Veertje 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Veertje

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluejay
Member
Veertje Yo10
Sannemander
574
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Veertje   Veertje Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 18:11


Veertje D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81


Met trotse passen stapte de kater het kamp door. Honger mocht dan wel aan zijn geweten bijten- maar het kreeg de glimlach niet van zijn gezicht geveegd. Niet nu zijn kinderen er waren en het Bluestorm goed ging. En hoewel hij zonder prooi was terug gekeerd van zijn jacht, had hij iets van even grote waarden weten te vangen. Misschien niet voor hem, of zijn clan genoten. Maar wel voor Violetkit, dat wist hij zeker. Haar moeder en hij begonnen te merken dat haar favoriete activiteit staren was momenteel- dus wist hij vrijwel zeker dat haar nieuwsgierige oogjes kersverse informatie goed gebruiken konden. Met grote glimlach stapte de kater dan ook de nursery binnen, een veertje tussen zijn kaken houdende, glimmend in het zwakke zonlicht dat tussen het blader dak heen brak. "Goedemiddag pluizebol!" snorde hij naar zijn dochter waarna hij de grote glanzende fasante veer weglegde. Het was een unieke vondst hier in het shadowclan gebied. "Kijk is wat papa buiten vond" mauwde hij verder. Kei vet.

+ Violet


Veertje Untitl14
Terug naar boven Ga naar beneden
Violetkit
Moderator
Veertje CKNu1Y
Bunny
21
Actief
Torn apart, unraveled at the seams

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Violetkit
BerichtOnderwerp: Re: Veertje   Veertje Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 19:56Violet
Violetkit keek op toen papa op haar af kwam. Hij had een prooi vast - of nee, geen prooi, maar wel een stuk ervan. Oh, wat was dat? Hij legde het voor haar neusje neer. Het jonge poesje keek hem even aan, maar zette toen een stapje dichter bij het pluizige ding. Hij had het buiten gevonden, blijkbaar. Violetkit snuffelde er even aan. Ja, rook naar prooi. "... Prooi?", mauwde ze vragend, waarna ze opnieuw opkeek naar Bluejay met een serieuze uitdrukking op haar jonge snoetje.


Veertje CDN3Dz
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
Veertje Yo10
Sannemander
574
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Veertje   Veertje Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 23:04

Veertje D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81


De grote kater glimlachtte geamuseerd toen de kitten zijn grote veer goed onderzocht en knikte toen ze vervolgens concludeerde dat het van prooi zou zijn moeten gekomen. "Goed gezien meis, het komt inderdaad van prooi af, jij slimmerik" mauwde hij waarna hij de kitten een lieftallige por gaf. "Het is een veer, vogels gebruiken die om te vliegen" legde hij enthousiast uit. "Maar ik denk dat deze vogel deze verloren is want ik vond het zo maar op de grond!" Het was zo snoezig hoe dit alles wereld nieuws was voor die kleintjes. "En kijk, hij glinsterd in het zonlicht" zachtjes bewoog hij de mooi gekleurde veer heen en weer in het zwakke licht dat door de takjes boven hen heen brak.Veertje Untitl14
Terug naar boven Ga naar beneden
Violetkit
Moderator
Veertje CKNu1Y
Bunny
21
Actief
Torn apart, unraveled at the seams

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Violetkit
BerichtOnderwerp: Re: Veertje   Veertje Icon_minitimema 6 maa 2023 - 15:38Violet
Papa complimenteerde haar en zei dat het inderdaad van prooi af kwam. Violetkit glimlachte niet, hoewel er een trotse glinstering in haar oogjes was toen papa haar een slimmerik was. Ja! Ze was slim! Haar gezicht was gewoon niet zo expressief als andere katten, dat was alles. Toen begon Bluejay meer uit te leggen; dat dit een veer was, die vogels gebruiken om te vliegen, en dat een vogel deze verloren was. Hij toonde hoe het glinsterde in het zonlicht, maar de empathische Violetkit zat nog vast op zijn vorige zin. "Kan vogel niet meer vliegen?", vroeg ze, haar toon ietwat geschrokken, hoewel haar blik neutraal was toen ze haar vader aankeek. Als vogels vlogen met een veer, kon de vogel die hem kwijt was dan vliegen zonder de veer? Ze beeldde zich in dat er een vogel ergens alleen zat, zoekend naar de veer, die papa gestolen had. Arme vogel!
@ Bluejay


Veertje CDN3Dz
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Veertje   Veertje Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Veertje
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: