Broken bodies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Broken bodies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frostbreath
Member
Broken bodies DPKsfdL
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Frostbreath
BerichtOnderwerp: Broken bodies   Broken bodies Icon_minitimezo 15 jan 2023 - 13:57

Een behoorlijk duizelig en misselijk gevoel had zich meester van haar gemaakt terwijl ze het territorium in rende, maar Frostbreath besteedde er zoals gewoonlijk geen aandacht aan. Honger lijden was immers een dagelijks ding waar ze niet meer omheen konden. Ze leed niet meer dan anderen, wat haar ergens ook wel weer kracht gaf om door te blijven gaan. Maar zo misselijk als vandaag had ze zich nog niet eerder gevoeld. Ze had een paar happen muis gegeten en misschien had ze dat wel te snel gedaan, want de misselijkheid was begonnen na het eten van de prooi. Ze was het niet meer gewend om veel te eten en de paar happen, ondanks niet overdreven veel, waren toch wel zwaar op een nuchtere maag. Frostbreath kon haar misselijkheid niet langer onderdrukken toen dat heel het woud voor haar ogen leek te zwieren en ze kon nog net op tijd boven een kuiltje gaan hangen voordat ze eraan toegaf om over te geven. Onvast stond ze op haar poten na het overgeven en ze richtte haar blik naar beneden. ”N-Nee,” bracht ze stamelend uit en snel trapte ze sneeuw over de vieze substantie heen. Dit hoefden anderen niet te zien. Ze mocht geen zwakte tonen naar haar Clanmates. Niet nu ze haar zo hard nodig hadden.

@Shatteredice
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
Broken bodies Untitl10
Mark
556
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Broken bodies   Broken bodies Icon_minitimezo 22 jan 2023 - 20:26


Broken bodies Dbep0o11

De wind blies zachtjes over de besneeuwde grond en bracht haar de geur van braaksel in de neus. De zuurheid bracht haar van haar stuk. Ze was al zo licht op de maag de laatste tijd dat de nare geurtjes haar extra leken te raken. Ze probeerde de zurige lucht te negeren terwijl ze probeerde te peilen waar het vandaan kwam. De ijzige bries vertelde dat er ook een clanmate in de buurt was. Met die informatie wist ze vrijwel zeker dat iemand dus over zijn of haar nek was gegaan. Beter zou ze maar snel checken als haar clangenoot wel oké was. Shatteredice trippelde vlugjes de kant uit waar haar clangenoot zat. Toen ze de zwart-wit gevlekte she-cat genaamd Frostbreath tegenkwam stopte ze. Shatteredice legde haar oortjes wat naar achteren in een medelevende uitdrukking. “Hee, alles oké Frostbreath?” Riep ze naar haar toe. Er lag een paar korte vossenlengtes tussen hen in maar dat was niet ver genoeg om niet te zien dat de she-cat zich niet lekker voelde.


Broken bodies Dbep0o11


Broken bodies Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Frostbreath
Member
Broken bodies DPKsfdL
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Frostbreath
BerichtOnderwerp: Re: Broken bodies   Broken bodies Icon_minitimewo 25 jan 2023 - 11:46

Frostbreath voelde hoe haar hart in haar keel hamerde toen dat één moment later Shatteredice tevoorschijn kwam. Ze had nog maar amper tijd genoeg om sneeuw over haar braaksel en dus ook het bloed heen te scheppen voordat de poes bij haar was. Ze had een verontschuldigende blik in haar ogen toen dat ze zich omdraaide naar de oudere warrior. ”Jawel, maar soms vergeet ik hoe rustig ik moet eten als ik eindelijk een hap mag nemen van een prooi. Dit verspilling van prooi, sorry. Ik zal hard mijn best doen om het goed te maken,” zei ze een tikkeltje nerveus tegen de oudere warrior. Ze wilde het vooral in het bijzijn van een senior warrior – en ook nog eens iemand met zo veel ervaring – niet verpesten. Ze was er vrij zeker van dat het niet door de prooi kwam, maar dat was een realiteit dat ze niet onder ogen wilde zien. Ze kon het zich nu niet permitteren om ziek te worden, niet nu dat haar Clan haar zo erg nodig had. ”Hoe is het met jou?” vroeg ze toen snel om naar een ander onderwerp over te gaan. Alles was beter dan haar gezondheid te bespreken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Broken bodies   Broken bodies Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Broken bodies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: