Terror of the night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Terror of the night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Parsnipkit
Member
Terror of the night Boo-boo-boo-boo-the-fool
Kipperoni
3
Actief
Lie to the liars & steal from the thieves!!

CAT'S PROFILE
Age:
Gender: Tomcat ♂
Rank: ❧ Big ol' boss
Parsnipkit
BerichtOnderwerp: Terror of the night   Terror of the night Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 14:40


Terror of the night Dbkx6qi-1946cedd-a09d-427d-8b92-fbce4efc444f.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2I5MTM4MGE4LTMzN2MtNDE4ZS05MzI2LTA5NmQyYzExYTZmMFwvZGJreDZxaS0xOTQ2Y2VkZC1hMDlkLTQyN2QtOGI5Mi1mYmNlNGVmYzQ0NGYuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Een zeer irritante droom die hij zich niet meer kon herinneren had hem wakker gemaakt, maar de rest nog niet. Onrustig had hij al geprobeerd zijn moeder wakker te maken, maar die had hem enkel een kus over zijn oor gegeven en verteld om weer te gaan slapen. Zogenaamd was het het 'midden van de nacht' en was het 'slaaptijd voor kittens', nou, hij vond het allemaal onzin. Mokkend was hij maar met zijn rug naar zijn moeder toe gaan liggen. Het was helemaal geen slaaptijd! En hij zou het bewijzen ook. Zijn nog kitten blauwe oogjes gleden over hun gezinnetje, en bleven al snel hangen op zijn broertje. Niet Sparrow, maar de grotere vogel. "Psst," zei hij zachtjes en porde zijn broertje. "Eaaaaaggleeeee"

&Eaglekit


Terror of the night Tekenos
Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglekit
Member
Terror of the night 8f673f66346c7317f490a5c8d7b85827
EI
11
Actief
Schreeuwerd

CAT'S PROFILE
Age: ➤ Unborn
Gender: Tomcat ♂
Rank: ➤ Runaway
Eaglekit
BerichtOnderwerp: Re: Terror of the night   Terror of the night Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 16:50

Terror of the night D8j1sia-f6543407-080a-420d-a25b-160ddc883f8f.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzJiYjhlOWU3LTc4MjMtNGYwMC05ZmFiLTVkNDkxY2Q0OTRmM1wvZDhqMXNpYS1mNjU0MzQwNy0wODBhLTQyMGQtYTI1Yi0xNjBkZGM4ODNmOGYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Eaglekit was altijd een lichte slaper geweest, in al die vier weken dat hij leefde. Exact voor momenten als dit leek het. Toen zijn broertje hem riep opende hij vlug zijn ogen en draaide hij zich naar hem toe. De jonge kitten lag niet vaak dicht op zijn siblings geplakt dus andere wekken deed hij gelukkig niet. Ze zouden zo wie zo mama wakker maken. En dat moesten ze echt niet hebben. "Ik heb een plan" fluisterde hij zachtjes met een kleine grijns op zijn kop. Gedwongen slaap tijd was voor losers. Hij hoefde nip de kans niet te geven om uit te leggen wat er loos was. Hij wist precies wat er was en wist precies wat zijn broertje wilde- Sensatie.
EAGLEKIT
ONLY THOSE WHO RISK GOING TOO FAR, KNOW HOW FAR THEY CAN GO
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Terror of the night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: