingen van een moordenaar, iemand die hij zogezegd ooit lief had gehad. Zij had haar lief gehad. Ze hadden haar allen lief gehad... En toch werd dat allemaal verworpen in een handvol woorden. Nog nooit had de gevlekte poes zoveel haat gezien. En het werkte aanstekelijk, want haar verdriet had een vlam laten ontpoppen in haar ziel, had grip gevonden op die onstuimigheid die altijd in haar lag. En ze had haar eraan vast gehangen, de enige constante die bleef; haar woede.

En het was makkelijk om boos te zijn, boos op wereld en de vele personen die de boeman waren in haar ogen. Eerst haar vader en nu de apprentice op wie ze zich had geworpen. Haar lichaam sudderde van de adrenaline die haar hier had gedreven. Een grom ontglippende aan haar lippen terwijl ze doorging. Het was het ding met iemand die niks echt te verliezen had of niks meende te verliezen. Dat soort visies waren het gevaarlijkste, aangezien ze geen stoppen kende. Haar klauwen haakten in haar vacht, hevig trekkende aan haar huid in een poging om er wonden te maken. Klein, maar scherp, zoals de rest van haar. Ze mocht dan wel niet eng zijn, maar haar acties waren precies en duidelijk gericht om pijn aan te richten. En het ding was, dat ze amper ook iets deed toen de ander zich op haar rug gooide. Crowpaw slaakte een boze kreet uit, waarna ze meteen haar tanden naar diens schouders liet schieten. Haar kaken om het vlees klemmende terwijl ze haar nek blok zette, koppig zijnde om los te laten. Haar oren in haar nek leggende keek ze vluchtig even op naar de achterkant van de anders hoofd. Ze spande haar achterhand aan, haar nageltjes snel halende over de ander terwijl ze omhoog probeerde te klauterde richting de ander haar kop. Haar voorpoten zoekende naar de ander haar gezicht. Nagels aftastende aan diens silhouette, zoekende naar de ogen. Maar aangezien ze op haar rug zat kon ze niet veel maken, niet zonder een goed zicht erop. Het waren hopeloze halen naar iets... Naar iets dat haar resultaat kon geven, haar opluchting kon geven. Maar het kwam maar niet. Waarom niet...?


Een duw in haar zij zorgde ervoor dat ze half van de poes werd geworpen. Haar kaak loste zich waardoor ze wat van de riverclan poes kwam. Haar vurige blik fixerende op haar vijand, voordat ze vluchtig keek naar de boosdoener van de storing. Ze ontblootte haar tanden naar de ander, haar broertje. Nog nooit had ze dit soort emotie aan hem getoond, nog nooit richting hem. Maar in de storm dat haar gedachten waren kon ze niet helder denken. De haren op haar schouders rezen op waarbij ze boos blies naar de gevlekte kater. "Houd je erbuiten!" Siste ze woest naar hem. Haar nageltjes diep borende in de vast gevroren ondergrond. Aan wiens kant stond hij wel niet? Wilde hij dat riverclan dit deed? Wilde hij haar verraden? Ze hief haar kop hoger op, haar amberkleurige ogen vernauwende. "Wees eens een man of ga terug naar het kamp," vervolgde ze biter tussen haar tanden door. "Ik heb geen tijd je oppas te zijn nu," Hij had haar in de weg gestaan toen hun moeder een moordenaar werd verklaard. HIj had zijn emoties niet in check kunnen houden, had zijn bek niet kunnen houden toen terwijl dat wel nodig was. En ondanks dat ze in elke situatie er voor hem zou zijn, was ze er nu zo klaar mee. Klaar met zijn hart die hij zo open droeg, klaar met het feit dat hij niks meer was dan een spineless coward.

Maar nog voor ze iets kon doen hoorde ze haar naam over het veld galmen. De grijze poes moest haar kop niet tillen om te zien wie het was. Haar staartje wild zwiepende bij het aanhoren van zijn toon, haar kop verlagende terwijl een grauw haar bek ontglipte. Ze likte kort haar tanden af, voordat ze zich terug keerde naar de kat die ze was aangevlogen. Ze zou dit afmaken, afmaken wat ze begonnen was. Want ze was geen idioot, geen zwakkeling. In zwaar contrast tot hun zou ze iets doen in de plaats van stilzitten. Ze schudde haar kop, de woorden van haar vader meteen tegen werkende door haar spieren aan te spannen en richting de gevlekte apprentice te springen, haar nagels uitgeklapt om haar nogmaals aan te vliegen. Maar iets onderschepte haar. Haar nek werd gegrepen in haar sprong, waardoor een verstikkend gevoel op haar luchtpijp kwam. Wild klauwende naar de lucht om haar heen bungelde ze even in de lucht. Haar lijf kronkelende terwijl ze haalde naar alles dat in haar omgeving kwam. Het was dat haar keel zowat toe gesnoerd was door de actie, of anders zou een boze stroom aan vloekwoorden haar lippen ontsnapt zijn. Nu was er enkel een stille schreeuw op haar gelaat terwijl haar mond open gesperd was, klappende, uithalende terwijl ze haar aanvaler probeerde aan te tasten op eender welke manier. Als een verwilderd beest zoekende naar iets om haar nagels in te zakken, iets om haar tanden in te planten.

Maar in een fractie van een seconde werd ze weg geworpen. Een kracht die ze niet kende. En voor even was de zwaartekracht haar vervreemd terwijl haar kleine lichaam in momentum steeg. Kort in actie, maar snel afnemende, voordat ze met een klap neerkwam. De impact sloeg de lucht uit haar longen en liet haar kop even tollen, als een slag in haar gezicht. Ze sperde haar bek open terwijl ze snel naar adem snakte. De eerste teugen moeizaam voordat ze al snel zuurstof in haar systeem kreeg. Met elke nieuwe ademteug trok ze aan de verharde grond onder haar. Haar ogen wijd gesperd terwijl ze rondkeek, vage schimmen die langzaam bekende werden. Haar vader, Hawkchase... Crystalstar verderop. Ze haalde diep adem terwijl het geruis in haar oren langzaam afnam. Het was dan en daar dat ze de woorden van de leader aanhoorde. Een dreigement die naar haar gericht moest zijn, maar haar zo voorbij ging. Ze had geen idee wie de kat was. Die oude trut haalde dreigementen boven die haar jaren ver te boven gingen. En net zoals vele andere dingen, joeg het haar geen angst aan, maar bracht het enkel meer op dat vuur dat in haar brande. Ze spande haar spieren aan, haar tanden ontblotende terwijl ze klauwde aan de vervoren ondergrond. Haar expressie overgaan in een grimas, een lach. Haar blik gefixeerd op de leader. "Rot toch op oude har," siste ze met een grijns op haar gezicht. Ze zou zich niet bang laten maken door een oud wijf die niks anders dan praatjes had. En als ze dacht dat ze haar kop zou buigen voor iemand zoals haar, dan kon ze dat mooi voor bekijken laten.

De sensatie van pijn was al weg getrokken, het duwtje dat ze onder haar buik voelde zorgde ervoor dat ze langzaam terug op haar poten stond. KOrt schudde ze haar kop waarbij ze haar ogen niet van de riverclan leader haalde. Ze hoorde de woorden van Hawkchase en voor kort voelde ze haar hart toch even samen knijpen. De zachte toon waar hij haar aansprak, de zachte tedere handelingen waarmee hij met haar omging. Het was alles dat ze momenteel misschien nodig had. En toch wilde ze het van haar afzeten, afstand nemen. Ze wilde deze chaos, ze wilde de pijn en verwarring die zij voelde met de wereld delen. Zodat zij wisten hoe het was om haar te zijn. Ze zwiepte dan ook even met haar staart en tufte wat bloed op de grond terwijl ze bleef kijken naar de vrouw die haar weg geworpen had. Oh... Wat wilde ze graag dat takkenwijf aanvliegen. Eens zien hoe groot haar bek dan nog was. Misschien dat ze niet kon winnen, maar daar deed ze het ook niet voor. Ze wist precies waar ze haar kleine nageltjes in wilde zetten, ze wilde dat dat wijf haar zou herinneren. Ze snoof dan ook even, de grijns op haar snuit verwijdende terwijl ze een stap naar voren zette.

Maar voor ze iets kon doen stapte een of andere idioot voor haar. "Hey!" Gromde ze boos naar de gestreepte kater. Thawrage. Natuurlijk. Die dikkop wist ook niks. Ze grauwde boos terwijl die lach van haar lippen gleed. De haren op haar rug rezen omhoog terwijl ze vurig keek naar hoe de kater sprak alsof hij de leiding had. "Houd je bek!" Riep ze boos naar de grijze kat. Hoe durfde hij zo voor haar te gaan staan. Ze was geen kitten die bescherming nodig had. Zeker niet van hem. Wat dacht hij wel niet? "Ga uit de kanten dikzak!" riep ze vervolgens boos terwijl ze naar voren liep en zich zo hard mogelijk tegen hem probeerde te duwen. Een poging om hem uit de kanten te schuiven. Maar ze was klein en compact. Veel verschil zou het niet maken. Dus bleef ze daar dan ook boos zitten na de poging, haar tanden licht knarsende. Foxdung.

Tag: Specklepaw, Tumblepaw -> Blazestar, Crystalstar, Hawkchase & Thawrage

Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
Black Dawn [Event] - Pagina 2 1706e310
Sannemander
903
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: Black Dawn [Event]   Black Dawn [Event] - Pagina 2 Icon_minitimeza 28 jan 2023 - 20:49


Als vader stapte hij naar voren toen Crystalstar zijn dochter op de grond wierp, en met een dreigende grom ging hij tussen de twee zetten. Crowpaw had een aanval geprovoseerd, dat ontkende hij niet. Maar hij zou de grijs blauwe kattin niet heelhuids weg laten lopen als ze de apprentice ook maar één beetje harder aanpakte dan verdient was. En versterkt door Hawkchases en Thawrages geruststellende bijval bleef hij standvastig staan terwijl hij naar de grotere kattin op keek. Hij had gezegd wat hij geven kon en het was tijd dat ze zich heel rap van hun territorium verwijderderde. Echter- in plaats daarvan wist de riverclan leader hem enkel onnodig te provoceren. Woest drukte de kater zijn oren tegen zijn nek aan. Waar haalde ze starclan verdomme het gore lef vandaan. "Als je ook maar Één haarlengte in herhaling valt ruk ik persoonlijk een vakking leven uit je lijf voor ieder krasje of vuiltje die ik op mijn dochter of mn andere kinderen vind." gromde hij laag voor dat zijn blik naar haar betere schoot. Met Crystalstar wilde hij niet meer spreken. "Dat snap ik Carrion," antwoorde hij op normale toon. Een leader vertegenwoordigde zijn clan nooit geheel. Dat verwachtte van je clan was het met egoistische en narcisistische dat je kon zijn als leader, grootheidswaanzin. "Maar samen werking zou ons nergens brengen als er evenveel te vinden is hier als bij jullie." Het zou idioot zijn, de grens geheel open gooien. Er zou niet meer voedsel opkomen. Als beide territoria maar een halve clan voeden konde, zou dit samen maar één normaal gebied zijn voor twee clans. "We kunnen julie niet helpen" zujn blik schoot naar het krankzinnige wijf "En geweld zou niks anders doen dan meer slachtoffers maken, Crystal" voedge hij er op een vernijdige toon aan toe,zijn klauwen nog alrijd klaar. Zijn blik nog altijd alert. Crystalstar maakte enge sprongen, dat had ze altijd al gedaan. Mocht ze ook maar een beetje op haar achter poten veren was hij er klaar voor. "Hier valt niks voor jullie te halen, we kunnen helaas niks missen. Probeer het ergens anders." Punt. Nu weg gaan. "Ik wens Riverclan het beste." Zijn blik werd weer dreigend toen zijn blik op de riverclan leadster viel. Waag het. Thawrage was er klaar voor, Hawkchase en Crowpaw waren er klaar voor. Iedereen achter hem waren er klaar voor.  Blazestar was er klaar voor. Als Crystalstar alsnog gretig naar stof probeerde te pakken ten kostte van Windclan, zouden ze er alle voorbereid op zijn.  De keus lag bij haar.


Black Dawn [Event] - Pagina 2 YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
Black Dawn [Event] - Pagina 2 E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Black Dawn [Event]   Black Dawn [Event] - Pagina 2 Icon_minitimewo 15 feb 2023 - 21:48

Het was intussen bekende stof: ze begonnen allemaal naar haar te schreeuwen, maar niemand durfde ook écht een stap te zetten. De vuile lafaards. Ze had zojuist de dochter van hun leader met alle geweld tegen de grond geslagen, en ze deden niets. Die instelling zou haar nog goed van pas komen in de nabije toekomst. Chrystalstar verving haar geposeerde vechthouding voor haar gebruikelijke postuur, en ze keek Blazestar metend aan. Zijn Warriors riepen haar toe dat ze gestoord was, maar ze hoorde het nauwelijks nog. Ze bleef enkel de leider aankijken, en ze voelde een verwrongen grimas aan de hoeken van haar mond trekken. "Juist." Ze had genoeg gehoord. Zelfs Blazestar's woedende uitbarsting had haar niets gedaan, en hij wist niet wie hij tegenover zich had als hij probeerde haar te intimideren met zijn loze dreigementen. "Ik zal deze aanval op een poging tot vredige onderhandeling niet vergeten, tot ziens." Met die woorden draaide Crystalstar zich om, en ze marcheerde weg, door de rijen van haar Warriors. Na enkele tellen zwiepte ze met haar staart, het teken dat ze haar moesten volgen. Vandaag was nog niet het moment.

Blazestar had gelijk gehad, hun territoria konden allebei van zichzelf geen hele clan voeden. Samengenomen, daarentegen..
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Black Dawn [Event]   Black Dawn [Event] - Pagina 2 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Black Dawn [Event]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: