what has Hector ever done to me? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 what has Hector ever done to me?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Littlefin
Member
what has Hector ever done to me? DPKsfdL
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Littlefin
BerichtOnderwerp: what has Hector ever done to me?   what has Hector ever done to me? Icon_minitimezo 15 jan 2023 - 22:17


what has Hector ever done to me? Nemp10

Sinds de ziekte was uitgebroken in riverclan leek er een constante frons op de poes haar gezicht te staan. Bij iedereen begon hun energie minder en minder te worden door het tekort aan voedingsstoffen, waardoor ze sneller ziek werden. Littlefin had het geluk dat ze nog niet ziek was geworden, maar ergens wist ze dat dat maar een kwestie van tijd was totdat ook zij bij Shrimpnose en Mousepaw in een nest lag te hoesten. Een zachte zucht rolde over haar lippen terwijl ze zich op haar billen liet zakken en een poging ging doen om heel eventjes van de opkomende zon te genieten voordat ze zou proberen te jagen.


[ + crystalstar ]


what has Hector ever done to me? Haaai10

a child of the moon
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
what has Hector ever done to me? E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: what has Hector ever done to me?   what has Hector ever done to me? Icon_minitimedo 19 jan 2023 - 20:49

Honger, constante honger. Crystalstar werd er gek van. Ooit, niet zo lang geleden, was er een tijd geweest waarin honger alleen de korte tijd tussen het einde van je taken en je terugkomst in het kamp betekende. Nu ze op die tijd terugblikte, besefte Crystalstar dat dat helemaal geen honger was geweest, slechts wat gezonde trek. Natuurlijk had de leader wel eerder problemen met de prooitoevoer meegemaakt, dat gebeurde bijna elke leafbare wel voor een week of twee. Maar in al die tijd was het nooit zo erg geweest, en zeker nooit zo lang. Warriors gingen naar hun nest met minder dan de helft van hun normale Leafbare maaltijd in hun maag. Zelf eigende ze zichzelf nog minder toe; iets met de verantwoordelijkheid van een leader, hield ze zichzelf dapper voor. Het had ertoe geleid dat haar lichaam overal was ingevallen. De omlijning van haar schedel was zichtbaar onder haar dunne vacht, en het werd steeds gemakkelijker om haar ribben te tellen. Het gaf de anders zo elegante Crystalstar iets spookachtigs.
Met voorzichtige passen daalde Crystalstar een lage helling af, omdat ze beneden iemand gespot had. Littlefin zat met haar rug naar haar toe, en leek van de zon te genieten. Een momentje rust dat de leader haar absoluut gunde. "Littlefin, je bent vroeg op pad." Mauwde Crystalstar zachtjes, terwijl ze zich naast de ander liet neerkomen, en kreunde toen ze de koude natheid van de grond tegen haar dunne vacht voelde. "Kon je het kamp ook niet meer aan? Ik word gek van die drukkende stilte." Mauwde ze verbitterd, want de afgelopen dagen hadden zelfs de meest levendige katten toegegeven aan een bedompt zwijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
what has Hector ever done to me?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: