Amen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Amen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Serpentguise
Member
Amen Tumblr_ndca8cJtFl1tsd4f8o1_100
Mark toch
201
Actief
She acts as if it was easy to let her go, but she never saw the claw marks I had left all over her skin.

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Serpentguise
BerichtOnderwerp: Amen   Amen Icon_minitimedo 16 feb 2023 - 15:43

Er stond nergens in de regels dat hier niet gejaagd mocht worden. Het was ook niemands eigendom dus waarom zou het daarom niet mogen? Serpentguise kwam er opeens op. Als ze toch gedwongen moest jagen vandaag dan kon ze niet zo goed op een plek proberen waar ze wel kans had. Daarom was ze vrijwel direct richting de fourtrees gelopen. Al waren het niet meer echt vier bomen meer te noemen. Vanaf de heuvel keek ze richting de eikenbomen waarvan één een tijd geleden was afgebrand. Serpentguise trok met haar oor. Als ze de verhalen terug hoorde van de rest was het behoorlijk chaos geweest. Jammer dat ze er zelf niet bij geweest was. De gitzwarte she-cat liep weer door, de heuvel af, richting de rots. Ze had al enkele geursporen onderweg gevonden die hierheen leidde. Ze rook een paar duiven en een eekhoorn. Wie wist zou ze vandaag wel met een behoorlijke buit thuis komen. Dan kon ze mooi onderweg zelf ook nog even wat hapjes naar binnen schokken als beloning.

+ Jasminepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Amen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: