Terrible great decisions 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Terrible great decisions

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudpaw.
Member
Terrible great decisions MwpcrE1
Beertje
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Loudpaw.
BerichtOnderwerp: Terrible great decisions   Terrible great decisions Icon_minitimewo 18 jan 2023 - 11:04

SPICY LIKE PEPPER
De laatste keer dat Loudpaw hier was geweest was ze vriendjes geworden met Tansypaw, toen heette ze ook nog -kit. Sinds die uitstap was ze er van overtuigd dat over de grenzen gaan wel oké was. Ze was toch onraakbaar, niets kon haar gebeuren. Zelfs de waarschuwingen van Coldstreak deden haar niets. Daarom stak ze de grens over zonder te aarzelen. Haar roze neusje snuffelde in de lucht, maar er waren geen patrouilles, alleszins geen die zij kon ruiken. Ze was nog te jong en ongetraind om door te hebben dat de wind van haar wegblies, waardoor haar geur over de heide werd verspreid.

+ Crowpaw
- Met je kat de grens over gaan van een clan waar je zelf niet bij hoort
- Gepost in Windclan territory


Loudpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
Terrible great decisions Avacrowmixer
Jazzy
385
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Terrible great decisions   Terrible great decisions Icon_minitimezo 22 jan 2023 - 19:43

Crowpaw
Every bird, gone unheard. Starving where the ground has froze
The winter sunrise, red on white; Like blood upon the snow
Langzaam richtte ze haar kop op. De geur was meteen haar kant op geblazen. De gevlekte poes kantelde haar kopje een kwartslag waarna ze wel meteen naar voren sprong, een pas, twee pas... Tot ze in volle sprint was. Ze had haar lesje wel geleerd de laatste keer dat ze dit soort dingen had toegelaten. En ze zou het niet nogmaals laten gebeuren. Het was dat ze zo'n scherp geur had, dat ze het al van een afstandje had kunnen waarnemen. Een van haar weinige goede kwaliteiten, maar een nuttige desalniettemin. Ze had haarzelf niet voorgenomen haar emoties in een kooitje te houden. Dat zou ze nooit meer doen, nooit meer toestaan. Het ruige en wilde ongekende en ongetemde. Het was alles dat ze in haar diepste bezat en alles dat ze de wereld zou tonen. Haar gezicht vertrok in een verwilderde grijns. Dit zou ze niet toelaten, ondanks de taak die ze had.

Ze rende door de velden, ondanks haar kleine lijfje met een snelheid die even liep aan sommige van haar clanmates. Over de moons heen was ze vergeten hoe snel ze echt was geworden. Haar training begon eindelijk resultaten te tonen. Maar daar merkte ze niks van. Alles was verkeerd en kapot in haar ogen momenteel en al het goed? Wel, dat was overmaat, iets dat ze kon verwerpen. Nu ook. Haar fixatie op hetgeen dat voor haar lag, de bron van de geur. Een poes die aan hun kant van de grens stond. Eentje die eruit zag alsof ze nog maar net de nursery uit was. Niet dat ze oog had voor detail, want die had Crowpaw nooit. Ze raasde dan ook door het dorre gras door, haar ogen gefixeerd op haar. Als een aankomende storm, een zacht gerommel die haar aanwezigheid aangaf, voordat ze opsprong. Ze haakte wel meteen haar klauwen naar diens gezicht, haar kaken open klemmende om het ergens in te zetten. Pure, ongetemde woede. Ze was klaar met praten. Het waren nu klappen die zouden praten voor haar.Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudpaw.
Member
Terrible great decisions MwpcrE1
Beertje
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Loudpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Terrible great decisions   Terrible great decisions Icon_minitimeza 28 jan 2023 - 13:04

SPICY LIKE PEPPER
Ze kon de grens niet meer ruiken. Woehoew! Welke Thunderclan apprentice kon dat zeggen hé?! Loudpaw voelde zich op dat moment erg dapper. Ze was zo jong, maar zo getalenteerd. Haar grijns verdween als sneeuw voor de zon toen klauwen zich om haar hals omklemden en tanden beten zich vast in haar lip. De apprentice die haar had aangevallen was veel kleiner dan Loudpaw, maar ze was zelf zo geschrokken dat ze achterover viel. "Auuwww!!!", gilde ze dan ook heel erg hard. Loud had nog geen vechttraining gekregen en kon zich alleen baseren op de ruwe spelletjes die ze als kitten had gespeeld. Ze probeerde dan ook met haar achterpoten heel hard naar de apprentice te trappen. "Stop, je doet me pijn," gromde ze met tranen in haar ogen. Ze voelde haar lip scheuren.Loudpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
Terrible great decisions Avacrowmixer
Jazzy
385
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Terrible great decisions   Terrible great decisions Icon_minitimezo 29 jan 2023 - 20:39

Crowpaw
Every bird, gone unheard. Starving where the ground has froze
The winter sunrise, red on white; Like blood upon the snow
Deze kat had duidelijk nog nooit een harde poot in der gezicht gekregen, of eender waar op haar lijf. Ondanks dat ze groter was, was ze klunzig. En Crowpaw, wie altijd zovaak onderschat werd om haar klein lijfje, maakte er een pijnlijk wapen van. Ze klemde zich behendig vast aan de ander haar voorhand, haar lange, fijne nagels waren als dolken die zich een weg probeerde te banen in diens vlees. Ze was een geleerde moor runner, ondanks haar bouw. Daardoor waren haar klauwen zo scherp, niet aangedaan door het vele graven dat een tunneler onderging. Toen de gevlekte poes dan ook een trap voelde, trok ze haar poten op en klom ze gewoon hoger. Haar lijfje kort genoeg om zo buiten bereik te zijn van de ander. Ze gromde, haar nagels halende over alles dat ze grip op kon vinden. Toen ze dan ook ergens grip vind, trok ze door, haar kaken open klemmende om een weg te vinden naar de ander haar nek. Ze draaide haar lijf waarbij ze haarzelf terug naar de grond wende, zo ook de ander haar nek. Een poging om haar letterlijk immobiel te dwingen door haar in een rare positie te dwingen, haar kop tegen de grond proberende te drukken met haar volle gewicht. Haar volledige lijf vs haar kop. Haar klauwen nog steeds halende over alles wat ze kon om haar tot stilstand te dwingen. Kon haar zelf niet schelen als het dat mooie kopje van haar was.

Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudpaw.
Member
Terrible great decisions MwpcrE1
Beertje
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Loudpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Terrible great decisions   Terrible great decisions Icon_minitimevr 10 feb 2023 - 2:17

SPICY LIKE PEPPER
Loudpaw had dit allesbehalve verwacht. Coldstreak had haar wel gewaarschuwd dat ze weg moest blijven, maar haar vorige ervaring met Tansypaw had haar doen geloven dat Windclanner lieve katten waren. Ze blies hard naar de kattin en probeerde met haar poten ze van zich af te schoppen. De zwart-witte kattin vocht nog zonder klauwen, dat mocht ze niet met haar clangenootjes en was het dus nog automatisme. Toen de kleine Windclanner zich om haar kop begaf werd ze hard tegen de grond gesmakt. Haar lip scheurde en ze voelde klauwen over haar oren en gezicht gaan. Tranen biggelden over haar wangen. Haar lichaam worstelde om onder de kattin uit te komen. Met haar achterpoten krabbelde ze de grond weg, proberend grip te krijgen op de losse heide. Tanden omklemden plots haar nek en ze piepte geschrokken. Nu pas sloeg alle paniek bij haar toe. Ze probeerde haar kop omhoog te zwieren en tegelijk erg onhandig haar voorklauwen te gebruiken om de ander pijn te doen.Loudpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Terrible great decisions   Terrible great decisions Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Terrible great decisions
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: