[Event] Valentine's day 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Event] Valentine's day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
StarClan
Events
[Event] Valentine's day DPKsfdL
120
StarClan
BerichtOnderwerp: [Event] Valentine's day   [Event] Valentine's day Icon_minitimedi 14 feb 2023 - 21:20


Valentijnsdag
WE'RE ALL PART OF A STORY, PART OF A TALE.
Beste leden,

Vandaag is het valentijnsdag en hebben we als commissie een aantal events georganiseerd voor jullie.

Als eerste hebben we een aantal events geplaatst in de rpg die vrij zijn om op te reageren. Heb er vooral veel plezier mee! Het gaat hierbij om de volgende topics:


Ten tweede hebben we een ic event voor jullie. Een die voor sommige misschien nog bekend is van toen deze is uitgevoerd in Shadowclan. Hierbij kunnen katten cadeautjes aan elkaar geven. De bedoeling hierbij is dat we met het starclanaccount ervoor zorgen dat het cadeautje verschenen zal zijn in het nest van de kat waarvoor het bedoelt is. Je kan hierbij eventueel ook een bericht meesturen. Je kat kan dit anoniem doen of er wordt duidelijk aangegeven van wie het is. Om dit te regelen, vul dan onderstaand lijstje in en stuur deze naar Cynthia via discord of in een pm naar @Beechresin, mocht je iets naar een van haar accounts willen sturen, zou je het dan naar Sanne via discord willen sturen of in een pm naar @Blazestar. Starclan zal er dan voor zorgen dat het cadeautje naar de juiste kat gestuurd zal worden. Je kan dit lijstje insturen tot 21 februari 20:00 daarna zullen de berichten geplaatst worden.

Code:
Naam kat verzender:
Naam kat ontvanger:
Cadeau:
Eventuele booschap:
Anoniem?: Ja/Nee

We hebben ook nog een 'blind date' event. Dit is natuurlijk niet een echte blind date, maar hierbij worden katten aan elkaar gekoppeld om een topic samen te hebben. Als eerste kun je maximaal 3 karakters aanmelden voor een blind date. Elke leeftijd is toegestaan, alleen bedenk hierbij wel dat kittens alleen aan kittens gekoppeld zullen worden en ook alleen in dezelfde clan. Apprentices zullen ook alleen aan apprentices of young warriors gekoppeld worden. Warriors bij voorkeur ook alleen aan warriors. Mochten er elders mee willen doen, dan zullen deze ook alleen aan elders gekoppeld worden. De plek waar het topic zal gebeuren zal gekozen worden door de commissie. Er zal met het Starclan account een topic geopend worden op die plek en er zal aangegeven worden wat voor situatie het is en welke katten dat topic voor is. Mochten jullie dat willen, dan is een reeks van events ook mogelijk hierbij mocht daar interesse naar zijn. Dit kunnen jullie dan aangeven via de normale weg om een event aan te vragen. Om hieraan mee te doen, zal je onderstaand lijstje in moeten vullen. Je kan dat lijstje gewoon op dit topic posten. Je kan dit lijstje insturen tot 21 februari 20:00, daarna zullen de koppels gevormd worden en de topics aangemaakt worden.

Code:
[b]Naam kat:[/b]
[b]Rang:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Clan:[/b]

Als laatste hebben we ook nog een ooc event. Hierbij kan je een virtuele roos naar iemand toesturen met eventueel een berichtje erbij. Anoniem of met naam eronder, dat is jouw keuze. Deze rozen zullen dan ook samen met de berichten naar degene gestuurd worden waar ze voor zijn. Om ze te versturen, vul dan onderstaand lijstje in en stuur deze naar Cynthia via discord of in een pm naar @Beechresin, mocht je iets naar haar willen sturen, zou je het dan naar Sanne via discord willen sturen of in een pm naar @Blazestar. Iemand van de commissie zal ze dan naar degene sturen waar het allemaal voor bedoelt is. Je kan dit lijstje insturen tot 21 februari 20:00 daarna zullen de berichten gestuurd worden.

Code:
Naam ontvanger:
Boodschap:
Anoniem: Ja/Nee

We hopen dat jullie veel plezier gaan hebben van deze events en mochten er nog vragen zijn stel deze dan gerust aan een van de commissieleden.

mvg, de commissie
Terug naar boven Ga naar beneden
Shaka
Member
[Event] Valentine's day DPKsfdL
Hendrieka
257
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Valentine's day   [Event] Valentine's day Icon_minitimewo 15 feb 2023 - 0:07

Naam kat: Shaka
Rang: Rogue
Leeftijd: 14 moons
Clan: geen


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:image host
Terug naar boven Ga naar beneden
StarClan
Events
[Event] Valentine's day DPKsfdL
120
StarClan
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Valentine's day   [Event] Valentine's day Icon_minitimewo 22 feb 2023 - 0:23

We hebben besloten om nog wat langer de tijd te geven om je rozen te versturen/je aan te melden voor het event. We hebben de deadline verplaatst naar 23:59 op 24 februari.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Event] Valentine's day
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Bulletin Board :: Announcements-
Ga naar: